Google Asistan

Google Asistan

Son dakika google asistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan google asistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan google asistan haber sayfamızda...

Google Asistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 168 google asistan haberi bulunmuştur.
Google, YouTube'da 100 çalışanı işten çıkardı
Google, YouTube'da 100 çalışanı işten çıkardı Google, video platformu YouTube'da 100 çalışanı işten çıkararak ana şirket tarafından kısa süre önce duyurulan yüzlerce işten çıkarmaya yenilerini ekledi.
18.01.2024 Uzmanpara
DreameBot D10s Robot süpürge ve paspas
DreameBot D10s Robot süpürge ve paspas DreameBot D10s, etkili, erişilebilir robot temizliği evinize getiriyor. DreameBot D10s, pratik özelleştirebilme olanakları ile 5.000 Pa emiş gücü, gelişmiş LDS haritalama özellikleri ile tüm evinizde  ki tüm zeminlerde otomatik temizlik imkanları sunuyor.
19.12.2023 Advertorial
Google'ın Merkez Binası Nerededir? Google Merkez Binası Hangi Ülkede?
Google'ın Merkez Binası Nerededir? Google Merkez Binası Hangi Ülkede? Hiç şüphesiz dünyanın en büyük ara motoru ve en çok ziyaretçi alan sitesi Google’dır. Arama motoru devinin dünya çapında çalışanı ve binası bulunur. Kuruluşundan bu yana ilk olması nedeniyle büyümesine ivme katan Google’ın arama motoru dışında yeni ürünler ve hizmet geliştirmesine olanak sağladı. Zamanında iki doktora öğrencisi tarafından kurulan Google’ın ABD dahil pek çok ülkede binası bulunur. Google merkez binası hangi ülkede? “Google'ın Merkez Binası Nerededir?” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.08.2023 Teknoloji
yeedi vac hybrid incelemesi
yeedi vac hybrid incelemesi Evlerin artık vazgeçilmezi olan robot süpürgelerin geldiği son noktayı gösteren yepyeni bir ürünü sizlerle tanıştıracağız. İşte yeedi markasının geliştirdiği yeedi vac hybrid’in dikkatimizi çeken tüm özellikleri...
12.05.2022 Teknoloji
Yeedi vac hybrid incelemesi
Yeedi vac hybrid incelemesi Evlerin artık vazgeçilmezi olan robot süpürgelerin geldiği son noktayı gösteren yepyeni bir ürünü sizlerle tanıştıracağız. İşte yeedi markasının geliştirdiği yeedi vac hybrid’in dikkatimizi çeken tüm özellikleri...
12.05.2022 Teknoloji
ECOVACS DEEBOT T9 ve N8 incelemesi
ECOVACS DEEBOT T9 ve N8 incelemesi Türkiye’de adını yakında daha çok duymaya başlayacağımız dünyanın en büyük akıllı robot süpürge üreticilerinden ECOVACS, iki yeni robot süpürgesiyle Türkiye'de! ECOVACS DEEBOT T9 ve ECOVACS DEEBOT N8 model robot süpürgeleri yakından inceliyoruz.
6.05.2022 Teknoloji
ECOVACS DEEBOT T9 ve N8 incelemesi
ECOVACS DEEBOT T9 ve N8 incelemesi Türkiye’de adını yakında daha çok duymaya başlayacağımız dünyanın en büyük akıllı robot süpürge üreticilerinden ECOVACS, iki yeni robot süpürgesiyle Türkiye'de! ECOVACS DEEBOT T9 ve ECOVACS DEEBOT N8 model robot süpürgeleri yakından inceliyoruz.
6.05.2022 Teknoloji
İcatlar tam gaz
İcatlar tam gaz Tüketici Elektroniği Fuarı (CES 2022) yeni icatlara sahne oluyor. Sağlığı takip eden akıllı yüzük, sinirinizi ölçen akıllı tartı, radyo dalgasıyla şarj olan TV kumandası, kapak bile açabilen insansı robot bunlar arasında.
5.01.2022 Ekonomi
Oppo Ekosistemi
Oppo Ekosistemi Oppo, Türkiye pazarına girdiği günden bu yana kullanıcılardan büyük ilgi görüyor. Şirket, sadece telefon satmakla kalmıyor, kablosuz kulaklıktan akıllı bilekliğe ve saate farklı alanlarda da kullanıcısına ulaşıyor. Bu videomuzda ise Oppo'nun A serisinde bulunan popüler telefon modellerinden Oppo A54, uygun fiyatı ve yüksek ses kalitesiyle dikkat çeken Oppo Enco Air ve 7/24 yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz akıllı bileklik modeli Oppo Band Sport'e yakından bakıyoruz, gün içinde nasıl hayatımızı kolaylaştırdığını ve birlikte uyum içinde çalıştıklarını anlatıyoruz. (Sponsorlu İçerik)
27.08.2021 Teknoloji
Oppo Enco X incelemesi
Oppo Enco X incelemesi Türkiye'de üretime başlayan ve yerli ürünleriyle dikkat çeken teknoloji devi Oppo, yeni premium kablosuz kulaklık modeli Oppo Enco X'i satışa sundu. Bu videomuzda hem tasarımı hem de ses teknolojileriyle çok konuşulacak Oppo Enco X'i yakından inceliyoruz.
7.07.2021 Teknoloji
Oppo Enco X Kablosuz Kulaklık İncelemesi
Oppo Enco X Kablosuz Kulaklık İncelemesi Türkiye'de üretime başlayan ve yerli ürünleriyle dikkat çeken teknoloji devi Oppo, yeni premium kablosuz kulaklık modeli Oppo Enco X'i satışa sundu. Bu videomuzda hem tasarımı hem de ses teknolojileriyle çok konuşulacak Oppo Enco X'i yakından inceliyoruz. (Sponsorlu İçerik)
7.07.2021 Teknoloji
Oppo Enco Air Kablosuz Kulaklık İncelemesi
Oppo Enco Air Kablosuz Kulaklık İncelemesi Türkiye'de üretime başlayan ve istihdama katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran teknoloji devi Oppo, yeni nesil kablosuz kulaklığı Oppo Enco Air ile kullanıcılarının karşısına çıktı. İşte Enco Air'in dikkat çeken tüm özellikleri...
28.06.2021 Teknoloji
Oppo Enco Air Kablosuz Kulaklık İncelemesi
Oppo Enco Air Kablosuz Kulaklık İncelemesi Türkiye'de üretime başlayan ve istihdama katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran teknoloji devi Oppo, yeni nesil kablosuz kulaklığı Oppo Enco Air ile kullanıcılarının karşısına çıktı. İşte Enco Air'in dikkat çeken tüm özellikleri... (Sponsorlu İçerik)
28.06.2021 Teknoloji
Facebook'tan Apple'a 'Hey Siri' cevabı: Sürtüşme sürüyor!
Facebook'tan Apple'a 'Hey Siri' cevabı: Sürtüşme sürüyor! Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, bünyesine eklediği her uygulama ile yeni bir servet kazanmaya davam ederken, Facebook'a bağlı bir şirket için yeni bir hamle geliyor.
28.02.2021 Teknoloji
LG dünyanın ilk katlanabilir televizyonunu duyurdu
LG dünyanın ilk katlanabilir televizyonunu duyurdu LG firması dünyanın ilk katlanabilir televizyonu olan Signature OLED R isimli modelin ne zaman satışa sunulacağını açıkladı. Televizyon şu anda sadece Güney Kore’de ve 87.000$ fiyatla satılıyor. Katlanabilir televizyonun Güney Kore dışında ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.
22.10.2020 Teknoloji
Google Asistan’ın Android için sürüş desteği modu neredeyse hazır
Google Asistan’ın Android için sürüş desteği modu neredeyse hazır Google, Asistan uygulaması için sürüş modu desteğinin 2019 yılının ortalarında geleceğine söz vermişti ancak sözünü tutamamıştı, bir yıldır da bu konuyla ilgili yeni bir gelişme yoktu. Ancak gelen son haberlere göre sürüş desteği neredeyse hazır.
19.10.2020 Teknoloji
Google Asistan, seçmenlerin işine yarayacak bir özelliği devreye soktu
Google Asistan, seçmenlerin işine yarayacak bir özelliği devreye soktu Amerika’da seçim günü giderek yaklaşıyor. Google, nerede oy kullanacaklarını bilmeyen seçmenlere yardımcı olmak istiyor. Firma, geçtiğimiz günlerde Google Asistan, Google Haritalar ve Google Arama aracılığıyla oy verilecek yerler hakkında bilgi almaya çalışan seçmenlerin işine yarayacak bir özelliği devreye soktu.
18.10.2020 Teknoloji
Robot “AS’lı” artık daha akıllı
Robot “AS’lı” artık daha akıllı Anadolu Sigorta’nın 2017 yılında istihdam ettiği ilk metal yakalı çalışanı AS’lı; Google Asistan platformunun ardından Whatsapp’ta da müşterilerin anlık sorularını yanıtlamaya başladı.
20.05.2020 Sigorta
Yeni 5G’li Nokia 8.3 ile 4 Yeni Nokia Telefon Tanıtıldı
Yeni 5G’li Nokia 8.3 ile 4 Yeni Nokia Telefon Tanıtıldı Nokia telefonların evi HMD Global, bugün üç yeni Nokia akıllı telefonun yanı sıra Originals ailesinin yeni bir üyesini ve özel veri dolaşımı hizmetini tanıttı. Portföye eklenen Nokia 8.3 5G, portföye eklenen ilk 5G Nokia akıllı telefon ve bu modeli yepyeni Nokia 5.3 ve Nokia 1.3 ile birlikte Originals ailesinin en son üyesi Nokia 5310 takip ediyor. Dört yeni cihazın yanı sıra 2020 yılı 2. Çeyreğinde Brezilya’ya açılacağını duyuran HMD Global büyümeye devam ediyor.
20.03.2020 Android
Android 11 ile hayatımıza katılacak yenilikler!
Android 11 ile hayatımıza katılacak yenilikler! Google tarafından geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Andorid 11 Devoloper Preview yayınlandı. Her geçen gün yeni özellikleri ortaya çıkan Google'ın yeni işletim sistemi Android 11, hangi yenilikler ile gelecek? Android 11 hangi cihazlarda yayınlanacak? Andorid 11 alacak Samsung telefonlar! Android 11 hangi telefonlara gelecek? Bu soruların cevabı bu makalede! İşte Android 11 özellikleri!
24.02.2020 Android
Anti-akıllı teknolojinin son ürünü
Anti-akıllı teknolojinin son ürünü Günlük hayatımıza her geçen gün egemen olan akıllı teknolojilere karşı üretilen akıllı karşıtı cihazların son örneği: Sessizlik bileziği
23.02.2020 Pazar
Sesli asistanlar pazarlama tuzağı mı?
Sesli asistanlar pazarlama tuzağı mı? Apple Siri, Microsoft Cortona, Amazon Alexa, Google Asistan… Apple’ın öncülük ettiği sesli asistan teknolojisi büyük bir hızla yayılıyor. Markalar akıllı hoparlörleri ve dijital yardımcıları yeni bir iletişim kanalı olarak kullanıyor. Öyle ki 2020-2021 yılları arasında internetteki aramaların çoğunun sesli asistanlarla yapılacağı öngörülüyor. Peki, ses teknolojisinin pazarlamadaki olası tuzakları neler?
9.02.2020 Teknoloji
Yılın en iyi telefonu ve teknoloji markaları belli oldu!
Yılın en iyi telefonu ve teknoloji markaları belli oldu! Teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Future Tech Awards bu seneki sahiplerini buldu. Samsung, OnePlus ve Google gibi markalar, ödüllere doydu.
28.01.2020 Teknoloji
Yeni 8K çözünürlüklü QLED TV tanıtıldı!
Yeni 8K çözünürlüklü QLED TV tanıtıldı! Ekran teknolojileri konusunda da büyük bir başarıya sahip olan Samsung, CES 2020'de yeni 8K QLED televizyonunu tanıttı. İşte Samsung'un yeni 8K QLED televizyonunun özellikleri!
Enerjik çanta kart kadar telefon
Enerjik çanta kart kadar telefon Kredi kartı büyüklüğünde cep telefonu, güneşle şarj olan teknolojik çanta, kandaki oksijeni ölçen akıllı bileklik, son dönemde tanıtılan ilginç ürünler arasında
3.11.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Google Asistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.