Google Glass

Google Glass

Son dakika Google glass haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Google glass gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Google glass haber sayfamızda...

Google Glass

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 209 google glass haberi bulunmuştur.
‘Farklılaşmak şart’
‘Farklılaşmak şart’ İnovasyonu ülke gündemine taşıyan en önemli organizasyonlarında biri olan ve bu yıl 7...
4.05.2019 Ekonomi
Google Glass 2, 2019'a kadar tanıtılmayabilir
Google Glass 2, 2019'a kadar tanıtılmayabilir Google Glass'ın ikinci nesil versiyonu 2019'da satışa çıkacak. İlk Google Glass, gizlilik ve güvenlik sorunları nedeniyle rafa kalkmıştı.
16.11.2018 Teknoloji
Çin polisi şüphelileri akıllı gözlükle yakalayacak
Çin polisi şüphelileri akıllı gözlükle yakalayacak Çin polisi, yüz tanıma özelliği sayesinde aranan kişileri tespit etmeye yarayan akıllı gözlükleri kullanmaya başladı. Çin polisi, gözlüklerin sahte kimlik kullananlar veya kaçakçılara yönelik olduğunu söylese de Çin'in bu teknolojiyle siyasi savunucuları ve azınlıkları hedef aldığını düşünenler de var.
8.02.2018 Teknoloji
Tim Cook, Apple'ın yakında akıllı gözlük piyasaya sürmeyeceğini söyledi
Tim Cook, Apple'ın yakında akıllı gözlük piyasaya sürmeyeceğini söyledi Apple CEO’su Tim Cook, mevcut artırılmış gerçeklik teknolojisinin gelişmiş bir akıllı gözlük üretmeye uygun olmadığını belirtti. Cook, rakiplerinin "donanım ve yazılımı kontrol etmediği" için Apple'a özellikle güçlü bir konum verdiğini söyledi.
11.10.2017 Teknoloji
Google Glass'ın yenisi tekrardan satışta sunuldu
Google Glass'ın yenisi tekrardan satışta sunuldu Google'ın bir dönem herkesi heyecanlandıran ancak beklenen ilgiyi görmeyen akıllı gözlüğü Google Glass'ı tekrardan satışa çıktı.
14.08.2017 Teknoloji
Google'ın akıllı gözlüğü Google Glass geri döndü
Google'ın akıllı gözlüğü Google Glass geri döndü Google'ın bir dönem herkesi heyecanlandıran ancak beklenen ilgiyi görmeyen akıllı gözlüğü Google Glass geri dönüyor. Google Glass'ın yeni versiyonunun 2 yıldır yalnızca şirketler tarafından gizlice kullanıldığı söyleniyor.
20.07.2017 Teknoloji
Google Glass için aylar sonra yeni bir güncelleme geldi
Google Glass için aylar sonra yeni bir güncelleme geldi Google Glass için 33 ay aradan sonra yeni bir güncelleme yayınland. Bu güncellemenin bazı hatalar giderdiği ve performans geliştirmesi yaptığı söyleniyor.
22.06.2017 Teknoloji Haberleri
Apple, NASA’dan önemli bir ismi bünyesine kattı
Apple, NASA’dan önemli bir ismi bünyesine kattı Apple, dünyanın önde gelen uzay araştırmaları kurumu NASA’dan önemli bir ismi bünyesine katıyor. İşte Apple'ın bünyesine kattığı o isim.
25.04.2017 Teknoloji
Görme engelliler için hayatı kolaylaştıran gözlük Aira
Görme engelliler için hayatı kolaylaştıran gözlük Aira Aira adlı akıllı gözlük sayesinde görme engelliler sesli yönlendirmeyle gidecekleri yere daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşabilecek.
4.01.2017 Teknoloji
Samsung'dan iki yeni Gear VR gözlük
Samsung'dan iki yeni Gear VR gözlük İlk sanal gerçeklik başlığıyla başarılı bir iş çıkartan Samsung'un iki yeni sanal gerçeklik başlığı üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.
20.12.2016 Teknoloji
Liselilerin kalbini çalacak gözlük
Liselilerin kalbini çalacak gözlük Geçen hafta teknoloji dünyasındaki en heyecanlı yenilik, Snapchat’in uzun zamandır beklenen kameralı gözlüğü Spectacles oldu. Bu gözlük liseli gençliğin kalbini çalmaya hazırlanıyor
1.10.2016 Pazar
Pokémon GO Yeniliklere Hazır
Pokémon GO Yeniliklere Hazır Geçtiğimiz birkaç gün de ilk olarak Avustralya ve Yeni Zelanda için yayınlanan Pokémon GO bütün dünyayı kasıp kavurdu ve ilk günde 50 milyon indirildi.
13.07.2016 Teknoloji
Solos Akıllı Bisiklet Gözlüğü
Solos Akıllı Bisiklet Gözlüğü Akıllı teknolojilerin geldiği ve uygulandığı nokta artık tam anlamı ile bir çılgınlık olarak ifade edilebilir. Solos firması bisiklet kullananlar için özel olarak tasarlanmış bir gözlük geliştirmekte.
11.07.2016 Teknoloji
Samsung gerçeklik lensleri nedir?
Samsung gerçeklik lensleri nedir? Samsung gerçeklik lensleri gün yüzüne çıktı. Samsung Gear VR sanal gerçeklik sistemiyle noktayı koyacak. HTC ve Google gibi firmalar dan sonra Samsung gerçeklik lenslerini ortaya çıkarıyor.
7.04.2016 Teknoloji
Piyasaya Çıkmamış Google Glass e-Bay’de
Piyasaya Çıkmamış Google Glass e-Bay’de Google Glass’ı neredeyse geçtiğimiz yaz satışları bitirdiğinden beri çok duymuyorduk. Ancak bu giyilebilir teknolojinin bir profesyonel bazlı versiyonunun dedikodular dolanıyordu.
21.03.2016 Teknoloji
Snapchat, Akıllı Gözlük Geliştiriyor!
Snapchat, Akıllı Gözlük Geliştiriyor! Snapchat firması Google Glass benzeri bir akıllı gözlük geliştirmek için Qualcomm ve Microsoft‘ta çalışmış bazı isimleri ekibe katıyor.
15.03.2016 Teknoloji
Sony’nin Project N Kulaklıkları Gösterildi
Sony’nin Project N Kulaklıkları Gösterildi Sony’nin daha yeni oluşturulmuş olan AR&GE laboratuvarı Future Lab’ın ilk projeleri The South by Soutwest Conferences & Festivals etkinliği kapsamında tanıtıldı.
15.03.2016 Teknoloji
Google Glass  geri dönüyor
Google Glass geri dönüyor Teknoloji devi Google, akıllı gözlükte yeni hamleye hazırlanıyor. Google’ın bir süre önce rafa kaldırdığı Glass projesinde yeni gelişmeler var.
29.12.2015 Ekonomi
Savaşların seyrini değiştirebilecek "silah"ı geliştirdiler!
Savaşların seyrini değiştirebilecek "silah"ı geliştirdiler! Silah sistemlerinde ileri teknoloji ürünlerini kullanan TrackingPoint firması, yeni ürettiği silahla giyilebilir teknolojinin sınırını zorladı. Silahın dürbününe bile bakmadan, hedefe kilitlenebilmeyi sağlayan silah 1200 metreye kadar hedefleri vurabiliyor. Savaşların gidişatını değiştirebilecek bu teknoloji, Google Glass gibi giyilebilir ürünlerle de tam olarak uyumlu çalışıyor. Böylece silahı kullanan kişi, bir pencereden sadece silahın ucunu doğrultarak isabetli bir atış yapabiliyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Gerçekleşen kehanetler!
Gerçekleşen kehanetler! Dün 21 Ekim 2015’ti... Yani, ‘Geleceğe Dönüş’ filminde yapılan yolculuğun tarihi. Peki filmdeki öngörülen olayların hangileri hayata geçti? İşte şu an kullanılan teknolojiler...
21.10.2015 Gündem
Gelecek bizi bekliyor
Gelecek bizi bekliyor Silikon Vadisi’nin saygın kurumlarından Singularity Üniversitesi’ne göre 2025 yılı nasıl olacak? Açıklanan sekiz öngörüye göre bizi yapay zeka ve sanal gerçeklikle dolu bir gelecek bekliyor
12.09.2015 Pazar
Dokunmatik cilt
Dokunmatik cilt Alman bilim adamların geliştirdikleri “iSkin” adlı teknoloji sayesinde, insanların kollarını dokunmatik ekran olarak kullanması artık mümkün.
14.08.2015 Gündem
Teknoloji âleminin efsane fiyaskoları
Teknoloji âleminin efsane fiyaskoları Teknoloji dünyasında sadece inanılmaz başarı öykülerine tanık olunmuyor, büyük beklentilerle piyasaya çıkan ama sonu kötü biten girişimlere de sık sık rastlanıyor. Biz de efsane başarısızlıkları derledik...
8.08.2015 Pazar
Google Glass, Saman Altından Su Yürütüyor
Google Glass, Saman Altından Su Yürütüyor Beklediği kadar ilerleme ve yazılım geliştirici desteği göremeyen Google Glass rafa kaldırılmış ancak projesi iptal edilmemişti. Görünen o ki Google sanal gerçeklik gözlüğü Google Glass için tekrardan hareketlenmeye başladı. Wall Street...
7.08.2015 Teknoloji
Herkes bu lensin peşinde. Onu takan…
Herkes bu lensin peşinde. Onu takan… Giyilebilir teknolojiler gelişimini hızla sürdürürken Google Glass’ın tanıtıldığı ilk gün teknoloji dünyası büyük ...
18.05.2015 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Google Glass ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.