Google Pixel

Google Pixel

Son dakika Google Pixel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Google Pixel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Google Pixel haber sayfamızda...

Google Pixel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 211 google pixel haberi bulunmuştur.
Kablosuz Olarak Şarj Olan Telefonlar Hangileridir? (2021)
Kablosuz Olarak Şarj Olan Telefonlar Hangileridir? (2021) Teknolojinin gelişmesi ile birlikte akıllı telefonlarda en sık görülen problemlerden olan şarj problemi de değişiyor. Kablosuz olarak şarj olan bu telefonlar 2021 yılında en çok rağbet gören telefonların başında yer alıyor. Son günlerde kablosuz şarj olan telefonların hangi modeller olduğu merak edilmektedir. Peki kablosu olarak şarj olan telefonlar hangileridir? İşte kablosuz olarak şarj edebileceğiniz telefonlar listesi.
3.11.2021 Yaşam
Google Pixel 6 serisi Tensor işlemcisiyle tanıtıldı!
Google Pixel 6 serisi Tensor işlemcisiyle tanıtıldı! Google daha önce pek çok kez sızıntılarıyla karşımıza çıkan Pixel 6 serisini nihayet tanıttı. Pixel 6 ve Pixel 6 Pro modellerini Tensor işlemcisiyle tanıtan Google, tasarımlarıyla fark yaratan serinin üzerindeki örtüyü kaldırmış oldu.
20.10.2021 Teknoloji
19 Ekim'de tanıtılacak Google Pixel 6, canlı canlı görüldü
19 Ekim'de tanıtılacak Google Pixel 6, canlı canlı görüldü Google'ın merakla beklenen akıllı telefonu Pixel 6, 19 Ekim'de tanıtılıyor. Akabinde telefon tanıtılmadan önce sızdırıldı. İşte telefon serisinin bilinen özellikleri:
11.10.2021 Teknoloji
Google imzalı Pixel 5a için detaylar belli oldu
Google imzalı Pixel 5a için detaylar belli oldu Akıllı telefon tarafında kendini gösteren Google, Pixel serisi ile kullanıcıları etkilemeyi başarıyor. İşte bu noktada yeni modeller merakla bekleniyor. Pixel 5a bu yıl bitmeden karşımıza çıkacak. Telefon serisinin uygun fiyatlı olacağı ve tanıtım tarihi ortaya çıktı.
6.08.2021 Teknoloji
Xiaomi için geliştirilen etkileyici akıllı telefon konsepti
Xiaomi için geliştirilen etkileyici akıllı telefon konsepti Xiaomi yeni telefonlarını tanıtmaya devam ederken tasarımcıların marka için konseptleri ortaya çıkıyor. Kompakt ve minimal çizgilere yer verilen konsept tasarımı oldukça etkileyici duruyor.
20.05.2021 Teknoloji
Google katlanabilir ekranlı bir telefon üzerinde çalışıyor
Google katlanabilir ekranlı bir telefon üzerinde çalışıyor Katlanabilir akıllı telefonlar furyasına Google da katılıyor. Google'ın bir süredir üstünde çalıştığı ortaya çıkan telefonu Android 12 Beta tarafında ortaya çıktığı bildirildi.
19.05.2021 Teknoloji
Yenilenen tasarım arayüzüyle Android 12 karşımızda!
Yenilenen tasarım arayüzüyle Android 12 karşımızda! Google'ın I/O 2021 etkinliği başladı. Android 12'yi bu etkinlik kapsamında görücüye çıkartan Google, yenilenen arayüzü de gözler önüne serdi. İşte bütün detaylar:
19.05.2021 Teknoloji
Google Pixel 6 serisinin tasarımı sızdırıldı! İşte detaylar
Google Pixel 6 serisinin tasarımı sızdırıldı! İşte detaylar Google'ın sevilen telefon serisi Pixel 6 için yeni tasarım detayları ortaya çıktı. Telefon serisinin tamamını gösteren bir paylaşımda, radikal kararlar alınmış görünüyor.
14.05.2021 Teknoloji
Android, iOS kullanıcılarına göre 20 kat daha fazla veri topluyor
Android, iOS kullanıcılarına göre 20 kat daha fazla veri topluyor Android’in Google ile iOS’un Apple’la paylaştığından yaklaşık 20 kat daha fazla veri paylaştığı ortaya çıktı. Uzun zamandır konuşulan konu hakkında çalışma yapan profesör, Android telefonların 20 kat daha fazla veri topladığını buldu.
31.03.2021 Teknoloji
Google'dan katlanabilir ekranlı bir telefon geliyor olabilir
Google'dan katlanabilir ekranlı bir telefon geliyor olabilir Katlanabilir ekranlı telefonlar furyası tam gaz sürüyor. Bu yolda Google'dan da bir hamle gelecek deniyor. Son alınan haberlere göre Google'ın Pixel serisi için katlanabilir ekran hamlesi gelecek.
26.02.2021 Teknoloji
Google'ın Pixel telefonu bir kişinin hayatını kurtardı: Nasıl?
Google'ın Pixel telefonu bir kişinin hayatını kurtardı: Nasıl? Google Pixel telefonları için zamanında çok farklı özellikler getirerek kullanıcılarını şaşırtıyordu. Telefon serisi şu anda çok önemli geliştirmelere sahip olmasa da Reddit'te paylaşılan bir olayda telefonun 'ilginç bir özelliği' bir kişinin hayatını kurtardı.
24.02.2021 Teknoloji
Google Pixel 5a modelinin tasarımı sızdırıldı
Google Pixel 5a modelinin tasarımı sızdırıldı Google Pixel 5a modeli için tasarımını ortaya çıkartan bazı görseller paylaşıldı. Telefon genel anlamda Pixel 4a 5G ve Pixel 5 arasında bir tasarıma sahip. Bu noktada telefon hakkında elimizdeki bilgiler:
23.02.2021 Teknoloji
İşte 2020'nin en iyi kameralı telefonları
İşte 2020'nin en iyi kameralı telefonları Telefonlara kamera eklenmesiyle bütün dünyanın fotoğraf çekme alışkanlıkları değişti. Gerek anı biriktirme, gerekse anlık fotoğraf gönderme açısında hepimizin hayatında önemli yer tutmaya başladı ve kameralı telefon sektörü, büyük rekabetin yaşandığı bir pazar haline geldi.
10.11.2020 Teknoloji
Apple önümüzdeki yıl AirPods kulaklıkların tasarımını değiştirecek
Apple önümüzdeki yıl AirPods kulaklıkların tasarımını değiştirecek Apple, kablosuz AirPods ve AirPods Pro kulaklıkların yeni modellerini 2021 yılının başlarında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
28.10.2020 Teknoloji
iPhone SE 2020 indirime mi giriyor?
iPhone SE 2020 indirime mi giriyor? Ortaya çıkan raporlara göre Apple iPhone fiyatlarında indirim yapmaya hazırlanıyor. Piyasaya yeni sunulan iPhone SE 2020'nin fiyatında yapılacak indirim Türkiye'de de geçerli olacak. Apple'ın yapacağı indirim ne kadar olacak? 5.299 liraya satılan iPhone SE 2020'nin indirimli fiyatı ne kadar olacak? Bu soruların cevabı haberimizde...
29.05.2020 Apple
Google Pixel 4 XL inceleme
Google Pixel 4 XL inceleme Google tarafından piyasaya sunulan amiral gemisi Pixel 4 XL, incelemesi ile birlikteyiz. Teknik özellikleri kamera performansı ve sentetik test sonuçlarıyla birlikte kullanıcılarına neler sunduğunu sizlerle paylaşacağım. Google Pixel 4 XL teknik özellikleri neler? Google Pixel 4 XL fiyatı ne kadar? Tüm bu soruların cevabı bu incelemede!
13.04.2020 Teknoloji
Android 11 ile hayatımıza katılacak yenilikler!
Android 11 ile hayatımıza katılacak yenilikler! Google tarafından geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Andorid 11 Devoloper Preview yayınlandı. Her geçen gün yeni özellikleri ortaya çıkan Google'ın yeni işletim sistemi Android 11, hangi yenilikler ile gelecek? Android 11 hangi cihazlarda yayınlanacak? Andorid 11 alacak Samsung telefonlar! Android 11 hangi telefonlara gelecek? Bu soruların cevabı bu makalede! İşte Android 11 özellikleri!
24.02.2020 Android
Android 11 ortaya çıktı! İşte merak edilenler ve ortaya çıkan özellikleri!
Android 11 ortaya çıktı! İşte merak edilenler ve ortaya çıkan özellikleri! Android 10'un yavaş yavaş yayıldığını düşünürsek, Android 11 ile ilgili bilgiler beklediğimizden hızlı gelmeye başladı. Google Android 11 Developer Preview güncellemesini yayınladı ve ardından Android 11 ile ilgili özellikler belli olmaya başladı. Android 11 özellikleri nasıl olacak? Android 11 ne zaman gelecek?
21.02.2020 Android
Dünyanın en değerli şirketleri belli oldu!
Dünyanın en değerli şirketleri belli oldu! "2019`da Piyasa Değerine Göre En Büyük 100 Şirket" raporuna göre en değerli 10 şirketten 7`sini dijital teknoloji üzerine yoğunlaşan şirketler oluşturuyor.
21.01.2020 Ekonomi
Apple, Google ve Facebook basit bir lazerle hacklendi!
Apple, Google ve Facebook basit bir lazerle hacklendi! Michigan ve Tokyo Üniversite'lerinde çalışan araştırmacılar basit bir lazerle, teknoloji devlerinin ürettiği sesli hoparlörleri ele geçirmeyi başardı.
Nokia 3 Android 9 Pie güncellemesini aldı
Nokia 3 Android 9 Pie güncellemesini aldı 2017’de Türkiye’de piyasaya sürülen Nokia 3 ile birlikte Android 9 Pie'da çalışan Nokia akıllı telefonların sayısı 19'a yükseldi.
21.06.2019 Android
Google I/O 19'da tanıtılan teknolojik yenilikler
Google I/O 19'da tanıtılan teknolojik yenilikler Google'ın her yıl düzenlediği geliştirici konferansı "Google I/O 2019"da data güvenliğinden, kanseri tespit eden yapay zeka çalışmalarına kadar pek çok teknolojik gelişme ele alındı.
Google I/O başlıyor! Android Q heyecanı...
Google I/O başlıyor! Android Q heyecanı... Google'ın her yıl düzenlediği geliştirici etkinliği Google i/o, 7-9 Mayıs tarihleri arasında Kaliforniya'da gerçekleştirilecek. Ekinlikte Google'ın Pixel 3a ve Pixel 3a XL'i duyurması bekleniyor.
7.05.2019 Teknoloji
Google Pixel 3 Lite Nokia 3310 ile yan yana görüntülendi
Google Pixel 3 Lite Nokia 3310 ile yan yana görüntülendi Google'ın uygun fiyatlı yeni akıllı telefonu Google Pixel 3 Lite, Nokia 3310'la yan yana görüntülendi. Görseller, Pixel 3'ün boyutu hakkında fikir veriyor.
6.12.2018 Teknoloji
Google Pixel 3 XL'da ikinci çentik hatası görüldü
Google Pixel 3 XL'da ikinci çentik hatası görüldü Bazı Pixel 3 XL kullanıcıları cihazlarının sağ tarafında bir adet daha çentik sorunuyla karşılaştı. Bu hatayı sosyal medyada paylaşan kullanıcıların gönderilerinin sahte olduğu düşünüldü.
5.11.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Google Pixel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.