Google Trends

Google Trends

Son dakika google trends haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan google trends gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan google trends haber sayfamızda...

Google Trends

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 52 google trends haberi bulunmuştur.
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu Amerikalı çip devi Nvidia'nın piyasa değeri 2.3 trilyon doları aşarken CEO Jensen Huang'ın serveti 82 milyar dolara tırmandı. Hayatı bir dönem ıslahevinde geçen Tayvan doğumlu Jensen Huang Nvidia'yı bir ara garsonluk yaptığı restoranda yemek yerken kurmuş!
5.04.2024 Milliyet Executive
Yıldızlarda teselli aramak
Yıldızlarda teselli aramak Astroloji hiç olmadığı kadar gündemde ama unutmayın astroloji en basit anlatımla bir olasılıklar ilmi. Size sadece karşılaşabileceğiniz yolları gösterir, yürümek ise sizin elinizde.
8.01.2023 Gündem
Rusya’da ‘kol kırıldı’ yen içinde kalmadı!
Rusya’da ‘kol kırıldı’ yen içinde kalmadı! Rusya’da Ukrayna ile savaş nedeniyle alınan kısmi seferberlik kararı sonrası yaşanan kaos sürerken, ülkede askerlikten kaçmak için yoğun bir çaba dikkat çekiyor.
5.10.2022 Dünya
Azov komutanları aileleriyle buluştu
Azov komutanları aileleriyle buluştu Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin eşi Olena Zelenska, Türkiye’nin çalışmaları sonucu esir takasıyla serbest bırakılan Azov taburunun 5 komutanıyla Türkiye’de görüştü. Zelenska’yla birlikte gelen askerlerin aileleri ise, aylar sonra sevdikleriyle hasret giderdi.
5.10.2022 Dünya
Putin'e 'hayır!' Tek yön İstanbul 9 bin 100 dolar
Putin'e 'hayır!' Tek yön İstanbul 9 bin 100 dolar 'Kısmi seferberlik' Rusya'yı tepetaklak etti, Google'da en çok arananlar uçak biletleri ve 'Rusya nasıl terk edilir?' sorusu oldu. Çarşamba akşam saatlerinde ise korku duvarı delindi, binlerce insan sokaklara döküldü.
22.09.2022 Dünya
Vebitcoin'in 'Baron' lakaplı CEO'sunun yeni görüntüleri ortaya çıktı! Bu kez dansöz...
Vebitcoin'in 'Baron' lakaplı CEO'sunun yeni görüntüleri ortaya çıktı! Bu kez dansöz... Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan şirketin 'Baron' lakaplı CEO'su İlker B.'nin (41) lüks yaşantısı dikkat çekti. Emniyetteki ifadesinde aylık gelirinin 1,5 milyon lira olduğunu anlatan İlker B.'nin oynattığı dansöze para takarken görüntüsü ortaya çıktı.
26.04.2021 Haberler
Vebitcoin'in 'Baron' lakaplı CEO'sunun yeni görüntüleri ortaya çıktı! Bu kez dansöz...
Vebitcoin'in 'Baron' lakaplı CEO'sunun yeni görüntüleri ortaya çıktı! Bu kez dansöz... Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan şirketin 'Baron' lakaplı CEO'su İlker B.'nin (41) lüks yaşantısı dikkat çekti. Emniyetteki ifadesinde aylık gelirinin 1,5 milyon lira olduğunu anlatan İlker B.'nin oynattığı dansöze para takarken görüntüsü ortaya çıktı.
26.04.2021 Gündem
Google Trends 2020 sonuçlarını açıkladı! Tüm dünyada ekmek ve lahmacun Türkçe olarak arandı!
Google Trends 2020 sonuçlarını açıkladı! Tüm dünyada ekmek ve lahmacun Türkçe olarak arandı! Geçtiğimiz günlerde Google Trends 2020'de en çok aranan kelimeleri açıkladı. Yemek kategorisinde hem Türkiye'de hem de tüm dünyada Türkçe olarak aranan 'Ekmek' ve 'Lahmacun' trend listesinin ilk 10'unda yer aldı. Bu gurur verici tablo, pandemi döneminde bile milli lezzetlerimizin küresel çapta ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Peki, Google'ın açıkladığı hem Türkiye hem de dünya listesinde en çok hangi tarifler arandı? İşte Google Trends 2020 yemek kategorisinde en çok aranan lezzetler...
6.07.2021 Bilgi
Villa Kiralamada Global Markaların Önünde Bir Türk Markası
Villa Kiralamada Global Markaların Önünde Bir Türk Markası 2018 yılında kurulup çok kısa bir sürede 20 milyon lira değerlemeye ulaşan TatildeKirala.com, pandemi döneminde kalabalığa karışmak istemeyen tatilcilerin can simidi oldu. Site tıklanmaları global kiralama markalarını bile aşan TatildeKirala.com’un Kurucusu Ruşen Mat fiyatlar için de bilgi verdi, “4 kişilik bir aile özel havuzlu ve kendine ait bahçesi olan bir villada 1 hafta için 4.000 liraya konaklayabilir" dedi.
7.07.2020 Ege
Gençler arasındaki son trend, işte bu ifade: OK boomer
Gençler arasındaki son trend, işte bu ifade: OK boomer Z kuşağının yani 2000 neslinin son zamanlarda yeni fikirlere kapalı olan, gençlerin ideallerine, yeni duyarlılıklara karşı çıkan yaşlıları eleştirmek için kullandığı gözde ifadesi “OK boomer”.
11.12.2019 Gündem
Bitcoin, Google aramalarında son 13 ayın zirvesinde
Bitcoin, Google aramalarında son 13 ayın zirvesinde Bitcoin kelimesi Google aramalarında son 13 ayın en yüksek düzeyine tırmandı.
20.05.2019 Ekonomi
Enerji Bakanı: Türkiye Avrupa'da en düşük üçüncü elektrik fiyatına sahip ülke
Enerji Bakanı: Türkiye Avrupa'da en düşük üçüncü elektrik fiyatına sahip ülke Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Türkiye hala Avrupa'da en düşük üçüncü elektrik fiyatına sahip ülke. Satın alma paritesi ile düzeltme yapılsa da Makedonya, Litvanya, Bulgaristan gibi ülkelerin de altında bir elektrik fiyatına sahibiz. Türkiye, benzin fiyatlarında Rusya, Belarus ve Moldova'nın arkasından Avrupa'da en ucuz benzinin satıldığı ülke." dedi.
16.10.2018 Ekonomi
Facebook, Türkiye'deki kullanıcılarını uyardı!
Facebook, Türkiye'deki kullanıcılarını uyardı! Facebook, Türkiye’deki 50 milyondan fazla kullanıcısını kötü amaçlı uygulamalara karşı uyardı. Türkiye’deki 50 milyondan fazla kullanıcısının Haber Kaynağında bilgi metinleri göstererek, ‘Uygulamalar’ sekmesine yönlendirdi ve zararlı uygulamalar varsa kontrol edilmesi gerektiği yönünde uyarıldı.
23.04.2018 Teknoloji
Facebook'tan kullanıcı bilgilerini daha iyi korumaya yönelik yeni güvenlik önlemleri
Facebook'tan kullanıcı bilgilerini daha iyi korumaya yönelik yeni güvenlik önlemleri Cambridge Analytica'nın Facebook'taki kullanıcı bilgilerini usulsüz olarak kullanması, dünya genelinde büyük bir tepki yaratmıştı. Facebook da bunun üzerine yeni güvenlik önlemlerini devreye almıştı. Facebook, dün akşam yayınladığı blog yazısında insanların bilgilerini daha iyi korumak için yaptığı değişikliklerle ilgili güncellemeler paylaştı. Facebook, kullanıcı bilgilerinin Cambridge Analytica şirketi tarafından usulsüz kullanıldığının ortaya çıktığı skandaldan Türkiye'de 234 bin 584 kişinin etkilendiğini açıkladı. Uygulamayı indiren kişi sayısı ise 223. Facebook'un baş teknoloji sorumlusu Mike Schroepfer, 9 Nisan’dan başlayarak Facebook’un, kullanıcıların kendi verilerini Cambridge Analytica’ya açık olup olmadığını görmesini sağlayacağını kaydetti. Facebook CEO'su Mark Zuckerberg ise “kullanıcı verilerini kullanma ve koruma” sistemi ile ilgili olarak 11 Nisan’da Washington'da Temsilciler Meclisinde kurulan komitede ifade verecek
5.04.2018 Teknoloji
Cambridge Analytica krizinden sonra 'Facebook'u sil' aramaları Google'da yükselişe geçti
Cambridge Analytica krizinden sonra 'Facebook'u sil' aramaları Google'da yükselişe geçti Facebook, Cambridge Analytica skandalının ardından kullanıcılarının güvenini kaybetmeye başladı. ABD'deki Facebook kullanıcıları, Google’da son 5 yılda hiç olmadığı kadar "Facebook’u sil" araması yaptı.
23.03.2018 Teknoloji
İnterneti salladı! Türkiye'de ve dünyada...
İnterneti salladı! Türkiye'de ve dünyada... Google, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de ve dünyada yükselen arama trendleri içeren listesini açıkladı. Türkiye’de 2017 yılının en trend aramaları sıralamasında Genel kategoride “Milli Piyango”, “Stres Çarkı” ve “YSK”, sorular kategorisindeyse dizide konu edilen “Pestisit nedir?” ilk sıralarda yer aldı. Küresel sonuçlarla ilgili Year in Search 2017 videosunda ise Nusret’in kendisine ve ünlü tuz atma hareketine de yer veriliyor.
14.12.2017 Teknoloji
Google'da 2017 yılı içinde en çok bu isimler arandı
Google'da 2017 yılı içinde en çok bu isimler arandı Google, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de ve dünyada yükselen arama trendleri içeren listesini açıkladı. Türkiye’de 2017 yılının en trend aramaları sıralamasında Genel kategoride “Milli Piyango”, “Stres Çarkı” ve “YSK”, sorular kategorisindeyse dizide konu edilen “Pestisit nedir?” ilk sıralarda yer aldı. Küresel sonuçlarla ilgili Year in Search 2017 videosunda ise Nusret’in kendisine ve ünlü tuz atma hareketine de yer veriliyor.
14.12.2017 Teknoloji
Düz Dünya Teorisi'ne inanan kişi sayısında patlama yaşanıyor
Düz Dünya Teorisi'ne inanan kişi sayısında patlama yaşanıyor Şu sıralar oldukça tartışılan bir konu haline gelen Düz Dünya Teorisi, bazı ünlü isimlerin de 'Dünya düzdür' açıklamasıyla beraber ciddi anlamda destekçi kazanıyor.
24.05.2018 Diğer
Türkiye, Google'da son 7 ayda en çok neleri aradı?
Türkiye, Google'da son 7 ayda en çok neleri aradı? Türkiye'deki internet kullanıcıları, 1  Ocak-31 Temmuz 2017 döneminde arama motoru Google'da en çok "Facebook",  "Youtube", "hava durumu", "Sahibinden", "Google", "haber", "son dakika",  "çeviri", "haberler", "Instagram" kelimelerini aradı.
7.08.2017 Teknoloji
Deprem sonrası Google aramaları patladı
Deprem sonrası Google aramaları patladı Gökova Körfezi'nde saat 01.31'de 6,3 büyüklüğünde kaydedilen deprem sonrası Google'da en çok aranan konu deprem oldu. Google Trendler verilerine göre 'deprem' konu başlığı Türkiye'de 2 milyonun üzerinde, Yunanistan'da ise 100 binin üzerinde aratıldı.
21.07.2017 Teknoloji
Referandum günü Türkiye, Google’da en çok bunları arattı
Referandum günü Türkiye, Google’da en çok bunları arattı Türkiye'de 16 Nisan ile birlikte halk oylamasını geride kaldı. Referandum günü Türkiye'de yapılan Google aramaları da dikkat çekti. İşte Türkiye'de en çok yapılan ilk 10 arama...
17.04.2017 Teknoloji
Google'da bu sene en çok neleri arattık?
Google'da bu sene en çok neleri arattık? Google, internet kullanıcılarının Türkiye’de ve dünyada en çok aradığı kelimelerin ve en son trendlerin yer aldığı “2016 Arama Trendleri” listesini açıkladı.
14.12.2016 Teknoloji
ABD Akıncı Üssü'nü aramış
ABD Akıncı Üssü'nü aramış Dünya devi arama motoru Google, darbe girişimiyle ilgili kritik istatistikleri gözler önüne serdi.
7.08.2016 Dünya
Dünya Erdoğan'ın çağrısını konuştu!
Dünya Erdoğan'ın çağrısını konuştu! Kanlı darbe gecesinde dünyada internet kullanıcılarının en çok aradığı videolardan biri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halkı darbecilere karşı koymaya çağıran ilk konuşması oldu.
31.07.2016 Gündem
Darbe gecesi en çok o kelime arandı!
Darbe gecesi en çok o kelime arandı! 15 Temmuz Cuma gecesi yapılan darbe girişiminde, sokağa çıkan insanların yaptığı Google araması dikkat çekti. Meydanlara çıkan insanlar, Google'da 'Tank nasıl durdurulur?' araması yaptı.
20.07.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Google Trends ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.