Goran Bregovic

Goran Bregovic

Son dakika Goran Bregovic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Goran Bregovic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Goran Bregovic haber sayfamızda...

Goran Bregovic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 251 goran bregovic haberi bulunmuştur.
Konserden tiyatroya basketboldan Espor’a birbirinden farklı etkinliklerle “Her şey bir arenada”
Konserden tiyatroya basketboldan Espor’a birbirinden farklı etkinliklerle “Her şey bir arenada” Sevdiğin müzisyenler, beğendiğin oyuncular, hayranı olduğun sporcular… Dev konserlerden etkileyici oyunculuk performanslarına, ulusal ve uluslararası basketbol turnuvalarından dünya çapında Espor şampiyonalarına kadar her türden etkinlikte Volkswagen Arena’da buluşuyoruz.
12.09.2023 Advertorial
Bregoviç’in Moldova’ya girişine izin verilmedi
Bregoviç’in Moldova’ya girişine izin verilmedi Bosna-Hersek kökenli Sırp-Hırvat besteci ve şarkıcı Goran Bregoviç’in Gustar Müzik Festivali kapsamında konser vermek için gittiği Moldova’ya girişine izin verilmedi.
24.08.2023 Kültür Sanat
Müzik
Müzik Oktoberfest’te Balkan rüzgârları esecek! Almanya’nın Münih kentinde her yıl düzenlenen ünlü festival Oktoberfest, İstanbullularla buluşuyor! Büyülü notalarının müzikseverlerin dört bir yanını saracağı iki günlük festival, dopdolu bir program, eğlence ve dans garantili bir hafta sonu vadediyor...
20.08.2023 Kültür Sanat
‘Hedefimiz her Romana bir yuva’
‘Hedefimiz her Romana bir yuva’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanlara yönelik özel sosyal konut kampanyası başlattıklarını duyurarak, “Hedefimiz her romana bir yuva” dedi.
21.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Romanlara konut müjdesi! 12 ilde başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Romanlara konut müjdesi! 12 ilde başlıyor Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem
Beyoğlu Kültür Yolu Festivali 1 Ekim’de başladı
Beyoğlu Kültür Yolu Festivali 1 Ekim’de başladı Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali bugün 2500 kişinin katılacağı fotomaraton etkinliğiyle başladı. 23 Ekim’e kadar sürecek festivalde 51 ayrı mekânda, 88 salon ve 5 açık hava sahnesinde, 6000’den fazla sanatçı ve 1000’den fazla etkinlik yer alıyor.
1.10.2022 Kültür Sanat
‘Sektörün iyi olması için mücadele ettim’
‘Sektörün iyi olması için mücadele ettim’ 90’lı yıllarda İstanbul’da yaz gecelerinde Rumeli Hisarı’nın tarihi atmosferinde, yıldızların altında konser izlemek unutulmaz hatıralar bıraktı. 90’lı yıllarda İstanbul’da yaz gecelerinde Rumeli Hisarı’nın tarihi atmosferinde, yıldızların altında konser izlemek unutulmaz hatıralar bıraktı
5.06.2022 Gündem
Bahar Goran Bregoviç’le geliyor!
Bahar Goran Bregoviç’le geliyor! Balkan müziğinin dünyaca tanınan ismi Goran Bregoviç, baharı İstanbul’a getiriyor. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bregoviç, ünlü yönetmen Emir Kusturica’nın yönettiği “Çingeneler Zamanı”, “Yeraltı”, “Arizona Rüyası” gibi kült film müzikleriyle de tanınıyor.
6.05.2022 Kültür Sanat
Baharın gelişi kutlanacak
Baharın gelişi kutlanacak Dünyaca ünlü Goran Bregoviç Wedding&Funeral Band ve Shantel’in de aralarında bulunduğu yıldızlar, URU organizasyonuyla 7 Mayıs’ta İstanbullu müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
29.04.2022 Cadde
Suzan Kardeş kaç yaşında, nereli? Suzan Kardeş kim, şarkıları nelerdir? İşte filmleri ve makyöz geçmişi
Suzan Kardeş kaç yaşında, nereli? Suzan Kardeş kim, şarkıları nelerdir? İşte filmleri ve makyöz geçmişi Suzan Kardeş ile ilgili meraklı arayış başladı. Bu akşam Kanal D ekranında Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan Suzan Kardeş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar ve sesiyle hafızalara kazınan Suzan Kardeş'in hayatına dair bilinenler ve filmleri, makyöz çalışmaları haberimizde...
29.01.2022 Cadde
Suzan Kardeş kimdir, aslen nereli? Suzan Kardeş hakkında bilinmeyenler...
Suzan Kardeş kimdir, aslen nereli? Suzan Kardeş hakkında bilinmeyenler... Kariyerine makyözlük yaparak adım atan Suzan Kardeş kimdir konusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 9 yıllık aranın ardından yeniden ekranlara dönen İbo Show'a konuk olacak olan Suzan Kardeş hakkında araştırmalar devam ediyor. Birçok tiyatro topluluğunda makyözlük yapan Suzan Kardeş konusunda araştırmalar tüm hızı ile devam ediyor. Peki Suzan Kardeş kimdir, kaç yaşında? İşte bilinmeyenleri...
13.03.2021 Cadde
Ederlezi Ne Demek? Şarkılarda Geçen Ederlezi Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?
Ederlezi Ne Demek? Şarkılarda Geçen Ederlezi Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir? Ederlezi kelimesi son zamanlarda popüler hale geldi. Özellikle çingeneler zamanı filmi ile kez duyulmuştu. Fakat ederlezi kelimesinin hikayesi nedir hala merak edilmekte. Ederlezi kelimesinin yanında ederlezi aslında bir de şarkı. Bu nedenle ederlezi ne demek, şarkılardaki anlamı nedir gibi soruları sizler için derledik.
24.02.2021 Eğitim
“Attila üretmek için çıldıranlar senfonisinden”
“Attila üretmek için çıldıranlar senfonisinden” 4 yıl önce aramızdan ayrılan Attila Özdemiroğlu’nun bestelerinin 2020’ye selam çaktığı albümün hikayesini, eşi Hepgül Özdemiroğlu’ndan dinledik
16.08.2020 Pazar
Suzan Kardeş kimdir, kaç yaşında? Suzan Kardeş dizileri
Suzan Kardeş kimdir, kaç yaşında? Suzan Kardeş dizileri Yaptığı makyajlar ile alanında uzman olan Suzan Kardeş sesi ile de herkesi etkilemeyi başarıyor. Birçok dizide rol alan Suzan Kardeş kimdir? İşte Suzan Kardeş'in hayatı ile ilgili merak edilenler..
20.12.2019 Gündem
Emina Jahovic kimdir? Emina Jahovic kaç yaşında ve nereli?
Emina Jahovic kimdir? Emina Jahovic kaç yaşında ve nereli? Emina Jahovic kimdir? Bugün hakkında en çok arama yapılan isimlerden biri olan Emina Jahovic ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. Peki Emina Jahovic kimdir, kaç yaşında ve nereli?
30.12.2018 Gündem
Şarkıcı Anca Pop hayatını kaybetti
Şarkıcı Anca Pop hayatını kaybetti Romanyalı şarkıcı Anca Pop (34), arabasının Tuna Nehri'ne uçması sonucu boğularak yaşamını yitirdi.
19.12.2018 Cadde
Şarkıcı Anca Pop hayatını kaybetti
Şarkıcı Anca Pop hayatını kaybetti Romanyalı şarkıcı Anca Pop (34), arabasının Tuna Nehri'ne uçması sonucu boğularak yaşamını yitirdi.
19.12.2018 Cadde
Emina Jahovic kimdir?
Emina Jahovic kimdir? Emina Jahovic kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Haziran ayında Mustafa Sandal ile yollarını ayıran Emina Jahovic'in Sadettin Saran ile birlikte oldukları iddia edilmişti. İkili İstinye Park'ta bir mekan çıkışı kameralara yakalandı. Peki Emina Jahovic kimdir?
12.11.2018 Gündem
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
13.09.2018 Cumartesi
Rachid Taha: Bir dönemin simgesi
Rachid Taha: Bir dönemin simgesi Çoğumuz için Fransa, Paris, kafeler, Edith Piaf, Jean-Luc Goddard demek. Peki ya öteki Fransa? Rachid Taha, öteki Fransa’nın en önemli figürlerinden biri ve maalesef o da artık aramızdan ayrıldı…
22.03.2021 Müzik
Oliver Dragojeviç: Yugoslavya'nın büyük yıldızına veda
Oliver Dragojeviç: Yugoslavya'nın büyük yıldızına veda Yugoslavya tarihteki yerini alalı çeyrek asırdan fazla oldu. Yugoslavya dağılmaya başladığında doğanlar artık 27 yaşında. Ancak Avusturya sınırından Yunanistan’a değin uzanan bu bölgede kültür hâlâ benzer kodlara sahip. Bu coğrafyada yaşayan milyonlarca insan aynı müzikleri dinlemeye, aynı müzisyenleri sevmeye devam ediyor. Elbette bu durum kayıplar için de geçerli. Bunun son örneği de hayatını kaybeden ünlü müzisyen Oliver Dragojeviç’e duyulan hüzün oldu.
4.05.2021 Portre
Dünyaca ünlü müzisyen Tom Jones Türkiye'ye geliyor
Dünyaca ünlü müzisyen Tom Jones Türkiye'ye geliyor İngilizce asıllı ünlü müzisyen Tom Jones, Antalya'nın Serik ilçesinde 30 Temmuz'da konser verecek.
21.07.2018 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
22.06.2018 Cumartesi
Müzik ziyafeti
Müzik ziyafeti Rusya’nın en popüler şarkıcılarından Filipp Kirkorov ve Balkanlar’ın dünyaca tanınmış besteci ve şarkı sözü yazarı Goran Bregovic, önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirilmesi planlanan Regnum Summer Fest kapsamında konser verdi.
12.05.2018 Cadde
Serik'te Bregovic ve Kirkorov konseri
Serik'te Bregovic ve Kirkorov konseri Antalya'nın Serik ilçesinde Balkan müziğinin en büyük maestrolarından Goran Bregovic ile Rus sanatçı Filipp Kirkorov konser verdi.
8.05.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Goran Bregovic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.