Gordon Ramsay

Gordon Ramsay

Son dakika Gordon Ramsay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gordon Ramsay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gordon Ramsay haber sayfamızda...

Gordon Ramsay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 52 gordon ramsay haberi bulunmuştur.
Kazanan Restoran jüri üyeleri kimler? Kazanan Restoran formatı nedir?
Kazanan Restoran jüri üyeleri kimler? Kazanan Restoran formatı nedir? Kazanan Restoran jüri üyeleri ve formatı merak konusu olmaya devam ediyor. Fox TV ekranında 28 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen Kazanan Restoran adlı programda yarışmacılar hem bireysel hem takım olarak mücadele edecek. Kazanan isim 500 bin TL'lik ödülün sahibi olmasının yanı sıra mevcut restoranını büyütmek veya hayalindeki restoranı kurmak fırsatı elde edecek. Bu hayali ise birçok restorana sahip olan Cüneyt Asan ve Gamze Cizreli ile ortak olarak yapabilme şansını elde edecekler.
4.08.2022 Bilgi Rehberi
Victoria-David Beckham çiftinin İtalya tatili! 'Kocanı çalabilir miyim?'
Victoria-David Beckham çiftinin İtalya tatili! 'Kocanı çalabilir miyim?' İngiliz futbol efsanesi David Beckham ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Victoria Beckham, şimdilerde lüks yatlarıyla İtalya'da tatil yapıyor. David Beckham'ın denizin önünde mayosuyla poz verdiği anları paylaşan Victoria Beckham sosyal medyada gündem olurken; eski futbolcu da ünlü ismin spor yaptığı anları yayınlayarak eşine karşılık verdi. İşte detaylar...
21.07.2022 Cadde
Şirinler Kayıp Köy konusu nedir? Şirinler 3: Kayıp Köy filmi dublaj oyuncuları ve Türkçe seslendirenler...
Şirinler Kayıp Köy konusu nedir? Şirinler 3: Kayıp Köy filmi dublaj oyuncuları ve Türkçe seslendirenler... Şirinler filminin üçüncüsü olan Kayıp Köy, televizyon ekranlarında film severlerinin karşısına çıkıyor. Filmin orijinal dublaj sanatçıları ile Türkçe dublaj yapan oyuncular merak konusu oldu. Bir dönem çizgi filmleri ile ekrana damga vuran Şirinler'in 3. filmi, Şirinler Kayıp Köy konusu nedir?
19.07.2022 Bilgi Rehberi
David-Victoria Beckham çiftinin dudak uçuklatan yatı! Ailece tatile çıkıyorlar
David-Victoria Beckham çiftinin dudak uçuklatan yatı! Ailece tatile çıkıyorlar İngiliz futbol efsanesi David Beckham ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Victoria Beckham; üç oğullarını ve sevgililerini, lüks yatlarıyla yapacakları İtalya tatiline davet etti. Aileye yakın bir kaynak konuyla ilgili açıklama yaparken, ünlü çiftin yatlarının detayları da ortaya çıktı.
4.07.2022 Cadde
4 milyon $’lık masal gibi düğün
4 milyon $’lık masal gibi düğün Brooklyn Beckham ile Nicola Peltz, nihayet evlendi. 103 milyon dolarlık malikanede yapılan 3 gün süren düğün 4 milyon dolara mal oldu. Evlilik sözleşmesi imzalayan Beckham karısının soyadını alacak.
11.04.2022 Cadde
Son dakika: Ünlü şefin kızından şoke eden itiraf! Cinsel saldırı...
Son dakika: Ünlü şefin kızından şoke eden itiraf! Cinsel saldırı... Ünlü şefin 21 yaşındaki kızı, henüz 18 yaşındayken üniversitede son derece başarılıyken yaşadığı iki cinsel saldırı yüzünden bir yılın sonunda okulu bıraktığını söyledi.
29.05.2021 Dünya
Gezinti günü
Gezinti günü Gordon Ramsay, önceki gün eşi Tana ile en küçük çocukları iki yaşındaki Oscar ’ı gezintiye çıkardı.
8.04.2021 Cadde
Gordon Ramsay'nin yeni restoranında bir burger 850 TL
Gordon Ramsay'nin yeni restoranında bir burger 850 TL Dünyanın en ünlü şeflerinden Gordon Ramsay, Londra'daki yeni restoranında bir burgeri 80 sterline (yaklaşık 850 TL) satıyor. Wagyu burgerinde sığır eti köfte, kavrulmuş wagyu sokum bifteği ve trüflü Pecorino peyniri bulunuyor.
25.11.2020 Dünya
Mutfağında sanki ‘para’ pişiriyor
Mutfağında sanki ‘para’ pişiriyor Dünyaca ünlü İngiliz baş aşçı Gordon Ramsay, beş yıl içinde dünya çapında 200 yeni restoran açmayı planladığını açıkladı.
7.09.2020 Dünya
Beckham ailesini geçti
Beckham ailesini geçti İngiliz aşçı Gordon Ramsay, TikTok’ta 179 bin dolar kazanarak Beckham’ın ailesini geride bıraktı. Beckhamlar, TikTok’tan 27 bin dolar kazandı.
12.07.2020 Dünya
Dünyanın en çok kazanan ünlüleri kimler?
Dünyanın en çok kazanan ünlüleri kimler? Forbes her yıl hazırladığı 'Dünyanın En Çok Kazanan Ünlüleri' listesini yayınladı. Ünlülerin kazançlarından toplanan veriler 2020 yılına ait rakamlardan oluşuyor. Her ne kadar Covid-19 salgını ABD'de büyük bir yıkıma yol açsa da, yılın en çok kazananlarının birçoğunun bu ülkeden çıktğını söylemek yanlış olmaz...
5.06.2020 Ünlüler
Yıldızlı şefler  evde kalanlar için pişirdi
Yıldızlı şefler evde kalanlar için pişirdi Canınız, çikolatalı lavanta tart, portakallı kek mi istedi! Bunları, ünlü şeflerin elinden çıkmış, Michelin Rehberi’nden yıldızlı ev yemekleri tarifleriyle yapmayı deneyimlemek ilginç olabilir
9.05.2020 Cumartesi
2019’UN BEBEKLERİ
2019’UN BEBEKLERİ Dünyaca ünlü isimler, 2019 yılı içinde anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Aşklarını bebekle taçlandıran yıldızlar, müjdeli haberiyse çoğunlukla sosyal medya hesaplarından verdi. İşte yıl boyunca dünyaya gözlerini açan minikler...
19.12.2019 Cadde
Parti çifti
Parti çifti Idris Elba, önceki akşam eşi Sabrina ile Londra’daydı.
4.09.2019 Cadde
Bebeğiyle gezdi
Bebeğiyle gezdi Gordon Ramsay, önceki gün eşi Tana ve üç aylık bebeğiyle Malibu’daydı.
20.07.2019 Cadde
Şehrin iki İsmet'i
Şehrin iki İsmet'i Dünyada da itibar gören bir değerlendir-medir ‘restoran şefi’ ve ‘TV şefi’ ayrımı! Televizyonlarda programı olan Jamie Oliver, Rachael Ray ve James Martin gibi şefler
11.03.2019 Cadde
Başarılıyken değişen konsept!
Başarılıyken değişen konsept! Arnavutköy popülerliğinin ilk sebeplerinden biridir Any
14.01.2019 Cadde
Beşinci kez baba olacak
Beşinci kez baba olacak Gordon Ramsay, 16 yıl aranın ardından beşinci çocuk müjdesi verdi
3.01.2019 Cadde
Gecelerin şefi!
Gecelerin şefi! Sert üslubuyla tanınan İngiliz şef Gordon Ramsay, Atlantic City gecelerinde görüntülendi.
31.10.2018 Cadde
Gordon Ramsay 24 saatte mutfaklarda devrim yapıyor
Gordon Ramsay 24 saatte mutfaklarda devrim yapıyor Restoranları ekibiyle birlikte menüsünden dekorasyonuna kadar yeniden yaratan Gordon Ramsay, 9 Eylül’den itibaren her pazar saat 21.00’de “Gordon Ramsay ile 24 Saatte Devrim” ile 24Kitchen’da.
6.09.2018 TV-Rehberi
Gordon Ramsay ile Ev Yemekleri 24Kitchen’da
Gordon Ramsay ile Ev Yemekleri 24Kitchen’da Dünyanın en başarılı şeflerinden Gordon Ramsay’nin kendi mutfağından tarifler, “Gordon Ramsay ile Ev Yemekleri” ile 16 Temmuz’dan itibaren hafta içi her gün saat 18.00’de 24Kitchen erkanlarına geliyor.
16.07.2018 TV-Rehberi
Gordon Ramsay ile Yemek Okulu 24Kitchen’da!
Gordon Ramsay ile Yemek Okulu 24Kitchen’da! Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şef Gordon Ramsay güzel yemeğin sırlarını paylaştığı “Gordon Ramsay ile Yemek Okulu” ile 18 Haziran’dan itibaren her pazartesi saat 18.00’de 24Kitchen ekranlarında lezzet tutkunlarıyla buluşuyor.
18.06.2018 TV-Rehberi
Masterchef altıncı sezonuyla 24Kitchen’da
Masterchef altıncı sezonuyla 24Kitchen’da Amerika’nın en iyi amatör şefini arayan Gordon Ramsay ve Christina Tossi, Masterchef’in 6. sezonuyla 1 Şubat’tan itibaren hafta içi her akşam saat 20.00’de 24Kitchen’da!
30.01.2018 TV-Rehberi
Aşk için zayıflamış
Aşk için zayıflamış Sert eleştirileriyle ünlenen İskoç aşçı Gordon Ramsay, 1996 yılında dünyaevine girdiği eşi Tana için o dönem fazla kilolarından kurtulduğunu açıkladı.
28.01.2018 Cadde
Brooklyn Beckham da Nusret'e özendi
Brooklyn Beckham da Nusret'e özendi Eski futbolcu David Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, önceki gün Nusret Gökçe'nin New York'taki restoranına gitti.
26.01.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gordon Ramsay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.