Mucize kurtuluş! Görgü tanığının anlattıkları şaşırttı
Mucize kurtuluş! Görgü tanığının anlattıkları şaşırttı Maltepe'de seyir halinde olan hurda yüklü bir pikap, freni tutmayınca metrelerce derinlikteki inşaat temeline düştü. Sürücünün son anda atlayarak, burnu bile kanamadan kurtulduğu kaza sonucu pikap hurdaya döndü.
18.07.2021 Haberler
Son dakika... Ukraynalı modelin 'darp' iddiasıyla ilgili görgü tanığı ifadesi ortaya çıktı!
Son dakika... Ukraynalı modelin 'darp' iddiasıyla ilgili görgü tanığı ifadesi ortaya çıktı! Gelen bir son dakika haberine göre; Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un, eğlenmeye gittiği İzmir'in Çeşme ilçesindeki ünlü beach club’ın otoparkında darbedildiği iddiası üzerine başlatılan soruşturma sürerken, görgü tanıklarından birinin ifadesi ortaya çıktı. İfadede, Kyryliuk ve sevgilisinin içinde olduğu bir grubun, beach club görevlilerine saldırdığını iddiası yer aldı.
5.08.2020 Gündem
Yangına tanık olan görgü tanığı! Merdiven kısa kaldı
Yangına tanık olan görgü tanığı! Merdiven kısa kaldı Mersin’de 13 katlı apartmanın 8'inci katındaki dairesinde çıkan yangında balkondan sarkıp düşen Yasemin Özel'in (38) ölümüyle ilgili yapılan idari soruşturma devam ederken, bir görgü tanığı, merdivenin kısa kalması nedeniyle itfaiye ekiplerinin 6-7 dakika müdahale edemediğini öne sürdü.
17.03.2020 Gündem
Kadir Şeker olayını görgü tanığı anlattı: Önce saldıran kişi...
Kadir Şeker olayını görgü tanığı anlattı: Önce saldıran kişi... Konya'da, Kadir Şeker'in, sevgilisi Ayşe D.'yi (35) döven Özgür Duran'ı (32) müdahale etmek istediği sırada kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü anlara tanıklık eden Meryem Ö. yaşananları anlattı.
10.02.2020 Gündem
Trump'ın da müdahil olduğu olayda flaş gelişme! ‘İki kadın korku ve endişe içinde’
Trump'ın da müdahil olduğu olayda flaş gelişme! ‘İki kadın korku ve endişe içinde’ İsveç’te karıştığı sokak kavgası sonrası tutuklanan ABD’li rapçi ASAP Rocky’nin davasında 2 kişinin görgü tanığı olarak ifade vereceği öğrenildi.
31.07.2019 Dünya
'Öyle hızlıydı ki, TIR'ımı salladı'
'Öyle hızlıydı ki, TIR'ımı salladı' Yazar Emrah Serbes’in sonradan üstlendiği 3 ölümlü kazayı 112’ye bildiren görgü tanığı TIR şoförü Aziz T. yaşananları anlattı
3.11.2017 Gündem
Görgü tanığı dehşet anlarını anlattı
Görgü tanığı dehşet anlarını anlattı Diyarbakır’da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırının görgü tanıkları, dehşet anlarını anlattı. Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Emek Caddesi’nde içerisinde Terörle Mücadele, Çevik Kuvvet ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerinin bulunduğu Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıya tanık olan vatandaşlar, dehşet anlarını İhlas Haber Ajansı’na (İHA) anlattı. Patlamada, yaralanan Mahsum Akdeniz adlı öğrenci, “Patlama olduğunda otobüsün içindeydik. Camlar üzerimize doğru geldi. İçerdekiler paniğe kapıldı. Şoför paniğe kapılıp, durdu. Ben de hemen hastaneye sürmesini söyledim. Yaralılara sakin olmasını söyledim. Bombadan hemen sonra mermi yağmuru oldu. Otobüsün içerisinde 25 kişi vardı. Hemen hepsi yaralardı. Şoför hastaneye sürmeseydi mermilerin de hedefi olabilirdik” dedi. “ÖNÜMDEKİ ARAÇLAR TAKLA ATTI"   Mahsun Erek adlı otobüs şoförü ise, “Emniyetin kapısına varmadan önümde patlama olduğunu düşündüm. Camlarım kırıldı. İlerideki araçların takla attığını gördüm. Patlama olduğu sırada frene bastım. Herkes yere yığıldı. 20-25 yolcum vardı. 3 kişi hafif yaralandı benim gibi. Diğerleri iyiydi. Herkes o panikle bağırmaya başladı. Önümdeki araçları gördüm. Takla atmışlar, camları kırılmıştı. Şoka girdik” diye konuştu.
11.09.2019 Haberler
Terör saldırısında yaralanan genç, korku dolu o anları anlattı
Terör saldırısında yaralanan genç, korku dolu o anları anlattı İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında bacağı ve boynundan yaralanan 23 yaşındaki Emre Karaca korku dolu o anları anlattı. Karaca, “Sohbet ederken büyük bir patlama gerçekleşti. Ortalık toz duman oldu” dedi.
11.09.2019 Haberler
Paris'te panik anları
Paris'te panik anları Fransa’nın başkenti Paris’te yüzlerce kişi terör saldırısında hayatını kaybedenleri andığı sırada bomba olduğu veya silah sesi duyulduğu söylentisi büyük panik yaşanmasına neden oldu.
11.09.2019 Haberler
Hayatını telefonu kurtardı!
Hayatını telefonu kurtardı! Paris'te düzenlenen ve tüm dünyayı dehşete düşüren kanlı terör saldırılarında yaralanan bir Fransız vatandaşının canını cep telefonu kurtardı. Silahlı saldırı sırasında üzerine kurşun isabet eden ve ismi öğrenilemeyen Fransız vatandaşı, telefonu sayesinde hayatta kaldı. Kurşun montunun cebindeki telefona saplanırken, şanslı adamın vücudunda sadece ufak bir kanama olduğu öğrenildi. Olayın şokunu üzerinden atamayan adam, kameralara telefonu ve tişörtündeki kurşun deliğini böyle gösterdi.
11.09.2019 Haberler
Türk görgü tanığı statta yaşananları anlattı
Türk görgü tanığı statta yaşananları anlattı Fransa'daki terör saldırısında, futbol maçı sırasında stattaki saldırıyı Türk görgü tanığı NTV'de anlattı.
11.09.2019 Televizyon
Olay tanığı: Kaçmak istedim ama kandan ayağım kayıyordu
Olay tanığı: Kaçmak istedim ama kandan ayağım kayıyordu Bir görgü tanığı Ankara'da yaşanan korkunç patlanayı bu sözlerle anlattı.
11.09.2019 Haberler
Türk jetleri Suriye hava aracını vurdu
Türk jetleri Suriye hava aracını vurdu Genelkurmay Başkanlığı, Türkiye sınırını ihlal ettiği için düşürülen Suriye’ye ait hava aracıyla ilgili açıklama yaptı. Görgü tanıkları ise o anları anlattı...
11.09.2019 Haberler
Görgü tanığı yanan uçağı anlattı
Görgü tanığı yanan uçağı anlattı Türk Hava Yolları’nın (THY) Milano-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında yangın çıktı. Atatürk Havalimanı'na acil iniş gerçekleştiren uçağın havadaki görüntülerini gören görgü tanığı o anları anlattı. Dolmabahçe sahiline turistleri getirdiği sırada havada yanan uçağı fark eden turist rehberi İsmail Doğan, uçağın bir parçasının Taksim civarına düştüğünü gördüğünü iddia ederek, “Gördüğümüz kalkıştan hemen geriye dönen bir uçak vardı ve sağ motorunda alev çıkıyordu. Motordan bir parça düştü. Sanırım Taksim civarında bir otelin önüne düştü” dedi.
11.09.2019 Haberler
Görgü tanığından şok iddia
Görgü tanığından şok iddia İstanbul Kumburgaz’da bindikleri deniz bisikleti ile denizde kaybolan 5 genci olaydan önce gördüğünü söyleyen bir vatandaş, “Bisikleti bir sürat motoru çekmeye çalıştı. Dalga çoktu, kıyıya kadar getiremedi. İpi çözüp bıraktı” dedi.
11.09.2019 Haberler