Göstericiler

Göstericiler

Son dakika göstericiler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan göstericiler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan göstericiler haber sayfamızda...

Göstericiler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.398 göstericiler haberi bulunmuştur.
Gürcistan: 'Yurt dışından fonlanan kurumlar'la ilgili yasa teklifi parlamentoyu karıştırdı
Gürcistan: 'Yurt dışından fonlanan kurumlar'la ilgili yasa teklifi parlamentoyu karıştırdı İktidardaki Gürcü Rüyası Partisi lideri, Mamuka Mdinaradze parlamentoda ilgili komitede konuşurken muhalefet milletvekili Aleko Elisashvili tarafından yumruklandı.
16.04.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya'dan İstanbul'daki İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı
Bakan Yerlikaya'dan İstanbul'daki İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen İsrail protestosuyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, "2 emniyet görevlisi açığa alınmış ve derhal mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir." dedi.
6.04.2024 Gündem
İsrail'de Netanyahu'ya karşı en büyük protesto: Göstericiler ateşkes çağrısında bulundu
İsrail'de Netanyahu'ya karşı en büyük protesto: Göstericiler ateşkes çağrısında bulundu Protestocular, Hamas tarafından Gazze'de tutulan onlarca rehinenin serbest bırakılması için ateşkes anlaşması ve erken seçim yapılması çağrısında bulundu.
1.04.2024 Dünya
İsrail’de halk sokağa indi: Erken seçim çağrısı yapıldı
İsrail’de halk sokağa indi: Erken seçim çağrısı yapıldı İsrail işgali altındaki Kudüs’te on binlerce kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hükümetini protesto etti, eylemciler erken seçim çağrısı yaptı.
31.03.2024 Dünya
İsrail’de Netanyahu’ya tepkiler büyüyor! 'Hiçbir şey işe yaramayacak'
İsrail’de Netanyahu’ya tepkiler büyüyor! 'Hiçbir şey işe yaramayacak' İsrail’in başkenti Tel Aviv’de toplanan binlerce kişi Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetini protesto etti. Gösteride konuşma yapan İsrailli Aviva Siegel, "Beni duyuyor musun Bibi? Zaferden bahsetmeyi bırak. Askeri baskıdan bahsetmeyi bırak. Hiçbir şey işe yaramayacak” dedi.
30.03.2024 Dünya
Japonya'da eylemciler Gazze için sokağa indi
Japonya'da eylemciler Gazze için sokağa indi Filistin direnişinin simgelerinden olan 30 Mart Toprak Günü'nde eylemciler Japonya'da sokağa indi. İsrail'e Gazze'de soykırımı durdurma çağrısı yapan yüzlerce göstericiler, acil ateşkes talebinde bulundu.
30.03.2024 Dünya
Oscar’ın adı ‘Oppenheimer’
Oscar’ın adı ‘Oppenheimer’ 96. Oscar Ödülleri beklendiği şekilde sonuçlandı. Yedi ödülle geceye “Oppenheimer” damgasını vururken Gazze’deki ölümlerin durdurulmasına yönelik protestolar da öne çıktı.
12.03.2024 Kültür Sanat
Haftalardır protesto ediliyordu, parlamento onayladı: Yunanistan 'özel üniversiteler' açılacak
Haftalardır protesto ediliyordu, parlamento onayladı: Yunanistan 'özel üniversiteler' açılacak Yunanistan'da özel üniversitelerin açılmasına imkan tanıyacak yasa tasarısı, parlamentoda kabul edildi. Özel üniversitelerin açılması, 'erişilebilir ve eşit eğitimin temel ilkelerine tehdit' olarak görüldüğü için ülkede haftalardır protesto ediliyordu.
9.03.2024 Dünya
Kolombiya’da göstericiler sokağa döküldü: Binlerce kişi hükümeti protesto etti
Kolombiya’da göstericiler sokağa döküldü: Binlerce kişi hükümeti protesto etti Kolombiya’da binlerce kişi sokağa inerek hükümetin uygulamaya koymayı planladığı reform paketini protesto etti.
7.03.2024 Dünya
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı Meksika’da 2014 yılında kaybolan 43 öğrencinin bulunması için protesto düzenleyen göstericiler, araçla daldıkları Başkanlık Sarayı’nın kapısını kırdı.
6.03.2024 Haberler
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı Meksika’da 2014 yılında kaybolan 43 öğrencinin bulunması için protesto düzenleyen göstericiler, araçla daldıkları Başkanlık Sarayı’nın kapısını kırdı.
6.03.2024 Dünya
İsrail'in Washington Büyükelçiliği önünde protesto
İsrail'in Washington Büyükelçiliği önünde protesto Ellerinde Filistin bayrakları ve pankartlarla elçiliğin önüne gelen kalabalık, İsrail katliamını ve ABD'nin sunduğu desteği hedef aldı.
3.03.2024 Dünya
Tunus’ta protesto: Binlerce kişi hükümeti protesto etti, reform talebi yankılandı
Tunus’ta protesto: Binlerce kişi hükümeti protesto etti, reform talebi yankılandı Tunus'ta binlerce eylemci, mevcut siyasi durum ve kötüleşen ekonomi sebebiyle Kasbah Meydanı'nda toplanarak hükümeti protesto etti. Meydanda, reform talebi yankılandı.
2.03.2024 Dünya
Küresel savaşın adresi açığa çıktı! 'Ukrayna ve Gazze'den sonra üçüncü parça'
Küresel savaşın adresi açığa çıktı! 'Ukrayna ve Gazze'den sonra üçüncü parça' Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin yıldönümü için hafta sonu Kiev’e giden İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, “Rusya Ukrayna'yı işgal etmeseydi Hamas İsrail'e saldırmazdı” dedi. İtalya başbakanı ayrıca küresel savaşın çıkacağı konumu adeta dünyaya duyurdu.
26.02.2024 Dünya
Brezilya’da eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi
Brezilya’da eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi Brezilya’da yürütülen darbe girişimi soruşturmasında adı geçen eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi.
25.02.2024 Haberler
Brezilya’da Bolsonaro’nun destekçileri sokağa indi! Ortalık karıştı
Brezilya’da Bolsonaro’nun destekçileri sokağa indi! Ortalık karıştı Brezilya’da yürütülen darbe girişimi soruşturmasında adı geçen eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi.
25.02.2024 Dünya
İsrail'de halk ayaklandı! Netanyahu karşıtı protesto
İsrail'de halk ayaklandı! Netanyahu karşıtı protesto İsrail’in başkenti Tel Aviv’de binlerce kişi hükümeti protesto etmek için sokaklara akın etti. Söz konusu protestolarda 21 kişi gözaltına alındı.
25.02.2024 Dünya
Fransız çiftçiler Paris Tarım Fuarı’nı bastı
Fransız çiftçiler Paris Tarım Fuarı’nı bastı Fransa’da ucuz gıda ürünlerinin ithalatına karşı eylem yapan çiftçiler dün de Başkent Paris’te düzenlenen tarım fuarını bastı.
25.02.2024 Ekonomi
WikiLeaks kurucusu Assange'ın son hukuki mücadelesi: Karar ileri tarihe ertelendi
WikiLeaks kurucusu Assange'ın son hukuki mücadelesi: Karar ileri tarihe ertelendi İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iadesine ilişkin görülen davada kararın ileri bir tarihte verileceği açıklandı.
22.02.2024 Dünya
'Assange'ın ABD'ye iadesi' davasında karar çıkmadı
'Assange'ın ABD'ye iadesi' davasında karar çıkmadı İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iadesine ilişkin davada kararın ileri bir tarihte verileceği açıklandı.
21.02.2024 Dünya
Öfke büyük...
Öfke büyük... Rus muhalif Aleksey Navalni’nin tutuklu olduğu hapishanede 47 yaşında ölümü hem Rusya içinde hem de dünyada büyük öfke ve tepkiyle karşılandı. Navalni’nin naaşı ailesine teslim edilmedi, Rus kentlerinde eylemlere sert müdahale gerçekleşti.
18.02.2024 Dünya
Ukrayna sınırını trafiğe kapattılar! AB’nin Ukrayna tarım politikasına tepki
Ukrayna sınırını trafiğe kapattılar! AB’nin Ukrayna tarım politikasına tepki Macaristan ve Polonya’da çiftçiler, Ukrayna’dan ucuz tarım ve hayvancılık ürünleri ithalatını protesto etmek amacıyla Ukrayna sınırını trafiğe kapatarak protesto gösterisi düzenledi. Protestoda göstericiler, “Brüksel bize ihanet etti” pankartını taşıdı.
9.02.2024 Dünya
Gizli toplantı yaptıkları ortaya çıkmıştı! Köln'de 50 binden fazla kişi protesto etti
Gizli toplantı yaptıkları ortaya çıkmıştı! Köln'de 50 binden fazla kişi protesto etti Almanya’nın Köln kentinde 50 binden fazla kişi, ülkedeki bütün yabancıları sınır dışı etmeyi planladığı ortaya çıkan aşırı sağcı AfD (Almanya için Alternatif) Partisi’ni protesto ederek, ırkçılık karşıtı gösteri düzenledi. Öte yandan AfD'nin gizli toplantı yaptığı öğrenilmişti.
21.01.2024 Dünya
Washington’da Filistin’e destek gösterisi
Washington’da Filistin’e destek gösterisi İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken ABD’nin başkenti Washington D.C’de yaşayanlar Filistin’e destek gösterisi için sokaklara döküldü.
15.01.2024 Dünya
Almanya’da aşırı sağcı AfD Partisi ve ırkçılık karşıtı protesto
Almanya’da aşırı sağcı AfD Partisi ve ırkçılık karşıtı protesto Almanya’da aşırı sağcı AfD (Almanya için Alternatif) Partisi üyeleri ve diğer bazı ırkçı grupların ülkedeki bütün yabancıları sınır dışı etmeyi planladıkları gizli bir toplantı yaptıklarının ortaya çıkmasının ardından başkent Berlin’de binlerce kişi, AfD ve ırkçılık karşıtı protesto düzenledi.
15.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Göstericiler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.