Brezilya'da iniş takımları açılmayan uçak, gövdesi üzerine indi
Brezilya'da iniş takımları açılmayan uçak, gövdesi üzerine indi Brezilya'da uçuş takımları arızalanan ve açılmayan uçak, gövdesi üzerine iniş yaptı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.
24.03.2021 Haberler
Gövde Nedir? Fiil Ve İsim Gövde Örnekleri Nelerdir?
Gövde Nedir? Fiil Ve İsim Gövde Örnekleri Nelerdir? Türkçe dil bilgisi kuralları günlük hayatta kullandığımız cümleler için büyük önem taşımaktadır. Bu kurallardan birisi de gövde kurallarıdır. Peki Gövde nedir? Fiil ve isim gövde örnekleri nelerdir? Sizlere gövdenin tanımı, fiil ve isim olarak örneklerini detaylıca derledik.
18.03.2021 Eğitim
Birbirlerine sarılı çam ve köknar ağaçları görenleri şaşırtıyor
Birbirlerine sarılı çam ve köknar ağaçları görenleri şaşırtıyor Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Pürenli Yaylası'nda aynı kökte büyüyen ve birbirine sarılı haldeki çam ile köknar ağaçları görenleri hayrete düşürüyor.
24.10.2020 Haberler
Türkiye'nin en yüksek baraj inşaatının gövde yüksekliğinde son 65 metre
Türkiye'nin en yüksek baraj inşaatının gövde yüksekliğinde son 65 metre Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında 275 metre gövde yüksekliği ile Türkiye'nin en yüksek, çift eğrilikli ince kemer baraj tipi kategorisinde ise dünyanın 3'üncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı. Vardiyalı olarak 5 bine yakın işçinin görev aldığı projede, gövde yüksekliğinin 210 metreye ulaştığı belirtildi.
23.06.2020 Ekonomi
Kongo'da askeri uçak havaalanına gövde üstü indi
Kongo'da askeri uçak havaalanına gövde üstü indi Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ndeki Goma Havaalanı'na gövde üzerine acil iniş yapan Güney Afrika'ya ait askeri uçak pistin dışına savruldu. Uçakta yangın çıkarken, mürettebat ve yolcuların tahliye edildiği belirtildi.
9.01.2020 Haberler
Rusya'da askeri nakliye uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı
Rusya'da askeri nakliye uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı Rusya?da An-12 tipi askeri nakliye uçağı, gövdesi üzerine acil iniş yaptı. İnişten hemen sonra yangın çıkan uçakta, 20 kişinin bulunduğu ve kimsenin zarar görmediği açıklandı.
10.10.2019 Haberler
'Büyülü Prenses'in gövdesi, Çanakkale Boğazı'ndan geçti
'Büyülü Prenses'in gövdesi, Çanakkale Boğazı'ndan geçti ÇANAKKALE Boğazı'ndan yapım aşamasındaki 'Büyülü Prenses' gemisinin gövdesi römorkörler eşliğinde geçti. Geçiş sırasında ilginç bir görüntü oluştu. İtalya'nın Monfalcone Limanı'na monte edilmek üzere Karadeniz'den yola çıkan 'Büyülü Prenses' adlı geminin gövdesi, Marmara Denizi'nden bugün saat 11.30'da Çanakkale Boğazı'na giriş yaptı. Bünyesinde birçok lüks yolcu gemisi bulunan Carnival Cruise Lines firmasının, 2020 yılında yolcu taşımayı planladığı yapım aşamasındaki geminin gövdesi, römorkörler eşliğinde manevra yapılması en güç nokta olan Nara Burnu'nu döndükten sonra Çanakkale önlerine ulaştı. Kilitbahir köyü dağında bulunan 'Dur Yolcu' yazısı ile Kilitbahir Kalesi önünden geçen gemi gövdesi, ilginç görüntüsüyle sahildeki vatandaşların dikkatini çekti. Gemi gövdesi, 'Paraggi' ve 'Kurtarma 1' römorkörleri eşliğinde Ege Denizi'ne doğru yol aldı.
11.09.2019 Haberler
TSK’dan gövde gösterisi
TSK’dan gövde gösterisi TSK’nın planlı tatbikatlarından olan EFES-2014 Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın ikinci günü, Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla İzmir’in Seferihisar ilçesi Doğanbey mevkisinde icra edildi.
29.05.2014 Gündem
TSK’dan gövde gösterisi
TSK’dan gövde gösterisi TSK’nın planlı tatbikatlarından olan EFES-2014 Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın ikinci günü, Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla İzmir’in Seferihisar ilçesi Doğanbey mevkisinde icra edildi.
29.05.2014 Gündem
Bu Araçla Gaza Bastınız Mı, Havadasınız!
Bu Araçla Gaza Bastınız Mı, Havadasınız! “SkyRunner” yarı arazi aracı, yarı hava aracı ve aksiyon sporları ile ilgilenler eminiz ki bayılacaklar.
14.05.2014 Teknoloji