Göz Kapağı

Göz Kapağı

Son dakika göz kapağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan göz kapağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan göz kapağı haber sayfamızda...

Göz Kapağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 761 göz kapağı haberi bulunmuştur.
9 saatlik ameliyata girmişti! Operasyonun bedeli dudak uçuklattı
9 saatlik ameliyata girmişti! Operasyonun bedeli dudak uçuklattı Yaptığı açıklamalarla ve iddialı paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, geçtiğimiz gün yaptırdığı estetik operasyonun ardından sosyal medya hesabında son halini yayınlamıştı. Ünlü ismin ameliyat bedeli ortaya çıktı.
24.03.2024 Cadde
Yüz estetiğinde psikolojik olgunluk ameliyatta ilk şart
Yüz estetiğinde psikolojik olgunluk ameliyatta ilk şart Ne istediğinden emin olamayan, vücudunun avantaj ve dezavantajlarını dürüstlükle kabullenmeyen, sabırsız, öfke patlamaları olan kişiler ameliyat sonrası süreci daha zor geçiriyor. Sabırlı, ne istediğini bilen, doktorun talimatlarına uyanlar ise çok daha avantajlı...
2.03.2024 Pazar
4 ünlü 4 estetik şok! 'Dolgular feminen yerleştirilmiş'
4 ünlü 4 estetik şok! 'Dolgular feminen yerleştirilmiş' Son günlerde Gökhan Özen, Mustafa Sandal, Rafet El Roman ve Hakan Peker gibi ünlüler yüzlerindeki değişiklikler nedeniyle pek çok eleştiriye maruz kaldı. Peki, söz konusu sanatçıları bu denli farklı gösteren hata ne? Erkeklerin yüzlerine yaptırdıkları estetik müdahaleler neden kadınlardan daha farklı duruyor? Erkekler estetikte nelerden kaçınmalı? 2 uzman fotoğraflardaki şifreyi çözdü.
26.01.2024 Genel Sağlık
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında da özen gösteriyor. K harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Yılbaşı hediyesi estetik faturası
Yılbaşı hediyesi estetik faturası  Bu yıl çok sayıda kişinin yılbaşı hediyesi olarak eşlerinin, yakınlarının estetik operasyon ücretini üstlendiği ortaya çıktı. Hediyelikler arasında botoks ve dolgu başı çekiyor!
25.12.2023 Dünya
Songül Karlı: Benim dekoltem neden göze batıyor?
Songül Karlı: Benim dekoltem neden göze batıyor? Songül Karlı, önceki gün hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Son yıllarda işlerinin azaldığını söyleyen şarkıcı, "Bu hep bilinir evet sanatçılar birbirinin işini keser" dedi. Karlı, sık sık ‘estetik yaptırdı' iddialarıyla ilgili de konuştu.
19.12.2023 Cadde
Çocukların yüzde 4’ünde görülüyor! Öğrenme yeteneğini zorlaştırıp görme yeteneğini etkiliyor
Çocukların yüzde 4’ünde görülüyor! Öğrenme yeteneğini zorlaştırıp görme yeteneğini etkiliyor Göz tembelliğinde bir gözün diğerine göre daha zayıf görme yeteneğine sahip olduğunu söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Emrah Mat, semptomları çok ileri olmaması halinde şikâyet haline gelmeyen ancak önemli bir sorun olan göz tembelliği hakkında önemli bilgiler verdi.
19.10.2023 Genel Sağlık
Estetiğin değişen yüzü
Estetiğin değişen yüzü Geçen yıl tüm dünyada en fazla yapılan estetik cerrahi işlem yağ aldırma olarak da bilinen liposuction, cerrahi olmayan işlem ise botoks oldu. ISAPS raporuna göre, en çok işlem yapılan beşinci ülke konumundaki Türkiye’de de liposuction artık bir numaraya yükselmiş durumda.
30.09.2023 Pazar
Her bir cam renginin anlamı farklı! Baş ağrısını sarı hafifletiyor
Her bir cam renginin anlamı farklı! Baş ağrısını sarı hafifletiyor Güneşin zararlı ışınları sanılanın aksine aslında cildimiz ve özellikle de gözlerimiz için büyük bir tehdit oluşturuyor. Peki güneş gözlüğü kullanırken nelere dikkat etmeli? Uzmanlara göre güneş gözlüğü tercihlerinde cam rengi de hayati önem taşıyor.
20.08.2023 Genel Sağlık
'Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum!'
'Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum!' Yeliz Yeşilman, geçtiğimiz yıl Armağan Çağlayan'ın YouTube programına katılmış, "Erkeğin kısası da hiç çekilmiyor" sözleriyle çok konuşulmuştu. 2010 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Ali Uğur Akbaş'tan 2021'de boşanan ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Artık erkek, kadın birbirine girmeye başladı. Erkekler hesap ödemeyi de bıraktı" diyerek, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
1.06.2023 Cadde
Ebru Polat yaptırdığı estetikleri saydı
Ebru Polat yaptırdığı estetikleri saydı Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ebru Polat, yüzündeki değişimle dikkat çekti. Takipçileriyle sosyal medyada soru-cevap etkinliği yapan Ebru Polat, yaptırdığı yeni estetikleri saydı. Polat'ın yeni yeni haline yorum yağdı.
17.04.2023 Cadde
Umut Akyürek'in son hali şaşırttı! 'Ne yaptın kendine?'
Umut Akyürek'in son hali şaşırttı! 'Ne yaptın kendine?' 'Yerli Angelina Jolie' olarak anılan Umut Akyürek'in değişimi hayranlarını şaşkına çevirdi. Sosyal medya kullanıcıları, estetiğin dozunu kaçırdığını düşündükleri 49 yaşındaki Türk Sanat Müziği sanatçısını yorum yağmuruna tuttu.
27.03.2023 Cadde
Popüler estetik operasyonları
Popüler estetik operasyonları Uzmanlar, estetikte bazı prosedürler uzun yıllar popülerliğini korusa bile yeni ve farklı uygulamaların da hızla bir trend haline gelebildiğini söylüyor.
1.02.2023 Cadde
Elvis Presley'in en yakınları tüm sırlarını anlattı! '2 ayak parmağı vardı'
Elvis Presley'in en yakınları tüm sırlarını anlattı! '2 ayak parmağı vardı' Ölümünün üzerinden 45 yıl geçmesine rağmen 'Rock'n Roll Kralı' Elvis Presley hakkında her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Kuzeninden yakın korumasına, sevgilisinden doktoruna pek çok kişinin onun geçirdiği estetik operasyonlara dair söyledikleri ise bir hayli dikkat çekici.
5.10.2022 Cadde
Pazar tezgahındaki 'ölümcül' güzellik! '5 liradan satılıyor'
Pazar tezgahındaki 'ölümcül' güzellik! '5 liradan satılıyor' Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ertan Yılmaz, pazar tezgahında, internette, ucuza satılan far, rimel, ruj gibi makyaj malzemelerinin kanser, hormon bozukluğu, alerji gibi hastalıklar ile deride kalıcı renk değişikliğine neden olabileceğini söyledi.
2.10.2022 Gündem
Göz kapağı estetiği ile doğal ve genç bakışlar
Göz kapağı estetiği ile doğal ve genç bakışlar Çeşitli faktörlerin de etkisiyle alt ve üst göz kapakları kişiyi daha yaşlı, yorgun ve uykulu gösterebildiğini belirten KBB Uzmanı Op. Dr. Cem Karas, bu belirtilerin göz kapağı estetiği ile giderilebildiğini söyledi.
25.08.2022 Ege
Plastik cerrahi uzmanlarına kadavra üzerinde eğitim
Plastik cerrahi uzmanlarına kadavra üzerinde eğitim Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği (TPRECD) tarafından Hacettepe Üniversitesi'nde 150 plastik cerrahi uzmanına kadavra üzerinde uygulamalı burun ameliyatı ve yüz estetiği eğitimi verildi. Plastik cerrahi uzmanları, ABD'den getirilen kadavralar üzerinde, Türkiye'de her geçen gün artan burun ve yüz estetiği ameliyatlarına ilişkin yeni teknik ve yöntemlerle ilgili kendilerini geliştirme fırsatı buldu.
28.05.2022 Sağlık
Plastik cerrahi uzmanlarına kadavra üzerinde eğitim
Plastik cerrahi uzmanlarına kadavra üzerinde eğitim TÜRK Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği (TPRECD) tarafından Hacettepe Üniversitesi'nde 150 plastik cerrahi uzmanına kadavra üzerinde uygulamalı burun ameliyatı ve yüz estetiği eğitimi verildi. Plastik cerrahi uzmanları, ABD'den getirilen kadavralar üzerinde, Türkiye'de her geçen gün artan burun ve yüz estetiği ameliyatlarına ilişkin yeni teknik ve yöntemlerle ilgili kendilerini geliştirme fırsatı buldu.
27.05.2022 Gündem
Gözleri güneşin olumsuz etkilerinden korumanın 6 yolu
Gözleri güneşin olumsuz etkilerinden korumanın 6 yolu Güneş, yeryüzündeki hayatın devamlılığı, bağışıklık sistemi ve biyolojik ritim için çok önemli. Güneşin olumlu etkilerinin yanı sıra uzun süre güneş ışınlarına maruz kalmanın göz sağlığı için olumsuz olabildiğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Burcu Usta Uslu, güneşin zararlı etkilerinden korunmak için 6 önemli tavsiyede bulundu.
10.05.2022 Genel Sağlık
İşte dünyanın estetik haritası! Türkiye 2 branşta şampiyon
İşte dünyanın estetik haritası! Türkiye 2 branşta şampiyon Türkiye 2 branşta şampiyon olurken estetik işlem sayısının ciddi oranda artacağı açıklandı. Peki hangi ülke nasıl güzelleşiyor, dünyanın estetik haritası bize ne anlatıyor? Uluslararası Estetik Plastik Cerrahi Derneği’nin son raporuna dayanarak cevap arıyoruz.
1.05.2022 Pazar
‘Yeni bir gözle yeniden başlayın’
‘Yeni bir gözle yeniden başlayın’ Özel Batı Anadolu Central Hospital KBB Uzmanı Op. Dr. Banu Beğen, cildin yaşlandıkça esnekliğini kaybettiğini belirtti, ilerleyen yaşla birlikte gözkapağında görülen sarkma ve torbalanmaların gözkapağı estetiğiyle giderilebildiğini söyledi.
25.04.2022 Ege
Havuç vermek istediği eşek ısırdı! "1-2 ameliyat daha gerekebilir"
Havuç vermek istediği eşek ısırdı! "1-2 ameliyat daha gerekebilir" Şanlıurfa'da eşeğin ısırması sonucu yüzünün bir bölümünde hasar oluşan ve göz kapağı kopan Fatma Arslan’a (3) boyun bölgesinden alınan dokuyla yeni göz kapağı yapıldı.
18.04.2022 Gündem
Çinlilere estetik Japonlara ‘dizi’
Çinlilere estetik Japonlara ‘dizi’ Türkiye ihracatını artırmak amacıyla uzak ülkelere yeni stratejilerle açılacak. Çinlilere estetik ameliyat, Japonlara Türk dizisi, Amerikalılara konut ile tesettür giyim sektörleri tanıtılacak.
14.04.2022 Ekonomi
Göz kapağından ameliyat olan 7 aylık bebek bu hale geldi
Göz kapağından ameliyat olan 7 aylık bebek bu hale geldi Adana’da göz kapağında şişlik rahatsızlığıyla ailesi tarafından hastaneye götürülen 7 aylık kız bebeğin ameliyattan sora göz kapağı şişip kanama durmayınca aile doktor hakkında yanlış ameliyat yaptığı iddiasıyla şikayetçi oldu.
5.04.2022 Haberler
Yanlış teşhis koyup ameliyat edildi! 7 aylık bebek bu hale geldi
Yanlış teşhis koyup ameliyat edildi! 7 aylık bebek bu hale geldi Adana’da göz kapağında şişlik rahatsızlığıyla ailesi tarafından hastaneye götürülen 7 aylık kız bebeğin ameliyattan sonra göz kapağı şişip kanama durmayınca aile doktor hakkında yanlış ameliyat yaptığı iddiasıyla şikayetçi oldu.
7.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Göz Kapağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.