Göz Kapağı Düşüklüğü

Göz Kapağı Düşüklüğü

Son dakika göz kapağı düşüklüğü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan göz kapağı düşüklüğü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan göz kapağı düşüklüğü haber sayfamızda...

Göz Kapağı Düşüklüğü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65 göz kapağı düşüklüğü haberi bulunmuştur.
Çocukların yüzde 4’ünde görülüyor! Öğrenme yeteneğini zorlaştırıp görme yeteneğini etkiliyor
Çocukların yüzde 4’ünde görülüyor! Öğrenme yeteneğini zorlaştırıp görme yeteneğini etkiliyor Göz tembelliğinde bir gözün diğerine göre daha zayıf görme yeteneğine sahip olduğunu söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Emrah Mat, semptomları çok ileri olmaması halinde şikâyet haline gelmeyen ancak önemli bir sorun olan göz tembelliği hakkında önemli bilgiler verdi.
19.10.2023 Genel Sağlık
Göz çevresi problemlerinde cerrahisiz tedavi: Frozen Eyes
Göz çevresi problemlerinde cerrahisiz tedavi: Frozen Eyes Yüzümüzde estetik açıdan en çok sorun yaşadığımız bölgelerin başında göz çevresi geliyor. Özellikle pandemi döneminde maske kullanımı ile birlikte göz çevresi tedavilerine olan ilgi daha da artmış durumda. Frozen Eyes, göz çevresinde oluşan gözaltı torbaları, kırışıklıklar, gözaltı morlukları ve renk eşitsizlikleri gibi birçok sorunun tedavisi için cerrahi gerektirmeyen, yeni bir çözüm. Uzman Estetisyen Nur Bilen Yavuzer ve Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof Dr Reha Yavuzer Frozen Eyes'i anlattı.
21.03.2022 Estetik
A-U-O diyerek 10 yaş gençleşin! Herkes onu konuşuyor: Yüz yogası
A-U-O diyerek 10 yaş gençleşin! Herkes onu konuşuyor: Yüz yogası Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır derler ama kim yüzünün olduğundan daha genç görünmesini istemez ki! Hem de kozmetik ürün kullanmadan, botoks veya dolgu yaptırmadan ya da estetik ameliyatlara başvurmadan... Uzmanlar acısız ve büyük paralar harcamadan yaş aldıkça genç kalmanın sırrının yüz kaslarını çalıştırmaktan, yani yüz yogasından geçtiğini söylüyor ama bir şartla!
17.03.2022 Gündem
Göz ve kaş düşüklüğünü önlemek için neler yapılabilir?
Göz ve kaş düşüklüğünü önlemek için neler yapılabilir? Göz ve kaş düşüklüğü kişileri hem estetik açıdan hem de görme açısından olumsuz etkilemektedir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu göz ve kaş düşüklüğünü önlemek için yapılabilecekleri sizler için derledi.
30.11.2021 Estetik
Göz Seyirmesi Nörolojik Nedenleri Nedenlerdir? Göz Seğirmesi Yapan Nörolojik Hastalıklar Nasıl Geçer?
Göz Seyirmesi Nörolojik Nedenleri Nedenlerdir? Göz Seğirmesi Yapan Nörolojik Hastalıklar Nasıl Geçer? Göz seyirmesi birçok insan görülen bir durumdur. İnsanların gözleri seyridiğinde herhangi bir hastalık olup olmadığını merak edebilir. Nörolojik bir neden olup olmadığı ve hangi belirtileri gösterdiği insanların araştırma yaptığı bir konudur. Göz seyirmesi nörolojik nedenleri nelerdir? Göz seğirmesi yapan nörolojik hastalıklar nasıl geçer? İşte, merak edilen tüm detaylar.
15.09.2021 Sağlık
Göz Kapağı Düşüklüğü Ameliyatı Nasıl Yapılır? Göz Kapağı Ameliyatı Ne Kadar Sürer?
Göz Kapağı Düşüklüğü Ameliyatı Nasıl Yapılır? Göz Kapağı Ameliyatı Ne Kadar Sürer? Yaşlanmanın etkileri, genetik ve daha birçok etmen göz kapaklarının düşmesine neden olabilir. Göz kapağının düşmesi görme problemleri gibi pek çok rahatsızlığı beraberinde getirir. Göz kapağı ameliyatları ile bu gibi rahatsızlıklardan kolayca kurtulabilirsiniz. Peki, göz kapağı ameliyatı nedir, nasıl yapılır, ne kadar sürer? İşte, merak edilen tüm detaylar.
10.09.2021 Sağlık
Yüz yogası için 3 adım
Yüz yogası için 3 adım Yüz yogası, evde yapabileceğimiz en verimli aktivitelerden biri. Yüzünüzün daha aydınlık ve dinç görünmesi için haftada birkaç gün en fazla 30 dakika ayırmaya ne dersiniz?
15.05.2021 Cumartesi
Gözkapağı sarkmaları mutsuzluğa neden oluyor
Gözkapağı sarkmaları mutsuzluğa neden oluyor Yaşa bağlı gözkapağı sarkmasının gözlerde yorgunluğa ve ağrıya neden olduğunu söyleyen Op. Dr. Özdamar, kolay bir operasyonla hastanın rahatsızlığına son verip aynadaki görüntüsünden memnun kalmasını sağladıklarını belirtti
26.03.2021 Ege
Göz Kapağı Estetiği Nedir, Ameliyatı Nasıl Yapılır? Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği Mümkün Mü?
Göz Kapağı Estetiği Nedir, Ameliyatı Nasıl Yapılır? Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği Mümkün Mü? Göz kapağı ve çevresinde meydana gelen sorunlar ve sarkmaların düzeltilebilmesi için, zaman içinde estetik cerrahi alanında göz kapağı ameliyatı adı altında yeni bir tedavi yöntemi geliştirildi. Göz kırpma hareketlerini sağlama görevi gören üst göz kapağı sorunları ameliyatlı ve ameliyatsız bir şekilde tedavi edilebiliyor. Göz kapağı estetiği nedir? Göz kapağı ameliyatı nasıl yapılır? İşte, tüm detaylar...
13.03.2021 Sağlık
Göz Estetiği (Oküplasti) Nedir? Göz Estetiği Çeşitleri Nelerdir, Neden Yapılır?
Göz Estetiği (Oküplasti) Nedir? Göz Estetiği Çeşitleri Nelerdir, Neden Yapılır? Gözlerimiz, yaşamla bizi bütünleştiren değerli beş duyu organımızdan birisidir. Gözlerimiz, duyu organı olarak önemli görevleri yerine getirmesinin yanında bakışlarımızla kendimizi en iyi şekilde ifade etmemizi sağlar. Zamanla yaşlandığımızın ilk belirtileri de gözlerimiz ve göz çevremizden anlaşılabiliyor. Yaşadığımız stresi, yorgunlukları ve beslenme alışkanlıklarımızı da göz çevresi ele veriyor. Peki gözler ve göz çevresi bu kadar önemli iken göz estetiği hakkında bilgi sahibi miyiz? İşte  Göz estetiği (oküplasti) nedir? Göz estetiği çeşitleri nelerdir, neden yapılır? İşte, tüm detaylar.
5.03.2021 Sağlık
Beyin Anevrizmaları Nedir? Beyinde Baloncuk Neden Olur, Nasıl Tedavi Edilir?
Beyin Anevrizmaları Nedir? Beyinde Baloncuk Neden Olur, Nasıl Tedavi Edilir? Anevrizma, tüm vücutta bulunan atardamarlarda ve aort damarlarında oluşan baloncuk ve çıkıntılara verilen isimdir. Beyin anevrizması, beyinde bulunan kan damarlarındaki çıkıntı ve balonlaşma olmasıdır. Beyin anevrizmaları, atardamar duvarında meydana gelen incelme nedeni ile oluşurlar. Beyinde baloncuk neden olur? Nasıl tedavi edilir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
5.03.2021 Sağlık
Düşen göz kapağında başarılı yöntem
Düşen göz kapağında başarılı yöntem Göz kapağı düşüklüğü, Ptozis operasyonuyla hem estetik olarak hem de görmeyi iyileştirmede önemli kazanımlar sağlıyor...
16.08.2020 Ege
Göz kapağı düşüklüğünü ortadan kaldırmak artık mümkün
Göz kapağı düşüklüğünü ortadan kaldırmak artık mümkün Dr. Sevgi Ekiyor, alt ve üst göz kapağı düşüklüğü ve kırışıklıklarından şikayetçi olan kişliler için çözüm önerilerini paylaştı.
24.06.2020 Estetik
Astigmat ve hipermetrop göz çevresini kırıştırıyor
Astigmat ve hipermetrop göz çevresini kırıştırıyor Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Müslime Akbaba, kaş ve kapak düşüklüğünü refleks olarak düzeltmek için kaşını sürekli yukarı kaldıranlar başta olmak üzere astigmat ya da hipermetrop gibi düzeltilmemiş görme kusurlarına sahip kişilerin özellikle yaş ilerledikçe göz çevresi ve göz kapağında da istenmeyen sorunlarla karşılaşabileceğine dikkat çekti.
22.10.2019 Genel Sağlık
Göz kapağı estetiğinde hekim seçimine dikkat!
Göz kapağı estetiğinde hekim seçimine dikkat! Kaşkaloğlu Göz Hastanesi hekimlerinden Op. Dr. Lale Geribeyoğlu, göz kapağının yapısı nedeniyle sarkmaların sıklıkla görüldüğünü belirtti, estetik yaptıracak olanlara uzman hekimleri tercih etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.
5.09.2019 Ege
Sıcak havalar migreni tetikler mi?
Sıcak havalar migreni tetikler mi? Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Diren Çelik yaz mevsiminde oluşan migren hastalığına dair önemli bilgiler verdi.
23.07.2019 Sağlık
İki sorunu birden çözen yöntem
İki sorunu birden çözen yöntem Yaşlanmayla birlikte oluşan göz kapağı düşüklüğü, Ptozis Operasyonu’yla tedavi ediliyor...
11.07.2019 Ege
Oküloplasti nedir?
Oküloplasti nedir? Okülo göz, plasti ise onarım anlamına gelir. Kaş, alt ve üst göz kapakları, burnun üst tarafına kadar olan bölgenin sadece estetik görünümü ile ilgili değil, aynı zamanda bu bölgenin hastalıklarının fonksiyonel olarak düzeltilmesi ile ilgilenen göz uzmanlığının bir branşıdır. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İlker İncebıyık Oküloplasti nedir sorusuna detaylı bilgiler verdi.
11.05.2019 Estetik
Çocuklarda göz kapağı düşüklüğü neden olur?
Çocuklarda göz kapağı düşüklüğü neden olur? Normalde üst göz kapağımız gözümüzü 1mm kadar örter. Bazı kişilerde bu durum biraz daha fazla olabilir. Üst göz kapağının bu şekilde düşük olmasına “pitozis” denmektedir. Kapak düşüklüğü hem yenidoğan bebeklerde, hem de erişkin ve yaşlılarda görülebilir. Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Şeyda Atabay Konu Hakkında Bilgiler Verdi.
29.03.2019 Ebeveyn
Göz estetiği yöntemleri
Göz estetiği yöntemleri Botoks uygulamaları ve göz kapağı estetiği ameliyatları, artık sadece kadınlar değil, erkekler tarafından da tercih ediliyor
26.06.2018 Ege
Göz kapağı düşüklüğü hastalık belirtisi mi?
Göz kapağı düşüklüğü hastalık belirtisi mi? Pitozis olarak da bilinen göz kapağı düşüklüğü nedir? Göz kapağı düşüklüğü hastalık belirtisi olabilir mi? Pitozis muayenesi nasıl yapılır? Göz kapağı düşüklüğü neden olur? Göz kapağı düşüklüğü ile ilgili bilmeniz gerekenleri Doç. Dr. Halil Hüseyin Çağatay cevapladı:
22.11.2017 Sağlık
Vücudunuzdaki bu işaretler hastalık belirtisi!
Vücudunuzdaki bu işaretler hastalık belirtisi! Saçların erken beyazlaması, kaş kısalığı, göz kapağının düşük olması, dudak çatlaması, kulak memesinin buruşması... Vücudunuzdaki bu özellikler oldukça normal ve yaygın olsa da bazı ciddi hastalıkların habercisi olabilir.
28.03.2017 Genel Sağlık
Silikon protezler ömür boyu garantili
Silikon protezler ömür boyu garantili “Eski tip silikonların ömrü, 10-15 yıldı. Günümüzde kullanılan silikon implantlar için ömür boyu dayanaklılık garantisi veriliyor. Dolayısıyla silikon protez tercih edilmelidir...”
11.03.2017 Ege
Başınızın ağrısı bu yüzden olabilir!
Başınızın ağrısı bu yüzden olabilir! Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuna, "Göz kapağı düşüklüğü baş ağrısı gibi sıkıntılara neden olabilir." dedi.
28.02.2017 Genel Sağlık
Göz kapaklarınıza dikkat edin
Göz kapaklarınıza dikkat edin Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, göz kapağı düşüklüğü hakkında yaptığı açıklamalarda birçok sağlık problemine işaret etti...
5.01.2017 Estetik

Benzer Haber Etiketleri

Göz Kapağı Düşüklüğü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.