Gözetim

Gözetim

Son dakika Gözetim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gözetim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gözetim haber sayfamızda...

Gözetim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.072 gözetim haberi bulunmuştur.
Nazara geldi!
Nazara geldi! Hasan Can Kaya, önceki sabah evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken düştü.
21.04.2024 Cadde
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi Her gün öğünlerine aslında tüketilmemesi gereken miktarda şeker ekleniyor, bazılarına ise vitamin içeren tek bir besin dahi verilmiyordu. Zihinsel engelli oldukları için en fazla bir sebzeden daha akıllı görülen, insan yerine dahi konulmayan bu insanların yaşadıkları dehşet ise her detayıyla iç acıtıyor.
13.04.2024 Yaşam
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
5.04.2024 Dualar
Yangında hayatını kaybeden DJ Gökay Tevlek'in babası konuştu
Yangında hayatını kaybeden DJ Gökay Tevlek'in babası konuştu Beşiktaş'ta gece kulübünün tadilatında çıkan yangında hayatını kaybeden DJ Gökay Tevlek'in cenazesini teslim alan babası Yüksel Tevlek, "Oğlumun çenesinde yara var halbuki, zehirlenme falan değil. Ne olduğunu biz de sizin kadar biliyoruz. İhmal olup olmadığını bilmiyorum" dedi.
3.04.2024 Haberler
Gece kulubü yangını: Oğlumun çenesinde yara var
Gece kulubü yangını: Oğlumun çenesinde yara var Beşiktaş Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Gönenoğlu Sokak'taki gece kulübünde tadilat esnasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmişti.
3.04.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç: Türkiye’deki seçimler şeffaf bir şekilde yapılır
Adalet Bakanı Tunç: Türkiye’deki seçimler şeffaf bir şekilde yapılır Bartın’ın Amasra ilçesinde oy kullanan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Türkiye'de seçimler şeffaf bir şekilde yapılır ve dünyaya örnek gösterilecek seçimleri biz bugüne kadar gerçekleştirdik. Bugün de böyle olacaktır” dedi.
31.03.2024 Gündem
Yapay zekâ yasası gerçeğimizi geri verir mi?
Yapay zekâ yasası gerçeğimizi geri verir mi? Kate Middleton’ın nerede olduğu sorusuyla başlayan tartışmalar  gündemdeyken “İşte Kate” diye paylaşılan her içerik gerçeğe olan inancımızı biraz daha sarstı. Peki, 21. YY insanı yapay zekâ ile kurduğu ilişkide nasıl konumlanacak?
30.03.2024 Pazar
Şarj istasyonu güvence altında
Şarj istasyonu güvence altında RHG Enertürk Elektrikli Araç Şarj İstasyonları’nın kurulum, işletmeye alınma ve işletme süreçleri, Almanya’nın bu alandaki en güvenilir markalarından olan TÜV SÜD’ün gözetiminde gerçekleştirilecek.
28.03.2024 Ekonomi
Nijerya'da haftalar önce kaçırılan 130'dan fazla öğrenci kurtarıldı
Nijerya'da haftalar önce kaçırılan 130'dan fazla öğrenci kurtarıldı Kaduna eyaletindeki bir okuldan kaçırılan 130'dan fazla çocuk ve okul çalışanı için yüz binlerce dolar fidye isteniyordu.
26.03.2024 Dünya
Simav Çayı için düğmeye basıldı
Simav Çayı için düğmeye basıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve DSİ’den söz alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Simav Çayı için düğmeye bastı.
23.03.2024 Ege
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 88 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 31 bin 272’ye yükseldi.
13.03.2024 Dünya
Prof. Dr. Naci Görür bir kente dikkat çekti! ‘Faylar, felç edebilir'
Prof. Dr. Naci Görür bir kente dikkat çekti! ‘Faylar, felç edebilir' Prof. Dr. Naci Görür, ""Zamanı deprem ile karıştırırsanız; en büyük hatayı yaparsınız. Deprem ne zaman olursa olsun, eğer hazırlıklı olmazsak; insanımız ölecek demektir. Bu iş böyle gitmez. Bu deprem işini halletmemiz lazım; aksi halde tarihin çöplüğüne atılır, gideriz."
11.03.2024 Haberler
Prof. Dr. Naci Görür bir kente dikkat çekti! ‘Faylar, felç edebilir'
Prof. Dr. Naci Görür bir kente dikkat çekti! ‘Faylar, felç edebilir' Prof. Dr. Naci Görür, ""Zamanı deprem ile karıştırırsanız; en büyük hatayı yaparsınız. Deprem ne zaman olursa olsun, eğer hazırlıklı olmazsak; insanımız ölecek demektir. Bu iş böyle gitmez. Bu deprem işini halletmemiz lazım; aksi halde tarihin çöplüğüne atılır, gideriz."
11.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Gündem
Hunter Biden ifade verdi: Babamı işime dahil etmedim, asla!
Hunter Biden ifade verdi: Babamı işime dahil etmedim, asla! ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, Başkan Biden'ın görevden alınmasına yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde Temsilciler Meclisi Gözetim ve Hesap Verilebilirlik Komitesi’ne ifade verdi.
28.02.2024 Dünya
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Gündem
Okulda beyin kanaması geçiren Mira'nın öğretmeni ile ilgili şok iddia! 'Otur, iyileşirsin, geçer'
Okulda beyin kanaması geçiren Mira'nın öğretmeni ile ilgili şok iddia! 'Otur, iyileşirsin, geçer' Ankara’da okulda düşüp başını sıraya çarparak beyin kanaması geçiren Mira Şahin (8) sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine hastanede ilk ifadesini verdi.
27.02.2024 Gündem
Karadenizli balıkçılardan hamside boy talebi
Karadenizli balıkçılardan hamside boy talebi TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu Başkanı İsmail Emrah Karayel, saha incelemelerinde Karadeniz'deki balıkçılardan hamsi boylarıyla ilgili farklı talepler geldiğini belirterek, "Avlanan balık boylarının düşürülmesiyle ve artırılmasıyla ilgili talepler geldi. Birbiriyle mütenakız bu tip taleplerle ilgili akademisyenlerin görüşlerini alıp, hangisinin doğru olduğunu tespit edip, doğru neyse onu raporumuza geçirmek istiyoruz" dedi.
18.02.2024 Ekonomi
Türkiye'nin ilk yerli ve milli gözetim radarı! 1 milyon kilometrekarelik alan izlenecek
Türkiye'nin ilk yerli ve milli gözetim radarı! 1 milyon kilometrekarelik alan izlenecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk mühendislerince geliştirilen Türkiye’nin ilk yerli ve milli sivil gözetim radarının saha kabulünün başarı ile yapıldığını ve Gaziantep Havalimanı’nda hizmete hazır olduğunu bildirdi.
18.02.2024 Ekonomi
Doğunca nefessiz kalacaktı! Kordon bağı kesilmeden mucize gerçekleşti
Doğunca nefessiz kalacaktı! Kordon bağı kesilmeden mucize gerçekleşti Siirt'te Gülbahar Erdal’ın (30) ultrason muayenesinde, karnındaki bebeğinin ağzını kaplayan 3 santimetrelik kitle tespit edildi. Doğunca nefessiz kalacağı için kaybedilme olasılığı yüksek olan bebeğin kordonu kesilmeden yapılan ameliyatla ağzındaki kitle çıkartıldı.
13.02.2024 Gündem
'Banka dışı mortgage kreditörleri izleniyor'
'Banka dışı mortgage kreditörleri izleniyor' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen banka dışı mortgage kreditörlerinden kaynaklanan risklerin takip edildiğini söyledi.
9.02.2024 Uzmanpara
4 yılda 4 bebeğini doğumdan sonra terk etti: Babaları kim bilmiyorum
4 yılda 4 bebeğini doğumdan sonra terk etti: Babaları kim bilmiyorum Denizli'de son 4 yılda hastanede doğum yapıp, babaları belli olmayan 4 bebeği terk eden Gülşen K. (34) hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün suç duyurusu sonrası iddianame hazırlandı.
7.02.2024 Gündem
DSÖ: Kanser 2050’de yüzde 77 artacak
DSÖ: Kanser 2050’de yüzde 77 artacak “4 Şubat Dünya Kanser Günü” dolayısıyla Dünya Sağlık Örgütü’ne (DSÖ) bağlı Uluslararası Kanser Araştırmaları Ajansı (IARC) açıklama yaptı.
5.02.2024 Dünya
Ticaret Bakanı Bolat: 2024 ihracat hedefimiz 267 milyar dolar
Ticaret Bakanı Bolat: 2024 ihracat hedefimiz 267 milyar dolar Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 255,8 milyar dolarlık ihracat ile son 21 yılda 7 katı artış sağladıklarını belirterek, "2024 hedefimiz ise 267 milyar dolar. Yani yaklaşık yüzde 4 ila 5 arasında bir artışı başarmamız gerekiyor" dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Gamze cinayetinde yeni gelişme! Annenin akıl sağlığı yerinde çıktı
Gamze cinayetinde yeni gelişme! Annenin akıl sağlığı yerinde çıktı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan anne Turcen (53) ile baba Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılanmasına devam edildi. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nden mahkemeye ulaşan raporda, anne Sakallıoğlu'nun akıl sağlığının yerinde olduğu kaydedildi. Mahkeme heyeti, baba Sakalıoğlu'nun da akıl sağlığının tespiti için 15 gün aynı hastanede tutularak rapor hazırlanmasına karar vererek, çiftin tahliye talebini reddetti.
31.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gözetim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.