Gözlemci

Gözlemci

Son dakika gözlemci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gözlemci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gözlemci haber sayfamızda...

Gözlemci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.198 gözlemci haberi bulunmuştur.
UEFA ülke puanında Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi! Garantiledik
UEFA ülke puanında Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi! Garantiledik UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı sona erdi. Viktoria Plzen'in Avrupa kupalarına vedası sonrası Türkiye'yi sevindiren Şampiyonlar Ligi gelişmesi ortaya çıktı.
18.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe - Olympiakos maçında skandal! El hareketini hakem görmedi
Fenerbahçe - Olympiakos maçında skandal! El hareketini hakem görmedi Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Olympiakos'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında Olympiakoslu futbolcu skandal bir harekete imza attı.
18.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'nin yıldızı Olympiakos maçında izlendi! Ada devi gözlemci yolladı
Fenerbahçe'nin yıldızı Olympiakos maçında izlendi! Ada devi gözlemci yolladı Fenerbahçe'nin Olympiakos'u konuk ettiği Konferans Ligi maçında flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin yıldızı, Premier Lig devi tarafından tribünden takip edildi.
18.04.2024 Konferans Ligi
Migrene yeni tedavi umudu: Hap olarak alınacak, ağrıyı hemen kesiyor
Migrene yeni tedavi umudu: Hap olarak alınacak, ağrıyı hemen kesiyor Migren için önleyici tedavi yöntemleri arasında son dönemde öne çıkan atogepant türü haplar, İngiltere'de Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS) kapsamında uygulamaya sokuluyor.
11.04.2024 Dünya
Milli Savunma Bakanlığı’ndan toplu oy kullanma eleştirilerine yanıt: Oy kullanma hakkını yerine getirdiler
Milli Savunma Bakanlığı’ndan toplu oy kullanma eleştirilerine yanıt: Oy kullanma hakkını yerine getirdiler Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, yerel seçimde askerlerin toplu oy kullanma görüntüleri ile ilgili eleştirilere yanıt verdi. Kaynaklar, profesyonel askerlerin oy kullanma hakkını yerine getirdiğini ifade etti.
5.04.2024 Gündem
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, seçimlerde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.
4.04.2024 Haberler
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatı olan 'Kış Tatbikatı-2024', 16 ilde zorlu şartlarda gerçekleştirildi. Kars'taki Şehit İstihkam Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı Atış ve Tatbikat Alanı'nda yapılan fiili atışlı tatbikatın gözlemci gününe, 3'üncü Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı katıldı.
4.04.2024 Haberler
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, seçimlerde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.
4.04.2024 Gündem
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu Filistin, 1947'de planlanan iki devletli çözümün hala gerçekleşmemesinden kaynaklı uluslararası tanınmayı bekliyor ve 1967 sınırlarına dayalı bir tanınma istiyor. Filistin'in BM'ye tam üyeliği için BM Güvenlik Konseyi ve Genel Kurul onayı gerekiyor ancak ABD'nin veto yetkisi nedeniyle zor görünüyor.
3.04.2024 Dünya
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi? TFF Hukuk Müşavirliği, günlerdir beklenen sevk raporunu açıkladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulüp ve Antrenör Egemen Korkmaz, sarı-lacivertlilerde de Osterwolde, Osayi Samuel ve İrfan Can ile 2 çalışan PFDK’ya gönderildi.
2.04.2024 Trabzonspor
Alper Gezeravcı: Ay'da bir lojistik üssü kurulması kesin
Alper Gezeravcı: Ay'da bir lojistik üssü kurulması kesin Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, "Türk bilim insanları 8 yıldır Antarktika'ya gidiyor. Sorgulanan konulardan birisi de bu. Türklerin Antarktika'da ne işi var? İlim Çin'de de olsa, kutuplarda da olsa gidip alacağız. İlimin olduğu yerden bizim eksik kalmamız mümkün değil. Eğer bugün bu vizyonu ortaya koyup, oralara gidilmezse yarın bir gün sizin geleceğinizde hak ettiğiniz bir alandan mahrum kalmanıza neden olur. Dolayısıyla ilim neredeyse onu gidip almakla mükellefiz" dedi.
22.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'den Hull City'e sürpriz imza! İlk fotoğraf geldi
Fenerbahçe'den Hull City'e sürpriz imza! İlk fotoğraf geldi 5 yıl Fenerbahçe'de baş gözlemci olarak görev yapan Batuhan Hakçıl, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e imza attı.
22.03.2024 Fenerbahçe
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor?
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor? Rusya'da 15- 17 Mart'ta üç günlük bir seçim sürecine girilecek. Bir çok kişi Vladimir Putin'in zaferini ilan edip, beşinci kez Rusya lideri olacağına inanıyor. Peki Kremlin neden seçim yapma zahmetine katlanıyor ve oylama Putin'in Rus halkı nezdindeki popülerliği hakkında fikir verecek mi?
15.03.2024 Dünya
Rusya-Ermenistan hattında ipler koptu! Erivan eksen değiştiriyor: Putin askerlerini geri çek
Rusya-Ermenistan hattında ipler koptu! Erivan eksen değiştiriyor: Putin askerlerini geri çek Ermenistan, Erivan havaalanında konuşlu Rus Sınır Muhafızlarının 1 Ağustos itibarıyla geri çekilmesi için Rusya'ya mektup gönderdi. Erivan, Dağlık Karabağ'da destek vermeyen Rusya'ya karşı Batı'ya yöneliyor.
13.03.2024 Dünya
Rusya, İran ve Çin Umman Körfezi'nde savaş gemileriyle ortak tatbikata başlıyor
Rusya, İran ve Çin Umman Körfezi'nde savaş gemileriyle ortak tatbikata başlıyor Tatbikatta Pakistan, Kazakistan, Azerbaycan, Oman, Hindistan ve Güney Afrika donanmalarından temsilcilerin gözlemci olarak görev alacağı bildirildi.
12.03.2024 Dünya
Karayipler Topluluğu: Haiti Başbakanı Henry istifayı kabul etti
Karayipler Topluluğu: Haiti Başbakanı Henry istifayı kabul etti Karayipler Topluluğu (CARICOM) Başkanı ve Guayana Devlet Başkanı İrfan Ali, Haiti Başbakanı Ariel Henry’nin görevi bırakmayı kabul ettiğini açıkladı.
12.03.2024 Dünya
Manchester United'dan Joao Neves'e 120 milyon euro!
Manchester United'dan Joao Neves'e 120 milyon euro! Manchester United'da gelecek sezon transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Benfica'nın genç yıldızı Joao Neves'e kanca attığı öne sürüldü.
SON DAKİKA | Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta ayrılacak isimleri duyurdu! 'Necip yüzünden geri döner'
SON DAKİKA | Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta ayrılacak isimleri duyurdu! 'Necip yüzünden geri döner' Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında aktardı. Sarıdağ, siyah-beyazlılarda sezon sonunda takımdan ayrılacak isimleri duyururken yeni transfer için "Necip yüzünden geri döner." ifadesini kullandı.
6.03.2024 Beşiktaş
Jeremain Lens, Beşiktaş'ta kadro dışı kaldığı dönemi anlattı: 110 kiloydum
Jeremain Lens, Beşiktaş'ta kadro dışı kaldığı dönemi anlattı: 110 kiloydum Süper Lig'de ilk olarak Fenerbahçe forması altında mücadele eden ve ardından Beşiktaş'a transfer olan Jeremain Lens, siyah-beyazlı ekipte forma giydiği dönemle alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Beşiktaş
Marco Reus bombası! 'Türkiye'den yoğun ilgi'
Marco Reus bombası! 'Türkiye'den yoğun ilgi' Borussia Dortmund'da bir dönem sona eriyor. 12 yıldır Alman ekibinin formasını giyen Marco Reus'un takımdan ayrılmaya hazırlandığı belirtilirken Türkiye iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...
5.03.2024 Almanya Bundesliga
Vasilije Micic'ten Barcelona itirafı! 'Transfer olmaya çok yaklaşmıştım'
Vasilije Micic'ten Barcelona itirafı! 'Transfer olmaya çok yaklaşmıştım' NBA’de Charlotte Hornets forması giyen Vasilije Micic, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Avrupa'ya geri dönme ihtimaline değinen Micic, transfer itirafında da bulundu.
5.03.2024 NBA
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Konferans Ligi'nde sürpriz karar! Aylar sonra bir ilk
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Konferans Ligi'nde sürpriz karar! Aylar sonra bir ilk Hatayspor galibiyeti sonrası Konferans Ligi'ne yönelen Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, St.Gilloise deplasmanında sürpriz bir rotasyona gidebilir. İşte detaylar...
5.03.2024 Fenerbahçe
Can Uzun'un babası Özcan Uzun konuştu: Rudi Völler ilk kez bir oyuncunun evine kadar gitti!
Can Uzun'un babası Özcan Uzun konuştu: Rudi Völler ilk kez bir oyuncunun evine kadar gitti! Almanların yoğun takibine, ilgisine rağmen milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Can Yılmaz Uzun'un babası Özcan Uzun açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Milli Takım
Szymanski için gözlemci gönderdiler! Fenerbahçe bonservisini belirledi
Szymanski için gözlemci gönderdiler! Fenerbahçe bonservisini belirledi Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. İtalyanlar, Polonyalı yıldız için gözlemci gönderdi. Fenerbahçe'nin istediği bonservis bedelini de duyurdular.
5.03.2024 Fenerbahçe
Premier Lig devi derbide Semih Kılıçsoy'u izleyecek!
Premier Lig devi derbide Semih Kılıçsoy'u izleyecek! Beşiktaş'ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy, ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle Avrupa devlerini peşine taktı. Yıldız forvet için ilk somut adımı Premier Lig devi attı. Beşiktaş - Galatasaray derbisinde takip edecekler.
28.02.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Gözlemci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.