Greyder

Greyder

Son dakika greyder haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan greyder gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan greyder haber sayfamızda...

Greyder

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 441 greyder haberi bulunmuştur.
Nisan ayında 6 metre karla mücadele! Yolun açılması 3 gün sürecek
Nisan ayında 6 metre karla mücadele! Yolun açılması 3 gün sürecek Bitlis'in Tatvan ilçesindeki 2 bin 134 rakımlı Nemrut Dağı'nda, İl Özel İdaresi'nce karla mücadele çalışması başlatıldı. Kar kalınlığının yer yer 6 metreyi aştığı bölgede, yol açma çalışmalarının 3 gün süreceği belirtildi.
9.04.2024 Gündem
'Kar kaplanları'nın zorlu mücadelesi
'Kar kaplanları'nın zorlu mücadelesi Kars'ta 'kar kaplanları' olarak bilinen ekipler köylerin 2 bin 300 rakımlı Boğatepe geçidindeki kar ve tipi nedeniyle kapanan yollarını birer birer açıyor.
26.03.2024 Gündem
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Selçuk Seçim Ofisi'nin açılışına katıldı.
8.03.2024 Gündem
Kardüz Yaylası'nda mahsur kalan 17 kişi ekipler tarafından kurtarıldı
Kardüz Yaylası'nda mahsur kalan 17 kişi ekipler tarafından kurtarıldı Düzce’nin Gölyaka ilçesi Kardüz Yaylası'nda olan 17 kişi kar yağışının aniden bastırması sonucu mahsur kaldı. Ekipler mahsur kalanları kurtarmak için seferber oldu.
20.11.2023 Haberler
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Antalya'da orman yangını! Alevler teknelere sıçradı
Antalya'da orman yangını! Alevler teknelere sıçradı Antalya'da Aksu Çayı kenarındaki otluk alanda çıkan yangın önce bakım yapılan milyonluk teknelere, ardından ormana sıçradı. 1 hektar kızılçam alanının zarar gördüğü yangın 3 saatte kontrol altına alındı.
23.09.2023 Gündem
Kütahya'da orman yangını! Havadan karadan müdahale
Kütahya'da orman yangını! Havadan karadan müdahale Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Çamalan köyü yakınlarında orman yangını çıktı.
23.09.2023 Gündem
3 kentte orman yangını! Zamana karşı yarış
3 kentte orman yangını! Zamana karşı yarış İzmir'in Menderes ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bölgeye uçak ve helikopter takviyesi yapıldı. Uçak sayısı 8'e helikopter sayısı ise 18'e ulaştı. Öte yandan iki yangın haberi de Adana ve Bolu'den geldi. Kozan'daki yangın kontrol altına alınırken Gerede'de söndürme çalışmaları devam ediyor.
16.09.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta orman yangını! Ekipler sevk edildi
Kahramanmaraş'ta orman yangını! Ekipler sevk edildi Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler hızla yangının çıktığı alana giderek söndürme çalışması başlattı.
8.09.2023 Haberler
Kahramanmaraş'ta orman yangını! Ekipler sevk edildi
Kahramanmaraş'ta orman yangını! Ekipler sevk edildi Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler hızla yangının çıktığı alana giderek söndürme çalışması başlattı.
8.09.2023 Gündem
Eskişehir'deki orman yangının kontrol altına alındı
Eskişehir'deki orman yangının kontrol altına alındı Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde dün çıkan orman yangınında 300 hektar alan zarar görürken ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 23 saatte kontrol altına alındı.
24.08.2023 Gündem
Bolu'daki orman yangınına havadan müdahale!
Bolu'daki orman yangınına havadan müdahale! Bolu'nun Göynük ilçesinde dün akşam çıkan orman yangınına, havadan müdahale sürüyor. Toplam 7 helikopter, yangına havadan müdahale ediyor. 50 hektar alanın zarar gördüğü yangına karadan müdahale edilebilmesi için de çalışma yürütülüyor. Dağ yamacındaki yangın için ekipler, iş makineleri ile yol açıp, bölgeye ulaşmaya çalışıyor.  
28.07.2023 Gündem
Kütahya'da orman yangını kontrol altına alındı
Kütahya'da orman yangını kontrol altına alındı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına karadan müdahale sürerken, 1 helikopter ile takviye ekipler de bölgeye sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucunda yangın konrtol altına alındı.
26.07.2023 Gündem
Peş peşe orman yangını haberleri! Evler yandı, vatandaşlar tahliye ediliyor
Peş peşe orman yangını haberleri! Evler yandı, vatandaşlar tahliye ediliyor Yangın haberleri peş peşe geliyor. Antalya'nın turistik ilçesi Kemer'de akşam saatlerinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü. Çok sayıda ekip söndürme çalışmalarına katılırken, Kemer Devlet Hastanesi ile çevredeki yerleşim yerleri tedbir amaçlı tahliye edildi. Öte yandan Manisa ve Kahramanmaraş'taki orman yangınlarına da havadan ve karadan müdahale sürüyor.
25.07.2023 Gündem
Ormana torpil! Büyük yangında şok detaylar ortaya çıktı
Ormana torpil! Büyük yangında şok detaylar ortaya çıktı Milas-Bodrum karayolu Havalimanı kavşağında 14 Temmuz’da başlayan orman yangınının faili jandarmanın teknik ve fiziki takibi sonrası kısa sürede yakalandı. Şüphelinin aracı ile giderken ormanlık alana torpil attığı ortaya çıktı.
17.07.2023 Gündem
Sorumsuzluk yangına neden oldu! Milas'ta 160 hektar küle döndü
Sorumsuzluk yangına neden oldu! Milas'ta 160 hektar küle döndü Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana ulaşan, hem havadan hem de karadan müdahaleyle 7 saatte kontrol altına alınan yangında, 5'i makilik, 155'i orman olmak üzere 160 hektar alan zarar gördü. Bölgede inceleme yapan jandarma ekipleri yangına neden olan gerçeği ortaya çıkardı.
15.07.2023 Gündem
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Ordu ilimizde kapalı yolumuz bulunmuyor
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Ordu ilimizde kapalı yolumuz bulunmuyor Ordu’da incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Devletin tüm kurumlarının seferber edildiğini, selin vurduğu şehirlerde çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, “Ordu ilimizde kapalı yolumuz bulunmuyor. Mevsim normallerinin üzerinde yağmur var. 200 kg kadar çıkan yağmurlar etkili oldu. 4 ilçemizle birlikte daha çok Altınordu ilçemiz etkilenmiş durumda. 351 iş yerimiz, 32 konut ve 35 aracımız sel ve heyelandan zarar görmüş durumda” dedi.
10.07.2023 Ekonomi
Çanakkale'de ormanlara girişler 15 Eylül'e kadar yasaklandı
Çanakkale'de ormanlara girişler 15 Eylül'e kadar yasaklandı Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ormanlara görevliler dışında girişler, 26 Haziran tarihinden itibaren 15 Eylül'e kadar yasaklandı.
23.06.2023 Gündem
AFAD: Depremde 45 bin 89 vatandaşımız hayatını kaybetti
AFAD: Depremde 45 bin 89 vatandaşımız hayatını kaybetti Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD) Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 45 bin 89'a yükseldiği açıklandı.
1.03.2023 Gündem
AFAD açıkladı! Depremde can kaybı 44 bin 218 oldu
AFAD açıkladı! Depremde can kaybı 44 bin 218 oldu AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 44 bin 218 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
24.02.2023 Gündem
Depremde can kaybı yükseliyor
Depremde can kaybı yükseliyor AFAD, Kahramanmaraş merkezli iki depremde yaşamını yitirenlerin sayısının 41 bin 20’ye yükseldiğini açıkladı. 11 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından bölgede 6 bin 212 artçı meydana geldi.
20.02.2023 Gündem
AFAD son durumu açıkladı! Depremde can kaybı: 41 bin 20
AFAD son durumu açıkladı! Depremde can kaybı: 41 bin 20 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş merkezli depremlerde 41 bin 20 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.
20.02.2023 Gündem
Maçta toplanan oyuncaklar ‘Eren'den kardeşlerine’ sloganıyla depremzede çocuklara gönderildi
Maçta toplanan oyuncaklar ‘Eren'den kardeşlerine’ sloganıyla depremzede çocuklara gönderildi Trabzonspor’un UEFA Konferans Ligi Play-Off ilk maçında oynadığı Basel maçı öncesinde taraftarların topladığı 1 TIR dolusu oyuncak, ‘Eren'den kardeşlerine’ sloganıyla deprem bölgesindeki çocuklara ulaştırılması için yola çıktı.
17.02.2023 Trabzonspor
Depremde can kaybı 38 bin 44
Depremde can kaybı 38 bin 44 AFAD, tüm Türkiye’yi sarsan deprem felaketinde can kaybının 38 bin 44’e yükseldiğini açıkladı. Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı depremin ardından bölgede 4 bin 734 artçı meydana geldiği belirtildi.
17.02.2023 Gündem
Depremlerde can kaybı 31 bin 643 oldu
Depremlerde can kaybı 31 bin 643 oldu Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde yaşamını yitirenlerin sayısı 31 bin 643'e yükseldi. 158 bin 165 afetzede bölgeden diğer illere tahliye edildi. Açıklamayı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yaptı.
13.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Greyder ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.