Grizu

Grizu

Son dakika grizu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan grizu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan grizu haber sayfamızda...

Grizu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 580 grizu haberi bulunmuştur.
Maden ocağında faciadan dönüldü
Maden ocağında faciadan dönüldü Zonguldak Ereğli’deki bir maden ocağında göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 7 işçiden 1’i hayatını kaybetti. 280 kişinin olduğu vardiyada diğer işçiler yara almadan ocaktan çıkartıldı.
14.09.2023 Gündem
8 ayda 140 ameliyat geçirdi, taburcu oldu! Bakan Koca açıklama yaptı
8 ayda 140 ameliyat geçirdi, taburcu oldu! Bakan Koca açıklama yaptı Bartın'da 43 madencinin hayatını kaybettiği kazanın ardından yaralı olarak Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne sevk edilen İzzet Ak, 8 aylık tedavisinin ardından taburcu oldu. Bakan Koca Ak'ın taburcu edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.
22.06.2023 Haberler
8 ayda 140 ameliyat geçirdi, taburcu oldu! Bakan Koca açıklama yaptı
8 ayda 140 ameliyat geçirdi, taburcu oldu! Bakan Koca açıklama yaptı İzzet Ak, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde 8 aylık tedavisinin ardından taburcu oldu. Bakan Koca Ak'ın taburcu edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.
22.06.2023 Gündem
Madende iki kez dinamit patlatıldı
Madende iki kez dinamit patlatıldı Amasra’da 42 işçinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili hazırlanan raporda, faciada iki kez dinamit patlatıldığı, patlatmaya ilişkin hafıza kartı verilerinin ortada olmadığı belirtildi.
16.03.2023 Gündem
Kolombiya'da maden ocağında patlama: 11 ölü
Kolombiya'da maden ocağında patlama: 11 ölü Kolombiya'nın Sutatausa kasabasındaki bir kömür madeninde meydana gelen patlamada en az 11 kişinin hayatını kaybettiği, 10 işçinin de madende mahsur kaldığı bildirildi.
15.03.2023 Haberler
Kolombiya'da maden ocağında patlama: 11 ölü
Kolombiya'da maden ocağında patlama: 11 ölü Kolombiya'nın Sutatausa kasabasındaki bir kömür madeninde meydana gelen patlamada en az 11 kişinin hayatını kaybettiği, 10 işçinin de madende mahsur kaldığı bildirildi.
15.03.2023 Dünya
42 işçinin öldüğü maden faciasında iddianame tamamlandı
42 işçinin öldüğü maden faciasında iddianame tamamlandı Bartın'da geçen yıl 14 Ekim günü 42 maden işçinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili hazırlanan iddianamede patlamanın nedeni ortaya çıktı.
22.01.2023 Gündem
Maden kazasında hayatını kaybeden işçinin ikizlerinden güzel haber
Maden kazasında hayatını kaybeden işçinin ikizlerinden güzel haber Bartın’ın Amasra ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen kazada eşini kaybeden ve ‘yılın annesi’ seçildiği Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde evlatlarına kavuşan 24 yaşındaki Sena Sıla Yıldırım ile ikizleri Nefes ve Deniz'den sevindiren haber geldi.
20.01.2023 Gündem
Amasra Maden Kazasını Araştırma Komisyonu'nun çalışma süresi 1 ay uzatıldı
Amasra Maden Kazasını Araştırma Komisyonu'nun çalışma süresi 1 ay uzatıldı Türkiye Büyük Millet Meclisi, 'Amasra Maden Kazasını Araştırma Komisyonu'nun çalışma süresi, bütün partilerin ortak kararıyla 1 ay daha uzatıldı.
18.01.2023 Gündem
Amasra'daki maden faciasında ses kaydı ortaya çıktı
Amasra'daki maden faciasında ses kaydı ortaya çıktı Bartın'ın Amasra ilçesinde 42 kişinin hayatını kaybettiği maden faciasında, işçilere, talimatın iletildiği ses kaydı ortaya çıktı.
16.01.2023 Haberler
Amasra'daki maden faciasında ses kaydı ortaya çıktı
Amasra'daki maden faciasında ses kaydı ortaya çıktı Bartın'ın Amasra ilçesinde 42 kişinin hayatını kaybettiği maden faciasında, işçilere, talimatın iletildiği ses kaydı ortaya çıktı.
16.01.2023 Gündem
Dünya etrafında 5800 kez döndü
Dünya etrafında 5800 kez döndü Türkiye’nin ilk cep uydusu Grizu-263A, uzaydaki birinci yılını kutluyor. Saatte 30 bin kilometre yol alan uydu, 1 yılda dünya etrafında 5800 kez tur atarak veri topladı.
13.01.2023 Gündem
‘Vardiyada olması gereken 200 kişi neredeydi?’
‘Vardiyada olması gereken 200 kişi neredeydi?’ TBMM Amasra Maden Kazası’nı Araştırma Komisyonu’nda Maden Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yüksel, ekipleriyle Amasra’daki patlama yerinde yaptıkları incelmemeler ve işçilerin beyanları doğrultusunda olayın bir grizu patlama olduğuna karar verdiklerini belirtti.
3.12.2022 Gündem
‘İki hapı ezip uyuşturucu yapıyorlar’
‘İki hapı ezip uyuşturucu yapıyorlar’ TBMM Amasra Maden Kazası’nı Araştırma Komisyonu’nda Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik Şirketi Genel Müdürü Serkan Bahçekapılı, uyuşturucunun madenlere indiğini belirterek ‘İki hapı eziyorlar, karıştırıp bunu burundan çektiklerinde 24 saat yok. Bu riskleri gözeterek madende nasıl ‘Kaza riski sıfır’ diyebilirim ki’ dedi.
2.12.2022 Gündem
Facianın yaşandığı madendeki yangın sönme eğiliminde
Facianın yaşandığı madendeki yangın sönme eğiliminde Bartın'ın Amasra ilçesinde 41 işçinin hayatını kaybettiği maden ocağında süren yangın, faciadan 45 gün sonra sönme eğilimine girdi.
28.11.2022 Gündem
Maden ocağındaki yangına karşı 4. baraj inşa ediliyor
Maden ocağındaki yangına karşı 4. baraj inşa ediliyor TTK Amasra Müessese Müdürlüğünde 42 maden işçisinin hayatını kaybettiği kazanın ardından maden ocağında başlayan yangının söndürülmesi için 4’üncü barajın inşasına başlandı. Patlama sonrası izne çıkarılan işçilerden 134’ü yerüstü hizmetlerde görev almak üzere iş başı yaptı.
18.11.2022 Gündem
Akademisyenler ‘kömür tozu patlamasına’ odaklandı
Akademisyenler ‘kömür tozu patlamasına’ odaklandı TBMM Amasra Maden Kazasını Araştırma Komisyonu’nun görüşlerine başvurduğu akademisyenler facianın neden kaynaklandığını değerlendirirken, “kömür tozu patlamasına” odaklandı.
6.11.2022 Gündem
Maden faciasında, 8 yönetici ve mühendisin tutuklanmasında en fazla 'yetersiz havalandırma' gerekçe oldu
Maden faciasında, 8 yönetici ve mühendisin tutuklanmasında en fazla 'yetersiz havalandırma' gerekçe oldu Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağındaki patlamayla ilgili yürütülen soruşturmada aralarında TTK Amasra Müessese Müdürü Cihat Özdemir’in de bulunduğu 8 kişi tutuklanırken, gerekçe olarak en fazla son zamanlarda ocağın 'yetersiz havalandırma' sebebiyle gaz oranının yüksek seviyede olduğu, havalandırmanın yeterli düzeyde sağlanması için gerekli girişimlerde bulunulmaması gösterildi.
5.11.2022 Gündem
Kazakistan'da maden ocağında patlama: 5 ölü
Kazakistan'da maden ocağında patlama: 5 ölü Kazakistan'da Karagandı eyaletindeki maden ocağında meydana gelen grizu patlaması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
3.11.2022 Dünya
5 kez patlamanın eşiğinden dönüldü
5 kez patlamanın eşiğinden dönüldü 41 madencinin hayatını kaybettiği maden kazasıyla ilgili bilirkişi raporunda, faciadan önceki bir aylık süreçte 5 kez patlama riskine neden olacak düzeyde metan seviyesi tespit edildiği ortaya konuldu.
3.11.2022 Gündem
Bartın'daki maden faciasında 28 sayfalık ön rapor! Patlamanın detayları açıklandı
Bartın'daki maden faciasında 28 sayfalık ön rapor! Patlamanın detayları açıklandı Bartın’ın Amasra ilçesindeki maden faciasıyla ilgili 7 kişilik bilirkişi heyeti tarafından hazırlanan 28 sayfalık ön raporda patlama ile ilgili açıklamalara yer verildi.
1.11.2022 Gündem
Bartın'daki maden faciasında 8 tutuklama
Bartın'daki maden faciasında 8 tutuklama Bartın' da 41 kişinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili olarak gözaltına alınan şüphelilerden 8'si tutuklandı. Tutuklular arasında müessese müdürü Cihat Özdemir de bulunuyor.
31.10.2022 Gündem
Amasra'da maden faciasında 24 kişi gözaltında
Amasra'da maden faciasında 24 kişi gözaltında Bartın'ın Amasra ilçesinde 41 kişinin yaşamını yitirdiği maden faciasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 25 kişiden 24'ü gözaltına alındı. Aralarında Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürü Cihat Özdemir ve yöneticilerin de olduğu şüphelilerin ifadeleri alınacak.
28.10.2022 Gündem
Bartın maden faciası: 25 gözaltı kararı
Bartın maden faciası: 25 gözaltı kararı Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı, Bartın Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
27.10.2022 Gündem
İmamoğlu’ndan Yıldırım ve Ayrım’a ziyaret
İmamoğlu’ndan Yıldırım ve Ayrım’a ziyaret İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Azerbaycan’da meydana gelen trafik kazasında yaralanan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım’ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
27.10.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Grizu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.