Grup Başkanvekili

Grup Başkanvekili

Son dakika Grup Başkanvekili haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Grup Başkanvekili gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Grup Başkanvekili haber sayfamızda...

Grup Başkanvekili

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.181 grup başkanvekili haberi bulunmuştur.
‘Nezaket ziyareti değil’
‘Nezaket ziyareti değil’ CHP Grubu dün Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal’dan boşalan grup başkanvekilliği ile Grup Disiplin Kurulu’ndaki iki boş üyelik için seçim yaptı. 
19.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile planlanan görüşmeye ilişkin açıklama
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile planlanan görüşmeye ilişkin açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım toplantının gündemini kendi adıma oluşturup Sayın Cumhurbaşkanından randevu talep edeceğiz. Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil. Biz nezaket görüşmesini bayramda telefonda yaptık” dedi.
18.04.2024 Gündem
‘Partiyi kurda kuşa yem ettirmeyeceğiz’
‘Partiyi kurda kuşa yem ettirmeyeceğiz’ İYİ Parti’nin olağanüstü kongresinde Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan partinin TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, kendisini destekleyen milletvekilleri ve parti yöneticilerinin eşliğinde genel merkezde basın toplantısı düzenledi.
16.04.2024 Gündem
Bahçeli yeni A takımını belirledi
Bahçeli yeni A takımını belirledi MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin 17 Mart’ta gerçekleştirilen Olağan Büyük Kurultayı’nda seçilen yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ile dün ilk toplantısını yaptı.
16.04.2024 Gündem
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı Antalya’da 1 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı facianın ardından Tünektepe Teleferik tesislerine giriş durduruldu. Savcılık ve bilirkişinin incelemesi sürürken, yaz sezonunda90 bin ziyaretçiye ulaşan teleferikte sesizlik hakim...
16.04.2024 Gündem
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun, İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi.
15.04.2024 Gündem
Akşener kurultayda kimi destekliyor? Müsavat Dervişoğlu'ndan dikkat çeken açıklama
Akşener kurultayda kimi destekliyor? Müsavat Dervişoğlu'ndan dikkat çeken açıklama İYİ Parti Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in kendisini desteklediği yönündeki soruya yanıt verdi.
15.04.2024 Gündem
İYİ Parti’de adaylar artıyor
İYİ Parti’de adaylar artıyor İYİ Parti’nin 27 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kongresi’ne iki hafta kala, İstanbul Teşkilatı Kurucu Üyesi Kemal Orkun Yekdeş de genel başkanlığa aday olduğunu ilan etti.
15.04.2024 Gündem
Akşener işaret mi verdi?
Akşener işaret mi verdi? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını duyurmasının ardından dün partisinin Ordu’da seçimin yenilenmesine yönelik başvurusu için Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) geldi.
10.04.2024 Gündem
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım İYİ Parti'de genel başkan adaylığını açıklayan TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Genel Başkanımızın hayır duasını aldım. Hangi aday kazanırsa kazansın kaybeden İYİ Parti olmayacak" dedi.
9.04.2024 Gündem
Akşener’in koltuğuna 4 aday talip! Whatsapp'tan dikkat çeken mesaj
Akşener’in koltuğuna 4 aday talip! Whatsapp'tan dikkat çeken mesaj İYİ Parti lideri Akşener, 27 Nisan’daki kurultayda aday olmayacağını açıklayıp, makam odasını boşalttırdı. Öte yandan adaylık açıklamaları peşe peşe gelirken, dikkat çeken bir whatsapp mesajı ortaya çıktı.
9.04.2024 Gündem
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü Yerel seçime katılım oranı yüzde 78 düzeyinde kaldı. 14 Mayıs Genel Seçimi’nde katılım oranı zirve yaparak yüzde 88.92’ye ulaşmıştı. Katılımın düşük olduğu seçimde bazı iller dört ve daha üzeri sayıda partinin ilçe belediyelerini paylaşması nedeniyle rengarenk bir haritaya sahip oldu.
2.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı Yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
1.04.2024 Gündem
Meclis aritmetiği değişti! Dört vekil başkan oldu
Meclis aritmetiği değişti! Dört vekil başkan oldu Seçimde 26 milletvekili, partileri tarafından belediye başkan adayı gösterildi. AK Parti, İstanbul’da Murat Kurum, Eskişehir’de Nebi Hatipoğlu, Aydın’da Mustafa Savaş, İzmir Konak’ta Ceyda Bölünmez Çankırı ile yarışa girdi ancak dört isim de seçilemedi.
1.04.2024 Gündem
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı?
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı? 31 Mart seçimlerinde 26 milletvekili birçok il ve beldeden belediye başkan adayı olmuştu. Sandıklardan gelen veriler doğrultusunda sonuçlar belli oldu.
31.03.2024 Gündem
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Görevini bıraktı, Akşener'i istifaya davet etti
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Görevini bıraktı, Akşener'i istifaya davet etti İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Bilge Yılmaz Genel Başkan Meral Akşener'i istifaya davet etti. Öte yandan Meral Akşener'in yarın bir açıklama yapacağı ifade edildi.
31.03.2024 Gündem
Muharrem İnce'den Özgür Özel’e sert tepki! HDP barajı aşınca sevinç çığlıkları attın
Muharrem İnce'den Özgür Özel’e sert tepki! HDP barajı aşınca sevinç çığlıkları attın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenerek, “Bak İzmir’i kaybeden CHP Genel Başkanı olursun, dikkat et” dedi.
27.03.2024 Gündem
İYİ Partili Dervişoğlu: CHP, İzmir'in iradesine ihanet etti
İYİ Partili Dervişoğlu: CHP, İzmir'in iradesine ihanet etti İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir'deki çalışmalarına ilişkin konuştu.
27.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan altılı masa tepkisi! 'Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı?'
Bakan Tunç'tan altılı masa tepkisi! 'Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı?' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ülkenin cumhurbaşkanlığına layık gördükleri birini kendi partilerinin başkanlığına layık görmediler, bir kenara ittiler. Demek ki bunlar iktidar olsalarmış vay halimizeymiş. Çünkü hemen kavgaya başlayacaklarmış. İktidarı paylaşmanın kavgasına başlayacaklardı. Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı" açıklamasında bulundu.
25.03.2024 Haberler
Bakan Tunç'tan altılı masa tepkisi! 'Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı?'
Bakan Tunç'tan altılı masa tepkisi! 'Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı?' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ülkenin cumhurbaşkanlığına layık gördükleri birini kendi partilerinin başkanlığına layık görmediler, bir kenara ittiler. Demek ki bunlar iktidar olsalarmış vay halimizeymiş. Çünkü hemen kavgaya başlayacaklarmış. İktidarı paylaşmanın kavgasına başlayacaklardı. Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı" açıklamasında bulundu.
25.03.2024 Gündem
'Bunlar iktidar olsalarmış vay halimizeymiş'
'Bunlar iktidar olsalarmış vay halimizeymiş' "Ülkenin cumhurbaşkanlığına layık gördükleri birini kendi partilerinin başkanlığına layık görmediler, bir kenara ittiler. Demek ki bunlar iktidar olsalarmış vay halimizeymiş." diyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Çünkü hemen kavgaya başlayacaklarmış. İktidarı paylaşmanın kavgasına başlayacaklardı. Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı" şeklinde konuştu.
25.03.2024 Gündem
Abdulkadir Uraloğlu: Belediyecilik, AK Parti'nin işi
Abdulkadir Uraloğlu: Belediyecilik, AK Parti'nin işi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizin her tarafını bölünmüş yollarla ördük. Örümcek ağı gibi ördük. Her tarafta bölünmüş yolumuz var ama Çankırı’mıza baktığımız zaman bir taraftan Kastamonu'ya bölünmüş yolumuzu yaptık; öbür taraftan Ankara’yı bitirdik, diğer taraftan Kırıkkale’ye sadece Delice'nin orada birkaç yüz metre heyelan kaldı, onu da bitirdik mi orada bölünmüş yol olacak" dedi.
24.03.2024 Gündem
Milyonlarca emekliye zamlı ödeme için süreç başlıyor! Promosyonda büyük gün!
Milyonlarca emekliye zamlı ödeme için süreç başlıyor! Promosyonda büyük gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere banka promosyonu müjdesi verdi. Peki yeni promosyonlar ne kadar? Özel bankalar da promosyon artışına gider mi? Promosyon başvuruları için kritik süreç başlıyor. Öte yandan geçtiğimiz gün AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu canlı yayında 'Promosyon müjdesinin ardından yeni bir adım atılacak mı' sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...
24.03.2024 Ekonomi
‘Emeklilerle ilgili düzenleme temmuzda’
‘Emeklilerle ilgili düzenleme temmuzda’ AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, 2024’ü Emekliler Yılı ilan etmelerini de gözönünde bulundurarak emeklilerin alım gücünü artırıcı düzenlemeleri çalıştıklarını belirterek, “Haziran sonu, temmuz başında emeklilerle ilgili düzenlemeleri mutlaka yapacağız” dedi.
24.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Grup Başkanvekili ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.