Gül Sunal

Gül Sunal

Son dakika Gül Sunal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gül Sunal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gül Sunal haber sayfamızda...

Gül Sunal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 338 gül sunal haberi bulunmuştur.
Hüzünlü veda...
Hüzünlü veda... Sinema ve televizyon dünyasında iz bırakan işlere imza atan Türker İnanoğlu, dün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü yapımcının cenazesine siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.
5.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na veda! 'Onunla beraber bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na veda! 'Onunla beraber bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Türker İnanoğlu için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi.
4.04.2024 Magazin
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlü isimler Bahar Öztan'a veda etti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlü isimler Bahar Öztan'a veda etti Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşama veda etti. Ünlü isimler, sanat dünyasını yasa boğan ölümün ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Bahar Öztan'a veda etti.
22.03.2024 Cadde
Ekrem İmamoğlu: Bizim bir araya gelmemiz lazım
Ekrem İmamoğlu: Bizim bir araya gelmemiz lazım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy'de Kemal Sunal Müzesi'nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan İmamoğlu, “Mutsuz bir ortam yaratmak istiyorlar, farkındayız. Birbirine böyle öfke duyan, kızan, kaşları asık, böyle asık suratlı, çatık ve asık suratlı, kutuplaşmış bir ortam var etmek istiyorlar. Biz, buna hiç aldanmayacağız. Tabii istiyorlar ki, milletimiz bir araya gelip, birbirinden güç almasın. Halbuki bizim bir araya gelmemiz lazım. Birbirimizden güç almamız lazım" dedi.
15.03.2024 Gündem
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları!
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları! Yeşilçam'ın emektar isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu (90) dün İstanbul'da hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun Feriköy'de defnedileceği öğrenildi. Usta tiyatrocunun kızı Sibel Aybar, ölüm nedenini açıklarken; ünlü isimlerde Yıldızoğlu'na peş peşe taziye mesajı geldi.
10.03.2024 Cadde
26 Ocak’ta vizyonda
26 Ocak’ta vizyonda ‘Haydi Tut Elimi’ filminin oyuncu kadrosu, önceki akşam Soho House İstanbul’da gerçekleşen özel gösterimde buluştu.
16.01.2024 Cadde
Ezo Sunal'a doğum günü kutlaması
Ezo Sunal'a doğum günü kutlaması Merhum sanatçı Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, doğum gününü önceki akşam sevdikleriyle kutladı. Ali Sunal paylaşımına, "İyi ki doğdun benim güzelim güzel kardeşim güzel halamız seni seviyorum..." yazdı.
9.01.2024 Cadde
Yürek yakan 12 şehit haberinden sonra ünlülerden taziye mesajları!
Yürek yakan 12 şehit haberinden sonra ünlülerden taziye mesajları! Cuma ve cumartesi günü art arda gelen şehit haberleri ile Türkiye yasa boğuldu. Irak'ın kuzeyindeki Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerimiz şehit oldu. Yürek yakan acı haber sonrası ünlü isimler de taziye mesajı paylaştı.
24.12.2023 Cadde
Gül Sunal: Komutan askerlere Kemal ile konuşma yasağı getirmiş!
Gül Sunal: Komutan askerlere Kemal ile konuşma yasağı getirmiş! 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, hayat arkadaşını takipçilerine anlatmaya devam ediyor. Gül Sunal, YouTube kanalında bu kez de Kemal Sunal'ın askerlik anılarını anlattı.
23.10.2023 Cadde
Kemal Sunal'ın hatırası satılıyor! 'Gözüm gibi baktım'
Kemal Sunal'ın hatırası satılıyor! 'Gözüm gibi baktım' Yeşilçam ve Türk sinemasının efsane isimlerinden, 3 Temmuz 2000 tarihinde vefat eden Kemal Sunal’ın 1984 yılında Almanya turnesinde aldığı ve birçok filminde de kullandığı 1984 model Mercedes'in şimdiki sahibi Ahmet Yılmaz, otomobili satışa çıkardı.
10.10.2023 Cadde
Efsane Mercedes satışa çıktı: Gözü gibi bakacak birini arıyorum
Efsane Mercedes satışa çıktı: Gözü gibi bakacak birini arıyorum Yeşilçam ve Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan usta oyuncu Kemal Sunal’ın 1984 yılında Almanya turnesinde aldığı ve bir çok filminde de kullandığı 1984 model Mercedes'in şimdiki sahibi Ahmet Yılmaz, otomobili satışa çıkardı.
10.10.2023 Yaşam
Efsane Mercedes satışa çıktı: Gözü gibi bakacak birini arıyorum
Efsane Mercedes satışa çıktı: Gözü gibi bakacak birini arıyorum Yeşilçam ve Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan usta oyuncu Kemal Sunal’ın 1984 yılında Almanya turnesinde aldığı ve bir çok filminde de kullandığı 1984 model Mercedes'in şimdiki sahibi Ahmet Yılmaz, otomobili satışa çıkardı.
10.10.2023 Gündem
Ali Sunal yeni yaşını kutladı! 22 Eylül... Evet, ben doğdum
Ali Sunal yeni yaşını kutladı! 22 Eylül... Evet, ben doğdum Yeşilçam efsanesi Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, 46 yaşına girdi. Gül Sunal, sosyal medya hesabından yayınladığı nostaljik karelerle oğlunun yeni yaşını kutladı. Babası gibi oyunculuğu seçen Ali Sunal ise doğum gününde bir gazete kupürü paylaşıp, takipçilerini yıllar öncesine götürdü.
23.09.2023 Cadde
Sunal’ın eşyaları müze için taşınıyor
Sunal’ın eşyaları müze için taşınıyor 23 yıl önce kaybettiğimiz Kemal Sunal için Göztepe Parkı’nda müze açılıyor. Sunal’ın eşi Gül Sunal’ın uzun zamandır hayalini kurduğu Kemal Sunal Müzesi, Sunay Akın ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla gerçekleşiyor.
24.08.2023 Kültür Sanat
Kemal Sunal ölüm yıl dönümünde anıldı! 'Doğum gününe müzesini yetiştirecekler'
Kemal Sunal ölüm yıl dönümünde anıldı! 'Doğum gününe müzesini yetiştirecekler' Türk Sineması'nın usta ismi Kemal Sunal, ölümünün 23'üncü yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında ailesi ve sevenlerinin katıldığı törenle anıldı. Ali Sunal, Göztepe Parkı'nda bir Kemal Sunal Müzesi'nin kurulup, doğum gününe yetiştirilmesinin planlandığını ve babası için kapsamlı bir belgeselin de çekileceğini açıkladı.
3.07.2023 Cadde
Ali Sunal acı haberi duyurdu: Hoşça kal Patron
Ali Sunal acı haberi duyurdu: Hoşça kal Patron 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, köpeği Patron'un hayatını kaybettiğini duyurdu. Yaşadığı üzüntüyü takipçileriyle paylaşan Sunal, köpeğine "Melek oldun Patron Bey... Hoşça kal patron" sözleriyle veda etti.
18.05.2023 Cadde
Bahar Öztan'ın duygusal anları! 'Doktor Civanım'daki motosiklete 41 yıl sonra tekrar bindi
Bahar Öztan'ın duygusal anları! 'Doktor Civanım'daki motosiklete 41 yıl sonra tekrar bindi Yeşilçam’ın unutulmaz komedi filmlerinden 'Doktor Civanım'ın başrol oyuncularından olan, Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i olarak tanınan Bahar Öztan, merhum sanatçı Kemal Sunal’la bindiği sepetli motosikleti 41 yıl aradan sonra tekrar görünce duygusal anlar yaşadı.
8.05.2023 Cadde
Gül Sunal'dan Kemal Sunal'a: Elbet bir gün buluşacağız
Gül Sunal'dan Kemal Sunal'a: Elbet bir gün buluşacağız Gül Sunal, 1975'te hayatını birleştirdiği ve 3 Temmuz 2000'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eşi Kemal Sunal ile evliliğinin 48'inci yılını kutladı. Gül Sunal'ın duygusal paylaşımına oğlu Ali Sunal da kayıtsız kalmadı.
30.04.2023 Cadde
Yeşilçam'ın ünlü motosikleti depremzedeler yararına satılıyor
Yeşilçam'ın ünlü motosikleti depremzedeler yararına satılıyor 'Doktor Civanım' ve 'Vahşi Kan' gibi Yeşilçam filmlerinden hafızalara kazınan 1971 model motosiklet, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından afet bölgesindeki insanlara destek amacıyla satışa çıkarıldı. Motosikletin sahibi Ali Dingil, "Yardıma muhtaç insanlar için motosikletimi satışa çıkartmak benim için çok önemli" dedi.
17.04.2023 Cadde
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Anne Gül Sunal'ın yorumu güldürdü
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Anne Gül Sunal'ın yorumu güldürdü 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, yakın arkadaşı Doğa Rutkay ile başrolü paylaştığı 'Hava Muhalefeti' filmi için adeta bambaşka biri oldu. 45 yaşındaki oyuncunun senaryo gereği büründüğü hali gören annesi Gül Sunal'dan yorum gecikmedi.
14.04.2023 Cadde
Gül Sunal: Ali'yi, Kemal ile karşılaştırmak doğru değil!
Gül Sunal: Ali'yi, Kemal ile karşılaştırmak doğru değil! Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, 14 Nisan’da vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Cadde
Kemal Sunal'ın bilinmeyenleri
Kemal Sunal'ın bilinmeyenleri Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ı tüm yönleriyle anlatan 'Kemal Sunal Film Kostümleri ve Film Afişleri' sergisi, Müze Gazhane'de açıldı. Sergi açılışına usta oyuncunun oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal ve eşi Gül Sunal ile sanatseverler katıldı.
10.04.2023 Cadde
Şişli ‘Fato’sunu unutmadı
Şişli ‘Fato’sunu unutmadı Geçen yıl aramızdan ayrılan sinema sanatçısı Fatma Girik, önceki akşam Şişli Belediyesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde anıldı. Sanatçının ölümünün birinci yıl dönümünde, 24 Ocak’ta düzenlenen anmaya Girik’in arkadaşları, dostları ve sevenleri katıldı.
26.01.2023 Kültür Sanat
Şişli, ‘Fato’sunu unutmadı
Şişli, ‘Fato’sunu unutmadı Şişli Belediyesi bir dönem belediye başkanlığını yürüten Fatma Girik’i ölümünün birinci yıl dönümünde andı.
28.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gül Sunal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.