Ahmet Tatlıses'ten babası İbrahim Tatlıses'e: Korkunç, utanç verici iftiralar!
Ahmet Tatlıses'ten babası İbrahim Tatlıses'e: Korkunç, utanç verici iftiralar! İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim atrarak devam ediyor. Ünlü türkücünün dün katıldığı canlı yayında yaptığı zehir zemberek açıklamalara oğlundan cevap geldi. "Ben vurulunca şirkete gidip, kasayı boşattı", "Yedi dükkan verdim, hepsini batırdı", "Sevgilimle ayırmak için büyü yapıldı" iddialarına cevap veren, annesi Adalet Sara hakkındaki sözlere de tepki gösteren Talıses, "Kendisinin akıl sağlığıyla ilgili şüphelerim artmıştır" ifadesiyle şoke etti.
22.06.2022 Cadde
Gülçin Karakaya iddiası! İbrahim Tatlıses'ten 'nankör' isyanı
Gülçin Karakaya iddiası! İbrahim Tatlıses'ten 'nankör' isyanı Eski sevgilisi Gülçin Karakaya tarafından barışma isteğinin geri çevrildiği iddia edilen İbrahim Tatlıses'ten nankör çıkışı geldi. 43 yaş küçük eski sevgilisinden hiç beklemediği bir yanıt aldığı konuşulan ünlü türkücü, "Ya hepten sileceksin ya da hiç anmayacaksın" paylaşımıyla adından söz ettirdi.
14.01.2022 Cadde
İbrahim Tatlıses'ten tepki! İş ilanını hemen iptal etti
İbrahim Tatlıses'ten tepki! İş ilanını hemen iptal etti Gülçin Karakaya'dan sessiz sedasız ayrıldığı ve yeni bir aşka yelken açtığı haberleriyle adından söz ettiren İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından paylaşıp, kısa süre sonra sildiği mesajla dikkat çekti.
28.10.2021 Cadde
İbrahim Tatlıses kafa karıştırdı! Gülçin Karakaya ile ayrıldı mı?
İbrahim Tatlıses kafa karıştırdı! Gülçin Karakaya ile ayrıldı mı? 'İmparator' lakaplı 69 yaşındaki türkücü İbrahim Tatlıses ile 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'nın birlikteliği bitti mi? İkilinin sessiz sedasız ayrıldığı, Tatlıses'in yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Karakaya'nın sosyal medya hamlesi ve sanatçının el ele pozu kafa karıştırdı. İşte magazin gündemine bomba gibi düşen son dakika gelişmesinin detayları...
22.10.2021 Cadde
Ayşegül Yıldız'dan 'İbrahim Tatlıses-Gülçin Karakaya' açıklaması
Ayşegül Yıldız'dan 'İbrahim Tatlıses-Gülçin Karakaya' açıklaması Ayşegül Yıldız, eski eşi İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya'nın ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Yıldız, "Onun mutlu olması beni mutlu eder. Bu sorunun muhattabı ben değilim. Ben hanımefendiyi yardımcısı olarak tanıdım" dedi.
15.08.2021 Cadde
İbrahim Tatlıses: Başta Levent'i istemedim
İbrahim Tatlıses: Başta Levent'i istemedim Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in menajeri Şule Çınlama, Emrah yazar ile dünyaevine girdi. Tatlıses'in nikah şahitliği yaptığı düğüne sanatçının sevgilisi Gülçin Karakaya, Gülben Ergen, kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve sevgilisi Levent Dörter de katıldı. Tatlıses, Dörter hakkında yaptığı yorumla dikkat çekti.
10.08.2021 Cadde
İbrahim Tatlıses 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya’nın fotoğrafını çekti
İbrahim Tatlıses 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya’nın fotoğrafını çekti 'İmparator' lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses, bir süredir kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşıyor. İkili, şu sıralar Bodrum’da tatil yapıyor. Karakaya, son olarak Tatlıses'e poz verdi.
20.07.2021 Cadde
İbrahim Tatlıses 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'ya kavuştu
İbrahim Tatlıses 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'ya kavuştu İbrahim Tatlıses, bir süredir birlikte olduğu Gülçin Karakaya ile ilişkisine tam gaz devam ediyor. Tatlıses, uzak kaldığı sevgilisine kavuştu. Karakaya da kavuşma anlarını, "Geldi gönlümün efendisi" notuyla paylaştı.
15.07.2021 Cadde
İbrahim Tatlıses'ten şoförüne: Bas gaza!
İbrahim Tatlıses'ten şoförüne: Bas gaza! 'İbo Show' programı ile gündemde olan İbrahim Tatlıses, 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile Bodrum yolunda görüntülendi. 69 yaşındaki türkücünün korumaları, gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.
11.05.2021 Cadde
İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya ve ailesiyle iftar yaptı!
İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya ve ailesiyle iftar yaptı! İbrahim Tatlıses (69), iki yıldır birlikte olduğu Gülçin Karakaya (26) ile Bodrum’da görüntülendi. Karakaya’nın ailesi ve çift, geçtiğimiz hafta Tatlıses'in mekanında iftar için bir araya geldi. Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
5.05.2021 Cadde
Gülçin Karakaya ile evlendi mi? Tatlıses'ten açıklama geldi
Gülçin Karakaya ile evlendi mi? Tatlıses'ten açıklama geldi Ebru Yaşar, geçtiğimiz cumartesi akşamı 24. bölümüyle ekranlara gelen 'İbo Show'a konuk oldu. Yaşar, programda Tatlıses’e “Sen nikâhlanmışsın” deyince ünlü sanatçı “Mutluyum, ben evliyim kardeşim” yanıtını verdi. Bu sözler magazin gündemine bomba gibi düşerken, işin aslı ortaya çıktı.
3.05.2021 Cadde
İbo Show'da bombayı patlattı! İbrahim Tatlıses sessiz sedasız evlendi
İbo Show'da bombayı patlattı! İbrahim Tatlıses sessiz sedasız evlendi Yıllar sonra yeniden ekranlara İbo Show ile dönen İbrahim Tatlıses'in bu haftaki konukları Murat Dalkılıç, Ersay Üner, Simge Sağın, Ebru Yaşar oldu. Programda İbrahim Tatlıses bir sürprize imza atıp beşinci kez evlilik yaptığını açıkladı. İşte detaylar...
3.05.2021 Cadde
İbrahim Tatlıses-Dilan Çıtak buluşmasının perde arkası!
İbrahim Tatlıses-Dilan Çıtak buluşmasının perde arkası! Bir süre önce 'ev krizi' yüzünden araları açılan İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak’ı, Gülçin Karakaya’nın barıştırdığı iddia edildi.
5.03.2021 Cadde
İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya evleniyor mu?
İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya evleniyor mu? Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses ile fotoğrafını kalp emojisi ile paylaşan Gülçin Karakaya (25)'nın, İbrahim Tatlıses (68) ile evleniyor iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülçin Karakaya'nın ailesinin "Bu iş ya bitsin ya da evlenin" diye baskı yaptığı da ortaya atılan iddialar arasında.
28.02.2021 Cadde
'İbo Show'un konukları belli oldu! İşte Tatlıses'in son hali...
'İbo Show'un konukları belli oldu! İşte Tatlıses'in son hali... İbrahim Tatlıses, sunuculuğunu üstlendiği 'İbo Show' programının geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne yeni imajıyla damga vurmuştu. Hakkında 'botoks' ve 'saç ektirme' yorumalrı yapılan 69 yaşındaki sanatçının saçlarının son hali ortaya çıktı.
25.02.2021 Cadde
İbrahim Tatlıses ve genç sevgilisi Gülçin Karakaya'dan yeni poz
İbrahim Tatlıses ve genç sevgilisi Gülçin Karakaya'dan yeni poz İbrahim Tatlıses’le (68) aşk yaşadığı iddia edilen Gülçin Karakaya (25), ünlü sanatçıyla Bodrum’a giderken çektiği selfie’yi Instagram hesabında paylaştı. Karakaya, “Biz yine yollarda” yazarak kalp emojisiyle Tatlıses’i etiketledi.
22.02.2021 Cadde
İbrahim Tatlıses ile 43 yaş küçük sevgilisi ayrıldı mı?
İbrahim Tatlıses ile 43 yaş küçük sevgilisi ayrıldı mı? 'İbo Show' programı ile ekranlara dönen İbrahim Tatlıses ile kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'nın birlikteliğinin sona erdiği iddia edildi.
11.12.2020 Cadde
İbrahim Tatlıses'ten flaş Gülçin Karakaya açıklaması
İbrahim Tatlıses'ten flaş Gülçin Karakaya açıklaması 'İmparator lakaplı' İbrahim Tatlıses, Youtube kanalı açtı. İlk videosunda adının birlikte anıldığı Gülçin Karakaya ile ilgili sorulara yanıt veren Tatlıses, aşk iddialarına son noktayı koydu.
8.07.2020 Cadde
İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya kaç yaşında?
İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya kaç yaşında? İbrahim Tatlıses'in Gülçin Karakaya ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber sonrası Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya'nın yaşamı araştırılmaya başlayan konular arasında yer alıyor. İşte İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya'nın yaşamı...
2.07.2020 Cadde
Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses'e: Allah akıl fikir versin
Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses'e: Allah akıl fikir versin 68 yaşındaki sanatçı İbrahim Tatlıses, uzun bir aradan sonra kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'da aradığı aşkı buldu. "Ben kadınsız yapamam" diyen Tatlıses'e, eski eşi Perihan Savaş'tan çok konuşulacak bir açıklama geldi.
1.07.2020 Cadde
Sevgilisini eski eşiyle tanıştırmış!
Sevgilisini eski eşiyle tanıştırmış! Uzun bir aradan sonra aradığı aşkı bulan, Gülçin Karakaya (25) ile birlikteliği magazin gündemine bomba gibi düşen İbrahim Tatlıses'in (68), geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf dikkat çekti.
30.06.2020 Cadde
İbrahim Tatlıses, uzun yıllar sonra aradığı aşkı buldu
İbrahim Tatlıses, uzun yıllar sonra aradığı aşkı buldu Bodrum'da yaz aylarının tadını çıkaran Tatlıses, sevgilisiyle ilk kez kameralar karşısına geçti.
28.06.2020 Cadde