F.Bahçe'ye hazırlanan Zenit idmanında güldüren olay!
F.Bahçe'ye hazırlanan Zenit idmanında güldüren olay! Fenerbahçe maçına hazırlanan Zenit'te forvet Anton Zabolotnyi'nin antrenmanda düştüğü bu anlar takım arkadaşlarını gülme krizine soktu.
19.02.2019 Futbol
Hatice canlı yayında frikik verince stüdyoyu terk etti
Hatice canlı yayında frikik verince stüdyoyu terk etti Sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarla gündem olan şarkıcı Hatice, bugün katıldığı '2. Sayfa' programında gülme krizine girdi. Sunucuların şaşkınlıktan ne yapacağını bilemediği anlarda elbisesinin azizliğine uğrayarak göğüsleri açılan Hatice, stüdyoyu terk etti.Hatice, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunuculuğunu yaptığı teve2'deki '2. Sayfa'ya konuk oldu. GÖĞÜS FRİKİĞİ VERİNCE STÜDYOYU TERK ETTİ "En son ne zaman gülme krizine girdin" sorusu üzerine Gönül Yazar'ın canlı yayında yere kapaklandığı anlar aklına gelen Hatice, canlı yayında adeta krize girdi. Gülerken kendine hakim olamayan ve bacaklarına vurmaya başlayan Hatice, dekolteli elbisesinin azizliğine uğradı. Göğüs frikiği veren şarkıcı, elleriyle elbisesinin önünü kapatarak kendine gelmek için stüdyoyu terk etti. "11 YILLIK KARİYERİMDE İLK KEZ BÖYLESİNİ GÖRÜYORUM" Hatice'nin gülme krizine girmesiyle büyük şaşkınlık yaşayan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, 11 yıllık kariyerlerinde böyle bir olayla ilk defa karşılaştıklarını söyledi.
11.09.2019 Televizyon
Aşıyı görünce çığlık atmaya başlayan köpek gülme krizine soktu
Aşıyı görünce çığlık atmaya başlayan köpek gülme krizine soktu Aşıyı görünce çığlık atmaya başlayan köpek gülme krizine soktu
11.09.2019 Nevidyo
Uykusundan bayılan keseli sıçan gülme krizine soktu
Uykusundan bayılan keseli sıçan gülme krizine soktu Uykusundan bayılan keseli sıçan gülme krizine soktu
11.09.2019 İlginç Videolar
Yük taşıyan kadın düştü, kardeşi gülme krizine girdi
Yük taşıyan kadın düştü, kardeşi gülme krizine girdi Trabzon’da sırtında ot yükü taşıyan kadının dengesini kaybederek düşme anına ilişkin cep telefonuyla çekilen görüntüler paylaşıldığı sosyal medyada izleyenleri kahkahaya boğdu
11.09.2019 Haberler
Cezayir Adalet Bakanı kahkaha krizine girdi
Cezayir Adalet Bakanı kahkaha krizine girdi Cezayir’de Adalet Bakanı Tayeb Louh kahkaha krizine girince, diğer milletvekilleri de kendilerini gülümsemekten alıkoyamadı. Ülkesinin meclisine seslenen Cezayir Adalet Bakanı Tayeb Louh, önündeki yazıyı okurken bir anda gülümsemeye başladı. Bakanın kahkahalarına dayanamayan diğer milletvekilleri de gülmeye başladı. Bazı televizyonlarda canlı yayınlanan konuşmanın videosu, internette viral oldu. Ancak videoda bakanın neden bahsettiği anlaşılmıyor.
11.09.2019 Haberler
Kıyameti koparan köpeği takmayan kedi gülme krizine soktu
Kıyameti koparan köpeği takmayan kedi gülme krizine soktu Kıyameti koparan köpeği takmayan kedi gülme krizine soktu
11.09.2019 Nevidyo
Yanmış tostu görünce gülme krizine girdi
Yanmış tostu görünce gülme krizine girdi Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde esnaflık yapan bir vatandaşın gülme krizine girmesi kameralara yansıdı. Eleşkirt ilçesinde esnaflık yapan bir vatandaşa gösterilen yanmış tost esnafı gülme krizine soktu. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde esnaf dakikalarca olayın şokunu atlatamayarak gülüyor. Gülme krizine giren esnaf olayın şokunu atlatmak için iş yeri önünde bulunan arkadaşının yanına giderek sakinleşmeye çalışıyor. Saniye saniye cep telefonuna yansıyan gülme krizi birçok paylaşım sitesinde paylaşılarak binlerce beğeni aldı.
11.09.2019 Nevidyo
Selçuk Yöntem'i gülme krizine sokan soru
Selçuk Yöntem'i gülme krizine sokan soru Kim Milyoner Olmak İster'de Selçuk yöntem yarışmacıya yönelttiği sorunun şıklarını okurken gülme krizine girdi.
11.09.2019 Televizyon
Bu görüntü sunucuyu krize soktu!
Bu görüntü sunucuyu krize soktu! Kafası kanepeye sıkışan çocuğun görüntülerini izleyen kadın sunucu gülme krizine girdi. Sunucunun kendine gelmekte zorlandığını farketen reji ekibi yayını kesti.
11.09.2019 Televizyon
Gelin nikah masasında gülme krizine girerse
Gelin nikah masasında gülme krizine girerse Eskişehir’de bir gelin nikah masasında gülme krizine girdi. Tepebaşı Belediyesi nikah salonunda Alp-Hülya Peksoylu çiftin nikah töreninde ilginç bir olay yaşandı. Gelin, tören sırasında nikah şahidi ile arasında geçen bir diyalog sonrasında kahkahalarla gülmeye başlayınca, gelen misafirler de gülmelerini tutamayıp bu neşeli dakikalara katıldılar. Nikah memuru gelinin dakikalarca gülmesinin bitmesini bekledi. Gelen misafirlerden ve nikah memurundan özür dilen Hülya Peksoylu, gülmesinin sebebini yeniden kahkahalarla anlattı. Peksoylu, damadın nikah şahidi olan çocukluk arkadaşının evlenmemeleri için kendisine yaptığı şakalardan dolayı krize girdiğini söyledi. Damat da bir süre gelinin gülmesine eşlik etti. Yaklaşık 5 dakika gülen gelin, ortama neşe saçarken, memur geç de olsa çiftin nikahını kıymayı başardı. Nikah kıyılan çift, ardından mutlu şekilde evlerine döndü.
11.09.2019 Nevidyo
Sefa Doğanay kamyoncuları gülme krizine soktu
Sefa Doğanay kamyoncuları gülme krizine soktu Bursa’da kamyoncularla buluşan stand-up sanatçısı Sefa Doğanay, kamyoncuları gülme krizine soktu.
4.09.2015 Cadde
Şiir okuyan minik öğrenciler gülme krizine girdi
Şiir okuyan minik öğrenciler gülme krizine girdi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Sinop İstiklal Ortaokulu bahçesinde kutlama programı gerçekleştirildi. Programa Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Garnizon Komutanı J. Albay Şeffattin Serten, Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, resmi kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Program da ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Sonrasında ise öğrenciler şiir okudu. İstiklal Ortaokulu 1. sınıf öğrencileri Karya Sönmez ve Ahmet Gül 23 Nisan adlı şiiri okuduğu anda Karya Sönmez isimli öğrenci gülme krizine girdi. Öğrencinin gülerek şiiri okumaya devam etmesi katılımcıların da gülmesine neden oldu. Zor da olsa şiiri tamamlayan minikler seyircilerden büyük alkış aldı.
11.09.2019 Nevidyo
Ağlama ve gülme krizleri ALS belirtisi olabilir
Ağlama ve gülme krizleri ALS belirtisi olabilir Memorial Ankara Hastanesi Nöroloji Bölümü’nden Doç. Dr. Funda Uysal ALS (Amytrofik Lateral Skleroz) hastalığı ile ilgili merak edilenleri anlattı.
16.03.2015 Genel Sağlık
Hayalet Dayı'nın galasında gülme krizi
Hayalet Dayı'nın galasında gülme krizi Bugüne kadar bildiğiniz bütün hayaletleri unutturacak kadar bizden bir hayalet olan “Hayalet Dayı”nın galasında davetliler, gülmekten kendini alamadı!
11.02.2015 Kültür Sanat
Yanan uyuşturucunun yanından yayın yapınca...
Yanan uyuşturucunun yanından yayın yapınca... BBC Ortadoğu muhabiri Quentin Sommerville Youtube sayfasında takipçileriyle paylaştığı videoda arkasında yanan uyuşturucu maddelerin anonsunu yapmaya çalışıyor. Ancak yanan maddelerden etkilenen sunucu kendisini gülmekten alıkoyamıyor. Sunucu bu videoyu 'Solumayın' başlığıyla takipçilerine Noel eğlencesi olması için paylaştığını açıkladı.
11.09.2019 Nevidyo
Ronaldo gülme krizine girdi
Ronaldo gülme krizine girdi Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo fotoğraf çektirmesi için takım arkadaşı Fabio Coentrao'yu tanıtımı yapılan arabanın yanına gönderdi ardından gülme krizi geçirdi.
5.12.2014 Futbol
Stüdyoda gülme krizine girdiler
Stüdyoda gülme krizine girdiler Mesut Yar ile Burada Laf Çok programına konuk olan Kadir Çöpdemir, Hazar Ergüçlü, Ebru Öztürk ve Demet Sağıroğlu gülme krizine girdi.
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri