Gülmek

Gülmek

Son dakika Gülmek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gülmek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gülmek haber sayfamızda...

Gülmek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.061 gülmek haberi bulunmuştur.
Türkiye’de gülmek pahalı mı?
Türkiye’de gülmek pahalı mı? Ülkemizde oldukça popüler bir hâle dönüşen stand-up gösterilerinin bilet fiyatlarını inceledik. Bilet fiyatları oldukça değişken olsa da ortaya çıkan tablo “Türkiye’de gülmek bu kadar pahalı mı?” sorusunu akıllara getiriyor...
20.03.2024 Kültür Sanat
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da düzenlenen ‘8 Mart Kadınlar Günü Buluşması’ programına katıldı.
8.03.2024 Haberler
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da düzenlenen ‘8 Mart Kadınlar Günü Buluşması’ programına katıldı.
8.03.2024 Gündem
Gülmek birleştirir
Gülmek birleştirir Karaköy’deki Galeri 77’nin kendi mekânı dışında gerçekleşen tüm sergilerini içeren “Galeri 77 Shows” projesinin üçüncü ayağı “Gülmekten Kendine Dön”, The Stay Boulevard Nişantaşı’nda ziyarete açıldı.
9.02.2024 Kültür Sanat
‘Yürürken nefes alamıyorsunuz’
‘Yürürken nefes alamıyorsunuz’ ‘Arka Sokaklar’ın yeni bölümü depremin en çok etkilediği şehir olan Hatay’da çekildi. Çekim sırasında zor anlar yaşayan ekip, “Yürürken nefes alamıyorsunuz” dedi.
5.02.2024 Cadde
Arka Sokaklar oyuncuları deprem bölgesi Antakya'da!
Arka Sokaklar oyuncuları deprem bölgesi Antakya'da! Kanal D ekranında 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. Dizi ekibi, Hatay’da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.
4.02.2024 Haberler
Arka Sokaklar oyuncuları deprem bölgesi Antakya'da!
Arka Sokaklar oyuncuları deprem bölgesi Antakya'da! Kanal D ekranında 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. Dizi ekibi, Hatay’da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.
5.02.2024 Cadde
Mutluluk Sözleri 2024: Sağlık, Huzur Ve Gülmek İle İlgili Kısa Ve Öz Sözler
Mutluluk Sözleri 2024: Sağlık, Huzur Ve Gülmek İle İlgili Kısa Ve Öz Sözler Mutluluk, insanlar için vazgeçilmezdir. Mutlu olan insanın ilk yaptığı ise paylaşımdır. İçi içine sığmazken o anı anlatan kısa mutluluk sözleri ile o anki hisleri paylaşmak mümkün hale gelir. Bu aşamada yapılan ise mutluluk sözleri: sağlık, huzur ve gülmek ile ilgili kısa ve öz sözleri araştırmaktır. Sizin için mutlu ve huzurlu olduğunuz anları anlatacak sözleri derledik.
7.01.2024 Güzel Sözler
Kamyon Arkası Sözleri 2024: İlginç Ve Komik Kamyoncu Yazıları Ve Güzel Anlamlı Aşk Sözleri
Kamyon Arkası Sözleri 2024: İlginç Ve Komik Kamyoncu Yazıları Ve Güzel Anlamlı Aşk Sözleri Kamyonların arkalarında yazan sözler bizleri bazen çok güldürür, bazen de duygulandırır. Hemen hemen tüm kamyonların arkasında muhakkak bir söz bulunur. Hatta bu zaman içinde bir kültür halini almıştır. Herkes bazen arkadaşları ile paylaşıp gülmek, bazen de kamyonunun arkasına yazmak için kamyon arkası sözlerinin arayışına girer. Peki, en ilginç ve en güzel, bazen güldüren ve bazen de duygulandıran, en güzel kamyon arkası sözleri hangileridir? İşte karşınızda en güzel kamyon arkası sözleri.
7.01.2024 Güzel Sözler
Gülmek İle İlgili Sözler 2024: Güzel Gülümsemek Ve Tebessüm Etmek İle İlgili Güzel Sözler
Gülmek İle İlgili Sözler 2024: Güzel Gülümsemek Ve Tebessüm Etmek İle İlgili Güzel Sözler İnsanların mutluluğu, en çok da güldüğü zaman anlaşılır. Bir kişinin yüzünde gülümsemeye neden olmak, tarifi imkânsız mutluluk kaynağıdır. Gülümsemek ile ilgili sözler söyleyen birçok şair vardır. Hepsinin de ortak verdiği mesaj, gülmenin nedenli muhteşem bir duygu olduğudur. Sizde gülmekle alakalı sözleri öğrenebilir, yeri geldiğinde bu sözleri dostlarınızla paylaşabilirsiniz. Gülümseme sözleri hakkında detayları sizler için derledik.
5.01.2024 Güzel Sözler
G ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
G ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerini kucağını alacağı günü bekleyen aileler isminin en güzel ve eşsiz olmasını istiyorlar. Bu yüzden hamilelik döneminde düşünülen konular arasında isimler yer alıyor. Anne ve babalar isim verirken oldukça seçici davranıyor. Çocuklarına hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler anlamlarına da özen gösteriyor. Ebeveynler çocuklarına keşfedilmemiş, anlamlı, nadir bulunan, değişik, duyulmamış, popüler ve modern çağa uygun isimler vermeyi tercih ediyor. G harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “G ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı mutluluğun yanında bir telaş da sarıyor. Çocuklarının cinsiyetini öğrenme heyecanı yaşayan aileler ardından isim araştırmasına giriyor. Kız bebekleri için anlamlı isimler seçmek isteyen aileler nadir bulunan, modern ve günümüz çağına uygun isimleri tercih ediyor. İsmin kendisi kadar kulağa hoş gelmesi de anne ve baba adaylarının dikkat ettiği faktörler arasında yer alıyor. G harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
60 saniyesi 10 dakikaya eş değer! Gülmek hastalıklardan da koruyor
60 saniyesi 10 dakikaya eş değer! Gülmek hastalıklardan da koruyor Gün içinde esprilerle, komik olaylarla ya da mutlulukla güldüğümüz anlara paha biçilmez. Tabii ki insan ruhuna bu kadar iyi gelen kahkahalar ve gülümseyen yüzlerin kanıtlanmış faydaları da var. Gülmenin faydalarını okumaya başlamada önce gülümsemeyi unutmayın.
20.12.2023 Genel Sağlık
Bravo Minchev! Herkes kaçışırken Halil Umut Meler'e siper oldu
Bravo Minchev! Herkes kaçışırken Halil Umut Meler'e siper oldu Ankaragücü-Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler çirkin saldırıya maruz kaldı. Milliyet Gazetesi yazarı Mustafa Anıklı, konuyu köşesine taşırken, olayı önlemek için yoğun çaba sarf eden Bulgar futbolcu ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. İşte o yazı...
12.12.2023 Rizespor
Ali Atay: Sürekli çocuk yapıyoruz biz, Hazal doğuracak diye korktum!
Ali Atay: Sürekli çocuk yapıyoruz biz, Hazal doğuracak diye korktum! Sinemada gösterildiği dönem büyük beğeni toplayan, gösterildiği dijital platformlarda da izleme oranlarıyla adından söz ettiren 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi 'Ölümlü Dünya 2'nin galası önceki akşam gerçekleşti. Filmin yönetmeni ve senaristi Ali Atay, eşi ve iki çocuğunun annesi Hazal Kaya ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.
30.11.2023 Cadde
Pınar Altuğ ve Arzum Onan'ın gençlik pozuna yorum yağdı!
Pınar Altuğ ve Arzum Onan'ın gençlik pozuna yorum yağdı! 1994 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Pınar Altuğ, 1993 Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan ile gençlik pozunu yayınladı. Yıllara meydan okuyan ikilinin, binlerce beğeni ve çok sayıda yorum alan nostaljik paylaşımla ilgili yorumları da dikkat çekti.
25.11.2023 Cadde
Gupse Özay: Kızım devamlı 'babam' diyor!
Gupse Özay: Kızım devamlı 'babam' diyor! Gupse Özay, 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Barış Arduç ile Temmuz 2020'de dünyaevine girmiş, kızı Jan Asya'yı Eylül 2022'de kucağına almıştı. Ünlü oyuncu, yeni filmi 'Lohusa'nın çekimlerinin tamamlandığı gün gazetecilerle bir araya geldi. Eşi ve kızıyla ilgili konuşan Özay, "Kızım devamlı 'babam' diyor" diyerek samimi açıklamalar yaptı.
22.11.2023 Cadde
‘Sinema ölmesin’
‘Sinema ölmesin’ Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı ve bir anne ile babanın doğumdan sonra yaşadıkları komik olayları anlatan ‘Lohusa’ filminin çekimleri tamamlandı.
22.11.2023 Cadde
'Biliyorum ki bunu görünce duygulanıp ağlayacaksın!'
'Biliyorum ki bunu görünce duygulanıp ağlayacaksın!' Oyuncu İlker Ayrık, sosyal medya hesabından ablası İlknur Sönmez'in doğum gününü kutladı. Çocukluk yıllarında çekildikleri bir kareyi paylaşan Ayrık, yaş günü paylaşımına duygusal bir mesaj yazdı.
16.11.2023 Cadde
Jennifer Aniston, Matthew Perry'nin mesajını paylaştı! 'Sonsuza kadar saklayacağım'
Jennifer Aniston, Matthew Perry'nin mesajını paylaştı! 'Sonsuza kadar saklayacağım' Amerikan yapımı sitcom dizisi 'Friends'te canlandırdığı 'Chandler Bing' rolüyle tanınan Matthew Perry, 28 Ekim'de evindeki jakuzide yaşamını yitirmişti. Perry'nin bir döneme damga vuran yapımdaki rol arkadaşı Jennifer Aniston'dan duygu yüklü bir açıklama daha geldi. ABD'li aktris, yakın dostunun kendisine gönderdiği bir mesajı da yayınladı.
16.11.2023 Cadde
Bayern Münih'in yıldızı Müller, Galatasaray'a hayran kaldı: Çılgınca bir oyun!
Bayern Münih'in yıldızı Müller, Galatasaray'a hayran kaldı: Çılgınca bir oyun! Bayern Münih'in artık 'demirbaşı' haline gelen tecrübeli oyuncusu, Alman basınına Galatasaray maçını değerlendirdi. Müller, temsilcimiz için övgü dolu ifadeler kullandı.
11.11.2023 Galatasaray
Trabzonspor'da Paul Onuachu hayran bıraktı! 'Goller de gülmek de yakışıyor sana'
Trabzonspor'da Paul Onuachu hayran bıraktı! 'Goller de gülmek de yakışıyor sana' Trabzonspor, Süper Lig'in 12'nci haftasında Konyaspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. Bordo-mavililerin zafer gecesini spor yazarları kaleme aldı.
11.11.2023 Trabzonspor
'İhanet' görüntüleri olay olan Bilal Hancı'dan yeni açıklama: Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum!
'İhanet' görüntüleri olay olan Bilal Hancı'dan yeni açıklama: Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum! Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri, "Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından ifşa etmişti. Bilal Hancı ise "Görüntüler anlaşmalı olarak boşandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasını yapmıştı. İkiliden yeni paylaşımlar geldi.
4.11.2023 Cadde
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Tesbihat Nasıl Yapılır? Namaz Tesbihatı, Okunan Dualar ve Sureler
Tesbihat Nasıl Yapılır? Namaz Tesbihatı, Okunan Dualar ve Sureler Güne 5 vakit namaz Müslümanlara farz kılınmıştır. Namazlar sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı olarak günde 5 vakit kılınır. Namazdan sonra okunan dualar ve tesbihat yapmak oldukça sevaptır. Tesbihat Allah'a yapılan zikir ibadetidir. Tesbih çekerek veya elle yapılabilir. Her ikisi de sünnettir. Tesbihatta uzun uzun dualar edilir. Tesbihatlarda Arapça dualar veya Kur'an-ı Kerim'den sureler okunur ve tesbih çekilir. Tesbihat nasıl yapılır? Namaz tesbihatı ve okunan dualar ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
25.09.2023 Dini Bilgiler

Benzer Haber Etiketleri

Gülmek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.