Gülmek İyileştirir Derneği

Gülmek İyileştirir Derneği

Son dakika Gülmek İyileştirir Derneği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gülmek İyileştirir Derneği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gülmek İyileştirir Derneği haber sayfamızda...

Gülmek İyileştirir Derneği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12 gülmek iyileştirir derneği haberi bulunmuştur.
Gönüllülerden iyilik panayırı
Gönüllülerden iyilik panayırı Yapı Kredi tarafından Bomontiada’da düzenlenen ‘gönüllüler panayırı; AÇEV, ÇEKÜL, Darüşşafaka, Ege Orman Vakfı, EGET Vakfı, Gülmek İyileştirir Derneği, Koruncuk, Make - A - Wish, TEV, Tohum Otizm Vakfı, Türkiye Down Sendromu Derneği, WWF, 1 Milyon Kitap, Bilim Kahramanları Derneği, Hayata Destek Derneği, İZEV, KEDV, Kırmızı Çocuklar Derneği, TEGV, TOG, Türkiye Down Sendromu Derneği’nin katılımıyla gerçekleştirildi.
16.12.2022 Ekonomi
Başlama vuruşu yaptı
Başlama vuruşu yaptı İlker ayrık, Gülmek İyileştirir Derneği yararına düzenlenen Boss Cup’ın yıldızı oldu.
30.09.2022 Cadde
Demet Akalın'dan POS makineli bağış!
Demet Akalın'dan POS makineli bağış! Oyuncu İlker Ayrık, kanser tedavisi gören çocukların yararına faaliyet gösteren ve kendisini de yönetim kurulu üyesi olduğu Gülmek İyileştirir Derneği yararına düzenlenen Uluslararası İstanbul Ödülleri töreninde, POS cihazıyla bağış topladı. Gecede sahne alan şarkıcı Demet Akalın, kredi kartıyla bağış yaptı. 2014 yılında Ayrık'ın sunduğu 'Ben Bilmem Eşim Bilir' adlı yarışmada son model bir araba kazanan ünlü popçu, arkadaşına takılmayı da ihmal etmedi.
22.06.2022 Cadde
Pos cihazıyla bağış topladı
Pos cihazıyla bağış topladı İlker Ayrık, Gülmek İyileştirir Derneği yararına düzenlenen gecede POS cihazıyla bağış topladı.
22.06.2022 Cadde
STK’lara yarattığı kaynak 1 milyon TL’yi aştı
STK’lara yarattığı kaynak 1 milyon TL’yi aştı Trendyol’un, Sepette İyilik hareketi ile 31 sivil toplum kuruluşunun ürünlerini platformda tek bir çatı altında toplayarak, bugüne kadar bu ürünlerin satışlarından sivil toplum kuruluşlarına yarattığı kaynak 1 milyon TL’yi aştı.
8.06.2021 Vitrin
Kim “Mutlu Masallar” seslendirmek ister?
Kim “Mutlu Masallar” seslendirmek ister? Gülmek İyileştirir Derneği’nin “Mutlu Masallar” projesinde gönüllü olarak okuyacağınız masallarla hem kendinizi masalların büyüleyici dünyasına kaptırabilir hem de bir çocuğu sevindirebilirsiniz
3.04.2021 Cumartesi
Kanser tedavisi gören çocuklara "Mutlu Masallar"
Kanser tedavisi gören çocuklara "Mutlu Masallar" Santa Farma çalışanları, Mutlu Masallar projesi kapsamında 100 masal seslendirdi. Gülmek İyileştirir Derneği iş birliği ile hayata geçen proje kapsamında oluşturulan masal kayıtları, kanser tedavisi gören çocukların yüzünü güldürecek.
Öğrenciler tasarladı, Gülmek İyileştirir’in minik yıldızları sergiledi
Öğrenciler tasarladı, Gülmek İyileştirir’in minik yıldızları sergiledi Gülmek İyileştirir Derneği’nin 12 minik yıldızı, Wish More Hotel İstanbul'da gerçekleştirilen AFWEU Fashion Week organizasyonunda, bu yıl da podyumdaydı. Lise öğrencilerinin hazırladığı birbirinden şık tasarımları sergileyen minik kahramanlara podyumda, ünlü oyuncu İlker Ayrık eşlik etti.
Bin Sabancı çalışanı, değerleri için "Koşmaya Değer" dedi
Bin Sabancı çalışanı, değerleri için "Koşmaya Değer" dedi Türkiye'de yardımseverlik koşusu aracılığıyla kaynak geliştirmek üzere bağış alan dernekler yararına yapılan Vodafone İstanbul Maratonu'na, Sabancı Holding de bin çalışanıyla destek verdi.
1.07.2020 Diğer
Minik kahramanlarla podyumda!
Minik kahramanlarla podyumda! Wishmore Otel İstanbul’da gerçekleşen AFWEU Fashion Week organizasyonu, Asya ve Afrika’dan katılan tasarımcıların yanında ünlü modacı Erol Albayrak’ın koleksiyonlarına da ev sahipliği yaptı.
6.01.2019 Cadde
Gülmek İyileştirir Derneği 'Hijyenik Oyun Merkezi'ni hizmete açtı
Gülmek İyileştirir Derneği 'Hijyenik Oyun Merkezi'ni hizmete açtı Gülmek İyileştirir Derneği, kanser tedavisi gören çocuklara özel hizmet verecek olan "Hijyenik Oyun Merkezi"nin açılışını gerçekleştirdi.
19.05.2018 Cadde
Adım Adım Platformu'na 17 STK daha katıldı
Adım Adım Platformu'na 17 STK daha katıldı Türkiye'yi 2008 yılında “yardımseverlik koşusu” kavramıyla tanıştıran Adım Adım Yardımseverlik Platformu altında toplanan STK sayısı hızla artıyor.
26.07.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gülmek İyileştirir Derneği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.