Yardımcısını darbettiği iddia edilen Seren Serengil'in yargılanmasına başlandı
Yardımcısını darbettiği iddia edilen Seren Serengil'in yargılanmasına başlandı Şarkıcı Seren Serengil'in, Özbekistan uyruklu yardımcısı Gulnoza Mamatova'yı darbettiği iddiasıyla 'basit yaralama' suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
19.03.2021 Cadde
Seren Serengil’in dosyası kapatılarak üst mahkemeye gönderildi
Seren Serengil’in dosyası kapatılarak üst mahkemeye gönderildi Özbekistan uyruklu yardımcısı Gulnoza Mamatova’yı darbettiği iddiasıyla hakkında "basit yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Seren Serengil’in yargılanmasına başlandı. Beykoz 4. Asliye Ceza Mahkemesi, taraflar arasında Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dosya olduğunu, dosyaların birleştirilmesi gerektiğini fakat diğer mahkemenin birleştirmeyi kabul etmediğini belirtti. Mahkemeler arasındaki uyuşmazlığın giderilmesi için dosyanın bu şekilde kapatılarak üst mahkemeye gönderilmesine karar verdi.
4.11.2020 Cadde
Seren Serengil'de Özbekistan uyruklu yardımcısından şikayetçi oldu!
Seren Serengil'de Özbekistan uyruklu yardımcısından şikayetçi oldu! Yanında çalışan hizmetlisi Gulnoza Mamatova'yı corona virüs nedeniyle çıkan tartışma sırasında darp etmekle suçlanan Seren Serengil ve menajeri Mustafa Tohma'nın hizmetliyi arabayla bıraktığı yerin kamera görüntüsü soruşturma dosyasına girdi. Ayrıca soruşturmayı yürüten savcılık, Seren Serengil ve Mustafa Tohma'nın şüpheli, Gulnoza Mahatova'nın ise müşteki sıfatıyla ifadelerini de aldı. Serengil, ifadesinde darp ve hakaret suçlamasını kabul etmeyerek Mamatova'nın kendisine hakaret ettiğini öne sürdü ve ondan şikayetçi oldu. Mamatova, izin kullanmak istediği için Serengil ile tartıştıklarını, Serengil'in kendisini darp ettiği iddiasını tekrarladı.
10.04.2020 Gündem
Seren Serengil'in Özbekistan uyruklu yardımcısına koruma tedbiri!
Seren Serengil'in Özbekistan uyruklu yardımcısına koruma tedbiri! Beykoz 1. Aile Mahkemesi, Özbekistan uyruklu yardımcılarını Kovid-19 olduğu için darbettikleri ve ormana bıraktıkları gerekçesiyle savcılığa şikayet edilen şarkıcı Seren Serengil ve arkadaşı Mustafa Tohma hakkında '3 ay süresince bu kişiye yönelik, şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürme içeren söz ve davranışlarda bulunmamaları' kararı verdi.
8.04.2020 Cadde
'Beni darp edip ormana attılar' diyen Seren Serengil'in hizmetlisinden görüntülü açıklama
'Beni darp edip ormana attılar' diyen Seren Serengil'in hizmetlisinden görüntülü açıklama Şarkıcı Seren Serengil ve erkek arkadaşı tarafından corona virüs olduğu iddiası ile darp edildiğini savunarak, suç duyurusunda bulunan Özbekistan uyruklu hizmetlisi Gulnoza Mamatova ve avukatı, basın mensuplarına yönelik bir görüntülü mesaj hazırladı. Mamatova, adaletin er ya da geç yerini bulacağını belirterek, Yapılanlar cezasız kalmayacaktır" dedi.
3.04.2020 Cadde