Gülnur Yılmaz

Gülnur Yılmaz

Son dakika Gülnur Yılmaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gülnur Yılmaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gülnur Yılmaz haber sayfamızda...

Gülnur Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 76 gülnur yılmaz haberi bulunmuştur.
GPS cihazıyla takip ettiği doktor kızını öldüren babaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
GPS cihazıyla takip ettiği doktor kızını öldüren babaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde pratisyen hekim olan kızı Gülnur Yılmaz’ı (28) GPS cihazıyla takip ederek öldüren Mustafa Ali Yılmaz (69) indirim şartları uygulanmaksızın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Gülnur Yılmaz’ın annesi Gülden Yozgatlı, "Ben bugün çok rahat uyuyacağım ilk defa” dedi. Avukat Berna Menteş ise kararın diğer kadın cinayetlerine de emsal olmasını istediklerini söyledi.
16.12.2021 Haberler
Doktor kızını GPS cihazıyla takip edip öldürmüştü! Karar verildi
Doktor kızını GPS cihazıyla takip edip öldürmüştü! Karar verildi Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde pratisyen hekim olan kızı Gülnur Yılmaz’ı (28) GPS cihazıyla takip ederek öldüren Mustafa Ali Yılmaz (69) indirim şartları uygulanmaksızın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Gülnur Yılmaz’ın annesi Gülden Yozgatlı, "Ben bugün çok rahat uyuyacağım ilk defa” dedi. Avukat Berna Menteş ise kararın diğer kadın cinayetlerine de emsal olmasını istediklerini söyledi.
16.12.2021 Gündem
Doktor kızını öldüren babaya, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet istemi
Doktor kızını öldüren babaya, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet istemi Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde görülen duruşmada, GPS cihazıyla takip ettiği kızı doktor Gülnur Yılmaz’ın (28) otomobiline çarpıp kaza yaptırdıktan sonra 20 kurşunla öldüren Mustafa Ali Yılmaz (69) hakkında savcılık mütalaasını verdi. Canavarca hisle kızını öldürdüğü belirtilen Yılmaz'a, indirim hükümlerinin uygulanmayarak 'ağırlaştırılmış müebbet hapis' cezası verilmesi istendi.
7.10.2021 Gündem
Doktor kızı Gülnur'u 20 kurşunla öldüren babasının akli dengesi yerinde çıktı
Doktor kızı Gülnur'u 20 kurşunla öldüren babasının akli dengesi yerinde çıktı Balıkesir'de aracına koyduğu GPS cihazıyla Antalya'dan itibaren takip ettiği doktor Gülnur Yılmaz’a önce otomobiline çarpıp kaza yaptıran, ardından 20 kurşunla öldüren babası Mustafa Ali Yılmaz'ın, akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair Adli Tıp Kurumu'ndan istenen rapor çıktı. Rapora göre, Yılmaz'ın akıl sağlığının yerinde ve cezai ehliyetinin tam olduğu bildirildi.
8.09.2021 Gündem
Anneden acı soru: 'Bunun için insan evladını öldürür mü?'
Anneden acı soru: 'Bunun için insan evladını öldürür mü?' Balıkesir'in Havran ilçesinde, aracına küresel konumlama sistemi (GPS) cihazı takarak takip ettiği doktor kızını silahla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.
25.02.2021 Gündem
Doktor kızını 20 kurşunla öldürmüştü! Pes dedirten savunma
Doktor kızını 20 kurşunla öldürmüştü! Pes dedirten savunma Balıkesir’in Havran ilçesinde, aracına GPS cihazı takarak takip ettiği doktor kızı Gülnur Yılmaz'ı, 20 el ateş ederek öldüren ve daha önce de eşini bulması için özel dedektif tuttuğu ortaya çıkan Mustafa Ali Yılmaz, yargılandığı davada, akli dengesinin yerinde olmadığını ileri sürdü.
3.03.2020 Gündem
'GPS' cinayetinde şok detaylar! Sözleşmeler bulundu
'GPS' cinayetinde şok detaylar! Sözleşmeler bulundu Balıkesir'in Havran ilçesinde, aracına GPS cihazı takarak takip ettiği doktor kızı Gülnur Yılmaz'ı (28), otomobiline çarptıktan sonra 20 el ateş ederek öldüren Mustafa Ali Yılmaz'ın (67) olaydan önce eşi Gülden Yılmaz'ı bulması için 4 bin liraya dedektif tuttuğu ortaya çıktı. Hakkında, 'canavarca hisle alt soydan akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan Mustafa Ali Yılmaz'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.
24.01.2020 Gündem
Doktor kızını 20 kurşunla öldüren babaya, indirimsiz müebbet istemi
Doktor kızını 20 kurşunla öldüren babaya, indirimsiz müebbet istemi Balıkesir'in Havran ilçesinde, aracına GPS cihazı takarak takip ettiği doktor kızı Gülnur Yılmaz'ı (28), otomobiline çarptıktan sonra 20 el ateş ederek öldüren Mustafa Ali Yılmaz (67) hakkında, 'canavarca hisle alt soydan akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet istendi. İndirim hükümlerinin uygulanmaması talep edilen babanın, savcılık ifadesinde, kızının 'godoş' demesi üzerine kendini kaybettiğini söylediği ortaya çıktı.
21.12.2019 Gündem
Acılı anne isyan etti! O kişiyle yüz yüze gelemem
Acılı anne isyan etti! O kişiyle yüz yüze gelemem Balıkesir’in Havran ilçesinde, aracına GPS cihazı takarak takip ettiği doktor kızı Gülnur Yılmaz'ı (28), otomobiline çarptıktan sonra 14 el ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Ali Yılmaz'ın (67) yargılanması sürerken, eşi Gülden Yılmaz ondan boşanamıyor. Boşanma davasının görüldüğü mahkeme, 'cinayet' suçundan yürütülen soruşturma sonunda açılacak davada babaya verilecek cezanın kesinleşmiş hükmünü istedi.
11.10.2019 Gündem
O anlattı, herkes ağladı!
O anlattı, herkes ağladı! Babasının önceden yerleştirdiği GPS (Global Position  Sistem) cihazıyla takip ederek arkasından çarptığı otomobilinde tabancayla  öldürdüğü doktor Gülnur Yılmaz, eğitimini tamamladığı Antalya'daki Akdeniz  Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde anıldı.  Anne Gülden Yılmaz, gözyaşları içinde yaptığı konuşmada, kızını tarif  etmenin çok kolay olduğunu, onun bir "insan" olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Sadece insanlık yapıyordu. Herkesi severdi. Hiçbir ayrım yapmazdı.  Karşısındaki insana yardım ederdi. İnanıyordum çok iyi bir hekim olacaktı. Beni  korumak için bir caninin saldırısına uğradı. Bu ülkede ne kadar daha kadınlar  korunmaya muhtaç kalacak? Bunu biraz sorgulamalıyız. Bu beyleri biz anneler  yetiştiriyoruz. Başkaları yetiştirmiyor. Ben çok iyi iki evlat yetiştirdim. Biraz  daha saygılı olmalıyız birbirimize, biraz daha dikkat etmeliyiz. Acım çok derin.  Gülnur bir gün bana 'Anne ben erken öleceğim.’ dedi. Ortada hiçbir şey yoktu.  Kızıma 'Tövbe de Allah'ın gücüne gider. Böyle şeyler konuşma.' dedim. 'Yok anne,  bir gün ben ölürsem sakın üzülme. Hayatına kaldığın yerden devam et.' dedi. Ancak  beni bıraktığı nokta çok devam edilecek gibi değil. Çok zor bir durumda bıraktı  beni. Sığındığım bir oğlum var. Çok zor bir süreç geçiriyorum."
11.09.2019 Yaşam
O anlattı, herkes ağladı!
O anlattı, herkes ağladı! Babasının önceden yerleştirdiği GPS (Global Position  Sistem) cihazıyla takip ederek arkasından çarptığı otomobilinde tabancayla  öldürdüğü doktor Gülnur Yılmaz, eğitimini tamamladığı Antalya'daki Akdeniz  Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde anıldı.
4.07.2019 Gündem
O anlattı, herkes ağladı!
O anlattı, herkes ağladı! Babasının önceden yerleştirdiği GPS (Global Position  Sistem) cihazıyla takip ederek arkasından çarptığı otomobilinde tabancayla  öldürdüğü doktor Gülnur Yılmaz, eğitimini tamamladığı Antalya'daki Akdeniz  Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde anıldı.
4.07.2019 Gündem
Dehşetin detayları ortaya çıktı! Kızına bir el ateş ettikten sonra...
Dehşetin detayları ortaya çıktı! Kızına bir el ateş ettikten sonra... Balıkesir'in Havran ilçesinde, takip ettiği doktor kızı Gülnur Yılmaz'ı (28), otomobiline çarptıktan sonra 11 el ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Ali Yılmaz'ın (67), mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Yılmaz'ın ifadesinde, sözleriyle kendisini tahrik ettiği için kızını ayağından vurduğunu, yerde kanlar içinde yatarken titrediğini görünce de acı çekmemesi için 10 el daha ateş ederek öldürdüğünü söylediği belirtildi.
28.06.2019 Gündem
Evlat katili babadan şok ifadeler! 'Sırf annesi üzülsün diye yaptım'
Evlat katili babadan şok ifadeler! 'Sırf annesi üzülsün diye yaptım' Balıkesir’in Havran ilçesinde öz kızının otomobiline arkadan çarpıp yoldan çıkardıktan sonra 15 el ateş ederek öldüren baba, cinayeti sırf annesinin kahrolup üzülmesi için işlediğini söyledi. Öte yandan, Yılmaz’ın 15 kurşunla gözlerinin önünde öldürülmesine tanık olan 2 sınıf arkadaşının da aynı otomobilde yaralandıkları, hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
28.06.2019 Gündem
Evlat katili babadan şok ifadeler! 'Sırf annesi üzülsün diye yaptım'
Evlat katili babadan şok ifadeler! 'Sırf annesi üzülsün diye yaptım' Balıkesir’in Havran ilçesinde öz kızının otomobiline arkadan çarpıp yoldan çıkardıktan sonra 15 el ateş ederek öldüren baba, cinayeti sırf annesinin kahrolup üzülmesi için işlediğini söyledi. Öte yandan, Yılmaz’ın 15 kurşunla gözlerinin önünde öldürülmesine tanık olan 2 sınıf arkadaşının da aynı otomobilde yaralandıkları, hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
28.06.2019 Gündem
Balıkesir'da kan donduran olay
Balıkesir'da kan donduran olay Balıkesir'in Havran ilçesinde, doktor Gülnur Yılmaz (28), babası Mustafa Ali Yılmaz (67) tarafından 11 kurşunla öldürüldü. Genç doktorun, babası tarafından takip edilip, otomobille kaza yaptırıldıktan sonra annesinin yerini söylemediği için öldürüldüğü öne sürüldü. Pratisyen hekim Gülnur Yılmaz, iddiaaya göre, tıpta uzmanlık sınavına hazırlanmak için Antalyadan, Balıkesire geldi. Annesinden ayrı yaşayan ve İzmir'de emekli olduktan sonra market işleten babası Mustafa Ali Yılmaz da, iddiaya göre, daha önceden otomobiline GPS cihazı koyduğu kızını takibe aldı. Mustafa Ali Yılmaz, otomobiliyle kızı Gülnur Yılmazın kullandığı otomobilin peşine düştü. Havran rampalarında Mustafa Ali Yılmaz, kızının otomobiline arkadan çarparak yol dışına çıkardı.  Aracı bariyere çarpan kızına annesinin yerini soran Yılmaz, cevap alamadı. Bunun üzerine kızını otomobilinden çıkarıp, kendi aracının arkasına getiren Mustafa Ali Yılmaz, tabancasıyla 11 el ateş etti. Gülnur Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirirken, kırsal alana kaçan babası Havran Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Gülnur Yılmazın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan Mustafa Ali Yılmaz, Havran Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Edremit Adliyesi'ne sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
Kızına bilerek kaza yaptırıp... Kan donduran olay!
Kızına bilerek kaza yaptırıp... Kan donduran olay! Balıkesir'in Havran ilçesinde, doktor Gülnur Yılmaz (28), babası Mustafa Ali Yılmaz (67) tarafından 11 kurşunla öldürüldü. Genç doktorun, babası tarafından takip edilip, otomobille kaza yaptırıldıktan sonra annesinin yerini söylemediği için öldürüldüğü öne sürüldü.
27.06.2019 Gündem
Mahalleyi istila eden böcekler incelenecek
Mahalleyi istila eden böcekler incelenecek Eskişehir Tepebaşı Tarım İlçe Müdürlüğü ekipleri, Yeşiltepe Mahallesinde tarım arazilerinden gelip vatandaşların evlerine kadar giren böceklerden incelenmek için numune aldı.
18.06.2019 Gündem
Mahalleyi istila eden böcekler incelenecek
Mahalleyi istila eden böcekler incelenecek Eskişehir Tepebaşı Tarım İlçe Müdürlüğü ekipleri, Yeşiltepe Mahallesinde tarım arazilerinden gelip vatandaşların evlerine kadar giren böceklerden incelenmek için numune aldı.
18.06.2019 Gündem
Erkekler botoks yaptırmalı mı?
Erkekler botoks yaptırmalı mı? Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın yüzündeki değişimler sonrası, ‘Erkekler botoks yaptırmalı mı?’ tartışması başladı.
17.01.2024 Cadde
Seçil Erzan'ın telefonundaki sır! Bilirkişi raporu ortaya çıktı
Seçil Erzan'ın telefonundaki sır! Bilirkişi raporu ortaya çıktı Ünlü futbolcuları milyonlarca lira dolandırdığı sebebiyle yakalanarak gözaltına alınan banka müdürü Seçil Erzan ile ilgili soruşturma devam ederken, soruşturma dosyasına eklenen ve Erzan'ın bazı mağdurlarla mesajlaşmalarının yer aldığı bilirkişi raporu ortaya çıktı. Raporda, Erzan'ın görüşmek isteyen mağdurları sürekli oyaladığı, bazı mağdurlardan para bulmasını istediği mesajlar görülürken Arda Turan ile Erzan'ın mesajlaşmaları da yer aldı.
6.12.2023 Haberler
Seçil Erzan'ın telefonundaki sır! Bilirkişi raporu ortaya çıktı
Seçil Erzan'ın telefonundaki sır! Bilirkişi raporu ortaya çıktı Ünlü futbolcuları milyonlarca lira dolandırdığı sebebiyle yakalanarak gözaltına alınan banka müdürü Seçil Erzan ile ilgili soruşturma devam ederken, soruşturma dosyasına eklenen ve Erzan'ın bazı mağdurlarla mesajlaşmalarının yer aldığı bilirkişi raporu ortaya çıktı. Raporda, Erzan'ın görüşmek isteyen mağdurları sürekli oyaladığı, bazı mağdurlardan para bulmasını istediği mesajlar görülürken Arda Turan ile Erzan'ın mesajlaşmaları da yer aldı.
6.12.2023 Gündem
‘100. Yıla Mektuplar’ alıcıları duygulandırdı
‘100. Yıla Mektuplar’ alıcıları duygulandırdı ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası’na 21 yıl önce yazılan mektuplar adreslere ulaşıyor. Alıcılar arasında o gün doğmamış olanlar da var, hayatta olmayan yakınlarından mektup alanlar da.
28.10.2023 Gündem
Çadır kentte film festivali
Çadır kentte film festivali Hatay’da yaralar sanatla sarılmaya çalışıyor. Bu yıl “Antakya Varsa Ben de Varım” mottosuyla 13-19 Ekim tarihlerinde Antakya’da gerçekleştirilecek olan 11. Uluslararası Antakya Film Festivali’ne Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce film başvurusu yapıldığı bildirildi. Festivale yaklaşık 400 filmin başvurduğu duyuruldu.
16.08.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Gülnur Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.