Gülseren Budayıcıoğlu

Gülseren Budayıcıoğlu

Son dakika Gülseren Budayıcıoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gülseren Budayıcıoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gülseren Budayıcıoğlu haber sayfamızda...

Gülseren Budayıcıoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 305 gülseren budayıcıoğlu haberi bulunmuştur.
‘Hayatın Sesi’ne kulak ver
‘Hayatın Sesi’ne kulak ver Gülseren Budayıcıoğlu’nun sevilen eseri “Hayatın Sesi” dün 8 Mart vesilesiyle Doğan Yayınları Dijital Youtube kanalında ücretsiz olarak yayına girdi. 
9.03.2024 Kültür Sanat
Saklama artık söyle, herkes tüm gerçekleri bilsin!
Saklama artık söyle, herkes tüm gerçekleri bilsin! Sırlar aileleri korur mu? Gerçekleri öğrenirlerse insanlar mutsuz olurlar diye saklamak işe yarar mı? Ne dersiniz Şems haklı mı: “Düzenim bozulur, hayatım altüst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?”
14.01.2024 Kültür Sanat
Çöp Adam oyuncuları ve konusu: Çöp Adam dizi hikayesi gerçek mi, nerede çekiliyor?
Çöp Adam oyuncuları ve konusu: Çöp Adam dizi hikayesi gerçek mi, nerede çekiliyor? Çöp Adam dizisi yeni sezonu ile izleyici karşısına çıktı. Dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu yer alıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından televizyon ekranlarına uyarlanan Çöp Adam dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
20.09.2023 Cadde
Camdaki Kız'ın Levent'i Tuğrul Tülek, Ezgi Çelik ile aşk yaşıyor
Camdaki Kız'ın Levent'i Tuğrul Tülek, Ezgi Çelik ile aşk yaşıyor Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, 82. bölümü ile son kez izleyici karşısına çıktmıştı.Dizinin Levent'i Tuğrul Tülek, sosyal medyada aşkını ilan etti. Tülek meslektaşyla tatil fotoğraflarını paylaştı.
8.07.2023 Cadde
Seren Serengil'den 'Camdaki Kız' paylaşımı! 'Koroğlu ailesi bana sahip çıktı derken boşluğa düştüm'
Seren Serengil'den 'Camdaki Kız' paylaşımı! 'Koroğlu ailesi bana sahip çıktı derken boşluğa düştüm' Kanal D'nin üç sezon boyunca reyting rekorları kıran dizisi 'Camdaki Kız', dün akşam yayınlanan bölümüyle ekran yolculuğunu sona erdirdi. Son bölümüyle de perşembe gününün en çok izlenen dizisi olan 'Camdaki Kız'a, ünlü sunucu Seren Serengil'den veda paylaşımı geldi.
17.06.2023 Cadde
'Camdaki Kız' final bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi
'Camdaki Kız' final bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi Kanal D’nin; başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi 'Camdaki Kız', final bölümü ile ekrana geldi.
16.06.2023 Televizyon
'Camdaki Kız' final bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi
'Camdaki Kız' final bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi Kanal D’nin; başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi 'Camdaki Kız', final bölümü ile ekrana geldi.
16.06.2023 Cadde
'Camdaki Kız' nefes kesti! Nalan ve Sedat tekrar evlendi
'Camdaki Kız' nefes kesti! Nalan ve Sedat tekrar evlendi Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizisi 'Camdaki Kız' nefes kesen 82'nci final bölümü ile ekranlara geldi. Hayri'nin ölümünün ardından bir yıl geçti ve Nalan ile Sedat bambaşka bir hayata adım attı. Eski eşler, yıllar sonra ilk buluşmalarını tekrar yaşadılar. Bu kez bambaşka iki kişi olarak oturdukları masadan herkesi mutlu eden bir karar çıktı.
16.06.2023 Cadde
'Camdaki Kız' final bölümüyle ekrana geliyor! 'Zirvede bırakıyoruz'
'Camdaki Kız' final bölümüyle ekrana geliyor! 'Zirvede bırakıyoruz' Kanal D’nin; yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, üç sezondur reyting rekorları kıran dizisi 'Camdaki Kız', bu akşam final bölümü ile ekrana geliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve çok ses getiren dizinin oyuncuları, Camdaki Kız ve büyük final hakkında açıklamalarda bulundu.
15.06.2023 Cadde
'Camdaki Kız'ın büyük finali bu akşam!
'Camdaki Kız'ın büyük finali bu akşam! Üç sezondur reyting rekorları kıran, Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; bu akşam saat 20.00'de final bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu (Sedat), Alya (Laz Kızı), Tamer Levent (Rafet) ve Merve Polat (Billur) büyük finalle ilgili duygularını anlattı.
15.06.2023 Cadde
Cihangir Ceyhan'dan 'Camdaki Kız'a veda: İyi ki öldün Hayri!
Cihangir Ceyhan'dan 'Camdaki Kız'a veda: İyi ki öldün Hayri! Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 8 Haziran Perşembe akşamı büyük finalden bir önceki bölümüyle ekranlara geldi. Heyecan dolu yeni bölümde, Laz Kızı'nın Hayri'den intikam aldığı anlar çok konuşuldu. Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan, reyting rekortmeni dizinin setinde çekilen kareleri ile veda paylaşımı yaptı.
10.06.2023 Cadde
'Camdaki Kız'da Laz Kızı'nın intikamı ağır oldu! Hayri'yi bıçakladı
'Camdaki Kız'da Laz Kızı'nın intikamı ağır oldu! Hayri'yi bıçakladı Kanal D’nin; yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizisi 'Camdaki Kız' 81'inci bölümü ile ekranlara geldi. Heyecan dolu yeni bölümde, Laz Kızı, Hayri’nin daha önce boşandığını öğrendikten sonra çok öfkelendi ve gözünü karartıp intikamını almak için hayri'nin karşısına çıktı.
9.06.2023 Cadde
'Camdaki Kız'da nefes kesen bölüm! Hayri, Laz Kızı'na aşık olduğunu Nalan'a itiraf etti
'Camdaki Kız'da nefes kesen bölüm! Hayri, Laz Kızı'na aşık olduğunu Nalan'a itiraf etti Kanal D’nin; yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı sevilen dizisi 'Camdaki Kız' heyecan dolu 80'inci bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde, Hayri başına ne bela aldığını bile bile Laz Kızı’nı bırakmadı ve Nalan'a başka birine aşık olduğunu itiraf etti. Hayri ile evlenmeyi kafasına koyan Laz Kızı, Türkan'ın kapısına dayandı ve gözdağı verdi.
2.06.2023 Cadde
Gülseren Budayıcıoğlu'ndan 'Camdaki Kız' ekibiyle paylaşım
Gülseren Budayıcıoğlu'ndan 'Camdaki Kız' ekibiyle paylaşım Gülseren Buğdaycıoğlu, aynı adlı eserinden uyarlanan, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Kanal D'nin üç sezondur reyting rekorları kıran ve 82’nci bölümü ile final yapmaya hazırlanan dizisi 'Camdaki Kız'ın veda yemeğinden kareleri Instagram hesabından yayınladı.
1.06.2023 Cadde
Veda yemeği
Veda yemeği Kanal D’nin, yapımını OGM Pic-tures’ın üstlendiği, üç sezondur reyting rekorları kıran ‘Camdaki Kız’ dizisi, 82’nci bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor.
25.05.2023 Cadde
'Camdaki Kız' ekibi final yemeğinde bir araya geldi
'Camdaki Kız' ekibi final yemeğinde bir araya geldi Kanal D’nin; başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, üç sezondur reyting rekorları kıran dizisi 'Camdaki Kız', 82’nci bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor.
23.05.2023 Cadde
Nihal Menzil'den 'Camdaki Kız'a duygusal veda
Nihal Menzil'den 'Camdaki Kız'a duygusal veda Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız' dizisinde Hafize karakterine hayat veren Nihal Menzil, son set gününde duygu dolu anlar yaşadı. Ünlü oyuncu, 'Camdaki Kız' ekibine ve izleyicilere gözyaşları içinde veda etti.
21.05.2023 Magazin
Nihal Menzil'den 'Camdaki Kız'a duygusal veda
Nihal Menzil'den 'Camdaki Kız'a duygusal veda Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız' dizisinde Hafize karakterine hayat veren Nihal Menzil, son set gününde duygu dolu anlar yaşadı. Ünlü oyuncu, 'Camdaki Kız' ekibine ve izleyicilere gözyaşları içinde veda etti.
22.05.2023 Cadde
'Camdaki Kız' reytingin zirvesinde
'Camdaki Kız' reytingin zirvesinde Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın 18 Mayıs'ta yayınlanan son bölümü, heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.
19.05.2023 Cadde
'Camdaki Kız'da Hayri, Nalan'ı Laz Kızı ile aldattı!
'Camdaki Kız'da Hayri, Nalan'ı Laz Kızı ile aldattı! Kanal D’nin; yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Laz Kızı ile tanışan Hayri, Nalan'a ihanet etti.
19.05.2023 Cadde
'Camdaki Kız' yine zirvede
'Camdaki Kız' yine zirvede Kanal D’nin; yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın yeni bölümünde; Hayri, adeta Feride’nin yerini almıştır ve Nalan’ın tüm kararlarına karışır.
12.05.2023 Cadde
'Camdaki Kız' oyuncularından Gülcihan Koroğlu'na duygusal veda
'Camdaki Kız' oyuncularından Gülcihan Koroğlu'na duygusal veda Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'Camdaki Kız'ın dün akşam yayınlanan bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Usta oyuncu Devrim Yakut'un hayat verdiği Gülcihan, rolü gereği hayatını kaybederek diziden ayrıldı. Dizinin oyuncuları, Devrim Yakut'a sosyal medyadan yaptıkları duygusal paylaşımlarla veda etti.
6.05.2023 Cadde
Alya, 'Camdaki Kız' kadrosunda
Alya, 'Camdaki Kız' kadrosunda Kanal D’nin; yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her perşembe akşamı seyirciyle buluşan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız' dizisinin kadrosuna, başarılı şarkıcı Alya katıldı.
28.04.2023 Cadde
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı!
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı! Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'da Hayri'nin Türkan'dan boşandığını öğrenen Nalan ne yapacak? Her perşembe izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Camdaki Kız'ın 76'ıncı bölüm fragmanı ve 75’inci bölüm özeti...
21.04.2023 Cadde
Kral Kaybederse - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı
Kral Kaybederse - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu‘nun romanı olan Kral Kaybederse beğenilen kitaplar arasında olmayı başarmıştır. Farklı konusu ile insanları kendisine bağlayan roman kendinden söz ettirmeyi başarmaktadır. Kral Kaybederse romanı ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.
13.04.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Gülseren Budayıcıoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.