Tülin Şahin

Tülin Şahin

Türk asıllı moda tasarımcısı, sunucu, oyuncu, yazar ve manken. Hayatı Tülin Şahin, Danimarka'nın Odense şehrinde doğdu ve çocukluğunu orada geçirdi. Bir alışveriş merkezinde keşfedildi ve ardından profesyonel mankenlik için 1998 yılında Paris'e gitti. Asıl memleketi olan Türkiye'ye Zeki Triko ile imzaladığı mankenlik işi için geldi. Ailesi Sivaslıdır. ABDli Ünlü manken Cindy Crawford'a aşırı benzerliğinden dolayı kendisi hem Türk hem de dünya basınında Sivaslı Cindy olarak anılmıştır. Eşi Mehmet Özer ile çok sayıda hayır işinde bulunan ünlü manken, 2008 yılında kadınlara yönelik Tuliss adlı bir site kurdu. Bunların yanı sıra konsept ve marka danışmanlığı ile birlikte freelance moda editörlüğü de yapmaktadır. Zayıflamak isteyen bayanlara yönelik beslenme ve diyet üzerine Sırlar, Siz Hâlâ Diyet mi Yapıyorsunuz? ve Kral Prens ve Fakir kitaplarını yazmıştır. 1986'da Olacak O Kadar'da, 1996'da Tatlı Kaçıklar dizisinde ve 1999'da Gece Şahinleri filminde rol almıştır. 2004 yılında Acun Firarda'yı Acun Ilıcalı ile beraber sunmuştur.Karl Lagerfeld tarafından Turkish Beauty/Türk Güzeli olarak adlandırılan Tülin Şahin, İngilizce, Danca, İsveçce, Norveçce, Türkçe, Almanca ve Fransızca olmak üzere yedi dili çok iyi bilmektedir.

Tülin Şahin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.069 tülin şahin haberi bulunmuştur.
‘Pelerinsiz kahramanlarız!’
‘Pelerinsiz kahramanlarız!’ Tülin Şahin, ‘Dünyanın En İyi Sekiz Üniversitesi’ arasında yer alan Columbia Üniversitesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlediği panele katıldı.
10.03.2024 Cadde
25’inci yıla özel davet
25’inci yıla özel davet Tülin Şahin, dünyanın en iyi 10 üniversitesi arasında gösterilen Columbia Üniversitesi’nin Hindistan’ın Mumbai kentinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenleyeceği panele konuşmacı olarak davet edildi.
5.03.2024 Cadde
Görkemli gala
Görkemli gala ‘Zaferin Rengi’ filminin galası, geçtiğimiz akşam Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ve yönetmen Abdullah Oğuz’un ev sahipliğinde Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
17.02.2024 Cadde
Kaldırımı podyuma çevirdi
Kaldırımı podyuma çevirdi Tülin Şahin, kendi moda programının çekimleri için gittiği Nişantaşı kaldırımlarını podyuma çevirdi.
29.12.2023 Cadde
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım!
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım! 49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 3 Aralık gecesi düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geçtiğimiz seneki törende oğlu Tarık Emir Tekin ile birlikte ödül alan Şevval Sam, bu sene de ödül vermek için geceye katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, oğlundan övgü dolu sözlerle bahsetti.
5.12.2023 Cadde
Sağanakta çekim
Sağanakta çekim Tülin Şahin, sağanak varken Nişantaşı’nda kış modasını anlatan bir çekim gerçekleştirdi.
1.12.2023 Cadde
Hem doğaya hem de eğitime katkı sağlıyor!
Hem doğaya hem de eğitime katkı sağlıyor! Tülin Şahin, eşyalarını bağışlayarak, hem doğaya hem de eğitime katkı sağlıyor.
14.11.2023 Cadde
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
Tülin ‘Şahin’ misali
Tülin ‘Şahin’ misali Avrupa’nın en gözde moda etkinliklerinde Tülin Şahin fırtınası...
6.09.2023 Cadde
Danimarka’da yürüyecek
Danimarka’da yürüyecek Tülin Şahin, yaz tatilini doğup büyüdüğü Danimarka’da ailesinin yanında geçiriyor.
2.08.2023 Cadde
Skolyoz savaşçıları zırhlarıyla podyumda
Skolyoz savaşçıları zırhlarıyla podyumda Skolyozda erken teşhis ve tedaviye farkındalık için hastalıkla mücadele etmiş, alanlarında başarı öykülerine imza atmış isimler, hastalar ve aileleriyle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.
14.06.2023 Gündem
Azra Akın'ın yeni imajı takipçilerinden tam not aldı
Azra Akın'ın yeni imajı takipçilerinden tam not aldı 2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından aynı yıl Miss World'de Dünya Güzeli unvanını kazanan Azra Akın, yenilediği imajıyla gündeme geldi. Saçlarını kısacık kestiren Akın, son halini de takipçileriyle paylaştı.
30.05.2023 Cadde
Şef Memet Özer'in acı günü!
Şef Memet Özer'in acı günü! Geçtiğimiz yıl sağlık sorunlarıyla savaşan ve zor günleri geride bırakan şef Memet Özer, baba acısıyla sarsıldı. 52 yaşındaki ünlü şef, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Özer'in paylaşımına aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisinden başsağlığı mesajları yağdı.
29.05.2023 Cadde
Tülin Şahin'den şaşırtan itiraf! Sinüzit yüzünden yalı dairesinden taşınmış
Tülin Şahin'den şaşırtan itiraf! Sinüzit yüzünden yalı dairesinden taşınmış Manken Tülin Şahin, YouTube'da yayınlanan 'Bi' Dolaplar Çeviriyoruz' kanalında, ünlülerin stilist Derya Balkan ve Özgür Yüksel'in sorularını cevapladı. İki yıldır Tarabya'da oturan 43 yaşındaki güzel, sağlık probleminden bahsederken, ilginç bir itirafta bulundu.
23.05.2023 Cadde
Ünlüler sandık başında
Ünlüler sandık başında Tüm Türkiye gibi ünlü isimler de sandığa koştu. “Seçimler hayırlı olsun” mesajı veren tanınmış simalar, hem sosyal medyadan hem de sandık başında halka oy kullanma çağrısı yaptı. Ünlüler, oy kullandıkları sandıklarda da ilgi odağı oldu.
15.05.2023 Gündem
Şahin’e övgü dolu sözler
Şahin’e övgü dolu sözler Tülin Şahin, İngiltere merkezli, 15 ülkede yayınlanan ve üç ay piyasada kalan dünyaca ünlü moda ve lifestyle dergisi FabUK’a kapak oldu.
10.05.2023 Cadde
Amerika’da döngüsel mesaj verecek
Amerika’da döngüsel mesaj verecek Tülin Şahin, Amerika’nın çeşitli eyaletlerinde düzenlenecek sürdürülebilirlik ve döngüsel moda konulu panellerde konuşmacı olarak yer alacak.
6.04.2023 Cadde
Tutankhamun’a yoğun ilgi
Tutankhamun’a yoğun ilgi Magazin ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, Türkiye’de ilk defa sergilenen Firavun Tutankhamun’un ‘Çocuk Kral’ın Hazineleri’ sergisinin açılış davetinde buluştu.
20.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Paha biçilemez davranış’ Tülin Şahin, İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları (İTÜ GVO) öğrencilerinin hazırladığı Best Buddies Eşleştirme Töreni’nin onur konuğu oldu...
27.12.2022 Cadde
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi Tülin Şahin, geçtiğimiz cuma Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkmak için Antalya’ya gitmişti. Ünlü manken, yurdun büyük bölümünde havaların iyice soğuduğu günlerde deniz ve güneşin tadını çıkardı.
10.01.2023 Cadde
Renkli buluşma
Renkli buluşma Sephora, yeni yılın gelişini çok özel bir davetle Esma Sultan Yalısı’nda kutladı.
8.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Centilmenler bir arada Türk basın tarihinin duayeni merhum Nezih Demirkent’in kendi gibi gazetecilik mesleğine gönül veren torunu Feyzan Ersinan’ın, lüks ve yaşam dergisi Gentlemen, 15 yıldır geleneksel hale gelen kutlaması Swiss Otel The Bosphorus’da gerçekleşti...
6.12.2022 Cadde
Danimarka’yı fethetti
Danimarka’yı fethetti Tülin Şahin, Kopenhag’da ‘Sürdürülebilir Moda’ temalı iki ayrı defilede ‘Onur Konuğu’ olarak podyuma çıktı.
2.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Muhteşem İkili’ sahnede Tiyatro Ak’la Kara, Yeşilcam yıldızları Ediz Hun ve Selma Güneri’yi yıllar sonra ‘Muhteşem İkili’ adlı romantik komedi oyunuyla ilk kez tiyatro sahnesinde buluşturuyor...
28.10.2022 Cadde
‘Sessiz oyuncuyuz’
‘Sessiz oyuncuyuz’ Tülin Şahin, Sabit Akkaya Hair Stylist’in JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea’de açılan yeni mekanında düzenlenen defilede, Viking kostümü giydi.
27.10.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tülin Şahin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.