Çocuk gelinlerin acılarına “Yade” ışık tutacak
Çocuk gelinlerin acılarına “Yade” ışık tutacak Yazar Burcu Ertürk’ün kaleminden hayat bulan gerçek hayat hikayeleri serisinin ilki olan roman, İstanbul’dan Mardin’e çocuk gelin olarak giden Yade’nin acı dolu yaşamını konu alıyor. Türkiye’deki binlerce çocuk gelinden sadece biri olan Yade, tüm yaşadıklarını ölümünden sonra kendisini tanımadan nefretle büyüyen kızına bıraktığı bir defterle anlatıyor.
26.11.2020 Kültür Sanat
Günebakan 3. yeni bölüm fragmanı izleyenleri şaşırtacak - İzle
Günebakan 3. yeni bölüm fragmanı izleyenleri şaşırtacak - İzle Günebakan yeni bölümü ile 26 Temmuz Pazar akşamı saat 20:50’de Atv’de izleyenlerle buluşuyor. Merakla beklenen Günebakan 3. bölüm fragmanı yayımlandı. Nefes kesen yeni bölümü ile Günebakan dizisi için heyecan dorukta. Dizide, Rüzgar, Günce'yi sevdiğini itiraf ediyor mu?
24.07.2015 Gündem
Günebakan 3. bölüm fragmanı izleyiciyi ekrana kilitledi - İzle
Günebakan 3. bölüm fragmanı izleyiciyi ekrana kilitledi - İzle Ekranların komedi dizisi Günebakan 2. son bölüm izleyiciyi ekrana kilitledi. Dün akşam yayınlanan nefes kesen son bölümü ile Günebakan dizisinde yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Merakla beklenen Günebakan 3. bölüm fragmanı ise dizinin hemen ardından yayınlandı...
22.07.2015 Gündem
1916: İranlı yazarın güncesinden Ermenilerin yaşadıkları
1916: İranlı yazarın güncesinden Ermenilerin yaşadıkları Muhammed Ali Cemalzâde, 1916'da Ermeni azınlığın uğradığı zulme şahit olmuş. İstanbul'dan Bağdat'a yaptığı yolculuğu güncesinde anlatan İranlı yazar Cemalzâde, gördüklerini 'zalimce ve şoke edici' olarak tanımlamış.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri