Günebakan

Günebakan

Son dakika Günebakan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Günebakan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Günebakan haber sayfamızda...

Günebakan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 203 günebakan haberi bulunmuştur.
Erzincan’da koyun ve kuzuların coşkulu buluşması
Erzincan’da koyun ve kuzuların coşkulu buluşması Erzincan’da baharın habercisi kuzuların anneleri ile buluşması renkli görüntüler ortaya çıkardı. O anlar drone ile görüntülendi.
29.03.2024 Yaşam
Korkunç olay! Heyelanlar Tokat'ta köyü ikiye ayırdı
Korkunç olay! Heyelanlar Tokat'ta köyü ikiye ayırdı Tokat Günebakan'da korkunç bir olay gerçekleşti. 4 gün arayla meydana gelen heyelanlar 900 nüfuslu köyü resmen ikiye böldü. İşte detaylar...
1.03.2024 Gündem
Tokat'taki heyelanla ilgili 'su' iddiası!
Tokat'taki heyelanla ilgili 'su' iddiası! Tokat'ın Günebakan köyünde meydana gelen heyelan felaketi, 40 konut, 17 ahır, 7 samanlık ve 1 cami ile birlikte tarlaları etkilerken afet sonrası ortaya çıkan su ise merak uyandırdı.
23.02.2024 Gündem
900 nüfuslu köy ikiye ayrıldı! Jeolojik inceleme sonrası  taşınıp, taşınmayacağı belli olacak
900 nüfuslu köy ikiye ayrıldı! Jeolojik inceleme sonrası taşınıp, taşınmayacağı belli olacak Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, 4 gün arayla yaşanan heyelanlar sonucu ikiye ayrılan Günebakan köyünde inceleme yaptı. Hatipoğlu, jeolojik incelemeler sonrası 900 nüfuslu köyün boşaltılıp, boşaltılmayacağını söyledi.
22.02.2024 Gündem
Tokat’ta heyelan nedeniyle köy ikiye ayrılmıştı! İşte son durum...
Tokat’ta heyelan nedeniyle köy ikiye ayrılmıştı! İşte son durum... Tokat’ta meydana gelen heyelan nedeniyle ikiye ayrılan köyün ulaşımı için seferber olundu. Köyün üstünden geçen 7 kilometrelik arazi yolu güçlendiriliyor.
21.02.2024 Gündem
Köy ikiye ayrılmıştı! Rapor sonrası son durum
Köy ikiye ayrılmıştı! Rapor sonrası son durum Tokat'ın Niksar ilçesi Günebakan köyünde etkili olan heyelan sonrası AFAD personeli tarafından yapılan zemin etüt çalışması sonuçlandı.
19.02.2024 Gündem
Okullar depreme ne kadar dayanıklı? İstanbul Valiliği son raporu yayımlandı
Okullar depreme ne kadar dayanıklı? İstanbul Valiliği son raporu yayımlandı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) yapılan çalışma ile İstanbul’daki okulların olası deprem riskine karşı dönüşüm ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu yayınlandı.
15.02.2024 Gündem
İstanbul Valiliği açıkladı: İstanbul’daki okulların deprem raporu
İstanbul Valiliği açıkladı: İstanbul’daki okulların deprem raporu İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı.
15.02.2024 Gündem
Korkutan açıklama! Köy ikiye yarıldı: Ne heyelan ne de toprak kayması
Korkutan açıklama! Köy ikiye yarıldı: Ne heyelan ne de toprak kayması Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı 900 nüfuslu Günebakan köyünde yaşanan afetle ilgili tedirgin eden bir açıklama geldi.
9.02.2024 Gündem
900 nüfuslu köy, ikiye ayrıldı! Eşyalarını toplayan kaçtı
900 nüfuslu köy, ikiye ayrıldı! Eşyalarını toplayan kaçtı Tokat'ın Günebakan köyünde 4 gün arayla meydana gelen heyelanlar sonrası 900 nüfuslu köy ikiye ayrıldı. 39 ev ve köyün camisi boşaltıldı. Yaklaşık 80 hanenin bulunduğu köyün batı kısmına ulaşım, yolun çökmesiyle tamamen durdu.
5.02.2024 Haberler
900 nüfuslu köy, ikiye ayrıldı! Eşyalarını toplayan kaçtı
900 nüfuslu köy, ikiye ayrıldı! Eşyalarını toplayan kaçtı Tokat'ın Günebakan köyünde 4 gün arayla meydana gelen heyelanlar sonrası 900 nüfuslu köy ikiye ayrıldı. 39 ev ve köyün camisi boşaltıldı. Yaklaşık 80 hanenin bulunduğu köyün batı kısmına ulaşım, yolun çökmesiyle tamamen durdu.
5.02.2024 Gündem
39 evden 4’ü ile cami yıkıldı: Konutlara girişi yasakladık
39 evden 4’ü ile cami yıkıldı: Konutlara girişi yasakladık Tokat’ın Niksar ilçesi Günebakan köyünde heyelanlar nedeniyle 39 ev tedbir amacıyla boşaltıldı. Bu evlerden 4’ü ile cami, dün gece yıkıldı.
4.02.2024 Haberler
Tokat'ta heyelan! 39 evden 4’ü ile cami yıkıldı: Konutlara girişi yasakladık
Tokat'ta heyelan! 39 evden 4’ü ile cami yıkıldı: Konutlara girişi yasakladık Tokat’ın Niksar ilçesi Günebakan köyünde heyelanlar nedeniyle 39 ev tedbir amacıyla boşaltıldı. Bu evlerden 4’ü ile cami, dün gece yıkıldı.
4.02.2024 Gündem
Minaresi düşen cami tamamen yıkıldı
Minaresi düşen cami tamamen yıkıldı Tokat'ta dün minaresi bir evin üzerine düşen cami gece saatlerinde tamamen yıkıldı.
4.02.2024 Gündem
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı mutluluğun yanında bir telaş da sarıyor. Çocuklarının cinsiyetini öğrenme heyecanı yaşayan aileler ardından isim araştırmasına giriyor. Kız bebekleri için anlamlı isimler seçmek isteyen aileler nadir bulunan, modern ve günümüz çağına uygun isimleri tercih ediyor. İsmin kendisi kadar kulağa hoş gelmesi de anne ve baba adaylarının dikkat ettiği faktörler arasında yer alıyor. G harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
1 milyar insan ölebilir
1 milyar insan ölebilir Küresel ısınma tüm dünyanın ortak sorunu. Karbon emisyonu ise bunu hızlandıran en büyük etken. Şu anki bin ton karbon emisyonu, gelecekte 1 insanın hayatını etkiliyor. Yüzyılın sonunda 1 milyar insan ölebilir.
8.09.2023 Gündem
Üç aylık yağmur bir günde yağdı
Üç aylık yağmur bir günde yağdı İstanbul’da birkaç saat içinde metrekareye 128 kilogram yağış düşmesi afete neden oldu. İstanbul’da 2, Kırklareli’de ise 5 kişi öldü. İstanbul’da 1754 ev ve iş yeri ile 172 araç zarar gördü. İçişleri Bakanı Yerlikaya, selzedelere hane başına 15 bin TL yardım yapılacağını bildirdi. Uzmanlar ise, benzer afetin yaşanmaması için su hasadı ve su hendeklerinin yapılmasını önerdi.
7.09.2023 Gündem
Son dakika... Kırklareli'nde sel felaketi: 2 ölü, 4 kayıp
Son dakika... Kırklareli'nde sel felaketi: 2 ölü, 4 kayıp Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde etkili olan kuvvetli yağışta dereler taştı, bazı yollar kapandı. Öte yandan Meteoroloji'den de 10 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi.
5.09.2023 Gündem
Sel sularına kapıldı! Sabaha kadar sürecek, herkes teyakkuzda olsun
Sel sularına kapıldı! Sabaha kadar sürecek, herkes teyakkuzda olsun Samsun'da sel felaketi sonucu yaşanan heyelanda 2 vatandaş vatandaş sel sularına kapıldı. Yaşanan dehşet anları anbean güvenlik ve vatandaş kameralarına yansıdı. Samsun Valisi Orhan Tavlı turuncu alarm verilen kent için yeni bir uyarıda bulundu.
3.09.2023 Gündem
Düden Şelalesi'nde su seviyesi azaldı, sondaj suyla beslemeye başlandı
Düden Şelalesi'nde su seviyesi azaldı, sondaj suyla beslemeye başlandı Eşsiz manzarasıyla ziyaret edenleri hayran bırakan Düden Şelalesi'nde su seviyesi azaldı. Günlük 6 bin kişinin ziyaret ettiği şelale sondaj suyuyla beslenmeye başlandı.
28.08.2023 Gündem
Son dönemde popüler! Gören tadına bakmak istiyor... Eti yenebilen tek istilacı tür
Son dönemde popüler! Gören tadına bakmak istiyor... Eti yenebilen tek istilacı tür Kızıldeniz'den gelip, Akdeniz'e yerleşen istilacılar arasında eti yenilebilen tek tür olan aslan balığı son dönemde ilgi çekiyor. Ancak uzmanların aslan balığıyla ilgili dikkat çektiği bir nokta var.
28.08.2023 Gündem
Bu eşekler nereye gitti?
Bu eşekler nereye gitti? Türkiye’nin eşek nüfusunda dramatik bir düşüş yaşanıyor. Vatandaşa 'ucuza kıyma almayın' uyarısı...
28.08.2023 Gündem
Kuraklık kabusu! Günebakan geceye döndü
Kuraklık kabusu! Günebakan geceye döndü Ayçiçeği üretim merkezi Trakya’da kuraklık çiftçiyi vurdu. Borun eksik olduğu topraklar 1 kilo ayçiçeği veremeyecek durumda. Bazı tarlalara biçerdöver bile giremeyecek. Tarlasını erken eken geçen yıla yakın ürün bekliyor. Ancak ‘kuraklığa dayanıklı’ diye pazarlanan 145 kodlu tohum eken çiftçinin tarlasında 1 kilo bile ayçiçeği yok. Peki bu durum ayçiceği yağı fiyatlarını etkiler mi? İşte detaylar
28.08.2023 Gündem
Çiçek İsimleri: A’dan Z’ye En Güzel Çiçek Çeşitleri ve İsimleri Nelerdir?
Çiçek İsimleri: A’dan Z’ye En Güzel Çiçek Çeşitleri ve İsimleri Nelerdir? Evlerde, bahçelerde veya ofis gibi ortamlarda yetiştirilebilen çiçekler bulunduğu yere güzellik katar. Bir bitkinin üreme organlarını taşıyan çiçekler genellikle hoş kokulu ve renklidir. Bakımı kolay gibi gözükse de çiçeklerin yetiştirilmesine özen gösterilmelidir. Her renge sahip olan çiçekler kokusu ve zarifliği ile en güzel dekoratif araçlar arasında yer alır. Dünya üzerinde binlerce çiçek çeşitlerinin bulunduğu tahmin edilmektedir. A’dan Z’ye en popüler çiçek çeşitleri ve isimleri nelerdir? Sizin için hazırladığımız çiçek isimleri içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Günebakan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.