Cilt bakım rutininizin her mevsim baş kahramanı güneş koruyucu kremleri
Cilt bakım rutininizin her mevsim baş kahramanı güneş koruyucu kremleri Serumlar, nemlendiriciler, yaşlanma karşıtı bakım kremleri ve dahası… Tüm bunlar cilt bakım rutininizin baş kahramanları değil mi? Özellikle günümüzde trend kolajen ve hyalüronik içerikli serumlar. Peki size bu saydıklarımdan daha etkili bir şey önersem. Rutininizi özenle ve detaycı bir şekilde planladığınızı düşünüyor olabilirsiniz ama listenizde güneş koruyucu kremler yer almıyorsa hayal ettiğiniz sağlıklı bir cilde sahip olmanız mümkün değil...
21.08.2023 Advertorial
Güneş koruyucu ve makyaj beraber nasıl kullanılmalı?
Güneş koruyucu ve makyaj beraber nasıl kullanılmalı? Cilt bakım rutininize güneş koruyucu ekledikten sonra, karışıma makyaj ekleyene kadar yenileyici bir dokunuş yapmanız gerektiğini düşünmeyebilirsiniz. Peki güneşe çıkarken; güneş kremi üzerinden geçilmeli mi? Yoksa sabah sürdüğünüz nemlendirici ile devam mı etmeli?
26.03.2020 Makyaj
Güneş kremi ne zaman ve nasıl kullanılmalıdır?
Güneş kremi ne zaman ve nasıl kullanılmalıdır? Güneş cildimizi nasıl etkiler? Güneş kremi ne zaman ve nasıl kullanılmalıdır? Güneş kremi kışın da kullanılmalı mıdır? Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Gonca Gökdemir PembeNar.Com'dan Gizem Aydoğan'ın sorularını yanıtladı.
25.04.2017 Güzellik