Kapatılan Florya sahilinde deniz yeşile büründü
Kapatılan Florya sahilinde deniz yeşile büründü İstanbul’da kirlilik nedeniyle kapatılan Florya'daki Güneş Plajı'nda deniz adeta yeşile büründü. Plajın hemen yanında ise vatandaşların kirliliğe aldırış etmeden özel işletmede suya girdikleri görüldü.
5.09.2023 Gündem
Kirlilik nedeniyle kapatılan plajda denize girdiler: Bana göre temiz
Kirlilik nedeniyle kapatılan plajda denize girdiler: Bana göre temiz Bakırköy'de İl Yüzme Suyu Komisyonu tarafından yapılan 'Su ölçüm değerlerinin uygun olmaması' nedeniyle denize girmenin yasak olduğu Güneş Plajı'nda vatandaşlar yasak tabelasına rağmen tellerin üzerinden atlayarak denize girdi.
24.07.2023 Gündem
Güneş plajını yosunlar bastı
Güneş plajını yosunlar bastı İstanbul Florya'da bulunan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sorumluluk alanında olan Güneş Plajının bir kısmını yosunlar kapladı. Keskin bir koku da etrafa yayan yosunların oluşturduğu çirkin görüntü drone ile havadan görüntülendi.
17.06.2020 Gündem
İstanbul'da denize girilebilecek plajlar
İstanbul'da denize girilebilecek plajlar İstanbul'dan ayrılmaya fırsat bulamayanlardan mısınız? Üç tarafı denizlerle çevrili olan İstanbul'da güneşlenip denizin tadını çıkarabileceğiniz plajlar sizi bekliyor. Sezonun açılmasıyla birlikte İstanbulluların ilgi odağı olan plajlara bir göz atalım.
9.06.2019 Tatil

Benzer Haber Etiketleri