Güneş'in Kızları

Güneş'in Kızları

Son dakika Güneş'in Kızları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Güneş'in Kızları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Güneş'in Kızları haber sayfamızda...

Güneş'in Kızları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 527 güneş'in kızları haberi bulunmuştur.
Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'yı koluna taktı, soluğu doğum gününde aldı
Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'yı koluna taktı, soluğu doğum gününde aldı Şu sıralar Hakan Sabancı'yla birlikte olan Hande Erçel, oyuncu arkadaşı Begüm Akkaya'nın doğum gününe katıldı. Şu sıralar Hakan Sabancı'yla brlikte olan Hande Erçel, oyuncu arkadaşı Begüm Akkaya'nın doğum gününe katıldı.
12.02.2024 Cadde
Burcu Özberk: Kiralık araç neden kullanayım?
Burcu Özberk: Kiralık araç neden kullanayım? 2013 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Huricihan Sultan' karakteriyle oyunculuğa ilk adımını atan, son olarak 'Ruhun Duymaz' dizisinde rol alan Burcu Özberk, alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı Citys'te objektiflere yansıdı.
3.02.2024 Cadde
Evrim Alasya kimdir, nereli? Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya O Ses Yılbaşı'na katılıyor! Evrim Alasya kaç yaşında?
Evrim Alasya kimdir, nereli? Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya O Ses Yılbaşı'na katılıyor! Evrim Alasya kaç yaşında? Son dönemlerin konuşulan dizi karakterlerinden biri ise Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı oldu. Evrim Alasya, Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ı canlandırıyor. Evrim Alasya, O Ses Yılbaşı programına katılıyor. Peki Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Hande Erçel ve Hakan Sabancı 2024'e romantik Bali tatiliyle giriyor!
Hande Erçel ve Hakan Sabancı 2024'e romantik Bali tatiliyle giriyor! Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın oğulları Hakan Sabancı, sevgilisi Hande Erçel ile birlikte Bali'ye gitti. Sabancı, Erçel'in Bali'de yürüyüş yaptığı esnada fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı.
31.12.2023 Cadde
Hande Erçel ile Hakan Sabancı birinci yıllarını kutladı!
Hande Erçel ile Hakan Sabancı birinci yıllarını kutladı! Ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı, birlikte birinci yıllarını kutladı. Instagram sayfalarında romantik bir paylaşıma yer veren ikili, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
2.12.2023 Cadde
Hande Erçel'in düğün gibi doğum günü! 30'uncu yaş pozlarına beğeni yağdı
Hande Erçel'in düğün gibi doğum günü! 30'uncu yaş pozlarına beğeni yağdı Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Cadde
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e romantik doğum günü kutlaması
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e romantik doğum günü kutlaması Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Sabancı, romantik bir paylaşım yaparak sevgilisinin doğum gününü kutladı. Erçel de bu aşk dolu paylaşıma kayıtsız kalamadı.
25.11.2023 Cadde
Aşkları tam gaz devam ediyor! Hande Erçel ile Hakan Sabancı'dan romantik paylaşım
Aşkları tam gaz devam ediyor! Hande Erçel ile Hakan Sabancı'dan romantik paylaşım Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram hesabından sevgilisiyle romantik bir paylaşım yaptı. Sabancı da bu paylaşıma kayıtsız kalamayarak, aynı kareye kendi sosyal medya hesabında yer verdi.
31.10.2023 Cadde
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım kimdir, gerçek adı nedir? Evrim  Alasya kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım kimdir, gerçek adı nedir? Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Evrim Alasya, Kızılcık Şerbeti'nin başrollerin arasında bulunuyor. Evrim Alasya dizide Kıvılcım karakterine hayat veriyor. Peki Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında?
15.09.2023 Bilgi Rehberi
Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'den 'evlilik' cevabı!
Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'den 'evlilik' cevabı! Yaklaşık dokuz aydır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, önceki gün Tarabya’da kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim; evlilik sorusuna yanıt verdi.
20.08.2023 Cadde
Hande Erçel'in Mikonos pozlarına yorum yağdı!
Hande Erçel'in Mikonos pozlarına yorum yağdı! Hakan Sabancı ile ilişkisi dolu dizgin devam eden Hande Erçel, İtalya'nın ardından rotasını Yunanistan'a çevirdi. Sevgilisiyle tatilin tadını çıkaran ünlü ismin Mikonos'tan paylaştığı pozlara beğeni ve yorum yağdı.
25.07.2023 Cadde
Hande Erçel'in telaşlı hali dikkat çekti
Hande Erçel'in telaşlı hali dikkat çekti Hakan Sabancı ile ilişkisi dolu dizgin devam eden Hande Erçel, yurt dışı tatili sonrası yurda döndü. Bir apartmandan çıkarken kapıda basın mensuplarının olduğunu duyan Erçel, hızlı adımlarla kendisini bekleyen aracına yöneldi.
21.07.2023 Cadde
Hakan Sabancı'nın objektifine poz verdi! Hande Erçel'den bikinili yeni pozlar
Hakan Sabancı'nın objektifine poz verdi! Hande Erçel'den bikinili yeni pozlar Hakan Sabancı ile ilişkisi dolu dizgin devam eden Hande Erçel, İtalya'nın ardından rotasını Yunanistan'a çevirdi. Sevgilisiyle tatil yapmaya devam eden Erçel, bikinili yeni karelerini takipçileriyle paylaştı.
10.07.2023 Cadde
Yaz sezonunu açtı! Ege Kökenli'den bikinili tatil pozları
Yaz sezonunu açtı! Ege Kökenli'den bikinili tatil pozları Geçen yıl 28 Temmuz'da uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Lior Ahituv ile evlenen Ege Kökenli, yaz sezonunu açtı. Eşiyle tatile çıkan güzel oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla bir kez daha kendine hayran bıraktı.
21.06.2023 Cadde
Hande Erçel'in pozlarına rekor beğeni!
Hande Erçel'in pozlarına rekor beğeni! İş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Hande Erçel, yeni karelerini 30.7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. 29 yaşındaki ünlü ismin kareleri henüz bir saat bile olmadan 600 bine yakın sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenildi.
5.06.2023 Cadde
SELÇUK YÖNTEM kimdir, kaç yaşında? Selçuk Yöntem dizileri ve filmleri...
SELÇUK YÖNTEM kimdir, kaç yaşında? Selçuk Yöntem dizileri ve filmleri... Usta oyuncu Selçuk Yöntem, tiyatro sahneleri ile kariyerine adım attı. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim gördü ve Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. Tiyatro oyunlarından rol almasının yanı sıra birçok oyunu da yönetti. Yöntem, Aşk-ı Memnu adlı dizi ile bir döneme de damga vurdu. Peki, Selçuk Yöntem eşi kimdir, aslen nereli?
31.12.2022 Bilgi Rehberi
Survivor'la ünlenen Fatmagül Fakı: En muhteşem yılbaşı girişimiz
Survivor'la ünlenen Fatmagül Fakı: En muhteşem yılbaşı girişimiz 'Survivor 2013' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurmayı başaran ve dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima'ya olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Fatmagül Fakı, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Sosyal medya hesabından oğlu Kaan'a kavuşma anına ait görüntüleri yayınlayan ünlü isim, "En muhteşem yılbaşı girişimiz" diyerek duygularını da paylaştı.
31.12.2022 Cadde
Yerli Adriana Lima Fatmagül Fakı anne oldu
Yerli Adriana Lima Fatmagül Fakı anne oldu Katıldığı Survivor yarışmasında Adriana Lima'ya benzerliği ile dikkat çeken Fatmagül Fakı yarışma sonrasında magazin sunucusu olmuş hatta sonrasında oyunculuk bile yapmıştı. Kısa sürede yıldızı parlayan Fatmagül Fakı 2019 yılında Kerem Lafçı ile nikah masasına oturmuştu. Fatmagül Fakı'dan müjdeli haber geldi.
28.12.2022 Cadde
Hande Erçel fakülteye döndü
Hande Erçel fakülteye döndü Oyunculuğa 2014'te başlayan, bir yıl sonra 'Güneşin Kızları'nda hayat verdiği 'Selin Yılmaz' karakteriyle yıldızı parlayan Hande Erçel, dizi çekimleri yüzünden devam edemediği okuluna döndü.
10.12.2022 Cadde
Burcu Özberk imaj tazeledi!
Burcu Özberk imaj tazeledi! Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Özberk, imaj değişikliğine gitti. Yeni halini takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, sevenlerinden tam not aldı.
7.12.2022 Cadde
Oyuncu Ege Kökenli'den estetik itirafı!
Oyuncu Ege Kökenli'den estetik itirafı! Son olarak 'Duy Beni' adlı dizide izleyici karşısına çıkan Ege Kökenli, 'Doğu Demirkol ile Alelade Show'a katıldı. 'Hiç estetiğin var mı?' sorusuna yanıt veren 29 yaşındaki güzel oyuncu, kulak küçültme operasyonu yaptırdığını itiraf etti.
9.10.2022 Cadde
Dilan Çiçek Deniz-Thor Saevarsson çiftinden yeni paylaşım
Dilan Çiçek Deniz-Thor Saevarsson çiftinden yeni paylaşım Bir buçuk yıldır aşk yaşadığı İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile bu yaz nikâh masasına oturması beklenen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sürpriz bir karar almıştı. 27 yaşındaki güzel oyuncu, iş yoğunluğu nedeniyle düğünü ertelediklerini açıklamıştı. Aşkları dolu dizgin devam eden Deniz-Saevarsson çiftinden mutluluk pozu geldi.
29.09.2022 Cadde
Burcu Özberk: Murat Boz çok tatlı ve naif bir kişiliği var!
Burcu Özberk: Murat Boz çok tatlı ve naif bir kişiliği var! Son olarak final yapan 'Aşk Mantık İntikam' adlı dizide İlhan Şen ile başrol oynayan Burcu Özberk, önceki gece Kuruçeşme'de görüntülendi. Yeni projesindeki rol arkadaşı Murat Boz'a övgüler yağdıran güzel oyuncu, son zamanlarda sosyal medyanın gündeminde yer alan dijital platformlardaki iddialı sahneler hakkındaki sorulara da yanıt verdi.
24.09.2022 Cadde
Dilan Çiçek Deniz: Thor sevgisini korkmadan gösteriyor!
Dilan Çiçek Deniz: Thor sevgisini korkmadan gösteriyor! 'Kusursuz Kiracı' dizisinde 'Mona' karakteri ile izleyici karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz'in, bir yıldır aşk yaşadığı Thor Saevarsson ile bu yaz nikâh masasına oturması bekleniyordu. Sürpriz bir karara imza atan 27 yaşındaki oyuncu, iş yoğunluğu nedeniyle düğünü ertelediklerini açıklamıştı. Dilan Çiçek Deniz, kendisinden 11 yaş büyük İzlandalı yönetmeni öve öve bitiremedi.
9.09.2022 Cadde
Kusursuz Kiracı dizisi Mona Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Deniz nereli, kaç yaşında?
Kusursuz Kiracı dizisi Mona Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Deniz nereli, kaç yaşında? Dilan Çiçek Deniz, ekranların yeni dizisi Kusursuz Kiracı'da Mona karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Deniz, 95 yılında Sivas'ta doğdu ve eğitimini de turizm ve edebiyat üzerinde tamamladı. Peki, Dilan Çiçek Deniz sevgilisi kimdir?
30.08.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Güneş'in Kızları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.