Güneşlenme

Güneşlenme

Son dakika güneşlenme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güneşlenme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güneşlenme haber sayfamızda...

Güneşlenme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 919 güneşlenme haberi bulunmuştur.
'Zamansız yapılar'la hedef dünyada ilk 50
'Zamansız yapılar'la hedef dünyada ilk 50 "Zamana yenilmeyen, içinde bulunduğu coğrafyanın simgesine dönüşen yapılar inşa ediyoruz. 'Zamansız yapılar' ilkemiz bizi diğer şirketlerden ayırıyor. Yakın dönem hedefimiz 'Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi' listesinde 81'inci sıradan ilk 50 arasına yükselmek..."
8.01.2024 Milliyet Executive
Gücünü güneşten alan ayakkabıcı
Gücünü güneşten alan ayakkabıcı Türkiye’nin yanı sıra 30 ülkede 850 mağazası bulunan ve yılda 57 milyon ayakkabı satan FLO, Şanlıurfa’da iki adet GES kurdu. FLO, genel merkez, fabrika ve cadde mağazalarının enerji tüketiminin yüzde 33’ünü bu GES’lerden sağlayacak.
12.12.2023 Ekonomi
‘Teknoloji kralı’na Türkiye’den yat
‘Teknoloji kralı’na Türkiye’den yat İstanbul Tuzla’daki bir şirket tarafından yapılan süper yat, 5.86 milyon dolara bir ‘teknoloji kralı’ tarafından satın alındı. Milyarder, 25 metrelik yatın “Barbie pembesi” olmasını istedi.
24.11.2023 Gündem
Bakanlıktan yerel yönetimlere 'su tasarrufu' genelgesi
Bakanlıktan yerel yönetimlere 'su tasarrufu' genelgesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca yerel yönetimlere yeşil alanlarda aşırı su tüketiminin önüne geçilmesi için gönderilen genelgede, "Gündüz saatlerinde sulamanın yapılmaması, bu alanlarda mümkün mertebe 19.00-21.00 ile 05.00-07.00 saatleri arasında sulama yapılması daha verimli olacaktır" denildi.
23.10.2023 Ekonomi
Güneş kremi sürmek D vitamini eksikliği yaratır mı? Herkes merak ediyor, işte cevabı
Güneş kremi sürmek D vitamini eksikliği yaratır mı? Herkes merak ediyor, işte cevabı İklim koşullarının değişmesiyle birlikte güneş kremi gibi cildi koruyucu ürünlere olan talepte ciddi artış yaşanıyor. Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nursel Dilek, güneş kremi kullanımının D vitamini eksikliğine etkisi olup olmadığına açıklık getirerek güneş kreminin doğru kullanımı ve güneşten korunma yöntemlerini anlattı.
7.09.2023 Genel Sağlık
Lise öğrencisi geliştirdi! Tek bir fotoğrafla cilt kanseri teşhis edilecek
Lise öğrencisi geliştirdi! Tek bir fotoğrafla cilt kanseri teşhis edilecek Sivas’ta lise öğrencisi Muhammed Emin Korkut, geliştirdiği yapay zeka projesiyle ile birlikte şüpheli alanın fotoğrafının sisteme yüklenmesiyle cilt kanseri erken teşhis edilebilecek.
4.08.2023 Eğitim
Çatıda çıplak halde güneşlenen kişi apartmanın sahibi çıktı! İşte cezası
Çatıda çıplak halde güneşlenen kişi apartmanın sahibi çıktı! İşte cezası Düzce’de, bir binanın çatısında çıplak şekilde yatıp güneşlendikten sonra polis sirenini duyup kaçan kişinin apartmanın sahibi S.Y. (50) olduğu ortaya çıktı. Almanya'da emekli olduktan sonra Türkiye'ye yerleştiği öğrenilen S.Y.'ye 617 TL ceza kesildi.
27.07.2023 Gündem
TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Aşırı sıcaklar tarımsal üretim üzerinde tehdit oluşturuyor”
TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Aşırı sıcaklar tarımsal üretim üzerinde tehdit oluşturuyor” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Her yıl binlerce insanın ölümüne neden olan aşırı sıcakların tarım sektörünü etkileme ihtimaliyle karşı karşıyayız” dedi.
26.07.2023 Ekonomi
Çatıda çıplak alarmı! Polis sirenini duyunca kaçtı
Çatıda çıplak alarmı! Polis sirenini duyunca kaçtı Düzce'de, bir binanın çatısında çıplak şekilde yatıp güneşlenen erkek, ihbar üzerine gelen polis aracının sirenini duyunca kaçtı.
25.07.2023 Gündem
Olgun Şimşek'in güneş banyosu
Olgun Şimşek'in güneş banyosu Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Terzi' dizisinde rol alan Olgun Şimşek, bayram tatili için Bodrum'u seçen isimler arasındaydı.
29.06.2023 Cadde
Elektrik tüketiminin yüzde 72’si güneşten
Elektrik tüketiminin yüzde 72’si güneşten Milliyet Enerji Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında 700 m2’lik alana kurduğu 170 güneş paneliyle, üç ayda elektrik tüketiminin yüzde 72,68’ini karşıladığını açıkladı...
28.06.2023 Milliyet Enerji
'Turizmin başkenti'nde dudak uçuklatan ücret! Aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası
'Turizmin başkenti'nde dudak uçuklatan ücret! Aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası Türkiye'nin dünyaca ünlü turistik bölgesinde bayram hareketliliği yaşanıyor. Sahildeki işletmelerde loca kiralayıp, deniz keyfi yaşamak isteyenler günlük 3 bin lira, aylık kiralamak isteyenler de 75 bin lira ödüyor. Sahilde 1 aylık loca kiralama ücretinin kentteki en ucuz evin yıllık kira bedeline denk olması dikkati çekiyor.
28.06.2023 Ekonomi
Polisan Kansai Boya Archisign Etkinliğindeydi
Polisan Kansai Boya Archisign Etkinliğindeydi Polisan Kansai Boya, sektör profesyonellerini, mimarları, iç mimarları, üretici firmaları, tasarımcı ve yatırımcıları bir araya getiren Archisign etkinliğinde en yeni ürünlerini mimarlarla buluşturdu.
26.06.2023 Mimarlık
Acun Ilıcalı, Manchester City ve Inter taraftarlarını 468 milyon TL'lik yatında ağırladı!
Acun Ilıcalı, Manchester City ve Inter taraftarlarını 468 milyon TL'lik yatında ağırladı! UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı Manchester City ve Inter arasında önceki akşam oynandı. Manchester City, rakibini 1-0 yenerek kupasının sahibi oldu. Maçın yayıncı kuruluşu TV8’in patronu ve Hull City Kulübü'nün sahibi Acun Ilıcalı, gün içinde Manchester City ve Inter taraftarı olan misafirlerini lüks yatında ağırladı.
12.06.2023 Cadde
Karadeniz dalgaları elektriğe dönüşecek
Karadeniz dalgaları elektriğe dönüşecek Geçtiğimiz günlerde ilk defa dalga ve akıntılardan elektrik üretecek santrallerin destek kapsamına alınmasının ve Marmara ile Ege’nin potansiyel alanlar olarak belirlenmesinin ardından, bir diğer elektrik kaynağı da Karadeniz dalgaları olacak.
30.05.2023 Milliyet Enerji
Napolyon balıkları iklim krizine karşı efeleniyor
Napolyon balıkları iklim krizine karşı efeleniyor İklim değişikliğinden en çok etkilenen resiflerin koruyucusu 80-90 kiloluk Napolyon balıkları günde 300 tekneyle sualtına inen 6 bin dalgıca dünyanın müthiş dengesini hatırlatıyor.
15.01.2023 Pazar
Seferihisar’a çok yakışacak!
Seferihisar’a çok yakışacak! İzmir Büyükşehir Seferihisar’ın yaşam kalitesini artıracak 88.5 milyonluk Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı’nın temelini attı. Projeyle, dere ıslahının yanısıra yeni cazibe merkezi yaratılacak.
5.12.2022 Ege
İklim alarmı!
İklim alarmı! Büyükşehir Belediyesi, ani iklim olaylarına karşı üreticiyi günler öncesinden uyaran ‘İzmir Tarımı’ mobil uygulamasını devreye aldı.
27.11.2022 Ege
Yağmur bitti, tatilcilerin deniz keyfi başladı
Yağmur bitti, tatilcilerin deniz keyfi başladı Antalya’da hava sıcaklığı 22, deniz suyu sıcaklığı ise 23 derece olarak ölçüldü. Yerli ve yabancı tatilciler kasım ayında denizde yüzüp, sahilde güneşlendi. Öte yandan Bodrum'da da , dün etkili olan kuvvetli sağanağın ardından bugün güneşli havayı fırsat bilen turistler denize girdi.
22.11.2022 Gündem
Acun Ilıcalı'dan Melisa'ya doğum günü kutlaması: Hep babanın küçük prensesi ol
Acun Ilıcalı'dan Melisa'ya doğum günü kutlaması: Hep babanın küçük prensesi ol Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile birlikteliğinden olan kızı Melisa'nın doğum gününü kutladı. Sosyal medyada kızı Melisa'yla pasta keserken çekilen fotoğraflarını paylaşan Ilıcalı, duygusal bir mesaj yayınladı. Dokuz yaşına giren Melisa'ya tebrik mesajları yağdı.
28.10.2022 Cadde
Acun Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin paylaşımı
Acun Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin paylaşımı Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Acun Ilıcalı, zaman zaman özel hayatından kesitleri de takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Şimdilerde kızları Yasemin ve Leyla ile California'da olan Ilıcalı'dan yeni bir paylaşım geldi. Zeynep Yılmaz'dan olan çocuklarıyla poz veren ünlü televizyoncu, paylaşımına 'mutluluk' notunu düştü.
24.10.2022 Cadde
Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık yatı! Ayak tenisi sahası ve yüzme havuzu da var
Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık yatı! Ayak tenisi sahası ve yüzme havuzu da var Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın 20 milyon dolarlık (yaklaşık 370 milyon TL) özel yatının tanıtımı yapıldı. YouTube'da bir emlak kanalında gösterilen yatın içinde ayak tenisi sahası, havuz ve beş yatak odası bulunuyor. Başarılı ismin kızlarının baş harflerinden oluşan ‘B.A.L.M.Y.’ adını taşıyan yatın iç ve dış özellikleri dikkat çekti. İşte lüks yatın tüm detayları...
20.10.2022 Cadde
Sektörden Avrupa’nın En İyi Baumit Cepheleri
Sektörden Avrupa’nın En İyi Baumit Cepheleri Baumit’in, bu yıl sekizincisini düzenlediği Life Challenge 2022 sonuçları İspanya’nın Valensiya şehrinde açıklandı...
25.09.2022 Mimarlık
Enerjide yeşil dönüşüm
Enerjide yeşil dönüşüm Fosil yakıtlara bağlı olarak enerjide yaşanan sorunlar temiz, çevreci enerji yatırımlarına olan ilgiyi artırıyor.
30.08.2022 Ekonomi
Güneş enerjisine büyük ilgi
Güneş enerjisine büyük ilgi Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) tarafından dünya elektrik sektörünün ‘yeni kralı’ olarak duyurulan güneş enerjisine birçok ülke yatırım yapıyor.
27.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Güneşlenme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.