Günler

Günler

Son dakika günler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan günler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan günler haber sayfamızda...

Günler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.081 günler haberi bulunmuştur.
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın Esenyurt'ta sahur programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'Zoom' toplantılarını hatırlatarak, 'Sen, kendi genel başkanını devirmek için Zoom üzerinden gizli gizli toplantılar yaparken; biz İstanbul’da 365 milyar liralık yatırım yapıyorduk' dedi.
28.03.2024 Gündem
BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 ÖDEME TARİHLERİ 📍 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman, hangi tarihte hesaplara yatacak? Bakan Işıkhan açıkladı
BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 ÖDEME TARİHLERİ 📍 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman, hangi tarihte hesaplara yatacak? Bakan Işıkhan açıkladı Ramazan ayının bitmesine artık sayılı günler kaldı. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ödenen bayram ikramiyesi yapılan zam sonrasında 2 bin TL'den 3 bin TL'ye yükseltildi. Milyonlarca emekli 3 bin TL bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarihi merak içerisinde beklemeye başladı. Peki emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Son oruç ne zaman, hangi gün tutulacak? Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı?
Son oruç ne zaman, hangi gün tutulacak? Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı? Ramazan 2024 devam ediyor. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başladı. Oruç ibadetini yerine getiren Müslümanlar sahur vakti ile oruca niyet edip iftar vakti ile oruçlarını açıyor. Peki, Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı? Son oruç ne zaman tutulacak? İşte 2024 Dini günler takvimi ve Ramazan imsakiyesi.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
DGS NE ZAMAN? 2024 DGS başvuru ve sınav tarihleri hangi günler? Dikey Geçiş Sınavı başvuru ücreti bu sene ne kadar, kaç para?
DGS NE ZAMAN? 2024 DGS başvuru ve sınav tarihleri hangi günler? Dikey Geçiş Sınavı başvuru ücreti bu sene ne kadar, kaç para? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile ilgili araştırmalar devam ediyor. 2024 DGS sınavına katılım sağlayacak adaylar, DGS ne zaman öğrenmek istiyor. Peki DGS başvuru tarihi ve DGS başvuru ücreti bilgisi açıklandı mı? İşte ÖSYM tarafından uygulanacak olan DGS'nin başvuru ve sınav takvimi...
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor'
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor' AP özel haberinde nefes kesici onlarca fotoğrafı dünyaya servis ederken, Çin haber ajansı 'İstanbul'da yerel seçim kampanyaları ısınıyor' başlığını attı. BBC 'Türk seçimi: İstanbul'u idare etme muharebesi ülkenin geleceğinin anahtarı oluyor' derken, The Economist İstanbul'daki yarışın son ana kadar sürebileceği tahminini yaptı.
28.03.2024 Dünya
Seçim Ne Zaman, Hangi Gün, Saat Kaçta? 31 Mart 2024 Türkiye Yerel Seçimi Oy Kullanma Saatleri
Seçim Ne Zaman, Hangi Gün, Saat Kaçta? 31 Mart 2024 Türkiye Yerel Seçimi Oy Kullanma Saatleri Seçime sayıla günler kala vatandaşların yerel seçimler ile ilgili araştırmaları da arttı. Seçime kaç gün kaldığı ve hangi gün kullanılacağı, oy kullanma saatleri gündem konusu oldu. Merak edenler için seçim hangi gün, ne zaman? Yerel seçim oy kullanma saatleri ve detayları içeriğimizde yer alıyor.
28.03.2024 Gündem
Gazze’deki Türk Doktor Kamacı: Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz
Gazze’deki Türk Doktor Kamacı: Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz Gazze Şeridi’ndeki Türk Doktor Taner Kamacı, "Hayati riski en yüksek olanlar ameliyata alınıyor, diğerleri alınamıyor. Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz” dedi.
27.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Şimşek'e tam itimadım var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Şimşek'e tam itimadım var Batman'da mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Batman'ın bir evladı olan Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek'e bu konuda tam itimadım var. İnşallah yılın ikinci yarısından itibaren olumlu yansımaları daha net göreceğiz.' dedi.
27.03.2024 Gündem
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Haberler
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Gündem
9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, BİTİYOR 2024? 📌 Ramazan Bayramı tatili hangi günler, 9 gün bayram tatili özel sektörde geçerli mi?
 9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, BİTİYOR 2024? 📌 Ramazan Bayramı tatili hangi günler, 9 gün bayram tatili özel sektörde geçerli mi? Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 günlük bayram tatilini müjdeledi. Özel sektörde 9 gün bayram tatili olup olmayacağı ise merak konusu. Diğer taraftan ise Ramazan Bayramı tatilinin başlangıç ve bitiş tarihi merak ediliyor. Peki 9 günlük bayram tatili ne zaman başlıyor ve bitiyor? 9 gün bayram tatili özel sektörde geçerli mi 2024?
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Kıl dönmesi komaya soktu! Doktorları afallatan hasta
Kıl dönmesi komaya soktu! Doktorları afallatan hasta Sayısız tıbbi müdahaleye maruz kalarak kabus dolu günler yaşadı. Doktorlar hayatta kalma şansının yalnızca yüzde 4 olduğunu söyledi. Her şey, vücudundaki batık tüyleri alma girişimiyle başladı...
27.03.2024 Dünya
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresine katılacak mı? Kararı belli oldu
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresine katılacak mı? Kararı belli oldu Fenerbahçe'nin ligden çekilme dahil olmak üzere birçok konuyu görüşeceği Olağanüstü Genel Kurul'una sayılı günler kala Aziz Yıldırım'ın katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Aziz Yıldırım'ın kararı belli oldu. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Ayla Algan'ın adı ölümsüzleşti! 'Görseydi o da çok mutlu olurdu'
Ayla Algan'ın adı ölümsüzleşti! 'Görseydi o da çok mutlu olurdu' Tiyatro sanatçısı, yönetmen ve şarkıcı Ayla Algan, geçtiğimiz ocak ayında 86 yaşında hayatını kaybetmişti. Algan'ın ismi, Nişantaşı'nda oturduğu evin sokağına verilecek. Haberi alan usta sanatçının kızı Sevi Algan, duygusal anlar yaşadı.
27.03.2024 Cadde
Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı
Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı 31 Mart yerel seçimlerine günler kala Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok canlı yayında projelerini ve seçim çalışma sürecini anlattı. Altınok "Mansur Yavaş'ın yaptığı 5 cm metro yok. Ankara hizmet istiyor, Ankara bir 5 yıl daha Yavaş'la gitmeyeceğini çok iyi biliyor" dedi.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 31 Mart'ta gelin İstanbul'un emanetine sahip çıkalım
Murat Kurum: 31 Mart'ta gelin İstanbul'un emanetine sahip çıkalım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa’yı kapsayan şehir turu sonrası Eyüpsultan’da vatandaşlara hitap etti. Kurum, "Bizim hayalimiz İstanbul'da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar kentsel dönüşümü yapmak. İstanbul'daki trafik çilesi bitene kadar orada metroları ve yolları, kavşakları, tünelleri yapmak. Bir tarafta 5 yıldır Eyüpsultan’a, İstanbul'a hizmet yapmayanlar; diğer tarafta onlar büyükelçilerle görüşürken 81 ilimizde bizim eserlerimiz, hizmetlerimiz var. 31 Mart'ta gelin İstanbul'un emanetine sahip çıkalım” dedi.
26.03.2024 Gündem
Derrick Köhn'den Sacha Boey sözleri ve Almanya'ya transfer cevabı!
Derrick Köhn'den Sacha Boey sözleri ve Almanya'ya transfer cevabı! Galatasaray'ın devre arasında Hannover 96'dan kadrosuna kattığı Derrick Köhn, Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da forma giyerek hayalini gerçekleştirdiğini aktaran Köhn, Okan Buruk için "Sahada fark yaratıyor." ifadelerini kullandı. Derrick Köhn ayrıca Bayern Münih'e transfer olan Boey ve geleceği hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Galatasaray
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı, bu kapsamda gözler ünlülerin sahne ücretlerine çevrildi. Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gülşen, Bülent Ersoy, Melek Mosso gibi birçok ünlü ismin yer aldığı sırada listenin birincisi Gülşen oldu. Ünlü şarkıcının alacağı ücret dudak uçuklattı.
27.03.2024 Cadde
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 ÖDEME TARİHLERİ | 3 bin TL bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Gün gün SSK, Bağ-Kur emekli ikramiyesi ödeme tarihleri...
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 ÖDEME TARİHLERİ | 3 bin TL bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Gün gün SSK, Bağ-Kur emekli ikramiyesi ödeme tarihleri... Ramazan Bayramı için artık kısa bir süre kaldı. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ödenen bayram ikramiyesi bu yıl yapılan zam sonrasında 3 bin TL'ye yükseltildi. Ramazan Bayramına sayılı günler kala milyonlarca emekli 3 bin TL bayram ikramiyesinin ne zaman hesaplara yatacağı sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. İşte SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...
26.03.2024 Bilgi Rehberi
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddialarına ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Gündem
2024 BAYRAM TATİLİ TARİHLERİ🎊 Bu yıl bayram tatili ne zaman, hangi gün başlıyor, kaç gün sürecek? 2024 Ramazan Bayramı tatili tarihleri, bayram tatili 9 gün mü?
2024 BAYRAM TATİLİ TARİHLERİ🎊 Bu yıl bayram tatili ne zaman, hangi gün başlıyor, kaç gün sürecek? 2024 Ramazan Bayramı tatili tarihleri, bayram tatili 9 gün mü? Bayram tatili için geri sayım başladı. 2024 Ramazan Bayramına sayılı günler kala 9 günlük tatil müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu. Peki, kamuda geçerli olan bayram tatili ne zaman başlıyor? Hangi günler idari izinli sayılacak? Özel sektörde bayram tatili 9 gün mü olacak? İşte 2024 Ramazan bayramı tatili tarihleri.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
CHP lideri Özel, Kilis'te konuştu
CHP lideri Özel, Kilis'te konuştu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Emeklinin yalana, sahte vaade karnı tok. Madem emekliye para yok, 31 Mart'ta AKP ve MHP'ye oy moy yok" dedi.
25.03.2024 Gündem
Av yasağına sayılı günler kala balık tezgâhları şenlendi
Av yasağına sayılı günler kala balık tezgâhları şenlendi Zonguldak’ta av yasağına sayılı günler kala tezgahlar hamsi, istavrit ve mezgit ile şenlendi. Vatandaşlar, iftar sofraları için balık satın aldı.
25.03.2024 Ekonomi
Diş ağrısıyla yattı, 32 yıl sonra uyandı! Tıp tarihine geçti: Saçı da tırnağı da uzamadı
Diş ağrısıyla yattı, 32 yıl sonra uyandı! Tıp tarihine geçti: Saçı da tırnağı da uzamadı Hiç kısa bir uykudan sonra uyanıp sanki onlarca yıldır uyuyormuş gibi hissettiğiniz oldu mu? Gerçekte bu genellikle yalnızca birkaç saat sürer ancak Karolina Olsson için durum böyle değil. 14 yaşında diş ağrısıyla yattığı uykudan 46 yaşında uyanan genç kadın bakın neler yaşadı.
25.03.2024 Yaşam
Leandro Paredes Galatasaray'dan aldığı teklifi açıkladı
Leandro Paredes Galatasaray'dan aldığı teklifi açıkladı Roma'nın yıldızı, ülkesi Arjantin'in El Salvador'u 3-0 mağlup ettiği maçtan sonra bir radyoya konuştu. Sezon başında Galatasaray'ın ısrarla istediği yıldız oyuncudan itiraf geldi.
25.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Günler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.