Günlük

Günlük

Son dakika günlük haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan günlük gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan günlük haber sayfamızda...

Günlük

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 104.658 günlük haberi bulunmuştur.
YARINKİ HAVA DURUMU NASIL OLACAK? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumunda kaç gün yağmur görünüyor?
YARINKİ HAVA DURUMU NASIL OLACAK? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumunda kaç gün yağmur görünüyor? Son dakika hava durumu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il 5 günlük hava durumunu yayımladı. Vatandaşlar ise İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumunu araştırıyor. İşte önümüzdeki günlerin hava durumu listesi
20.04.2024 Bilgi Rehberi
“Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli”
“Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli” Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemesi uyarısını yaparak, “İnsanların yaşadığı ülkede tatil yapma şartları kolaylaşsın” dedi.
20.04.2024 Ekonomi
Normal görünen tehlikeler! Faydadan çok zarar verecek günlük davranışlar
Normal görünen tehlikeler! Faydadan çok zarar verecek günlük davranışlar Vücudumuz aslında muhteşem bir makinedir. Ancak bazen farkında olmadan sağlığımızı ve refahımızı olumsuz yönde etkileyen şeyler yaparız. Bizim için sağlıklı olmayan bazı normalleştirilmiş alışkanlıklar vardır ve bunlar basit adımlarla düzeltilebilir.
20.04.2024 Yaşam
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti! Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
20.04.2024 Haberler
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı! 309 gün oldu gizemi hala çözülemedi
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı! 309 gün oldu gizemi hala çözülemedi Balıkesir'de 309 gün önce evinden ayrılarak ormana yürüyüşe giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ekonomist Korhan Bergez olayı tedirginliğe yol açtı. Hayatından endişe edilen Berzeg'in başına ne geldiği muammasını korurken, olayın meydana geldiği Gönen'in Armutlu kırsal mahallesi adeta hayalet şehre döndü.
20.04.2024 Gündem
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti! Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılmayacağını söyledi.
20.04.2024 Ekonomi
20 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları
20 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları Sürprizler ve beklenmedik olaylar ! 20 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu
19.04.2024 Astroloji
Türk kahvesi neden çabuk bozulur? İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor!
Türk kahvesi neden çabuk bozulur? İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor! Türk kahvesi, dünya çapında benzersiz bir lezzete ve kültürel bir mirasa sahip olan özel bir içecektir. Bu küçük fincan içindeki yoğun aroması ve tadı, yüzyıllardır Türk mutfağının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Ancak, birçok kişi Türk kahvesinin neden çabuk bozulduğunu merak ediyor. İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor!
19.04.2024 Püf Noktası
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda Yalova’da 12 nisan tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrasında 5 günlük yaşam savaşını kaybeden 22 yaşındaki Melek Karakaş, organlarını bağışlayarak 4 cana umut olmuştu. Organları Ankara, Bursa ve Çanakkale’de hastalara ulaştırılan Melek, sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
19.04.2024 Gündem
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Dostluk köprüsü kuruluyor
Dostluk köprüsü kuruluyor Türk ve Yunan hakları arasında İstanbul Galata Rum Okulu’nda dostluk köprüsü kuruluyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
19 Nisan 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları
19 Nisan 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları Dikkatli olmak gerekiyor ! 19 Nisan 2024 Cuma burç yorumu
18.04.2024 Astroloji
Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: İkimiz de rahat nefes aldık
Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: İkimiz de rahat nefes aldık Isparta’da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtaran öğretmen Özlem Kara, "Heimlich manevrası yaptım ve cismin çıktığını gördük ikimizde rahat bir nefes aldık. Hayat kurtarmak çok mutluluk verici” dedi.
18.04.2024 Haberler
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum!
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonu 4 kupayla kapatan Fenerbahçe Alagöz Holding'i ağırladı.
18.04.2024 Basketbol
KKM hesaplarında sınırlı düşüş
KKM hesaplarında sınırlı düşüş Kur korumalı TL mevduat (KKM) ve katılma hesaplarındaki tutar Ramazan Bayramı tatilinin de araya girmesi nedeniyle geride kalan hafta sadece 4 milyar 141 milyon dolar gibi sınırlı bir düşüş gösterdi.
18.04.2024 Ekonomi
KKM hesaplarında düşüş sınırlı kaldı
KKM hesaplarında düşüş sınırlı kaldı Kur korumalı TL mevduat (KKM) ve katılma hesaplarındaki tutar Ramazan Bayramı tatilinin de araya girmesi nedeniyle geride kalan hafta sadece 4 milyar 141 milyon dolar gibi sınırlı bir düşüş gösterdi.
18.04.2024 Uzmanpara
İL İL HAVA DURUMU DERECELERİ ☔ İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu
İL İL HAVA DURUMU DERECELERİ ☔ İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumu merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu raporunu yayımladı. Peki önümüzdeki günlerde yurt genelinde hava durumu nasıl olacak? İşte rapor
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevularındaki sorun ile ilgili sosyal medya hesabından son dakika açıklaması yaptı.
18.04.2024 Gündem
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık'
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başkentray’ın bayram tatilinde yaklaşık yarım milyon kişiye hizmet verdiğini belirterek, “Ankara ulaşımının omurgası olarak nitelendirilen Başkentray bayram tatilinde 498 bin 523 yolcuya hizmet verdi. 15 Nisan günü 93 bin 954 yolcu sayısına ulaşarak rekor kırdı. En son 10 Kasım 2022 tarihinde 88 bin 964 olan günlük yolcu taşıma rakamına ulaşılmıştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Wall Street'te düşüş devam ediyor
Wall Street'te düşüş devam ediyor Yatırımcıların yakın zamanda faiz indirimi beklentilerini büyük ölçüde terk etmelerinin ardından Wall Street'te hisse senetleri dün de düşüş yaşadı ve nisan ayındaki satışlar derinleşti.
18.04.2024 Uzmanpara
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Müze gezmek Türkiye’de ucuz
Müze gezmek Türkiye’de ucuz Uzun bir bayram tatilini geride bıraktık. Dokuz günlük bu tatilde Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve örenyerlerini toplamda 1 milyon 784 bin 233 kişi ziyaret etti.
18.04.2024 Kültür Sanat
Doğayı yaşat ki insan yaşasın
Doğayı yaşat ki insan yaşasın Engin Altan Düzyatan, yeni belgeseli “Sen De Fark Et”te dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunlara dikkat çekiyor.
18.04.2024 Kültür Sanat
Steinmeier’den kapsamlı Türkiye turu
Steinmeier’den kapsamlı Türkiye turu Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier 22-24 Nisan tarihlerini kapsayan üç günlük ziyaret için Türkiye’ye gelecek.
18.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Günlük ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.