Güntekin Onay

Güntekin Onay

Son dakika Güntekin Onay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Güntekin Onay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Güntekin Onay haber sayfamızda...

Güntekin Onay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 525 güntekin onay haberi bulunmuştur.
Süper Lig'de gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisinde!
Süper Lig'de gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisinde! Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda Galatasaray’ı 3 Mart Pazar akşamı saat 19.00’da konuk edecek. Dev derbinin heyecanı, her zaman olduğu gibi gün boyu canlı yayınlarla Türkiye'nin spor ekranı beIN SPORTS'ta yaşanacak.
2.03.2024 Beşiktaş
Ali Gültiken'den mağlubiyet sonrası olay Beşiktaş yorumu! 'Çürümüşlüğü işaret ediyor'
Ali Gültiken'den mağlubiyet sonrası olay Beşiktaş yorumu! 'Çürümüşlüğü işaret ediyor' Beşiktaş, Süper Lig'in 23'üncü haftasında Sivasspor deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı. Siyah-beyazlıların performansı sonrası Ali Gültiken'den sert bir tepki geldi.
28.01.2024 Beşiktaş
Süper Lig'de dev şölen! Gözler Trabzonspor-Galatasaray maçında
Süper Lig'de dev şölen! Gözler Trabzonspor-Galatasaray maçında Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor, ligin 21’inci haftasında Galatasaray’ı Papara Park’ta konuk ediyor. Yarın saat 19.00'da başlayacak derbi heyecanı, gün boyu canlı yayınlarla Türkiye'nin spor ekranı beIN SPORTS'ta yaşanacak.
20.01.2024 Trabzonspor
Güntekin Onay övgü yağdırdı: Agüero 17 yaşında bu kadar güçlü değildi
Güntekin Onay övgü yağdırdı: Agüero 17 yaşında bu kadar güçlü değildi Beşiktaş Süper Lig'de 7 maçtır mağlubiyet almayan Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-0 yenerek kötü gidişe son verdi. Semih Kılıçsoy 2 gol, 1 asistlik performansıyla maçın adamı oldu. Güntekin Onay genç forvet için övgü dolu ifadeler kullandı.
10.01.2024 Beşiktaş
Dev derbi dış basında: Fenerbahçe ve Galatasaray, İstanbul'da sıkıldı!
Dev derbi dış basında: Fenerbahçe ve Galatasaray, İstanbul'da sıkıldı! Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Dev derbi dış basında da geniş yer buldu.
25.12.2023 Fenerbahçe
Güntekin Onay'dan 'görüntü' tepkisi sonrası Okan Buruk'a cevap!
Güntekin Onay'dan 'görüntü' tepkisi sonrası Okan Buruk'a cevap! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maçtan sonra penaltı pozisyonu için yayıncı kuruluşa eleştiriler yöneltti. Yayıncı kuruluşun moderatörü Güntekin Onay'dan deneyimli teknik adama yanıt geldi.
25.12.2023 Galatasaray
5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni
5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni Trendyol Süper Lig'de tüm gözler yarın Ülker Stadı’nda oynanacak dev derbiye çevrildi. Saat 19.00’da başlayacak maçta, lider Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak. beIN SPORTS'un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de stattan yapacakları canlı yayınlarla, heyecan dolu mücadelenin nabzını tutacak.
23.12.2023 Fenerbahçe
Canlı yayında açıkladı! 'Altay da takımı sahadan çekecekti'
Canlı yayında açıkladı! 'Altay da takımı sahadan çekecekti' Süper Lig'de oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçında hakem kararına tepki olarak İstanbulspor cephesi takımı sahadan çekti. Bu karar sonrası TFF 1. Lig'de de Altay'ın takımı sahadan çekmek istediği ortaya çıktı
20.12.2023 1.Lig
Fenerbahçe'de Ali Koç, Vargas'ın menajeriyle buluştu!
Fenerbahçe'de Ali Koç, Vargas'ın menajeriyle buluştu! Sezon başında Çin kulübü Tianjin'e transfer olan Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüp dönemeyeceği merak konusu olurken Başkan Ali Koç, milli yıldızın menajeri ile bir araya geldi.
26.11.2023 Voleybol
Galatasaray - Alanyaspor maçında tartışma yaratan pozisyon! 'Gol olsa kaos çıkacak'
Galatasaray - Alanyaspor maçında tartışma yaratan pozisyon! 'Gol olsa kaos çıkacak' Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından yayıncı kuruluşun Trio ekibi, maçtaki tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.
26.11.2023 Galatasaray
Ebrar Karakurt yıkıldı! Rus kulübü paylaştı
Ebrar Karakurt yıkıldı! Rus kulübü paylaştı Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Kupası'na yarı finalde veda etti. Ebrar Karakurt maç sonrasında adeta yıkıldı.
26.11.2023 Voleybol
Torreira, Devrim Özkan ile saha içinde görüntülü konuştu!
Torreira, Devrim Özkan ile saha içinde görüntülü konuştu! Süper Lig'de Alanyspor'u farklı mağlup eden Galatasaray'da maç öncesi Lucas Torreira, Devrim Özkan ile saha içinde görüntülü konuştuğu ortaya çıktı.
26.11.2023 Galatasaray
Güntekin Onay: Icardi, Arjantin Milli Takımı'na çağrılabilir
Güntekin Onay: Icardi, Arjantin Milli Takımı'na çağrılabilir Süper Lig'de Alanyaspor 4-0 mağlup eden Galatasaray'da futbolcuların performansı beğenildi. Güntekin Onay, özellikle Galatasaray'ın ğç futbolcusu için önemli sözler sarf etti.
26.11.2023 Galatasaray
Süper Lig derbi heyecanı ile başlıyor
Süper Lig derbi heyecanı ile başlıyor A Milli Takım’ın Euro 2024 vizesi aldığı milli ara sonrası Süper Lig, dev derbi heyecanıyla kaldığı yerden devam ediyor. Ligin dokuzuncu haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş'ı konuk ediyor. Saat 19.00'da başlayacak derbinin tüm heyecanı özel yayınlarla tüm gün beIN SPORTS ekranlarında olacak.
19.10.2023 Galatasaray
Nihat Özdemir'den Mehmet Büyükekşi açıklaması
Nihat Özdemir'den Mehmet Büyükekşi açıklaması Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ilgili iddiaların ardından açıklama yaptı.
2.10.2023 Süper Lig
Güntekin Onay'dan Şenol Güneş'e olay cevap: Şampiyonluğu rüyasında görürdü
Güntekin Onay'dan Şenol Güneş'e olay cevap: Şampiyonluğu rüyasında görürdü Süper Lig'de Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Güneş'in yayıncı kuruluş ile ilgili sözlerine Güntekin Onay'dan cevap geldi.
2.10.2023 Beşiktaş
Vincent Aboubakar vurgusu! 'Duygusal bir oyuncu'
Vincent Aboubakar vurgusu! 'Duygusal bir oyuncu' Beşiktaş'ın forveti Vincent Aboubakar, formda performansını Antalyaspor maçında devam ettirdi. Kamerunlu santrforun muhteşem istatistiğini spor yorumcuları değerlendirdi. Tolga Zengin, Vincent Aboubakar'la ilgili 'Duygusal bir oyuncu' ifadelerini kullandı.
7.05.2023 Beşiktaş
İşte Trio programında Lale Orta'nın yerine gelen isim
İşte Trio programında Lale Orta'nın yerine gelen isim Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında lider Galatasaray, evinde son şampiyon Trabzonspor’u 5 Şubat Pazar saat 19.00’da ağırlayacak. Zirve koltuğunu yakından ilgilendiren dev mücadelenin öncesi ve sonrası tüm detayları gün boyunca beIN SPORTS’ta olacak. Öte yandan MHK Başkanı olduğu için TRIO programından ayrılan Lale Orta'nın yerine dahil olan isim de belli oldu.
3.02.2023 Süper Lig
Derbi heyecanı 5 kıtada yaşanacak
Derbi heyecanı 5 kıtada yaşanacak Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde heyecan yarın Kadıköy’de yaşanacak. Derbi, beIN SPORTS’ta 5 kıtada 100’den fazla ülkede canlı olarak yayınlanacak.
7.01.2023 Fenerbahçe
Emre Gönlüşen'e vefa belgeselinin ilk gösterimi 15 Kasım'da
Emre Gönlüşen'e vefa belgeselinin ilk gösterimi 15 Kasım'da Seyhan Belediyesi tarafından, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek iki yıl önce yaşama veda eden Adanalı spor spikeri Emre Gönlüşen’in hayatını anlatan belgeselinin ilk gösterimi spor dünyası ve medyasının ünlü isimlerinin katılımıyla 15 Kasım’da İstanbul Fişekhane’de yapılacak.
13.11.2022 Futbol
İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz, Jorge Jesus'un hareketini açıkladı! 'Şaka yoluyla yaptı'
İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz, Jorge Jesus'un hareketini açıkladı! 'Şaka yoluyla yaptı' Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda İstanbulspor'u 5-2 mağlup etti. Sarı-lacivertli teknik direktör Jorge Jesus ve İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz arasındaki görüntü sonrası yıldız isimden açıklama geldi.
31.10.2022 Fenerbahçe
İspanya'dan Emre Mor'a övgü dolu sözler: Herkesi şaşırttı! Jesus çok memnun
İspanya'dan Emre Mor'a övgü dolu sözler: Herkesi şaşırttı! Jesus çok memnun Sezon başında Fatih Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Mor performansıyla ön plana çıkarken İspanyol basını genç yıldıza övgüler yağdırdı.
31.10.2022 Fenerbahçe
Zlatan Ibrahimovic'ten PSG'ye taş! 'Messi'ye sahip olmanız yetmez'
Zlatan Ibrahimovic'ten PSG'ye taş! 'Messi'ye sahip olmanız yetmez' İtalyan ekibi Milan'da sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Zlatan Ibrahimovic, Fransız basınına konuştu. Ibra, PSG takımına iğneleyici konuşmaktan geri durmadı.
31.10.2022 Beşiktaş
Cristiano Ronaldo'dan canlı yayında Manchester efsanesine şok!
Cristiano Ronaldo'dan canlı yayında Manchester efsanesine şok! İngiltere Premier Lig'de son olarak West Ham'ı 1-0 mağlup eden Manchester United'da Ronaldo konuşulmaya devam ediyor. Kadro dışı kaldıktan sonra affedilen 37 yaşındaki Portekizlinin müsabaka öncesi yaptığı hareket damga vurdu.
Verstappen, Michael Schumacher'in rekorunu kırdı! Ferrari'de kabus
Verstappen, Michael Schumacher'in rekorunu kırdı! Ferrari'de kabus Formula 1'de Meksika Grand Prix'sinde yine Red Bull ambargosu yaşandı. Şampiyonluğunu daha önce ilan eden Max Verstappen yarışı kazanırken Michael Schumacher'in rekorunu kırdı. Ferrariler'de ise yine hayal kırıklığı yaşandı.
31.10.2022 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Güntekin Onay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.