Güvenlik Açığı

Güvenlik Açığı

Son dakika güvenlik açığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güvenlik açığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güvenlik açığı haber sayfamızda...

Güvenlik Açığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.547 güvenlik açığı haberi bulunmuştur.
İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar
İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar Yıllar önce yaptığı kehanetlerle adeta geleceği tek tek bilen ünlü Kahin Baba Vanga'nın İran'ın İsrail'e saldıracağını da bildiği ortaya çıktı. Vanga'nın 2024 yılı için yaptığı ve 'Büyük felaket' için yaptığı kehanetler ise dünyada ses getirdi.
16.04.2024 Dünya
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Fal baktırırken dolandırılmayın! Tam erişime dikkat
Fal baktırırken dolandırılmayın! Tam erişime dikkat Kahve falı bakan uygulamalarda güvenlik açığı ortaya çıktı. Kullanıcıların uygulamalara verdiği izinler başlarına dert oldu. Milliyet’e konuşan dijital güvenlik uzmanları, bu tarz uygulamalarla paylaşılacak bilgilerin sınırlandırılması önerisinde bulundu.
25.02.2024 Gündem
Sokak üzerindeki araçları tek tek çizdi
Sokak üzerindeki araçları tek tek çizdi Eskişehir’de bir sokak üzerinde araçları gece vakti çizen ve her birine ortalama 60 bin liralık maddi hasar veren şahıs, vatandaşları mağdur etti.
21.02.2024 Haberler
Gece saatlerinde ortaya çıktı! Her birine 60 bin liralık maddi hasar var
Gece saatlerinde ortaya çıktı! Her birine 60 bin liralık maddi hasar var Eskişehir’de bir sokakta bulunan araçları gece vakti çizen ve her birine ortalama 60 bin liralık maddi hasar veren şahıs, vatandaşları mağdur etti.
21.02.2024 Gündem
Bir hafta önce keşif yapmışlar
Bir hafta önce keşif yapmışlar Santa Maria Kilisesi’ne pazar günü düzenledikleri silahlı saldırıda bir kişiyi öldürüp, silahları tutukluk yapınca katliam amaçlarına ulaşamayan teröristlerin bir hafta önce kilisenin etrafında keşif çalışması yaptıkları da ortaya çıktı....
31.01.2024 Gündem
Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri! Korkutan tahminler: Büyük kriz, savaş ve açlık krizi
Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri! Korkutan tahminler: Büyük kriz, savaş ve açlık krizi Geçmiş yıllarda dünyada olacak en kritik gelişmeleri bilen ünlü kahin Baba Vanga'nın 2024 yılı için yaptığı kehanet listesi dünya medyasında ses getirdi.
27.12.2023 Dünya
Sınıfta casus var!
Sınıfta casus var! Kimi veliler, akıllı saatler ve telefon uygulamalarıyla casus gibi çocukların her anını takip ediyor. Derste sesleri dinliyorlar, gizli şekilde kamera açıp kayıt bile yapıyorlar. Böylelikle hem çocuklarının güvenliğini riske atıyorlar hem de diğer öğrencilerin ve öğretmenlerin haklarını ihlal ediyorlar.
22.12.2023 Gündem
3 dakikada 1 siber saldırı! Mobil tehlike
3 dakikada 1 siber saldırı! Mobil tehlike Türkiye’de 3 dakikada 1 siber saldırı gerçekleştiğini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, kurdukları merkezle şüpheli olaylara 7/24 müdahale ettiklerini söyledi.
6.12.2023 Ekonomi
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf Geçtiğimiz gün gerçekleşen CHP kurultayıyla ilgili MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözlerini hatırlatarak bunların gecikmiş bir itiraf olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu ve Özel'in kurultayda Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermelerine de tepki gösteren Bahçeli, 'Biliniz ki bu tiplerden millete hayır gelmez, gelmeyecektir.' dedi.
7.11.2023 Haberler
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf Geçtiğimiz gün gerçekleşen CHP kurultayıyla ilgili MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözlerini hatırlatarak bunların gecikmiş bir itiraf olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu ve Özel'in kurultayda Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermelerine de tepki gösteren Bahçeli, 'Biliniz ki bu tiplerden millete hayır gelmez, gelmeyecektir.' dedi.
7.11.2023 Gündem
Meclis’in gündemi ‘ekonomi torbası’! Emekli maaşına düzeltme için aralık ayı beklenir mi?
Meclis’in gündemi ‘ekonomi torbası’! Emekli maaşına düzeltme için aralık ayı beklenir mi? Meclis’in açılmasıyla birlikte bazı kritik düzenlemelerle ilgili çalışma başlatıldı. Gözler emekli maaşlarında yapılacak düzenlemeye çevrilirken ‘günlük kiralık evler’e sınırlama bekleniyor.
6.10.2023 Ekonomi
Bodrum'da turizm 12 aya yayılmalı
Bodrum'da turizm 12 aya yayılmalı Kültürel, tarihi ve gastronomik açıdan çok önemli yerel değerlere sahip olan Bodrum deniz, kum, güneş üçgeninden çok daha fazla potansiyel barındırıyor...
9.08.2023 Milliyet Executive
CHP'de ifşa depremi! Kılıçdaroğlu'nun ilk tepkisi bu oldu
CHP'de ifşa depremi! Kılıçdaroğlu'nun ilk tepkisi bu oldu İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
Deneme yapmadan sipariş verilecek
Deneme yapmadan sipariş verilecek TBMM’nin “Endüstri 4.0” yapay zekâ araştırmasına göre gerçeklik teknolojisiyle tüketiciler satın almadan önce denemek yerine ayakkabı veya otomobil gibi ürünleri gerçekmiş gibi deneyimleyip ona göre sipariş verebilecekler.
2.06.2023 Gündem
ATO’da ‘eşit müşahit’ kararı YSK’dan döndü
ATO’da ‘eşit müşahit’ kararı YSK’dan döndü Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yaklaşık 1 milyon 800 bin yurt dışı seçmenin oylarının döküm ve sayımının yapılacağı Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde, partilerin sandık başında görevlendireceği müşahit sayısıyla ilgili tartışmaya son noktayı koydu.
26.05.2023 Gündem
Türk genci 2 günde çözdü! Snapchat’in açığını buldu, para ödülünü kaptı
Türk genci 2 günde çözdü! Snapchat’in açığını buldu, para ödülünü kaptı Siber güvenlik; yazılım programları, veri ve bilgisayar donanım ağları gibi internet bağlantılı sistemleri siber tehditlerden koruyan bir güvenlik yöntemi. Ancak yerli, yabancı fark etmeksizin pek çok büyük firmada dahi güvenlik açıklarıyla karşılaşılabiliyor. Aylık 750 milyonun üzerinde aktif kullanıcıya sahip olan Snapchat’in bugüne kadar kimsenin fark etmediği güvenlik açığını bulan 24 yaşındaki Hüseyin Tıntaş da para ödülünün sahibi oldu.
5.05.2023 Gündem
48 saatte 10.5 milyon liralık vurgun yaptılar
48 saatte 10.5 milyon liralık vurgun yaptılar İstanbul’da bir bankanın sisteminde güvenlik açığını tespit eden İ.Ç. ve G.N.Ç., 48 saat içerisinde adeta rüzgar hızıyla yaptığı işlemlerle 10 milyon 438 bin lirayı 210 hesaba aktardı.
21.03.2023 Gündem
Siber saldırıya karşı işte yeni trendler
Siber saldırıya karşı işte yeni trendler Siber güvenlik saldırıları son yıllarda sık sık gündeme gelen konulardan...
24.02.2023 Milliyet Executive
Yeni soğuk savaş: Yarı iletken çipler
Yeni soğuk savaş: Yarı iletken çipler ABD, nükleer teknoloji üzerinden Sovyetler Birliği ile yaşadığı soğuk savaşı şimdi Çin ile yarı iletken çipler üzerinden başlattı. Yarı iletken çip konusunda en fazla bilgiye sahip olan taraf diğerinin elindeki silahları saf dışı bırakabilecek.
5.02.2023 Gündem
Putin yasakladı, tehlike kapıda! 'Tuğla telefon'a geri mi dönülüyor?
Putin yasakladı, tehlike kapıda! 'Tuğla telefon'a geri mi dönülüyor? Birinci yılını dolduracak Rusya-Ukrayna Savaşı halihazırda askeri, siyasi, stratejik ve toplumsal boyutta birçok değişime sebep oldu. Ancak Rusya için arka planda kalan bazı gelişmeler uzun vadede çok ciddi bir probleme dönüşebilir! Bunların başında ise akıllı cep telefonları geliyor.
26.01.2023 Dünya
Ağ teknolojisindeki açığı Türk bilim insanı buldu
Ağ teknolojisindeki açığı Türk bilim insanı buldu Michigan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Kaşıkçı’nın yönettiği, Pennsylvania Üniversitesi ve NASA araştırmacılarından oluşan araştırma grubu, uzay araçlarında, uçaklarda, enerji üretim sistemlerinde ve endüstriyel kontrol sistemlerinde kullanılan ağ teknolojisinde ciddi bir güvenlik açığı keşfetti. Bu keşfin ardından başta NASA olmak üzere bir çok önemli kuruluş açığı kapatmak için çalışma başlattı.
2.01.2023 Gündem
Limanlardaki kritik açık bertaraf edildi! Türkiye ekonomisine milyonlarca lira zararı olacaktı
Limanlardaki kritik açık bertaraf edildi! Türkiye ekonomisine milyonlarca lira zararı olacaktı Faaliyet gösteren bir siber güvenlik firması limanların veri tabanında kritik bir güvenlik açığı tespit etti. Söz konusu ulusal güvenlik açığı ulusal siber olaylara müdahale merkezince bertaraf edildi. O zaafiyet şayet tespit edilmeseydi Türkiye ekonomisine zararı ise milyonlarca liraya mal olacaktı. Peki bu kritik açık nasıl engellendi? CNN Türk muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Güngör Yılmaz'ın haberi...
23.12.2022 Haberler
Limanlardaki kritik açık bertaraf edildi! Türkiye ekonomisine milyonlarca lira zararı olacaktı
Limanlardaki kritik açık bertaraf edildi! Türkiye ekonomisine milyonlarca lira zararı olacaktı Faaliyet gösteren bir siber güvenlik firması limanların veri tabanında kritik bir güvenlik açığı tespit etti. Söz konusu ulusal güvenlik açığı ulusal siber olaylara müdahale merkezince bertaraf edildi. O zaafiyet şayet tespit edilmeseydi Türkiye ekonomisine zararı ise milyonlarca liraya mal olacaktı. Peki bu kritik açık nasıl engellendi? CNN Türk muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Güngör Yılmaz'ın haberi...
23.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güvenlik Açığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.