Bakan Soylu, şehit olan güvenlik korucularının taziyesine katıldı
Bakan Soylu, şehit olan güvenlik korucularının taziyesine katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Yıldırım Harekatı'nda şehit düşen 4 güvenlik korucusunun taziyesine katıldı. Bakan Soylu, "Sınırlarımızın içerisini nasıl temizlemişsek, sınırlarımızın dışını da kimsenin göz dikemeyeceği bir noktaya getirmek şehitlerimize namus burcumuzdur" dedi.
26.07.2022 Gündem
Son dakika... 26 ilde görev yapanlara ek tazminat müjdesi!
Son dakika... 26 ilde görev yapanlara ek tazminat müjdesi! Cumhurbaşkanı kararı ile 26 ilde görev yapan güvenlik korucularına aylık 135 lira ek tazminat ödenmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
26.12.2018 Gündem
Güvenlik korucularının bin 100 rakımlı tepede ilk iftarı
Güvenlik korucularının bin 100 rakımlı tepede ilk iftarı Mardin'de terör örgütü PKK ile mücadeleyi Mehmetçik ile omuz omuza yürüten güvenlik korucuları, vatan nöbetinde ilk iftarını yaptı. Mardin'in merkez Artuklu ilçesine bağlı bin 100 rakımlı Akbağ Tepesi'nde görev yapan güvenlik korucuları ramazanın ilk gününü evleri yerine görev yerleri üs bölgelerinde geçirdi. Bölgede sağlanan huzurda güvenlik güçleriyle omu omuza veren korucular, ramazanın ilk iftarını elleri tetikte nöbet tuttukları mevzide sırayla oruç açtı.
11.09.2019 Haberler
Güvenlik korucularının bin 100 rakımlı tepede ilk iftarı
Güvenlik korucularının bin 100 rakımlı tepede ilk iftarı Mardin'de terör örgütü PKK ile mücadeleyi Mehmetçik ile omuz omuza yürüten...
16.05.2018 Gündem
Törende Kürtçe ağıtlar yakan şehit korucunun eşi, “Şehitler ölmez” dedi
Törende Kürtçe ağıtlar yakan şehit korucunun eşi, “Şehitler ölmez” dedi Eruh’a bağlı Ormanardı kırsalındaki yol yapım çalışmasının emniyeti sağlayan güvenlik güçlerine PKK'lı teröristlerce düzenlen saldırıda şehit düşen güvenlik korucuları, Sıddık Erkan (46), Mehmet Eren (44), Abdullah Yüztağ (40), Seyfettin Bağkurt (26), Nevzat Gökçe (37) ve Mehmet Oktay (27) için Ekmekçiler köyünde tören düzenlendi. Törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Milletvekili Yasin Aktay, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve şehitlerin yakınları katıldı.  Törende, Siirt Müftüsü Faruk Arvas, şehitler için cenaze namazı kıldırtarak, dua okudu. Daha sonra şehitlerin naaşları omuzlara alınarak, köy mezarlığına defnedildi. Törene katılan vatandaşlar terör örgütüne lanet getirirken, Kürtçe ağıtlar yakan şehit eşi, “Şehitler ölmez” dedi.
11.09.2019 Haberler
Siirt'te hain saldırıyı gerçekleştiren PKK'lılar öldürüldü
Siirt'te hain saldırıyı gerçekleştiren PKK'lılar öldürüldü Siirt'in Eruh ilçesi Ormanardı köyü kırsalında baraj inşaatı ve yol güvenliğini sağlayan güvenlik kuvvetlerine saldırarak 6 güvenlik korucusunu şehit edip, 3 güvenlik korucusu ve 4 asker olmak üzere 7 güvenlik görevlisini yaralayan teröristlerden 3'ü düzenlenen operasyonlarda silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri