Güvenpark

Güvenpark

Son dakika Güvenpark haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Güvenpark gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Güvenpark haber sayfamızda...

Güvenpark

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 507 güvenpark haberi bulunmuştur.
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok: Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok: Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez. Tekeriniz dönmez. Yaş farkı gözetmeksizin tüm emekliler ve üniversite öğrencileri otobüs, minibüs ve metrodan ücretsiz yararlanacak" dedi.
29.03.2024 Gündem
İçişleri'ne saldırı girişimi! Teröristlerin veterineri öldürüp aracını gasbettileri ortaya çıktı
İçişleri'ne saldırı girişimi! Teröristlerin veterineri öldürüp aracını gasbettileri ortaya çıktı Ankara'da İçişleri Bakanlığı'nın Kızılay binası önünde bombalı saldırı girişimi düzenlendi. Saldırı, güvenlik güçlerince engellendi. Teröristlerin saldırıda kullandıkları aracın sahibi veteriner Mikail Bozağan'ı (24) öldürdükten sonra çaldıkları ve eylemi gerçekleştirdikleri bildirildi.
1.10.2023 Gündem
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Terörist kendini böyle patlattı
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Terörist kendini böyle patlattı Ankara'da 2 teröristin İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısına yönelik yaptığı bombalı saldırıya ilişkin yeni görüntülere ulaşıldı. Görüntülerde önce teröristin silahla ateş ettiği, daha sonra kendini patlattığı kameralara yansıdı.
1.10.2023 Gündem
Ankara’da Filenin Sultanları için şampiyonluk coşkusu: Çok gururluyuz
Ankara’da Filenin Sultanları için şampiyonluk coşkusu: Çok gururluyuz Ankara’da A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı yenerek şampiyon olması coşkuyla kutlandı.
4.09.2023 Gündem
Şimdiki Zamanın Hikayesi
Şimdiki Zamanın Hikayesi BÜNYAMİN AYGÜN -  Doğanın kalbinde Yeşilin ve sarının binbir tonuna boyanmış ormanlar, sonu gelmez gizemli bir atmosfer oluşturuyor...
11.06.2023 Kültür Sanat
Saraçoğlu imar planı yargıdan döndü
Saraçoğlu imar planı yargıdan döndü Ankara’da yargı kararlarına karşın Çankaya’daki Saraçoğlu mahallesinin altına otopark ve ticarethane yapılmasına ilişkin imar planı değişikliği Ankara 13. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Mahkeme, imar planlarının imar ve koruma mevzuatına, şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına ve kamu yararına uygun olmadığına karar verdi. Mahkeme kararında, bilirkişi raporuna atıfta bulunurken, daha önceki iptal kararlarına uyulmadığına dikkat çekti.
11.05.2023 Gündem
Başkentin merkezinde sakin ve seviyeli yarış
Başkentin merkezinde sakin ve seviyeli yarış Başkentin merkezindeki Kızılay Meydanı, siyasi partilerin seçim stantlarına mekân oldu. Bürokrasi kenti Ankara’nın resmi havasına uygun şekilde “sakin ve seviyeli” bir rekabetin yaşandığı meydanda, stantlardaki görevlilere zaman zaman milletvekili adayları da eşlik ediyor. Görevliler başkentlileri partilerinin saflarına çekmek için uğraşıyor.
10.05.2023 Gündem
Atatürk Havalimanı tartışması! Erdoğan: Bu milletin evlatlarına hiçbir şey yapamazsınız
Atatürk Havalimanı tartışması! Erdoğan: Bu milletin evlatlarına hiçbir şey yapamazsınız Büyük Ankara mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'Atatürk Havalimanı' çıkışına sert tepki gösterdi. Erdoğan, "TEKNOFEST'i, İHA'ları, SİHA'ları, Akıncıları, Kızılelma'yı alamazsınız. Bu millet sizi avucunun içindeki suyla boğar." ifadelerini kullandı.
30.04.2023 Gündem
İzmir’e yeni metro hattı
İzmir’e yeni metro hattı 32 kilometrelik, 24 duraktan oluşacak Karabağlar-Gaziemir metrosunu tanıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, “Kent tarihinin en büyük yatırımını yapıyoruz” dedi.
1.02.2023 Ege
FETÖ itirafçısı her şeyi anlattı! 'Evlinin maaşının yüzde 10'u, bekarın ise yüzde 20'si örgüte'
FETÖ itirafçısı her şeyi anlattı! 'Evlinin maaşının yüzde 10'u, bekarın ise yüzde 20'si örgüte' İzmir merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 2'si, itirafçı olup örgütün bilinmeyenlerini anlattı. İtirafçılardan A.Ö. (27), “Askeri okuldan mezun olunca cemaate mensup kişilerle atandığım yerde beraber kalacağımı, kendilerinin seçtiği kadınlardan biri ile evlenmem gerektiğini, bekarsam alacağım maaşın yüzde 20'sini, evliysem yüzde 10'unu örgüte vermem gerektiğini söylediler" dedi.
15.11.2022 Gündem
Binali Yıldırım: 2023'te er meydanına çıkacağız
Binali Yıldırım: 2023'te er meydanına çıkacağız AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Hani yenilen pehlivan güreşe doymaz, derler ya, aynen bizim muhalefet gibi. Ama tekrar biraz sonra er meydanına çıkacak güreşçilerimiz gibi 2023’te de bizler er meydanına çıkacağız" dedi.
25.07.2022 Gündem
Emniyet buldu jandarma vurdu
Emniyet buldu jandarma vurdu İnterpol’ün kırmızı bültenle aradığı, İçişleri Bakanlığı’nın arananlar listesinde “turuncu” kategoride yer alan “Azat Kendal” kod adlı terörist Necati Utku Kiraz, Diyarbakır kırsalında emniyet ve jandarma işbirliğiyle düzenlenen operasyonda, beraberindeki terörist ile birlikte etkisiz hale getirildi.
19.07.2022 Gündem
Kırmızı Bültenle aranan 'Azat Kendal' kod adlı Necati Utku Kiraz öldürüldü
Kırmızı Bültenle aranan 'Azat Kendal' kod adlı Necati Utku Kiraz öldürüldü İçişleri Bakanlığınca, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve terörden arananlar listesinde 'Turuncu' kategoride yer alan 'Azat Kendal' kod adlı terörist Necati Utku Kiraz ve 1 teröristin, Diyarbakır'da eylem hazırlığındayken etkisiz hale getirildiği açıklandı. Kiraz'ın, aralarında 2016'da Ankara Güvenpark'taki terör saldırısı da bulunan birçok eylemin faili olduğu belirlendi.
18.07.2022 Gündem
Gençlerle Anıtkabir’e yürüdü
Gençlerle Anıtkabir’e yürüdü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün partisinin Gençlik Kolları’nın düzenlediği Büyük Gençlik Yürüyüşü’ne katıldı.
20.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Siyasal ve ekonomik bağımsızlığı güçlendirmek için yollara çıktık
Kılıçdaroğlu: Siyasal ve ekonomik bağımsızlığı güçlendirmek için yollara çıktık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün hep beraber hep birlikte ülkenin siyasal ve ekonomik bağımsızlığını güçlendirmek için yeniden yollara çıktık. 'Adalet yürüyüşü' bunun en önemli adımıdır" dedi.
19.05.2022 Siyaset
Trabzonspor'un şampiyonluğu Başkentte coşkuyla kutlandı
Trabzonspor'un şampiyonluğu Başkentte coşkuyla kutlandı Trabzonspor'un, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Başkentte meydanları dolduran binlerce taraftar şampiyonluğu doyasıya kutladı.
30.04.2022 Futbol
Trabzonspor'un şampiyonluğu Başkentte coşkuyla kutlandı
Trabzonspor'un şampiyonluğu Başkentte coşkuyla kutlandı Trabzonspor'un, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Başkentte meydanları dolduran binlerce taraftar şampiyonluğu doyasıya kutladı.
30.04.2022 Trabzonspor
Öcalan’ın halefi Kaytan öldürüldü
Öcalan’ın halefi Kaytan öldürüldü MİT ve TSK’nın ortak operasyonunda PKK’nın kurucularından terörist Ali Haydar Kaytan Irak’ın kuzeyinde etkisiz hale getirildi. Kaytan, Merasim Sokak ile Güvenpark saldırılarının talimatını veren kişiydi.
19.11.2021 Gündem
PKK, sözde kurucularından Kaytan'ın ölümünü gizlemek için infaz yöntemini kullandı
PKK, sözde kurucularından Kaytan'ın ölümünü gizlemek için infaz yöntemini kullandı MİT ve TSK, terörle mücadelede en uzun soluklu operasyonlardan birini gerçekleştirdi. Irak'ın kuzeyindeki operasyonla etkisiz hale getirilen teröristler arasında "Fuat" kod adlı Ali Haydar Kaytan'ın da yer aldığı belirlendi. Terör örgütü PKK, örgütten kopmaların önüne geçmek ve teröristlerin moralini yüksek tutmak amacıyla Kaytan'ın ölümünü gizledi. Terörist Kaytan'ın cesedi sadece sözde üst düzey kadro tarafından bilinen bir yere gömüldü, defin işlemini yapan PKK'lılar infaz edildi.
18.11.2021 Gündem
Güvenpark'taki göçük alanında çalışmalar devam ediyor
Güvenpark'taki göçük alanında çalışmalar devam ediyor Ankara, Kızılay Güvenpark'ta göçüğün meydana geldiği bölgede ekiplerin çalışması sürüyor. Öte yandan tedbir amacıyla Güvenpark otobüs durakları metro girişi kapatıldı.
8.09.2021 Gündem
Son dakika... Güvenpark'ta meydana gelen göçük nedeniyle 3 mahallede su kesintisi yapılacak!
Son dakika... Güvenpark'ta meydana gelen göçük nedeniyle 3 mahallede su kesintisi yapılacak! Gelen bir son dakika haberine göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Güvenpark'ta metro çalışması esnasında meydana gelen göçük nedeniyle 3 mahallede tedbir amaçlı su kesintisi uygulanacağını bildirdi.
7.09.2021 Gündem
Ankara'da metro inşaatında göçük! Bakanlıktan açıklama geldi
Ankara'da metro inşaatında göçük! Bakanlıktan açıklama geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nun Kızılay istasyonunda merdiven tünelinin kazısı sırasında Güvenpark'ta zemin boşalmasından kaynaklı yaklaşık 15 metre çaplı bir çukur oluştuğunu, herhangi bir can ve mal kaybı olmadan tedbirlerin hızlıca alındığını duyurdu.
7.09.2021 Gündem
Son dakika... Ankara'da metro inşaatında göçük!
Son dakika... Ankara'da metro inşaatında göçük! Ankara’da, Atatürk Kültür Merkezi-Gar-Kızılay metro hattı projesinin Kızılay Güvenpark kısmında göçük meydana geldi. Yaklaşık 10 metre genişliğindeki göçük sırasında yaralanan olmadı.
7.09.2021 Gündem
Havada, karada denizde coşku
Havada, karada denizde coşku 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Milli Mücadele ruhunun simgesi Dumlupınar Şehitliği’ndeki anma programına yoğun katılım oldu. Gece geç saatlere kadar süren kutlamalarda fener alayları düzenlendi, konserler verildi
31.08.2021 Gündem
Güvenpark'taki terör saldırısında hayatını kaybedenler anıldı
Güvenpark'taki terör saldırısında hayatını kaybedenler anıldı Ankara'da, terör örgütü PKK'nın 13 Mart 2016'da bomba yüklü araçla Güvenpark otobüs duraklarına düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenler anıldı.
13.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güvenpark ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.