Güvercin İzle

Güvercin İzle

Son dakika Güvercin izle haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Güvercin izle gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Güvercin izle haber sayfamızda...

Güvercin İzle

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16 güvercin izle haberi bulunmuştur.
Güvercin 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Güvercin 12. son bölüm full izleme linki yayında mı?
Güvercin 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Güvercin 12. son bölüm full izleme linki yayında mı? Star TV'nin kısa sürede büyük bir ilgi gören yeni dizisi Güvercin, 12. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Hatırı sayılır bir izlenmeye sahip olan dizinin son bölümünde Kasım’ın Celil’i öldürmesini engellemeye çalışan Zeliha yanlışlıkla Nefise’yi vurdu ve ortalık karıştı. İşte şimdiden merakla araştırılan Güvercin 13. yeni bölüm fragmanı ve 12. son bölüm full izleme linki yayınlandı mı sorusunun cevabı...
8.03.2020 Gündem
Güvercin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Güvercin 11. son bölüm full kesintisiz izleme linki
Güvercin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Güvercin 11. son bölüm full kesintisiz izleme linki Star TV'nin kısa sürede büyük bir ilgi gören yeni dizisi Güvercin, 11. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Hatırı sayılır bir izlenmeye sahip olan dizinin son bölümünde Zülüf ve Kenan her şeyi bir kenara bırakıp,aşka doğru yelken açmak istedikleri anda kendilerini yine bambaşka zorlukların ve yeni düşmanlıkların içinde buldular ve ortalık karıştı. Peki şimdiden merakla araştırılan Güvercin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
23.02.2020 Gündem
Güvercin 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Güvercin 8. son bölümde Kenan her şeyi öğrendi ve...
Güvercin 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Güvercin 8. son bölümde Kenan her şeyi öğrendi ve... Güvercin dizisi 8. bölümüyle ekranlara geldi. Star TV'nin en yeni dizilerinden biri olan Güvercin'de bu hafta Kenan'ın hayatıyla ilgili çarpıcı kararı geceye damga vurdu. İşte başrollerini Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada'nın paylaştığı Güvercin 9. yeni bölüm fragmanı...
2.02.2020 Gündem
Güvercin 8. yeni bölüm fragmanı yayında! Güvercin 7. son bölümde Kenan, korkunç gerçekle yüzleşti!
Güvercin 8. yeni bölüm fragmanı yayında! Güvercin 7. son bölümde Kenan, korkunç gerçekle yüzleşti! Ekranların sevilen dizisi Güvercin 7. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Pazar akşamları ekrana gelen dizi Güvercin'de bu hafta Kenan'ın bütün bu açmazların içinde cebelleşirken hayatıyla ilgili çok önemli bir başka gerçeği öğrenmesiyle adeta ortalık karıştı. Peki gözlerin çevrildiği Güvercin 8. yeni bölüm fragmanı...
19.01.2020 Gündem
Güvercin 6. son bölümde silahlar çekildi ve... Güvercin 7. yeni bölüm fragmanı...
Güvercin 6. son bölümde silahlar çekildi ve... Güvercin 7. yeni bölüm fragmanı... Star TV'nin kısa sürede büyük bir ilgi gören yeni dizisi Güvercin, 6. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Hatırı sayılır bir izlenmeye sahip olan dizinin son bölümüne silahların çekilmesi damga vurdu. Peki şimdiden merakla araştırılan Güvercin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.12.2019 Gündem
Güvercin 5. son bölümde Zülüf, Kenan'ı vurdu! Güvercin 6. yeni bölüm fragmanı...
Güvercin 5. son bölümde Zülüf, Kenan'ı vurdu! Güvercin 6. yeni bölüm fragmanı... Star TV'nin kısa sürede büyük bir ilgi gören yeni dizisi Güvercin, 5. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Hatırı sayılır bir izlenmeye sahip olan dizinin son bölümüne Zülüf'ün yanlışlıkla Kenan'ı vurması damga vurdu. Peki şimdiden merakla araştırılan Güvercin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
22.12.2019 Gündem
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Araba fiyatına güvercinler görücüye çıktı
Araba fiyatına güvercinler görücüye çıktı Diyarbakır’da ilk defa düzenlenen Güvercin Festivalinde ikinci el araba fiyatlı güvercinler görücüye çıktı. Diyarbakır Kanatlı Hayvanlar Derneğince, merkez Yenişehir ilçesindeki bir konferans salonunda “Güvercin Festivali” düzenlendi. Festivalde, ikinci el araba fiyatına olan ve birbirinden güzel 25 çeşit güvercin görücüye çıktı. Festivale, güvercin severler yoğun ilgi gösterdi. Kanatlı Hayvanlar Derneği Başkanı Mehmet Batmaz, kentte ilk defa böyle bir festival düzenlediklerini belirterek, festivalde en iyi güvercinlerin sergilendiğini kaydetti. Diyarbakır yöresine ait güvercinleri tanıttıklarını anlatan Batmaz, “Bu güvercinler yüzyıllardır halkın merakıdır. Dünyanın hiçbir yerinde olmayan 25 çeşit güvercinimiz var. Her renk güvercinimiz var. İlçelerimizde bile yok bu güvercinlerden. Fiyatları 20 bin liraya kadar çıkıyor. Posta güvercini, taklacı, hava kuşu, oyun kuşu, güzellik yarışması gibi etkinliklerimiz var. En iyilerini kimse normalde evinden çıkarmaz ama getirip burada sergiye çıkarıyorlar. Gelenler de o güvercinleri görmek için adeta yarışıyor. Bu Diyarbakır için çok önemli bir etkinliktir. Halkın psikolojisinin düzelmesi için böyle etkinliklere ihtiyacımız var. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Bu bizim kültürümüzdür” dedi.
11.09.2019 Yaşam
Sinematik 27.03.2015
Sinematik 27.03.2015 Bu hafta vizyona giren filmler, ülkemizde gösterilen filmlerin gişe hasılatları... Hepsi Milliyet.Tv Sinematik'te Hazırlayan ve sunan Gül Erdoğmuş   Haftanın Filmleri: Geronimo Danny Colins Güvercin Uçuverdi Bizim Hikaye İçimdeki İnsan Evim Şeytanın Kapısında
11.09.2019 Nevidyo
Güvercin Uçuverdi fragmanı izle
Güvercin Uçuverdi fragmanı izle Güvercin Uçuverdi fragmanı izle
11.09.2019 Televizyon
Güvercinleri şahinlere böyle yem ediyorlar
Güvercinleri şahinlere böyle yem ediyorlar Körfez ülkelerinden Katar'da düzenlenen geleneksel Şahin Festivali'nde gökyüzüne bırakılan güvercinler, yırtıcı hayvanlara yem haline getirilirken en kısa sürece avı gerçekleştiren şahinin sahibi omuzlara alındı.
11.09.2019 Haberler
Cenazede güldüren olay
Cenazede güldüren olay Bu durum cenaze törenine katılanları gülsek mi ağlasak mı ikileminde bıraktı. ABD’de düzenlenen bir cenaze merasimi ardından konuşma yapan bir şahıs gökyüzüne güvercin bırakmak istiyor. Fakat sonuç istediği gibi olmuyor. Çok fazla sıktığı güvercin havaya fırlatıldığı gibi yere düşüyor. Durum karşısında kısa bir şok yaşayan çevredekiler, sonrasında gülmeye başlıyor.
11.09.2019 Haberler
Hayrete düşüren cinayet
Hayrete düşüren cinayet Diyarbakır’da güvercin satışı yapılan pet shop sahibi kimliği belirsiz kişi yada kişilerce uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Saldırganlar işyeri sahibini öldürdükten sonra burada bulunan 2 güvercini de silahla vurarak öldürdü
11.09.2019 Haberler
İlginç "çocuk sahibi olma" iddiası
İlginç "çocuk sahibi olma" iddiası Diyarbakır’da uzun süre çocuk sahibi olamadığını belirten Orhan Demir, Ankut kuşu besleyerek ikiz çocuk sahibi olduğunu söyledi. Demir, çocuğu olmayanlara kuş hediye ettiklerini belirtti.
11.09.2019 Yaşam
Yok artık! Saatte 100 km hızla uçan güvercin!
Yok artık! Saatte 100 km hızla uçan güvercin! Otoyolda, otomobillerle yarışan güvercini görenler gözlerine inanamadı. İnatçı kuş, hızı saatte 100 kilometreye varan araçların yanında büyük bir hızla uçmaya devam ediyor. Zaman zaman araçların önünü de kesen kuş, sonunda bir çıkıştan "saparak", otoyoldan çıkıyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Böyle deney görülmedi
Böyle deney görülmedi ABD Hava Kuvvetleri, yerçekimsiz ortamda uçurulan kedi ve güvercinlerin görüntülerini yayınladı. Yaşanan o ilginç anlarda kediler...
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri

Güvercin İzle ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.