Güvercinlik

Güvercinlik

Son dakika Güvercinlik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Güvercinlik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Güvercinlik haber sayfamızda...

Güvercinlik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 610 güvercinlik haberi bulunmuştur.
Kayseri’nin Kültür vadisi
Kayseri’nin Kültür vadisi UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi’nde yer alan Koramaz Vadisi, doğal güzelliğinin yanı sıra Roma’dan günümüze kesintisiz bir tarihin mirasını da taşıyor.
18.12.2023 Arkeoloji
ABD’li NATO görevlisi Ezgi’nin felç kalmasına sebep olmuştu! "Benim acım 3 yıl sonra bitmeyecek"
ABD’li NATO görevlisi Ezgi’nin felç kalmasına sebep olmuştu! "Benim acım 3 yıl sonra bitmeyecek" Muğla’nın Bodrum ilçesinde otomobili ile Ezgi Aydındağ'a (20) çarpıp, felç kalmasına neden olan ABD'li NATO görevlisi Reginald Thevenin (37), tutuksuz yargılandığı davada cezası belli oldu.
1.11.2023 Haberler
ABD’li NATO görevlisi Ezgi’nin felç kalmasına sebep olmuştu! 'Benim acım 3 yıl sonra bitmeyecek'
ABD’li NATO görevlisi Ezgi’nin felç kalmasına sebep olmuştu! 'Benim acım 3 yıl sonra bitmeyecek' Muğla’nın Bodrum ilçesinde otomobili ile Ezgi Aydındağ'a (20) çarpıp, felç kalmasına neden olan ABD'li NATO görevlisi Reginald Thevenin (37), tutuksuz yargılandığı davada cezası belli oldu.
1.11.2023 Gündem
“İstikbal göklerdedir”
“İstikbal göklerdedir” “İstikbal göklerdedir, çünkü göklerini koruyamayan milletler yarınlardan asla emin olamazlar.” sözleriyle havacılığa verdiği önemi vurgulayan Mustafa Kemal Atatürk devrim niteliğinde adımlar atılmasını sağladı. Şimdi Türkiye hava ulaşımında dünyanın en önemli merkezlerinden biri oldu.
28.10.2023 Ekonomi
Nebahat Çehre: Kilo vermeye ihtiyacım mı var?
Nebahat Çehre: Kilo vermeye ihtiyacım mı var? Önceki gün sergide görüntülenen Nebahat Çehre, yazın çıkan bikinili pozları ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Uzun süredir de bir projede yer almayan Nebahat Çehre, muhabirlerin ekran önüyle ilgili sorularına yanıt verdi.
20.10.2023 Cadde
Bodrum'da can pazarı! Midibüs dere yatağına uçtu
Bodrum'da can pazarı! Midibüs dere yatağına uçtu Bodrum'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda işçileri taşıyan servis midibüsü kontrolden çıkıp dere yatağına düştü. Kazada çok sayıda kişi yaralandı.
5.09.2023 Haberler
Bodrum'da can pazarı! Midibüs dere yatağına uçtu
Bodrum'da can pazarı! Midibüs dere yatağına uçtu Bodrum'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda işçileri taşıyan servis midibüsü kontrolden çıkıp dere yatağına düştü. Kazada çok sayıda kişi yaralandı.
5.09.2023 Gündem
Kısırlaştırılmaya getirilen kediden inanılmaz kaçış
Kısırlaştırılmaya getirilen kediden inanılmaz kaçış Muğla’nın Bodrum ilçesinde kısırlaştırılmak için barınağa getirilen kedi, hafif ticari aracın arka camını kafasıyla kırarak araçtan kaçtı. O anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.
29.08.2023 Haberler
Nebahat Çehre'den 'bikinili fotoğraf' açıklaması
Nebahat Çehre'den 'bikinili fotoğraf' açıklaması Daha önce yaptığı bir açıklamada, basın mensuplarına "Beni yakalayamayacaksınız" diyen 79 yaşındaki oyuncu, Güvercinlik'te konakladığı otelin plajında bikinili objektiflere yansımıştı. Ünlü oyuncu, basına yansıyan görüntüleri hakkında konuştu.
20.08.2023 Cadde
Sokak köpekleri dehşet saçtı! 2 turist kabusu yaşadı
Sokak köpekleri dehşet saçtı! 2 turist kabusu yaşadı Nevşehir’de sabah yürüyüşüne çıkan 2 İtalyan turist, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.
14.08.2023 Gündem
Ağrı’dan Bodrum’a uzanan kan davası! Cinayetin sır perdesi aralandı
Ağrı’dan Bodrum’a uzanan kan davası! Cinayetin sır perdesi aralandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 20 yaşındaki Kenan Uzunay'ın öldürülmesiyle ilgili sır perdesi aralandı. Şüphelilerin Uzunay’ı iş görüşmesi vaadiyle kandırıp yanlarına getirdikten sonra ormanlık alana götürüp öldürdüğü ortaya çıktı.
11.08.2023 Haberler
Ağrı’dan Bodrum’a uzanan kan davası! Cinayetin sır perdesi aralandı
Ağrı’dan Bodrum’a uzanan kan davası! Cinayetin sır perdesi aralandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 20 yaşındaki Kenan Uzunay'ın öldürülmesiyle ilgili sır perdesi aralandı. Şüphelilerin Uzunay’ı iş görüşmesi vaadiyle kandırıp yanlarına getirdikten sonra ormanlık alana götürüp öldürdüğü ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...
11.08.2023 Gündem
Bodrum'da orman yangını kontrol altına alındı
Bodrum'da orman yangını kontrol altına alındı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, orman yangını çıktı. Ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale edildi.
7.08.2023 Haberler
Bodrum'da orman yangını kontrol altına alındı
Bodrum'da orman yangını kontrol altına alındı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, orman yangını çıktı. Ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale edildi.
7.08.2023 Gündem
'Beni yakalayamayacaksınız' dedi, bikinili görüntülendi!
'Beni yakalayamayacaksınız' dedi, bikinili görüntülendi! Uzun süredir tatil yapmayan Nebahat Çehre, bu yaz tercihini Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'dan yana kullandı. Daha önce yaptığı bir açıklamada, basın mensuplarına "Beni yakalayamayacaksınız" diyen 79 yaşındaki oyuncu, Güvercinlik'te konakladığı otelin plajında bikinili objektiflere yansıdı.
21.07.2023 Cadde
77 yaşındaki Süper Star Ajda Pekkan'dan mayolu poz
77 yaşındaki Süper Star Ajda Pekkan'dan mayolu poz Geçtiğimiz günlerde ultra lüks teknesiyle Bodrum tatiline start veren ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, sosyal medya hesabından mayolu bir pozunu paylaştı. Pekkan'ın gönderisine, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
18.07.2023 Cadde
Ajda Pekkan lüks teknesiyle Bodrum tatilinde!
Ajda Pekkan lüks teknesiyle Bodrum tatilinde! Afrika üzerinden gelen çöl sıcakları son günlerde Türkiye'yi etkisi altına aldı. Sıcaktan bunalan ünlüler, rotayı popüler tatil bölgelerine çevirdi. Bu isimlerden biri de Ajda Pekkan oldu. 'Süperstar' lakaplı sanatçı, ultra lüks teknesiyle Bodrum tatiline start verdi.
17.07.2023 Cadde
Bodrum'da 2 ayrı noktada yangın çıktı, ekiplerin erken müdahalesi felaketin önüne geçti
Bodrum'da 2 ayrı noktada yangın çıktı, ekiplerin erken müdahalesi felaketin önüne geçti Muğla’nın Bodrum ilçesinde aynı saatlerde 2 ayrı noktada çıkan yangın, ekiplerin erken müdahalesiyle söndürüldü.
15.07.2023 Gündem
170 hektar alan küle döndü, Nefes 72 sorti yaptı! Milas'taki yangının sebebi ortaya çıktı
170 hektar alan küle döndü, Nefes 72 sorti yaptı! Milas'taki yangının sebebi ortaya çıktı Muğla’nın Milas ilçesinde otlukta çıkan, ormana da sıçrayan yangın, ekiplerin havadan ve karan müdahalesiyle söndürülürken, yerli ve milli helikopter Nefes'in gecenin ilerleyen saatlerine kadar 72 sorti yaptığı bildirildi. Bölgede inceleme yapan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, açıklamalarda bulundu. Öte yandan yangının sebebi de ortaya çıktı.
13.07.2023 Gündem
Muğla'da orman yangını! Bölgeden ilk görüntüler paylaşıldı
Muğla'da orman yangını! Bölgeden ilk görüntüler paylaşıldı Muğla'nın Milas ilçesinde otlukta çıkan yangın, ormana sıçradı. Ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale etti.
13.07.2023 Gündem
Bodrum’a 4,5 günde 100 bin araç giriş yaptı
Bodrum’a 4,5 günde 100 bin araç giriş yaptı Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’a 4,5 günde 100 bin aracın giriş yaptığı bildirildi. İlçe girişinde geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, narkotik ve bomba arama köpeği 'Efor' ile araçları didik diki arıyor.
27.06.2023 Gündem
Ordu'da sel felaketi! Dere taştı, ev ve iş yerlerini su bastı
Ordu'da sel felaketi! Dere taştı, ev ve iş yerlerini su bastı Ordu’nun Fatsa ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle dereler taştı, zemin katlardaki birçok iş yeri ve evi su bastı, Güvercinlik Köprüsü kullanılamaz hale geldi.
22.06.2023 Gündem
Doğa harikası Gomeda Vadisi'ne sprey boyayla yazı yazdılar
Doğa harikası Gomeda Vadisi'ne sprey boyayla yazı yazdılar Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü tarafından 'dünyanın en iyi turizm köyü' seçilen doğası ve oyma tarihi yapılarıyla bilinen Gomeda Vadisi'nde kimliği belirsiz kişiler tarafından sprey boya ile yazılar yazıldı. Aşk mesajlarından onlarca kadın ve erkek isimlerinin yazıldığı tarihi mekanı görenler, tepki gösterdi.
22.06.2023 Gündem
Felaketten 21 ay sonra! Bölgenin son hali görüntülendi
Felaketten 21 ay sonra! Bölgenin son hali görüntülendi Muğla’nın Milas ilçesi Meşelik ile Bodrum'un Güvercinlik mahallelerinde çıkan, 80 hektar ormanın zarar gördüğü yangınların ardından ağaçlandırılan bölgeler, 21 ay sonra yeşermeye başladı.
23.04.2023 Haberler
Felaketten 21 ay sonra! Bölgenin son hali görüntülendi
Felaketten 21 ay sonra! Bölgenin son hali görüntülendi Muğla’nın Milas ilçesi Meşelik ile Bodrum'un Güvercinlik mahallelerinde çıkan, 80 hektar ormanın zarar gördüğü yangınların ardından ağaçlandırılan bölgeler, 21 ay sonra yeşermeye başladı.
23.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güvercinlik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.