Güzellik Sırları

Güzellik Sırları

Son dakika güzellik sırları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güzellik sırları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güzellik sırları haber sayfamızda...

Güzellik Sırları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 209 güzellik sırları haberi bulunmuştur.
Eski Mısırlı kadınların güzellik sırları! Gözlerindeki sürme mikrobu öldürüyordu, ruj şifaydı
Eski Mısırlı kadınların güzellik sırları! Gözlerindeki sürme mikrobu öldürüyordu, ruj şifaydı Güzellik, eski Mısır için son derece önemli detaylardan biriydi. Mısırlılar makyajı sadece güzelleşmek için değil, sağlıklarını korumak için de kullanırdı. Ancak bazı malzemelerin içinde 'zehir' bile bulunuyordu. İşte Mısırlıların tanrılara karşı duyduğu saygının göstergesi olarak kabul edilen birbirinden farklı makyaj ritüelleri.
18.04.2024 Makyaj
Formülünü tarih kitabında bulunca şirket kurdu! '6 yaşında reçete yazmaya başladım'
Formülünü tarih kitabında bulunca şirket kurdu! '6 yaşında reçete yazmaya başladım' Henüz 6 yaşındayken evde kendi sabunlarını ve kremlerlerini yapıyor, kendi kendine reçeteler yazıyordu. Kozmetik ürünlere olan merakı tarihte uzun bir yolculuk yapmasına sebep oldu. Antik güzellik uygulamalarının izini süren Mısra Berna Özdemir, tek ürünle pek çok cilt problemini çözebilen formülü buldu. Şimdilerde ise 23 yaşında ve şirket sahibi.
9.04.2024 Yaşam
Korelilerin güzellik sırrı buymuş! Ölü deriden kurtulmak için bakın ne yapıyorlar
Korelilerin güzellik sırrı buymuş! Ölü deriden kurtulmak için bakın ne yapıyorlar 10 adımlı Kore cilt bakım rutini, sadece en yeni ürünleri satın almak ve cilt bakımı trendlerini takip etmekten ibaret değil. Cilt tipinizi anlayıp endişelerinizi gidermenize ve tüm ürünleri doğru sırayla kullanmanıza yardımcı olacak temel cilt bilgileri de edinmeniz gerekir. İşte 10 Adımlı Kore Cilt Bakım Rutini için yapmanız gerekenler.
28.03.2024 Cilt Bakımı
‘Kısa sürede kenetlendiniz'
‘Kısa sürede kenetlendiniz' Frida Aasen, geçtiğimiz şubatta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin ardından Türklerin kısa sürede kenetlenmesinin kendisini duygulandırdığını söyledi.
23.12.2023 Cadde
Victoria's Secret modeli yüzünü bebek gibi yapan sırrı paylaştı! 'Her sabah 20 dakika yetiyor'
Victoria's Secret modeli yüzünü bebek gibi yapan sırrı paylaştı! 'Her sabah 20 dakika yetiyor' Her zaman oldukça bakımlı ve güzel görünen modellerin, küçük ama etkili güzellik sırları kadınlar tarafından hr zaman merak edilir. Victoria's Secret’ın başarılı modeli Karlie Kloss da her sabah yaptığı rutin bakımını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Karlie, çok basit bir malzemeyle dakikalar içinde yüzünü yeni güne hazırlıyor.
24.08.2023 Cilt Bakımı
Güzellik uğruna en acı gelenek! Ayak kemikleri un ufak olsa da devam etti
Güzellik uğruna en acı gelenek! Ayak kemikleri un ufak olsa da devam etti Çin'de süregelen bir gelenek yüzünden yüzyıllarca kadınların ayak parmaklarının tabanlarına doğru kıvrılarak bağlanması, kemiklerinin un ufak olup parçalanmasına ve normalin yarısı kadar küçük ayaklara sahip olmalarına sebep oldu. Güç, güzellik sembolü haline gelen ve 'lotus ayak' olarak adlandırılan ayak bağlama geleneğinin korkunç yüzünü Dr. Havva Meryem İmre anlattı.
1.02.2023 Dünya
Jennifer Lopez güzellik sırrını açıkladı
Jennifer Lopez güzellik sırrını açıkladı ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez, genç görünümünün arkasında her gün sürdüğü güneş kremi, cilt temizleyicileri ve düzenli uykunun bulunduğunu açıkladı.
23.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Stres topu muyuz?’ Zeynep Bastık, Mersin Tarsus’ta izleyici karşısına çıktı...
8.11.2022 Cadde
Eğitim için tek yürek!
Eğitim için tek yürek! Başarım Sensin Derneği, üniversite öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak adına buluştu
28.05.2022 Cadde
Yıldızların en tuhaf güzellik sırları
Yıldızların en tuhaf güzellik sırları Ünlülerin ekranda oldukları kadar iyi görünmek için bazı özel ipuçları ve püf noktaları olduğunu biliyoruz. Ancak bu özel güzellik sırlarının pahalı kozmetik ürünleri ve estetik uygulamalar olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bazı yıldız isimler, ev yapımı ve oldukça tuhaf güzellik rutinlerine sahip. İşte onlardan birkaçı! - PEMBENAR ÖZEL
4.05.2022 Güzellik
Porselen gibi bir cilde sahip Japon kadınların sırrı: Sencha çayı
Porselen gibi bir cilde sahip Japon kadınların sırrı: Sencha çayı Kusursuz ciltleriyle dikkat çeken Japon kadınlarının bunu elde etmek için başvurdukları bazı hileler vardır. Bunlardan biri de sencha çayı tüketmektir. Siz de 1 fincan sencha çayı içerek cildinizi daha sağlıklı hale getirebilirsiniz. Bu lezzetli ve sağlıklı çayın ardındaki sırları öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! İşte sencha çayının cilt güzelliği için sağladığı faydalar…-MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
25.09.2021 Cilt Bakımı
Rosie Huntington-Whiteley'in güzellik sırları
Rosie Huntington-Whiteley'in güzellik sırları İngiliz model Rosie Huntington-Whiteley, yüzü olduğu Marks&Spencer’ın yeni ürünleri için kamera karşısına geçti.
14.05.2021 Cadde
‘Kendimi her zaman güzel bulmam’
‘Kendimi her zaman güzel bulmam’ Oyuncu Funda Eryiğit, MAG dergisine kapak oldu.
1.05.2021 Cadde
Fransız kadınlarının elegant güzellik sırları
Fransız kadınlarının elegant güzellik sırları Bazı güzellik alışkanlıkları evrenseldir. Herkes koyu halkaları örtmek için kapatıcıya güvenir. Hepimiz ten rengimizi geniş spektrumlu güneş kremi ile koruruz. Ancak nerede yaşadığınıza bağlı olarak farklı güzellik rutinleri geliştirebilirsiniz. İşte Fransız kadınlarının vazgeçemediği güzellik alışkanlıkları... PEMBENAR ÖZEL
7.04.2021 Güzellik
Tescilli güzel Kate Xeeva’nın güzellik sırları
Tescilli güzel Kate Xeeva’nın güzellik sırları Letonya güzeli, influencer ve şimdilerde girişimci Kate Xeeva ile güzellik rutinini, pürüzsüz ve sağlıklı bir cildin sırlarını, makyaj tüyolarını ve güzellik sektöründe kariyer yapmak isteyenler için girişimcilik önerilerini konuştuk.
6.04.2021 Güzellik
‘Nesilden Nesile Güzellik Sırları’
‘Nesilden Nesile Güzellik Sırları’ 25 yıldır cilt bakımı konusunda işin mutfağında bulunan Handan Karael, ‘Nesilden Nesile Güzellik Sırları’ adlı kitabını çıkardı.
3.04.2021 Cadde
Burcu Esmersoy 21 yıldır ekmek yemiyor
Burcu Esmersoy 21 yıldır ekmek yemiyor Güzelliği ve fit görüntüsüyle dikkat çeken 44 yaşındaki sunucu Burcu Esmersoy, formunu nasıl koruduğunu açıkladı.
27.02.2021 Cadde
Güzellik sırları
Güzellik sırları Naomi Watts, Vogue dergisine güzellik sırlarını verdi.
27.12.2023 Cadde
Gua sha tekniği nedir?
Gua sha tekniği nedir? Asyalılar dünyayı şaşırtmaya devam ederken gençlik ve güzellik sırları açıklanıyor. Gua sha tekniği ve harika doğal taşlarla tanışma vaktimiz geldi...
22.07.2020 Trend
Uzmanlara göre yaz aylarında gözenek problemleri nasıl kontrol altına alınır?
Uzmanlara göre yaz aylarında gözenek problemleri nasıl kontrol altına alınır? Gözenek problemi zaman ile gelişen ve geri dönüşü mümkün olmayan bir cilt sorunudur. Peki görünüşlerini kontrol altına almak mümkün mü? İşte uzmanlarından güzellik sırları...
17.06.2020 Güzellik
Yulaf ezmesi banyosunun cilt bakım yararları
Yulaf ezmesi banyosunun cilt bakım yararları Hindistan cevizi yağından, aloe veranın akıl almaz etkilerine kadar çok sayıda popüler cilt bakım bileşenini ele aldık, ancak daha fazla bilgi edinmek için her zaman yer var, değil mi? Yulaf ezmesi banyosunun cildiniz için yapabileceği harikaları duydunuz mu?
15.06.2020 Cilt Bakımı
Marilyn’in güzellik sırları
Marilyn’in güzellik sırları New York’taki Makyaj Müzesi, Marilyn Monroe’ya 1959 yılında yazılan dermatolog reçetesini paylaştı. Gün içinde yüzünü birkaç kez temizleyen Monroe, çikolata ve zeytinden de uzak duruyormuş
16.05.2020 Cumartesi
Ebru Şallı kimdir, kaç yaşında? Ebru Şallı'nın oğlunun hastalığı neydir, kaç çocuğu var? İşte evlilikleri...
Ebru Şallı kimdir, kaç yaşında? Ebru Şallı'nın oğlunun hastalığı neydir, kaç çocuğu var? İşte evlilikleri... Ünlü sunucu Ebru Şallı'nın Harun Tan'dan olan 9 yaşındaki oğlu Pars Tan, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti. Lenfoma tedavisi gören Pars'ın acı haberi herkesi yasa boğdu. Ebru Şallı, oğlu Pars'ı kaybettikten sonra yaptığı paylaşım ile yürekleri dağladı. Peki Ebru Şallı kimdir, kaç çocuğu var, kiminle evli?
20.04.2020 Cadde
Ebru Şallı'nın oğlu Pars neden öldü, kaç yaşındaydı? Ebru Şallı kimdir, kimle evli, kaç çocuğu var?
Ebru Şallı'nın oğlu Pars neden öldü, kaç yaşındaydı? Ebru Şallı kimdir, kimle evli, kaç çocuğu var? Eski manken ve sunucu Ebru Şallı'nın oğlu Pars, hayatını kaybetti. 9 Yaşındaki Pars Tan, Kilyos Mezarlığı'nda defnedildi. Ünlü isim Ebru Şallı ise vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki Ebru Şallı kimdir, Ebru Şallı'nın oğlu Pars neden öldü?
18.04.2020 Cadde
Ebru Şallı kimdir, oğulları kimler? Ebru Şallı kaç yaşında, evli mi? Şallı'nın oğlu Beren Tan kaç yaşında?
Ebru Şallı kimdir, oğulları kimler? Ebru Şallı kaç yaşında, evli mi? Şallı'nın oğlu Beren Tan kaç yaşında? Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan, tedavi gördüğü hastaneden yaşam mücadelesine yenik düştü. Lenfoma tedavisi gören Pars Tan dün Kilyos Mezarlığı’na defnedildi. Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı'nın yaşamı ve çocukları araştırılan konular arasına girdi. Peki Ebru Şallı kimdir, oğulları kimler?
18.04.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Güzellik Sırları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.