Çanakkale'de yürek sızlatan görüntü: Bir yanda yangın bir yanda deniz keyfi
Çanakkale'de yürek sızlatan görüntü: Bir yanda yangın bir yanda deniz keyfi Çanakkale'de devam eden büyük orman yangınına müdahale eden 8 söndürme uçağı ve 26 helikopter defalarca sorti yaparak denizden su aldı. Güzelyalı Beldesi'nde plajda yüzen tatilciler ise hem Çanakkale Boğazı'nı kaplayan kara dumanları, hem de hava taşıtlarındaki ekiplerin canla başla çalışmasını izledi.
23.08.2023 Haberler
Son dakika: Yolcu otobüsü yan yattı! Yaralılar var
Son dakika: Yolcu otobüsü yan yattı! Yaralılar var Gelen son dakika haberine göre, Pendik Güzeyalı D-100 Karayolu yan yolda İstanbul-Çorum seferini yapan yolcu içinde 31 yolcunun bulunduğu yolcu otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle yan yattı.
14.09.2020 Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki kayıp tablolar bakın nerede bulundu
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki kayıp tablolar bakın nerede bulundu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kaybolan tablolara ilişkin, "8-10 tane tablo Konak Belediyesine ait Güzelyalı Kültür Merkezi'nde çıktı. Hangi dönemdeyse verilmiş belli yerlere. Evine götüren var mıdır, yok mudur onu bilmiyorum." dedi.
12.11.2018 Gündem
Ottoman Nargile’nin hedefinde 50 şube var
Ottoman Nargile’nin hedefinde 50 şube var İzmir’in Güzelyalı semtinde temelleri atılan Ottoman Nargile Atölyesi, Türkiye’nin dört bir yanında 30’a yakın şubeye ulaştı.
10.06.2018 Ege
Smyrna’dan konser
Smyrna’dan konser Şef İdris Ercan yönetiminde çalışmalarını sürdüren Smyrna Türk Müziği Korosu, bu akşam Güzelyalı’da Şehit Halis Demir Lisesi Konser Salonu’nda ücretsiz bir konser verecek.
7.02.2018 Ege
İzmir'de zabıta-esnaf kavgası! Palalarla çıktılar...
İzmir'de zabıta-esnaf kavgası! Palalarla çıktılar... İzmir'de Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Güzelyalı kesiminde Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin yeşil alan, bisiklet ve yaya yolları işgal edildiği gerekçesiyle bazı işletmelerin masa ve sandalyelerini almak istemesi üzerine kavga çıktı. Bir işletme sahibi ve çalışanlarıyla zabıta arasında pala ve sopaların da kullanıldığı, taşların atıldığı kavgada 5’i zabıta görevlisi 7 kişi yaralandı.
11.09.2019 Yaşam
Köylüler temizledi, tatilciler izledi
Köylüler temizledi, tatilciler izledi Çanakkale’nin tatil beldesi olan Güzelyalı köyünde yaşayanlar, köy sahilinde temizlik çalışması yaptı. Denize girip güneşlenen bazı tatilciler temizliğe destek verirken, bazıları yerlerinden bile kalkmadı.
11.09.2019 Yaşam
Güzelyalı Kültür Merkezi’nde sergi
Güzelyalı Kültür Merkezi’nde sergi İzmir’de Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi, Yunus Tonkuş’un heykel sergisine ev sahipliği yapıyor.
16.10.2008 Ege