Hababam Sınıfı Merhaba konusu nedir? İşte Hababam Sınıf Merhaba oyuncuları
Hababam Sınıfı Merhaba konusu nedir? İşte Hababam Sınıf Merhaba oyuncuları Hababam Sınıfı Merhaba filmi televizyon ekranlarında yayınlanacak. İlk çıktığı dönemden bu yana Hababam Sınıfı serileri izleyicilerin beğenisini topluyor. Kartal Tibet'in yönettiği Hababam Sınıf Merhaba, 2004 yılında yapıldı. Peki Hababam Sınıfı Merhaba konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?
28.03.2020 Gündem
Hababam Sınıfı kaç yılında ve nerede çekildi? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler?
Hababam Sınıfı kaç yılında ve nerede çekildi? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler? Türk sinemasının vazgeçilmez filmleri arasında yer alan Hababam Sınıfı bu akşam TV'de yayınlanacak. İzlemeye doyamadığımız Hababam Sınıfı filmi hakkında izleyiciler merak ettiği soruları araştırıyor. Hababam Sınıfı, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in üstlendiği, Rıfat Ilgaz'ın Hababam Sınıfı romanından uyarlanan 1975 çıkışlı Türk filmidir. Peki Hababam Sınıfı filminde kimler oynuyor?
20.11.2019 Gündem
Yeşilçam yıldızlarının değerini ne zaman anlayacağız?
Yeşilçam yıldızlarının değerini ne zaman anlayacağız? Bizim Aile, Gülen Gözler, Neşeli Günler, Hababam Sınıfı... Yeşilçam filmlerinin adını söylemek bile insana huzur veriyor. Masumiyetin dibine vuran, göbek adı naiflik olan bu filmleri akıldan geçirmek bile başlı başına bir meditasyon yöntemi. Özellikle de Yeşilçam'a emek vermiş bir oyuncunun ölüm haberini duyduğumuzda bu filmlere daha da sıkı sıkı sarılıyoruz...
11.12.2018 Sanat
Hababam Sınıfı filmlerinde rol alan Tayfun Akalın'dan üzücü haber
Hababam Sınıfı filmlerinde rol alan Tayfun Akalın'dan üzücü haber Hababam Sınıfı serisi, Süt Kardeşler ve Bizim Aile gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan oyuncu Tayfun Akalın yoğun bakımda tedavi görüyor.
20.11.2018 Cadde
Dinçay Çetindamar kimdir? Hababam Sınıfı oyuncusu hayatını kaybetti
Dinçay Çetindamar kimdir? Hababam Sınıfı oyuncusu hayatını kaybetti Dinçay Çetindamar kimdir? sorusu merakla araştırılmaya başladı. Hababam Sınıfı'nın sevilen oyuncularından biri olan Dinçay Çetindamar kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. İşte Dinçay Çetindamar hakkında merak edilen bilgiler...
21.05.2018 Gündem