Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları: Hababam Sınıfı Tatilde filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları: Hababam Sınıfı Tatilde filmi konusu nedir, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı filminin dördüncüsü olan Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yılında film severlerin karşısına çıktı. Filmin başrollerinde Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen yer alıyor. Serinin bu filminde kız öğrenciler yer aldı. Peki, Hababam Sınıfı Tatilde oyuncu kadrosunda kimler var?
12.11.2023 Cadde
Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Tatilde filmi kaç yılında çekildi, nerede ve ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Tatilde filmi kaç yılında çekildi, nerede ve ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı filminin dördüncü serisi olan Tatilde bölümü yılların ardından büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yılında beyazperdedeydi, artık televizyon ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Hababam Sınıfı Tatilde filmi nerede çekildi?
6.02.2022 Cadde
Türk filmi gerçek oldu! Belediye başkanının atlı kızağın üzerinde zor anları
Türk filmi gerçek oldu! Belediye başkanının atlı kızağın üzerinde zor anları Türk sinemasının efsane isimlerinden Şener Şen'i bindiği atın kaçırdığı 'Hababam Sınıfı Tatilde' filmi Erzurum'da gerçek oldu. Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Dadaşköy Mahallesi'ne düzenlenen bir etkinliğe katılan merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Mahmut Uçar ile İl Tarım Müdürü Osman Akar, bindikleri atlı kızakta atı kontrol edemeyince kalabalıktan uzağa gitti.
8.01.2020 Gündem
Hababam Sınıfı Tatilde filmi konusu ve başrol oyuncuları
Hababam Sınıfı Tatilde filmi konusu ve başrol oyuncuları Hababam Sınıfı Tatilde filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Ertem Eğilmez'in oturduğu 1977 yılı yapımı filmde Mahmut Hoca öğrencilerine eğitimin sadece dört duvar etrafında olmaycağını anlatıyor. Peki Hababam Sınıfı Tatilde filminin başrollerinde hangi oıyuncular yer alıyor.
1.10.2019 Gündem
Hababam Sınıfı Tatil'de (Kemal Sunal - Şener Şen Kung Fu)
Hababam Sınıfı Tatil'de (Kemal Sunal - Şener Şen Kung Fu) Hababam Sınıfı Tatil'de (Kemal Sunal - Şener Şen Kung Fu)
11.09.2019 Televizyon