Cansel Elçin-Zeynep Tuğçe Bayat'ın romantik tatili
Cansel Elçin-Zeynep Tuğçe Bayat'ın romantik tatili Cansel Elçin (47), kendisinden 16 yaş küçük eşi Zeynep Tuğçe Bayat’la Bodrum tatiline devam ediyor. Deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkaran oyuncu çift, suda romantik anlar yaşadı.
9.07.2021 Cadde
Son dakika - Resmen açıkladı! Galatasaray ve Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike
Son dakika - Resmen açıkladı! Galatasaray ve Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike Süper Lig'de şampiyonluk yarışı alev aldı. Beşiktaş, haftayı ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider kapattı. Galatasaray ise 62 puanla iki takımı takip etti. Milliyet'in duayen yazarı Şansal Büyüka, bugünkü yazısında şampiyonluk yarışını değerlendirirken, diğer yandan Fenerbahçe ve Galatasaray'ı bekleyen tehlikeki açıkladı. İşte detaylar...
14.04.2021 Fenerbahçe
Son dakika... Azerbaycan: Ermenistan S-300 füzeleri sevk ediyor, imha edeceğiz
Son dakika... Azerbaycan: Ermenistan S-300 füzeleri sevk ediyor, imha edeceğiz Son dakika haberlerine göre; Dağlık Karabağ'daki cephe hattında yoğun çatışmalar sürerken, Azerbaycan Savunma Bakanlığı Ermenistan'ın bölgeye S-300 füze savunma sistemi taşıdığını duyurdu.
29.09.2020 Dünya
Son dakika: Avcılar'daki pazarda dikkat çeken kalabalık
Son dakika: Avcılar'daki pazarda dikkat çeken kalabalık Corona virüs salgını nedeniyle evden çıkılmaması yönünde çağrılar yapılırken, Avcılar'da kurulan semt pazarındaki kalabalık dikkat çekti. Market ve pazar yerlerinde maske takmanın zorunlu hale getirilmesinin ilk gününde çoğu kişinin maskesiz dolaştığı, sosyal mesafe kurallarının da çiğnendiği görüldü. Bazı tezgahlarda ise müşteriler sebzeleri elleyerek seçti.
4.04.2020 Gündem
Son dakika: 21 bin umreciye sıkı takip! 14 gün boyunca...
Son dakika: 21 bin umreciye sıkı takip! 14 gün boyunca... Son dakika haberlere göre, Sağlık Bakanlığı, Suudi Arabistan’ın kapıları kapatmasının ardından orada kalan 21 bin umrecinin dönüşü için teyakkuza geçti. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ise umreden dönen 5 bin 300 vatandaşın hem kendi sağlıkları hem de çevresindeki insanları korumak için 14 gün boyunca evlerinden çıkmamaları ve ziyaretçi kabul etmemeleri gerektiğini hatırlattı.
15.03.2020 Gündem