Hacıosmanoğlu

Hacıosmanoğlu

Son dakika hacıosmanoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hacıosmanoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hacıosmanoğlu haber sayfamızda...

Hacıosmanoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.940 hacıosmanoğlu haberi bulunmuştur.
Cezayı ödüyor, yenisi geliyor! 'Lanetli bir araç oldu'
Cezayı ödüyor, yenisi geliyor! 'Lanetli bir araç oldu' Hami Hacıosmanoğlu isimli vatandaş 2016 yılında aldığı otomobilinin plakasına 3 yıl sonra belli aralıklarla gitmediği İstanbul'daki ücretli otoyol ve köprülerden kaçak geçiş yaptığına yönelik cezalar geldi. Şikayet üzerine 34 olan plaka 61'e çevrildi fakat cezalar gelmeye devam etti. İşte haberin ayrıntıları...
2.09.2023 Gündem
Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu
Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu Trabzonspor’un olağanüstü gerçekleşen genel kuruluna tek aday olarak katılan Ertuğrul Doğan, bordo mavili kulübün 18’inci başkanı oldu. Başkan olarak ilk konuşmasında birlik beraberlik mesajı veren Doğan, "Büyük bir aileyiz ve şu andaki sorunları ortadan kaldırabilecek hafızaya, kültüre ve güçlü bir iradeye sahibiz. Kimse endişe etmesin, karamsarlığa da kapılmasın. Beraber aydınlık yarınlara yürüyeceğiz" dedi.
27.03.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da kadro Orhan Ak’a emanet
Trabzonspor'da kadro Orhan Ak’a emanet Trabzonspor'da yaşanan seçimli olağanüstü kongre kararı sürecinde teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifası sonrasında bordo mavili takımda yeni teknik adam arayışı başladı. Asbaşkan Ertuğrul Doğan'ın başkanlığa vekalet ettiği süreçte bordo mavililer hafta sonu sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçına Orhan Ak yönetiminde çıkacak.
9.03.2023 Trabzonspor
Son dakika haberi: Ersun Yanal'dan yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı! 'Sinirden ağladı'
Son dakika haberi: Ersun Yanal'dan yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı! 'Sinirden ağladı' A Milli Takım, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi takımlarda teknik direktörlük yapan Ersun Yanal, hayatında yaşadığı özel anlarla ilgili NTV Spor'a konuştu. Yanal, Fenerbahçe'de yaşadıklarından, Trabzonspor'daki geçirdiği döneme, milli takımdan Aziz Yıldırım'a kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.
28.03.2022 Fenerbahçe
Trabzonspor'un eski başkanlarından şampiyonluk sözleri
Trabzonspor'un eski başkanlarından şampiyonluk sözleri Trabzonspor'un eski başkanları, şampiyonluğa giden bordo-mavili takımın dününden örnekler verip bugününü değerlendirdi.
3.03.2022 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer mesajı: 'Ocak ayında gereken takviyeleri yapabiliriz'
Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer mesajı: 'Ocak ayında gereken takviyeleri yapabiliriz' Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, Ocak ayında gereken takviyeleri yapabileceklerini açıkladı. Bu arada bordo-mavili kulübün borcunun 31 Ağustos 2021 tarihi itibariyle kısa vadeli borcunun 403 milyon 882 bin TL, uzun vadeli borcunun ise 1 milyar 283 milyon TL olduğu, kısa vadeli gelirlerin düşmesinin ardından kulübün borcunun 1 milyar 346 milyon 332 bin TL olduğu açıklandı.
29.10.2021 Trabzonspor
Bisiklete yer açın
Bisiklete yer açın Pandeminin gözdesi bisiklete yönelen ilgiyi kalıcı hale getirmenin faydaları saymakla bitmiyor. Bisikleti aktif bir şekilde kullananlar, henüz öğrenenler ve bisikletli kuryeler anlatıyor
5.09.2021 Pazar
İbrahim Hacıosmanoğlu kızının adını plakasına yazdırdı
İbrahim Hacıosmanoğlu kızının adını plakasına yazdırdı Bir dönem Trabzonspor'un başkanlığını yapan İbrahim Hacıosmanoğlu, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli ve çocukları ile birlikte önceki akşam Etiler’de görüntülendi.  Hacıosmanoğlu’nun arabasının plakasını kızının baş harfleri yapması dikkat çekti.
12.08.2021 Cadde
Trabzonspor, Ağaoğlu döneminde şaha kalktı
Trabzonspor, Ağaoğlu döneminde şaha kalktı Sadri Şener başkanlığından sonra ilk kez Ahmet Ağaoğlu yönetiminde müzesine kupa taşıyan Trabzonspor, ligde maç başına 2,15 puan ortalaması ile Şener dönemini de geride bırakarak tarihinin en başarılı dönemlerinden birine imza attı.
22.02.2021 Trabzonspor
Trabzonspor tesislerinde "mescit ve şapel" yapıldı
Trabzonspor tesislerinde "mescit ve şapel" yapıldı Trabzonspor Kulübünde Müslüman ve Hristiyan oyuncuların ibadetlerini yerine getirmesi için mescit ve şapel (küçük kilise) yapıldı.
2.12.2020 Trabzonspor
Bir sevda masalı
Bir sevda masalı Futbol, Trabzonlu’nun birinci önceliğidir. Aşkıdır, tutkusudur, hevesidir. Trabzonspor, üç büyüklere karşı başkaldırının simgesidir. 7’den 70’e herkes bu sevdadan nasibini almıştır. Şampiyonluk tabii ki önemlidir ama başarısız bile olsalar bordo-mavili renkler onlar için vazgeçilmezdir.
Başkan olamadı, patron oldu!
Başkan olamadı, patron oldu! Trabzonspor başkanlığı için Muharrem Usta ile yarışan ancak 13 farkla geride kalan Celil Hekimoğlu, 3. Lig’deki Düzyurtspor’u aldı, proje takımı yaptı. Hedef Süper Lig’e kadar yükselmek ve “Hekimoğlu” adını futbolda en üstlere çıkarabilmek.
Türk bilim insanları geliştirdi! Corona virüs tanısı için kullanılacak
Türk bilim insanları geliştirdi! Corona virüs tanısı için kullanılacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, corona virüs tanısı için Türk bilim insanları tarafından yeni bir sistem geliştirildiğini bildirdi.
31.07.2020 Gündem
Hamza Gedikoğlu kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Danışmanlığına atanan Hamza Gedikoğlu aslen nereli?
Hamza Gedikoğlu kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Danışmanlığına atanan Hamza Gedikoğlu aslen nereli? Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Cumhurbaşkanı Danışmanlığına atanan Hamza Gedikoğlu ve Ayhan Oğan'ın atama kararlarının ardından vatandaşlar Hamza Gedikoğlu kimdir, kaç yaşında sorularına yanıt aramaya başladı. Peki Hamza Gedikoğlu kimdir, aslen nereli?
10.07.2020 Siyaset
Hacıosmanoğlu'ndan Bakasetas'a şok suçlama!
Hacıosmanoğlu'ndan Bakasetas'a şok suçlama! Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 27. haftada 2-0 Medipol Başakşehir'in galibiyetiyle biten Alanyaspor maçında Bakasetas'ın, bilerek boş kaleye gol atmadığını iddia etti.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor, Ağaoğlu döneminde yükselişe geçti
Trabzonspor, Ağaoğlu döneminde yükselişe geçti Trabzonspor, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun görevde bulunduğu 710 günlük sürede hem sportif hem de ekonomik alanda toparlanma yolunda önemli bir mesafe alarak yükselişe geçti.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabsonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Ali Koç'a sert sözler!
Trabsonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Ali Koç'a sert sözler! Bir dönem Trabzonspor'da başkanlık yapan İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yaptığı açıklamalarda eleştirilerde bulundu.
13.02.2020 Futbol
Piyasayı 25 milyon dolar dolandırmışlardı! Dava açıldı...
Piyasayı 25 milyon dolar dolandırmışlardı! Dava açıldı... Geçen yıl haziranda kapısına kilit vuran ve Osmanbey piyasasını 25 milyon dolar dolandıran İşlem Döviz’in sahiplerine ‘suç örgütü kurmaktan’ dava açıldı.
17.12.2019 Gündem
İBB, ünlü sahilin parkını satışa çıkardı!
İBB, ünlü sahilin parkını satışa çıkardı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bütçeye kaynak oluşturabilmek için Şile'deki Kumbaba Sahili'nde yer alan ve içerisinde park da bulunan araziyi satışa çıkardı. İmar planlarında 'dinlenme ve rekreasyon alanı' olarak yer alan arazi için 22 milyon 795 bin 836 TL muhammen bedel belirlendi. İhale, 4 Aralık'ta (yarın) yapılacak.
3.12.2019 Haberler
İBB, ünlü sahilin parkını satışa çıkardı!
İBB, ünlü sahilin parkını satışa çıkardı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bütçeye kaynak oluşturabilmek için Şile'deki Kumbaba Sahili'nde yer alan ve içerisinde park da bulunan araziyi satışa çıkardı. İmar planlarında 'dinlenme ve rekreasyon alanı' olarak yer alan arazi için 22 milyon 795 bin 836 TL muhammen bedel belirlendi. İhale, 4 Aralık'ta (yarın) yapılacak.
3.12.2019 Ekonomi
Yusuf Erdoğan: G.Saray'a transferim formayı giydiğim için tamamlanmadıysa bu çok komik
Yusuf Erdoğan: G.Saray'a transferim formayı giydiğim için tamamlanmadıysa bu çok komik Kasımpaşa'nın yeni transferi Yusuf Erdoğan transfer süreci ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Kasımpaşa
Döviz bürosunun sahipleri dolandırdı
Döviz bürosunun sahipleri dolandırdı İstanbul Şişli’de iş adamlarını milyonlarca lira dolandıran döviz bürosu şirketi sahipleri hakkında “Güveni kötüye kullanma” ve “Nitelikli dolandırıcılık” suçlarından 289 yıla kadar hapis istendi.
20.12.2018 Gündem
Yok olmaması için kampanya başlatılan Eskişehirspor'un sattığı 6 futbolcu
Yok olmaması için kampanya başlatılan Eskişehirspor'un sattığı 6 futbolcu Gerek Türk futboluna kazandırdığı futbolcular, gerek BandoESES sayesinde tribüne kattığı renk, gerekse de büyük takımlara feci fiyatlara sattığı oyuncularla Eskişehirspor bir dönem Süper Lig'e ayrı bir tat katmıştı. Kazandığı büyük paraları pek de doğru kullanamayan Eskişehirspor, yanlış yönetilmenin sıkıntılarını yaşıyor ve şu anda Spor Toto 1. Lig'in son sırasında bulunuyor.
29.08.2018 Spor
Slimani 300 bin euro etmedi! Trabzonspor...
Slimani 300 bin euro etmedi! Trabzonspor... Fenerbahçe’nin Leicester City’den kiraladığı Cezayirli forvetin zamanında 300 bin euroya Trabzonspor’a transfer olma ihtimali olduğu ortaya çıktı. Ama fırsat kaçtı.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hacıosmanoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.