Hafızayı güçlendiren 9  beslenme önerisi
Hafızayı güçlendiren 9 beslenme önerisi Günlük yaşam alışkanlıklarımızda köklü değişikliklere neden olan pandemi yeme alışkanlıklarımızı da etkiledi. Yaşadığımız belirsizlik ve sosyal aktivitelerin rafa kaldırılması duyusal yeme problemleriyle birlikte unutkanlığın da artmasına neden oldu. Hafızayı güçlendirmede sağlıklı beslenmenin çok etkili olduğunu; özellikle B12, B6, B3 ve B9 (folat) vitaminleri ile magnezyum, çinko, bakır, demir, iyot, selenyum ve potasyum minerallerinin sinir iletimini düzenlediğini ve beyin işlevlerinde önemli rolü bulunduğunu vurguluyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Elif Gizem Arıburnu pandemide artan unutkanlığa karşı, hafızayı güçlendirici 9 beslenme önerisini anlattı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu. 
'Şeytanı yakıyorum' diyerek evini ateşe verdi!
'Şeytanı yakıyorum' diyerek evini ateşe verdi! Bursa’nın İnegöl ilçesinde yalnız yaşayan ve şizofreni tedavisi gördüğü belirtilen Hafize N. (41), evini ateşe verdi. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan kadın, çevresindekilere evdeki şeytanı yaktığını söyledi.
3.12.2019 Gündem
Ameliyatta bağırsağı delinen genç kadın hayatını kaybetti
Ameliyatta bağırsağı delinen genç kadın hayatını kaybetti Esenyurt'ta özel bir hastanede girdiği ameliyatta bağırsakları delinen genç kadın yaşam mücadelesini kaybetti Yumurtalıklarındaki kistin alınması için girdiği ameliyatta bağırsağının delindiği iddia edilen genç kadın hayatını kaybetti. Çocuk sahibi olmak için yumurtalıklarındaki kistin alınması gereken Hafize Osrak, Esenyurt’ta özel bir hastanede ameliyat olmuştu. Ameliyatın ardından ağrıları artan ve karnı şişen genç kadın yoğun bakıma alınmıştı. Yapılan incelemelerin ardından kadının yumurtalık kisti için gittiği ameliyat esnasında bağırsağının delindiği ve dışkısının vücuda sızdığı öğrenilmişti. Yoğun bakımda yaşam savaşı veren genç kadının hayatını kaybettiği öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Adile Naşit Google Doodle oldu!
Adile Naşit Google Doodle oldu! Adile Naşit, teknoloji devi Google'ın ana sayfasında doodle oldu. Google, doğum gününde ünlü sanatçıyı unutmadı ve Adile Naşit için "Hafize Ana" görseli ile bir doodle hazırladı.
11.09.2019 Televizyon