Hafriyat Kamyonu

Hafriyat Kamyonu

Son dakika Hafriyat kamyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hafriyat kamyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hafriyat kamyonu haber sayfamızda...

Hafriyat Kamyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 831 hafriyat kamyonu haberi bulunmuştur.
Adıyaman'da feci kaza! 2 genç hayatını kaybetti
Adıyaman'da feci kaza! 2 genç hayatını kaybetti Adıyaman'da, hafriyat kamyonu ile çarpışan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. Kamyon şoförünün gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
7.04.2024 Gündem
Trafikte tehlikeli 'yol verme' tartışması... Üzerine sürdü!
Trafikte tehlikeli 'yol verme' tartışması... Üzerine sürdü! TEM Otoyolu Mahmutbey mevkisinde otomobil sürücüsü ile hafriyat kamyonu şoförü arasında yol verme tartışması yaşandı.
28.03.2024 Haberler
Kamyonun fırlayan tekeri öğrencilerin arasına daldı!
Kamyonun fırlayan tekeri öğrencilerin arasına daldı! Beşiktaş'ta yokuştan inen hafriyat kamyonunun tekeri yerinden çıkarak yoldan geçen öğrencilerin arasına dalıp araçlara çarptı. Tekerin çarptığı bir öğrenci yaralanırken 3 otomobilde hasar oluştu. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
20.03.2024 Gündem
TEM Otoyolu'nda feci kaza! Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı
TEM Otoyolu'nda feci kaza! Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı TEM Otoyolu Çatalca yol ayrımında hafriyat kamyonunun bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Edirne istikameti trafiğe kapatıldı.
8.03.2024 Gündem
Otoyolda makas atarak ilerleyen hafriyat kamyonu kamerada
Otoyolda makas atarak ilerleyen hafriyat kamyonu kamerada Arnavutköy’de Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde makas atarak ilerleyen hafriyat kamyonu, başka bir araç sürücüsü tarafından görüntülendi.
25.02.2024 Haberler
Otobüs şoförünün manevrası faciayı önledi
Otobüs şoförünün manevrası faciayı önledi Hatay’ın Antakya ilçesinde hafriyat kamyonu ile halk otobüsünün çarpışmasına ramak kala sürücünün yaptığı manevra faciayı önledi, o anlar kameraya yansıdı.
22.02.2024 Haberler
Erzincan'daki maden faciasının yeni görüntüsü ortaya çıktı
Erzincan'daki maden faciasının yeni görüntüsü ortaya çıktı Erzincan İliç’teki Çöpler Altın Madeni’ndeki toprak kaymasına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Hafriyat kamyonundaki kameraya yansıyan korkunç manzara felaketin boyutunu bir kez daha ortaya serdi.
14.02.2024 Haberler
Son dakika... Erzincan'daki maden faciasının yeni görüntüsü ortaya çıktı
Son dakika... Erzincan'daki maden faciasının yeni görüntüsü ortaya çıktı Erzincan İliç’teki Çöpler Altın Madeni’ndeki toprak kaymasına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Hafriyat kamyonundaki kameraya yansıyan korkunç manzara felaketin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.
14.02.2024 Gündem
Sarıyer’de feci kaza! Otomobil, kamyon ve minibüse çarptı
Sarıyer’de feci kaza! Otomobil, kamyon ve minibüse çarptı Sarıyer Cendere-Kemerburgaz Yolu’nda kontrolden çıkan otomobil, önce hafriyat kamyonuna ardından da minibüse çarparak durabildi. Feci kaza kameralara yansırken yaralanan otomobil sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı.
4.02.2024 Haberler
Hafriyat kamyonu apartmana çarptı! Apartman boşaltıldı! "9 şiddetinde deprem oluyor zannettik"
Hafriyat kamyonu apartmana çarptı! Apartman boşaltıldı! "9 şiddetinde deprem oluyor zannettik" İstanbul Esenler'de park halindeki freni boşalan kamyon hızla bir binaya çarptı. Binanın kolonunda büyük hasar meydana geldi ve tedbir amaçlı bina boşaltıldı. Apartman sakinleri "9 şiddetinde deprem oluyor zannettik" dedi. İşte detaylar...
13.01.2024 Gündem
Esenler'de korku dolu anlar! '9 şiddetinde deprem oluyor sandık'
Esenler'de korku dolu anlar! '9 şiddetinde deprem oluyor sandık' Esenler'de park halindeyken bilinmeyen nedenle yokuş aşağı kayan hafriyat kamyonu 4 katlı apartmanın duvarına çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken büyük korku yaşandı.
13.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum metrosu olmayan ilçeye müjdeyi verdi
AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum metrosu olmayan ilçeye müjdeyi verdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Avcılar'da yerel seçime ilişkin önemli mesajlar verdi. İBB'nin mührünü alacaklarını belirten Kurum, Avcılar için 1 Nisan'ı işaret etti.
11.01.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu’nda kimyasal madde paniği
Kuzey Marmara Otoyolu’nda kimyasal madde paniği Kuzey Marmara Otoyolu’nda kazaya karışan bir kamyonette yüklü olan kimyasal madde paniğe neden oldu. Ekiplerin çalışması sonucunda yol maddelerden temizlenirken araçlar otoparka çekildi.
8.01.2024 Gündem
Pendik'te araç sahiplerine beton şoku! Bu manzarayla karşılaştılar
Pendik'te araç sahiplerine beton şoku! Bu manzarayla karşılaştılar Pendik'te şoförünün ani fren yapmasıyla hafriyat kamyonundaki beton, park halindeki servis minibüsüne ve yolda ilerleyen bir otomobilin üzerine döküldü. Kazada yaralanan olmazken, kamyon şoförü durmadan olay yerinden kaçtı.
28.12.2023 Gündem
Pendik'te hafriyat kamyonu beton saçtı, araçlar zarar gördü
Pendik'te hafriyat kamyonu beton saçtı, araçlar zarar gördü Pendik'te şoförünün ani fren yapmasıyla hafriyat kamyonundaki beton, park halindeki servis minibüsüne ve yolda ilerleyen bir otomobilin üzerine döküldü. Kazada yaralanan olmazken, kamyon şoförü durmadan olay yerinden kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
28.12.2023 Haberler
Kağıthane’de hafriyat kamyonu sağından geçen motosiklete çarparak ezdi
Kağıthane’de hafriyat kamyonu sağından geçen motosiklete çarparak ezdi Kağıthane’de seyir halinde olan hafriyat kamyonu sürücüsü, yanından geçmek isteyen motosikletli kuryeye çarptı. Feci kaza kameralara yansırken, kamyonun ezdiği motosikletin üstündeki genç kurye yola atlayarak son anda kurtuldu.
18.12.2023 Haberler
Kayseri'de 20 yaşındaki Fulya'nın kahreden sonu
Kayseri'de 20 yaşındaki Fulya'nın kahreden sonu Kayseri’de yolun karşısına geçmeye çalışan Fulya Turhan (20), aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaçan sürücü ise aranıyor.
18.12.2023 Gündem
Okul bahçesinde dev obruk oluştu! Hafriyat kamyonu böyle içine düştü
Okul bahçesinde dev obruk oluştu! Hafriyat kamyonu böyle içine düştü Batman'da bir okulun bahçesinde dev obruk oluştu. Obruğun içerisine de hafriyat kamyonu düştü. Olay sırasında okulda kimse olmaması büyük bir facianın önüne geçti. İşte detaylar...
15.12.2023 Gündem
Hatay'da işçi servisi, hafriyat kamyonuna çarptı! Yaralılar var
Hatay'da işçi servisi, hafriyat kamyonuna çarptı! Yaralılar var Hatay’ın Erzin ilçesinde hafriyat kamyonuna arkadan çarpan minibüsteki sürücü ile 15 işçi, yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
6.12.2023 Gündem
Pendik'te şoförünün direksiyon hakimiyeti kaybetti kamyon caddeden alt yola düştü
Pendik'te şoförünün direksiyon hakimiyeti kaybetti kamyon caddeden alt yola düştü Pendik'te şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu, bariyerleri aşarak caddeden alt yola düştü. Kazada kamyon şoförü yaralandı.
14.11.2023 Haberler
Kamyonun çarpması sonucu yaralanan polis memuru şehit oldu
Kamyonun çarpması sonucu yaralanan polis memuru şehit oldu İstanbul Maltepe'de polis denetim noktasında bir hafriyat kamyonunun çarpması sonucu ağır yaralanan polis memuru şehit oldu.
12.11.2023 Gündem
Yağ dökülen yolda panik anları: 5 araç kaza yaptı
Yağ dökülen yolda panik anları: 5 araç kaza yaptı İstanbul Kartal'da bir kamyondan dökülen yağ nedeniyle kayganlaşan yolda 5 araç kaza yaptı.
24.10.2023 Gündem
Kamyon aracın üzerine devrildi! Sürücü feci şekilde can verdi
Kamyon aracın üzerine devrildi! Sürücü feci şekilde can verdi Batman’da kum yüklü kamyonun üzerine devrildiği hafif ticari aracın sürücü Mehmet Gümüş hayatını kaybetti.
23.10.2023 Haberler
Kamyon aracın üzerine devrildi! Sürücü feci şekilde can verdi
Kamyon aracın üzerine devrildi! Sürücü feci şekilde can verdi Batman’da kum yüklü kamyonun üzerine devrildiği hafif ticari aracın sürücü Mehmet Gümüş hayatını kaybetti.
23.10.2023 Gündem
Hafriyat kamyonlu dehşet! Anne ve babasını ezmeye çalıştı
Hafriyat kamyonlu dehşet! Anne ve babasını ezmeye çalıştı İstanbul'da çaldığı babasına ait hafriyat kamyonla polisle kovalamaya giren, 2'si polis aracı 16 otomobile hasar verip 1 polis memuru 3 bekçi, 6 vatandaşa çarparak ağır yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildi. Öte yandan olayın başlangıcına ilişkin görüntüler ortaya çıktı
20.10.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Hafriyat Kamyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.