Hakan Arıkan

Hakan Arıkan

Son dakika Hakan Arıkan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hakan Arıkan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hakan Arıkan haber sayfamızda...

Hakan Arıkan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.312 hakan arıkan haberi bulunmuştur.
Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar
Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla; Adana Emniyet Müdürlüğüne Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır Emniyet Müdürlüğüne Erden Sakarya, Siirt Emniyet Müdürlüğüne Necmettin Öztürk atandı.
26.01.2024 Gündem
Dijital nakliyeye 100 milyon dolar
Dijital nakliyeye 100 milyon dolar Dijital nakliye ağı TruKKer, önde gelen global alternatif yatırım şirketi lnvestcorp liderliğinde birçok küresel yatırımcının yer aldığı C serisi turunda 100 milyon dolar yatırım aldı. TruKKer, yeni aldığı yatırımla teknolojiyle desteklenen operasyonel süreçlerini geliştirmeyi, hedef pazarlarını büyütmeyi, pazara yeni ürün ve hizmetler sunmayı hedefliyor.
19.09.2022 Ekonomi
Juventus'un Merih Demiral için gönderdiği "yetiştirme bedeli" tesis yapımında kullanılacak
Juventus'un Merih Demiral için gönderdiği "yetiştirme bedeli" tesis yapımında kullanılacak Karamürsel İdman Yurdu Spor Kulübü, milli futbolcu Merih Demiral'ın transferi için Juventus Kulübünden aldığı yetiştirme tazminatını planlanan modern spor tesisinde kullanmak istiyor.
1.03.2021 İtalya Serie A
Transferin kralı Fenerbahçe
Transferin kralı Fenerbahçe Lig öncesinde harcama limitleriyle sıkıntıya düşeceği belirtilen kulüpleri hiçbir şey etkilemedi, 5 Ekim’de sona eren transferde yine birçok takımda büyük sirkülasyon oluştu. 18 futbolcu alan Kadıköy ekibi, 17 isimle ilişiğini keserek en hareketli takım olarak dikkat çekti.
7.10.2020 Süper Lig
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi Türkiye'de 2020-2021 futbol sezonu 1. transfer ve tescil dönemi sona erdi.
6.10.2020 Süper Lig
Türkiye'den 22 günde 5 milyon dolarlık incir ihracatı
Türkiye'den 22 günde 5 milyon dolarlık incir ihracatı Türkiye'nin üretiminde dünya lideri olduğu incirde yeni sezon bereketli açıldı.
21.08.2020 Ekonomi
Kayserispor, İstanbul'a geldi
Kayserispor, İstanbul'a geldi Hes Kablo Kayserispor, Süper Lig'in 27'nci haftasında yarın saat 21.00'de deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maç için İstanbul'a geldi.
11.06.2020 Futbol
Kayserispor, Fenerbahçe maçı için yola çıktı
Kayserispor, Fenerbahçe maçı için yola çıktı HES Kablo Kayserispor, Süper Lig'in 27'nci haftasında yarın saat 21.00'de deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maç için İstanbul'a gitti.
30.06.2020 Kayserispor
Kayserispor, İstanbul'a 21 futbolcuyla gidiyor
Kayserispor, İstanbul'a 21 futbolcuyla gidiyor Hes Kablo Kayserispor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve 21 kişilik oyuncu kadrosuyla İstanbul'a gidecek.
30.06.2020 Kayserispor
Hasan Hüseyin Acar: Bana göre TFF'nin devam  kararı yanlış
Hasan Hüseyin Acar: Bana göre TFF'nin devam kararı yanlış Kayserispor'un genç futbolcusu Hasan Hüseyin Acar, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) vermiş olduğu liglere devam edilmesi kararının yanlış olduğunu savundu.
30.06.2020 Kayserispor
Tam 12 futbolcunun sözleşmesi bitiyor
Tam 12 futbolcunun sözleşmesi bitiyor Hes Kablo Kayserispor'da sezon sonu 12 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.
30.06.2020 Kayserispor
Rüştü Reçber hangi takımlarda forma giydi? Rüçtü Reçber kimdir?
Rüştü Reçber hangi takımlarda forma giydi? Rüçtü Reçber kimdir? Corona virüse yakalandığı eşi Işıl Reçber tarafından duyurulan Rüştü Reçber'in kariyeri hakkında araştırmalar sürüyor. Kariyeri boyunca bir çok takımda forma giyen Rüştü Reçber futbol hayatına Antalya'nın Korkuteli ilçesinde adım attı. Futbola başladığı ilk yıllarda forvet mevkiinde görev yapan Rüştü Reçber, uzun boyu nedeniyle 89 yılında kalecilğe geçti. İşte Rüştü Reçber'in kariyeri hakkında merak edilenler...
28.03.2020 Skorer
Hakan Arıkan ameliyat oldu
Hakan Arıkan ameliyat oldu Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor’un tecrübeli kalecisi Hakan Arıkan, geçirdiği sakatlık sonrası sağ dizinden ameliyat oldu.
30.06.2020 Kayserispor
Kayserispor'da Hakan Arıkan 4 hafta yok!
Kayserispor'da Hakan Arıkan 4 hafta yok! Hes Kablo Kayserispor'un tecrübeli kalecisi Hakan Arıkan'ın 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. 
30.06.2020 Kayserispor
Prosinecki: Artık kazanmak zorundayız
Prosinecki: Artık kazanmak zorundayız Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "Kazanmak zorunda olduğumuz maçlar serisi başlıyor" dedi.
30.06.2020 Kayserispor
Hakan Arıkan'dan klas gol!
Hakan Arıkan'dan klas gol! Kayserispor'un kaleci antrenmanında tecrübeli eldiven Hakan Arıkan attığı klas golle alkış aldı.
24.11.2019 Futbol
Umut Eren Tunç Kayserispor'da!
Umut Eren Tunç Kayserispor'da! İstikbal Mobilya Kayserispor kadrosuna bir kaleci daha kattı.
30.06.2020 Kayserispor
Kayserispor 32 futbolcuya lisans çıkardı
Kayserispor 32 futbolcuya lisans çıkardı İstikbal Mobilya Kayserispor kulübü, yeni sezon öncesinde 32 futbolcuya lisans çıkardı.
30.06.2020 Kayserispor
Kayserispor transferlerini tanıttı
Kayserispor transferlerini tanıttı Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor, daha önce sözleşme imzaladığı 16 futbolcuyu basına ve kamuoyuna tanıttı.
16.08.2019 Futbol
Kayserispor, tam 16 futbolcu tanıttı
Kayserispor, tam 16 futbolcu tanıttı Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor, daha önce sözleşme imzaladığı 16 futbolcuyu basına ve kamuoyuna tanıttı.
30.06.2020 Kayserispor
Kayserispor - Adana Demirspor: 1-1
Kayserispor - Adana Demirspor: 1-1 İstikbal Mobilya Kayserispor, hazırlık maçında TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. 
30.06.2020 Kayserispor
Kalenin sultanları
Kalenin sultanları Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig’de yer alan takımların büyük bölümü kaledeki tercihlerini Türk file bekçilerinden yana kullandı. Mert Günok, Harun Tekin ve Volkan Babacan gibi deneyimli isimlerin ardından son olarak Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Okan Kocuk ve Erce Kardeşler vitrine çıktı.
22.07.2019 Skorer
Hakan Arıkan, İstikbal Mobilya Kayserispor'da
Hakan Arıkan, İstikbal Mobilya Kayserispor'da Yeni transfer Eray İşçan'ın sakatlanıp 6 ay sahalardan uzak kalmasının ardından İstikbal Mobilya Kayserispor, kaleci Hakan Arıkan'ı kadrosuna kattı.
30.06.2020 Kayserispor
Ryan Babel kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Galatasaray Babel transferi için...
Ryan Babel kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Galatasaray Babel transferi için... Süper Lig'de Kasımpaşa ve Beşiktaş formalarını giyen Hollandalı oyuncu Ryan Babel, Türkiye'ye geldi. Adı Galatasaray'la anılan yıldız futbolcu Babel ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik...
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Arıkan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.