Hakan Meriçliler

Hakan Meriçliler

Son dakika Hakan Meriçliler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hakan Meriçliler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hakan Meriçliler haber sayfamızda...

Hakan Meriçliler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 252 hakan meriçliler haberi bulunmuştur.
'Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler 18 kilo verdi!
'Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler 18 kilo verdi! 'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı 'Çağatay' karakteriyle hafızalara kazınan Hakan Meriçler, 20 kilo aldığı haliyle gündem olmuştu. Önceki gün Rumelihisarı’nda yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncunun değişimi şaşırttı. Kameraları fark eden Meriçliler, fit halinin sırrını açıkladı.
4.04.2024 Cadde
'Kemal Sunal ve Şener Şen'i örnek aldım'
'Kemal Sunal ve Şener Şen'i örnek aldım' Komedyen Doğu Demirkol, senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı, kişisel gelişim ve şifalanmak gibi kavramlarını tiye alan 'Yaşam Koçu' filmi hakkında konuştu.
12.01.2024 Cadde
Başka ‘koç’ların dünyası
Başka ‘koç’ların dünyası Doğu Demirkol’un senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği “Yaşam Koçu” kişisel gelişim, enerji, şifalanmak gibi modern zaman kavramlarını tiye alıyor.
12.01.2024 Kültür Sanat
'Çeşme'nin yarısı benim değil! O bir şakaydı'
'Çeşme'nin yarısı benim değil! O bir şakaydı' 'Avrupa Yakası', 'Jet Sosyete', 'Yalan Dünya' ve 'Aile Arasında' gibi yapımlarla hafızalarda yer eden Gülse Birsel, geçtiğimiz ağustos ayında Twitter'da TT (Trend Topic) olmuştu. Ünlü senarist ve oyuncudan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.
8.12.2023 Cadde
Hakan Meriçliler'den Bodrum pahalılığına çözüm! Halk plajına gitti
Hakan Meriçliler'den Bodrum pahalılığına çözüm! Halk plajına gitti Son olarak 'Hayalet: 3 Yaşam' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Hakan Meriçliler, sevgilisiyle birlikte Bodrum'a tatile gitti. Pahalı plajlara para vermek yerine halk plajına giden Meriçliler ile sevgilisi, denizde aşka geldi.
16.08.2023 Cadde
Nâzım Hikmet Harbiye’de anılıyor
Nâzım Hikmet Harbiye’de anılıyor Cumhuriyetin 100’üncü yılı kapsamında düzenlenen “Yüzyılın Yüzleri” etkinlik serisinde 3 Haziran’da Nâzım Hikmet anılıyor.
1.06.2023 Kültür Sanat
Tiyatro
Tiyatro Yarım asırlık yolculuk Baba Sahne’de zamanda yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Hakan Meriçliler’in Tanju Okan’ın izini sürdüğü “Yıl 1974”, 9 Haziran saat 20...
28.05.2023 Kültür Sanat
Hakan Meriçliler, İspanyol sevgilisiyle el ele yürüyüşte
Hakan Meriçliler, İspanyol sevgilisiyle el ele yürüyüşte 2012-2014 yılları arasında yayınlanan 'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı 'Çağatay Koçtuğ' karakteriyle adından söz ettiren Hakan Meriçliler, önceki gün İspanyol sevgilisi ile Bebek’te görüntülendi.
19.04.2023 Cadde
Çekimleri başladı
Çekimleri başladı Başrolünde Anıl Altan, Duygu Mercan ve Hakan Meriçliler’in paylaştığı ‘Aşk Bağları’nın çekimleri başladı.
13.01.2023 Cadde
Aslı Bekiroğlu: Beynimde bir şeyler çıktı
Aslı Bekiroğlu: Beynimde bir şeyler çıktı Aslı Bekiroğlu, başrollerini Hakan Meriçliler, Gürgen Öz ve Burçin Abdullah paylaştığı ‘Sıkı Dostlar’ filminin çekimlerinde rahatsızlanmıştı. Önceki gün Bebek’te köpekleriyle yürüyüş yaparken görüntülenen ünlü oyuncu, sağlık durumuyla ilgili "Ciddi bir şey” diyerek açıklama yaptı.
6.01.2023 Cadde
Hakan Meriçliler'den 'Yalan Dünya' itirafı! ''Bu kadın kesin bir şey yapacak'
Hakan Meriçliler'den 'Yalan Dünya' itirafı! ''Bu kadın kesin bir şey yapacak' Hakan Meriçliler, TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Oğlu Doğaç sayesinde dizi kariyerinin başladığını belirten ünlü oyuncu, birçok kez parayı reddettiğini söylerken, hayalindeki rolü açıkladı. 2012-2014 yılları arasında yayınlanan, senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı 'Yalan Dünya'da 'Çagatay Koçtuğ' karakterine hayat veren Meriçliler, diziye dahil olma sürecini de anlattı.
25.12.2022 Cadde
Aslı Bekiroğlu ambulansta yatmış! 'Ciddi bir rahatsızlık yaşadı'
Aslı Bekiroğlu ambulansta yatmış! 'Ciddi bir rahatsızlık yaşadı' Başrollerini Aslı Bekiroğlu, Hakan Meriçliler, Gürgen Öz ve Burçin Abdullah paylaştığı ‘Sıkı Dostlar’ filminin çekimleri Şile’de başladı. Filmin ekibi, çekimler devam ederken gazetecilerin soruların yanıtladı. Oyuncuların konuşması sırasında Bekiroğlu'nun yaşadığı ciddi bir sağlık sorunu ortaya çıkarken, Meriçliler "İçimiz parçalandı" diyerek; yaşananları anlattı.
16.12.2022 Cadde
Ambulansta bekledi
Ambulansta bekledi Aslı Bekiroğlu, Hakan Meriçliler, Gürgen Öz ve Burçin Abdullah’ın başrolünü paylaştığı ‘Sıkı Dostlar’ filminin çekimleri Şile’de sürüyor.
16.12.2022 Cadde
Hakan Meriçliler, İspanyol sevgilisiyle yürüyüşte
Hakan Meriçliler, İspanyol sevgilisiyle yürüyüşte 2012-2014 yılları arasında yayınlanan 'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı 'Çağatay Koçtuğ' karakteriyle hafızalara kazınan Hakan Meriçliler, İspanyol sevgilisi ile birlikte önceki akşam Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan oyuncu, ilişkisiyle ilgili de konuştu.
26.08.2022 Cadde
Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi nerede çekildi?
Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi nerede çekildi? Serinin son filmi Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, 2021 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde ise Yusuf Çim, Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu ve Fırat Albayram gibi isimler yer alıyor. Filmde Mehmet Ali Erbil'de yer almıştır. Peki, Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
19.07.2022 Bilgi Rehberi
Her Şey Aşktan oyuncuları kim, konusu nedir? Her Şey Aşktan filmi nerede çekildi?
Her Şey Aşktan oyuncuları kim, konusu nedir? Her Şey Aşktan filmi nerede çekildi? Her Şey Aşktan filmi başrollerinde Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız yer alıyor. Evliliğe son bir adım kala aldatıldığını öğrenen Pelin'in hikayesi ekrana geliyor. Sinema salonlarında ilgi ile takip edilen Her Şey Aşktan filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
7.04.2022 Cadde
Hakan Meriçliler, İspanyol sevgilisiyle el ele
Hakan Meriçliler, İspanyol sevgilisiyle el ele 2012-2014 yılları arasında yayınlanan 'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı 'Çağatay Koçtuğ' karakteriyle hafızalara kazınan Hakan Meriçliler, yabancı sevgilisini İstanbul'da ağırladı. Önceki gün Nişantaşı'nda el ele görüntülenen çiftin objektiflerin kendilerine yöneldiğini fark edince koşar adımlarla kaçmaya çalışması dikkat çekti.
4.04.2022 Cadde
İspanya’dan geldi
İspanya’dan geldi Hakan Meriçliler, dansçı İspanyol sevgilisiyle Nişantaşı’ndaydı.
4.04.2022 Cadde
Hababam Sınıfı Yaz Oyunları oyuncuları ve konusu! Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi nerede, ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Yaz Oyunları oyuncuları ve konusu! Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi nerede, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi, serinin son bölümüdür. Filmin çekimleri 2020 yılında yapılmıştır. Koronavirüs nedeniyle ertelenen Hababam Sınıfı'nın son filmi, 2021 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu ve Yusuf Çim yer alıyor. Peki, Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
14.03.2022 Cadde
'Herkesin parası geçmişine göre doğru orantılıydı'
'Herkesin parası geçmişine göre doğru orantılıydı' Hakan Meriçliler, flamenko ayakkabılarıyla dolaştığı Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. 54 yaşındaki sanatçı, 2012-2014 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Yalan Dünya' dizisindeki rol arkadaşı Gonca Vuslateri'nin, "Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım" şeklindeki tepkisini değerlendirdi.
15.02.2022 Cadde
Arapsaçı filmi oyuncuları kimler? Arapsaçı filminin konusu nedir?
Arapsaçı filmi oyuncuları kimler? Arapsaçı filminin konusu nedir? Arapsaçı filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Ömer Faruk Yardımcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu film 2018 yapımıdır. Komedi türünde olan filmim oyuncu kadrosunda birçok isim yer alıyor. Peki Arapsaçı oyuncuları kimler?
22.10.2021 Cadde
5 Kasım’da vizyonda
5 Kasım’da vizyonda Ceyda Kasabalı, Fırat Albayram, Hakan Meriçliler ve Selin Dumlugöl’in başrolünü paylaştığı ‘Fazla Şaapma’ filmi, 5 Kasım’da vizyona giriyor.
19.10.2021 Kültür Sanat
Hakan Meriçliler, 'Kazara Aşk' kadrosuna katıldı
Hakan Meriçliler, 'Kazara Aşk' kadrosuna katıldı Star'ın perşembe akşamları izleyiciyle buluşan, başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler'in paylaştıkları, Koliba Film imzalı Kazara Aşk dizisinin kadrosuna, sürpriz bir isim dahil oldu. Daha önce de birçok önemli projede yer alan ünlü oyuncu Hakan Meriçliler, dizinin 8'inci bölümünden itibaren oyuncu kadrosuna dahil olarak, ‘Haldun’ karakterini canlandıracak.
17.08.2021 Cadde
Hakan Meriçliler'in klasik otomobili yolda kaldı!
Hakan Meriçliler'in klasik otomobili yolda kaldı! 2012-2014 yılları arasında yayınlanan 'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı 'Çağatay Koçtuğ' karakteriyle hafızalara kazınan Hakan Meriçliler, Bodrum'da klasik arabasıyla yolda kaldı.
17.07.2021 Cadde
Klasiğiyle yolda kaldı
Klasiğiyle yolda kaldı Hakan Meriçliler, Gümüşlük’te klasik aracıyla yolda kaldı...
17.07.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Meriçliler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.