Hakan Şükür

Hakan Şükür

Bağımsız Aday İstanbul-3 13 .sıra Adayı.Özel Tuzla Ayaz Akşam Lisesini bitirdi. Profesyonel olarak Sakaryaspor'da futbola başladı. Daha sonra Galatasaray'da futbol oynadı ve bu süre içinde Türk futbol tarihinin en fazla gol atan oyuncusu unvanını kazandı. Futbolculuk kariyerinde Torino, İnter Milan, Parma ve Blackburn Rovers kulüplerinde futbol oynadı. 2003 yılında yeniden döndüğü Galatasaray'dan 2008 yılında ayrıldı. 2000 Avrupa Futbol Şampiyonasında çeyrek finale yükselen ve 2002 yılında FİFA Dünya Kupasında üçüncülüğe çıkan A Milli Takım kadrosunda yer aldı. Futbol yorumculuğu yaptı. 11 Haziran 2011'de yapılan seçimde AK Parti'den İstanbul milletvekili seçildi. 16 Aralık 2013 tarihinde de partisinden istifa etti. İtalyanca bilen Şükür, evli ve 3 çocuk babası.

Hakan Şükür

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.756 hakan şükür haberi bulunmuştur.
Muharrem İnce: Yarın adaylık başvurusu yapacağım
Muharrem İnce: Yarın adaylık başvurusu yapacağım Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce "Yarın YSK'ya gidip adaylık için dilekçemi vereceğim. Yarın son gün. Ama çarşamba bir iş başlıyor; 100 bin imza. Çarşambadan pazartesiye kadar. Biz ne yapacağız? Çarşamba günü, 1 günde işi bitireceğiz." dedi.
19.03.2023 Gündem
‘İnanıyorum, KKTC’yi dünyaya tanıtacağız’
‘İnanıyorum, KKTC’yi dünyaya tanıtacağız’ KKTC’nin Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üye olarak katılmasının önemine vurgu yapan Erdoğan, “Önce bir alt yapı çalışmasını başlatmamız sonra dünyaya tanıtma konusunda bir sarmal oluşturmamız lazım” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ülkeye Londra’dan temiz para getireceğim” açıklamaları için de “İngiltere’de bu kadar enayi mi var?” değerlendirmesini yaptı...
13.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'temiz para' yanıtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'temiz para' yanıtı Özbekistan ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyaretine tepki gösterdi. Merkez Bankası'nın rezervleriyle ilgili son durumu açıklayan Erdoğan, ABD ile süren F-16 görüşmelerinde önümüzdeki ayı işaret etti.
12.11.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'temiz para' yanıtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'temiz para' yanıtı Özbekistan ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyaretine tepki gösterdi. Merkez Bankası'nın rezervleriyle ilgili son durumu açıklayan Erdoğan, ABD ile süren F-16 görüşmelerinde önümüzdeki ayı işaret etti.
12.11.2022 Siyaset
RTÜK Başkanı duyurdu! Hakan Şükür'ü konuk eden TV5'e inceleme
RTÜK Başkanı duyurdu! Hakan Şükür'ü konuk eden TV5'e inceleme Firari FETÖ'cü Hakan Şükür'ün TV5'te canlı yayınına katıldığı programla ilgili Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin açıklama yaptı.
9.11.2022 Gündem
Şansal Büyüka'dan Fatih Terim açıklaması! 'Korkunç bir iddia, muhtemelen doğru'
Şansal Büyüka'dan Fatih Terim açıklaması! 'Korkunç bir iddia, muhtemelen doğru' Galatasaray'da Burak Elmas döneminde yolların ayrıldığı Fatih Terim ile ilgili sarı-kırmızılı yöneticilerin federasyon yetkilileriyle konuştuğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili Milliyet'in duayen ismi Şansal Büyüka yorumda bulundu.
14.09.2022 Futbol
Firari FETÖ'cüler için 109 ülkeyle iade trafiği yürütüldü
Firari FETÖ'cüler için 109 ülkeyle iade trafiği yürütüldü Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 109 ülkeden 1022 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi.
14.07.2021 Gündem
Komedyen Atalay Demirci'nin cezası istinaftan geçti
Komedyen Atalay Demirci'nin cezası istinaftan geçti Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) ilişkin davada "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 5 yıl hapse çarptırılan komedyen Atalay Demirci hakkında verilen hüküm, istinaf mahkemesince hukuka uygun bulundu.
29.06.2021 Gündem
Son Dakika Fenerbahçe haberleri- Eski başkan Aziz Yıldırım'dan kongre kararı! Deprem etkisi yaratacak sözler...
Son Dakika Fenerbahçe haberleri- Eski başkan Aziz Yıldırım'dan kongre kararı! Deprem etkisi yaratacak sözler... Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında Başkan Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi. Futbol ve basketboldaki başarısızlıklara dikkat çeken Yıldırım, bir daha başkan olmayacağını duyurdu. Öte yandan Yıldırım, basın toplantısının ardından flaş bir karar aldı. Yıldırım ayrıca futbolcu ve teknik adam transferleri, İrfan Can Kahveci, Emre Belözoğlu ve Ersun Yanal'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
25.06.2021 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu kimdir, yaşı kaç? Emre Belözoğlu nereli, hangi takımlarda oynadı?
Emre Belözoğlu kimdir, yaşı kaç? Emre Belözoğlu nereli, hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe'nin sportif ve teknik direktörü olarak son dönemde çok konuşulan isim Emre Belözoğlu'nun hayatı merakla araştırılıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Atlético Madrid gibi takımlarda uzun yıllar top koşturdu. Spor seveler Emre Belözoğlu aslen nereli, kaç yaşında sorularını yoğun olarak arıyor. Emre Belözoğlu hayatı...
25.03.2021 Skorer
FETÖ içindeki kavga gizli kasaların yolsuzluk ve karanlık servetlerini ifşa ediyor
FETÖ içindeki kavga gizli kasaların yolsuzluk ve karanlık servetlerini ifşa ediyor  Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin, "örgüt içi yolsuzluk ve kişisel servet edinme" kavgası devam ederken, elebaşı Fetullah Gülen'in gizli kasası Mustafa Özcan ile gizli ortağı Ali Çelik'in İngiltere'de kurdukları şirketin milyonlarca sterlinlik mal varlığı  mensuplar arasında tartışma konusu oldu.
25.03.2021 Gündem
FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün babasına verilen hapis cezasıyla ilgili gerekçeli karar açıklandı
FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün babasına verilen hapis cezasıyla ilgili gerekçeli karar açıklandı Gelen son dakika haberine göre; Sakarya'da, eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'e "Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yardım" suçundan verilen 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasıyla ilgili gerekçeli karar açıklandı.
25.03.2021 Gündem
Son dakika... Hakan Şükür'ün babasına 'FETÖ'ye yardım' suçundan hapis!
Son dakika... Hakan Şükür'ün babasına 'FETÖ'ye yardım' suçundan hapis! Gelen son dakika haberine göre; Firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'e hakkında FETÖ'ye yardım suçundan hapis cezası verildi.
19.01.2021 Gündem
Seda Sayan kimdir, gerçek adı ne? Seda Sayan aslen nereli? İşte biyografisi...
Seda Sayan kimdir, gerçek adı ne? Seda Sayan aslen nereli? İşte biyografisi... Seda Sayan, 30 Aralık 1962 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Şarkıcılığının yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk da yapan Seda Sayan bir dönem O Ses Türkiye'de jüri koltuğunda da yer almıştı. Şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinin ardından TV ekranlarında sabah programı sunmaya başlayan Seda Sayan sunduğu programlar ile adından sıkça söz ettirdi. Peki Seda Sayan kimdir, asıl adı nedir? Seda Sayan Aslen nereli?
31.12.2020 Cadde
Ünlüleri dolandıran muhasebeci! Dikkat çeken Hakan Şükür detayı...
Ünlüleri dolandıran muhasebeci! Dikkat çeken Hakan Şükür detayı... Ünlüleri dolandırdığı belirtilen ve birbiri ardına skandal haberlere konu olan Erdal Doğan'ın yerine ilişkin ortaya çıkan haberde FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün de adı geçti. Deneyimli oyuncu ve yönetmen Şafak Sezer, muhasebecisi Erdal Doğan’ı "Beni dolandırdı" diyerek savcılığa şikayet etti. Ünlü komedyen, aynı kişinin Kıvanç Tatlıtuğ’u 3.5 milyon lira ve Çağla Şıkel’i de 1 milyon lira dolandırdığını ileri sürdü. Muhasebecinin bulunduğu yere ilişkin gelen son bilgi ise dolandırılan ünlüleri şoke etti.
8.12.2020 Gündem
Hakan Şükür'ün babasının FETÖ'den yargılandığı dava
Hakan Şükür'ün babasının FETÖ'den yargılandığı dava Sakarya'da, eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliği suçlamasıyla yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.
22.10.2020 Gündem
FETÖ'nün sırları ByLock yazışmalarından çıktı! Hakan Şükür’ün kaprisleri...
FETÖ'nün sırları ByLock yazışmalarından çıktı! Hakan Şükür’ün kaprisleri... FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in özel kalemi de olan ‘New York eyalet abisi’ Mehmet Yaşa’nın ByLock görüşmelerini deşifre eden güvenlik güçleri, örgütün tepe noktasındaki kavganın şifresini çözdü.
4.08.2020 Gündem
Atalay Demirci'ye FETÖ'den verilen hapis cezasının gerekçesi açıklandı
Atalay Demirci'ye FETÖ'den verilen hapis cezasının gerekçesi açıklandı Son dakika haberi... Komedyen Atalay Demirci'ye, FETÖ/PDY üyeliği suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Kararda, Demirci’nin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra da örgütle irtibatını devam ettirdiği belirtildi.
10.06.2020 Gündem
Seda Sayan kaç yaşında? Seda Sayan nereli?
Seda Sayan kaç yaşında? Seda Sayan nereli? Seda Sayan kimdir? TV8 kanalında yayınlanan Yemekteyiz yarışması ile ekrana gelen Seda Sayan'ın yaşı merak konusu oldu. Yıllardır başarılı işlere imza atan Seda sayan nereli? İşte Seda Sayan'ın yaşamına dair merak edilenler...
6.04.2020 Gündem
Atalay Demirci'nin cezası belli oldu
Atalay Demirci'nin cezası belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik davada yargılanan komedyen Atalay Demirci, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
3.03.2020 Haberler
Son dakika | Atalay Demirci'nin cezası belli oldu
Son dakika | Atalay Demirci'nin cezası belli oldu Son dakika haberine göre,Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik davada yargılanan komedyen Atalay Demirci, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
3.03.2020 Gündem
Son dakika haberi... FETÖ'cü Arif Erdem orada ortaya çıktı!
Son dakika haberi... FETÖ'cü Arif Erdem orada ortaya çıktı! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi firari eski futbolcu Arif Erdem, ABD'de görüntülendi.
24.01.2020 Gündem
FETÖ'cü Hakan Şükür'ü FETÖ'cüler dolandırmış!
FETÖ'cü Hakan Şükür'ü FETÖ'cüler dolandırmış! Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, FETÖ'cü Hakan Şükür'ün Amerika'da ömrünü verdiği FETÖ'cüler tarafından 2 milyon dolar dolandırıldığını yazdı.
20.01.2020 Gündem
Mahir Ünal: Türkiye tüm sınamalardan başarıyla çıkacak
Mahir Ünal: Türkiye tüm sınamalardan başarıyla çıkacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CNN Türk'te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk oldu. Mahir Ünal "Türkiye'ye karşı yaptırım söylemleri ilk kez olmuyor. Türkiye bu sınamaları daha önce de yaşadı. Türkiye tüm sınamalardan başarıyla çıkacak." dedi.
21.12.2019 Siyaset
Firari FETÖ’cü Hakan Şükür ABD’de Apple mağazasında görüntülendi
Firari FETÖ’cü Hakan Şükür ABD’de Apple mağazasında görüntülendi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında firari eski futbolcu Hakan Şükür, ABD’de Apple mağazasında alışveriş yaparken görüntülendi.
29.11.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Şükür ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.